Fotoğraflarla Yapılabilecek Hediyeler Nelerdir?

fotograflarla-yapilabilecek-hediyeler-muhiku-blog

Fotoğraflarla yapılabilecek hediyeler ile sevdiklerinizi geçmişe doğru bir yolculuğa çıkarabilirsiniz. Hediyeler içerisinde güçlü bir yere sahip anılar, fotoğraflar aracılığıyla tekrar vücut bulacak. Böylece sevdiklerinize o anları tekrar yaşatacaktır.

Uçsuz bucaksız şu dünyada herkes kendine bir yer edinmek istiyor. Girdiğimiz bu koca kapılı alemden giderken ardığımızda bıraktığımız ve bizi kalanlara hatırlatacak tek şey birkaç anıdan ibaret.

Bazen bir fotoğraf karesindeki gülümseyişimiz, bazen yazdığımız iki kelam söz, bazen de bize ait olan bir eşya sevdiklerimize bizi hatırlatır.

Dolayısıyla kişiye özel hediye ne alabilirim diye soracak olursanız fotoğraflardan yararlanabilirsiniz. Çünkü fotoğraflar sevdiklerinize verebileceğiniz en özel hediye seçenekleridir. Resimli hediyeler ile sevdiklerinize en özel ve en anlamlı armağanı sunabilirsiniz.

🎁 Muhiku’nun hediye çeşitliliği arasında fotoğraf baskılı seçenekler de bulunuyor. Bu seçeneklerden faydalanarak etki gücü yüksek bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Fotoğraflarla Yapılan Hediyeler Neden Daha Etkili?

kisiye-ozel-fotografli-hediyeler-nelerdirAnılar o denli güçlüdür ki, biz olmasak bile varlığımızı hissettirebilecek yegane unsurlardır. Geçmişe dönmenin yalnızca hayallerde kaldığı, bir zaman makinesi olsa da şu ana geri dönsek dediğimiz zaman; bizi geçmişe -soyut anlamda- götürebilecek birkaç fotoğraf karesi ya da geçmişten gelen birkaç anıdır.

Yaşadığımız her güzel anı bir fotoğraf karesiyle taçlandırmak lazım. Taçlandırmak lazım ki, dönüp baktığımız zaman aynı duyguları tekrar yaşayabilelim.

Sevdiklerinize ya da dostlarınıza tarif edilemeyecek duygular yaşatabilmeniz yalnızca birkaç fotoğraf karesine bağlı. Onlara kalıcı bir hediye armağan etmek istiyorsanız fotoğraflar size yol gösterecektir.

Sizin için hazırladığımız fotoğraflarla yapılabilecek hediyeler içerisinden en çok içinize sineni sevdikleriniz için hiç şüpheye düşmeden rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Böylelikle onları anılar bulvarında bir yürüyüşe çıkarabilirsiniz.

📸 Muhiku’da fotoğraf baskılı hediyeler ile hazırlanan harika bir koleksiyon bulunuyor. Bu koleksiyondan faydalanarak sevdiklerinize anlamlı ve şık bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

İşte, sevdikleriniz için hem keyifle hazırlayabileceğiniz hem de onlara bir ömür size hatırlatacak fotoğraflarla yapılabilecek hediyeler!

Sevgiliye Fotoğraflarla Yapılabilecek Hediyeler

iyi-ki-sen-hediye-kutusu
İyi ki Sen Hediye Kutusu

Eminiz ki siz de sevgilinizle yaşadığınız her özel anı ya da sıradan ama komik bir anı ölümsüzleştirmek için ya bir fotoğraf makinesine ya da telefonlarınızın kamerasına sarılıyorsunuz. Sonra tüm bu güzel fotoğraflar birikiyor ve kocaman bir hatıra denizine dönüşüyor.

Siz de bu hatıra denizi içerisinden seçeceğiniz en özel anlarla sevgilinize benzersiz bir hediye hazırlayabilirsiniz. Bayan ya da erkek sevgiliye resimli hediyeler ile oldukça anlamlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

İyi ki Sen Hediye Kutusu

Sevgilinize fotoğrafların gücünden yararlanarak bir hediye mi hazırlamak istiyorsunuz? Önce sizin şarkınızı arka planda çalmakla işe başlayın.

Size en özel duyguları yaşatan bu müziğin eşliğinde hayatınızda tarifi olmaz bir yere sahip olan sevgilinizle paylaştığınız en güzel anları seçmeye başlayabilirsiniz. Fotoğrafları seçtiyseniz işe koyulabilirsiniz.

Sevgiliniz için hazırlayacağınız hediye kutusunun elbette yıldızı anılarınız olacaktır. Fakat fotoğraflar tek başına yeterli olacak mı?

Maalesef yalnızca fotoğraflardan oluşan bir hediye kutusu biraz basit kalacaktır. Bu sebeple anılarınızın en güzel hediyeliklerle harmanlandığı bir hediye kutusu seçebilirsiniz.

Muhiku’nun İyi ki Sen Hediye Kutusu; anılarla hazırlanan kupasıyla ve romantik detaylarıyla sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediye.

Birlikteliğinize anlam katacak ve size romantik bir an yaşatacak olan bu kutuyla dilerseniz Sevgililer Günü, dilerseniz de doğum günü sürprizi hazırlayabilirsiniz.

İyi ki Sen Hediye Kutusu içinde;

  • İran’ın hibiskus çayı,
  • Sevgiliye fotoğraflı kupa,
  • Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kalpli dekoratif mum
  • Kolonya, 
  • “Love You” motto kartı,
  • Ve ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

En güzel kutlamalara anlam katacak bu özel kutuyla sevgilinize unutamayacağı bir hatıra bırakabilirsiniz.

Hatıralarla Dolu Bir Hediye Kutusu

Kendi Kutunu Yap ile sevgilinize özel bir hediye kutusu tasarlayabilirsiniz. Hediyeniz tamamen sizin seçeceğiniz konseptle ve ürünlerle hazırlanır.

Dolayısıyla bu hediye kutusu ile sevgilinizin ince noktalarına dokunabilirsiniz. Ayrıca resimli hediyeler sevgiliye birlikte geçirdiğiniz o güzel zamanları yeniden hatırlatacak.

Kendi Kutunu Yap ile tasarlayacağınız hediye kutusunun içerisine; aşkınızın birer sembolü olacak minimal tasarımlı aşk temalı kupalar, birbirinden lezzetli dünya kahveleri ya da çayları, yaşam alanına renk katacak şık aksesuarlar, kişisel bakım ürünleri, sevgilinizin ufkunu genişletecek kitaplar, hoş kokulu mumlar ve daha pek çok ürün arasından hediyelik ekleyebilirsiniz.

Eğer Kendi Kutunu Yap yerine hazır hediye kutularından faydalanmak istiyorsanız da aştan ilham alınarak tasarlanmış olan Sevgini Paylaş Hediye Kutusu sevgiliniz için yapabileceğiniz güzel bir seçim olacaktır.

Hediye kutusu kısmını halletttiğimize göre fotoğraf baskı aşamasına geçebiliriz. Hediye kutusunu hazırladıktan sonra tek yapmanız gereken fotoğrafları hediye kutusuna eklemek olacak. Bir de en samimi duygularınızla bir not yazarsınız hediyeniz çok etkili olur.

Dilerseniz Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonunu da inceleyebilirsiniz. Sevgilinize verebileceğiniz anlamlı ve etkili hediyeleri bu koleksiyonda da bulabilirsiniz.

Arkadaşa Fotoğraflarla Yapılabilecek Hediyeler

ani-defteri-fikirleri-muhikuArkadaşlarla paylaşılan her an paha biçilemez. Birlikte güldüğümüz, birlikte ağladığımız, her türlü sevinci ya da üzüntüyü birlikte kucakladığımız dostlarımıza onlar kadar özel bir hediye hazırlamak isteriz.

Hal böyle olunca da uğrayacağımız ilk durak anılarla dolu fotoğraflar olur.

Dolayısıyla arkadaşıma ne hediye alsam diye kara kara düşünüyorsanız kesinlikle hatıralarınızdan faydalanmalısınız. Hatıralarınızla dostluğunuzun hikayesini yeniden yazabilirsiniz. Ayrıca hikayenizi hediyenize yansıtabilirsiniz.

Muhiku’nun arkadaşa hediye sayfasında yer alan fotoğraflı hediye fikirlerini de inceleyebilirsiniz.

Her Sayfası Anılarla Kaplı Bir Defter

Öyle bir defter hayal edin ki her sayfasında size büyülü bir yolculuk vadetsin. Arkadaşlarınız için hazırlayacağınız bu hediye yıllar sonra bile aynı hisleri tekrar paylaşmanızı sağlayacak.

Her sayfası anılarla kaplı bir defter oluşturmak için size özel en güzel fotoğrafları seçmekle işe koyulun. Ardından ise arkadaşınızın hoşuna gidecek tonlarda ya da desenlerde bir defter seçin. Seçtiğiniz fotoğrafları defterin her bir sayfasına özenle yapıştırın.

Muhiku’nun anı defteri çeşitleriyle bu özel hediyeyi zahmetsizce hazırlayabilirsiniz. Oturduğunuz yerden en güzel fotoğraflarınızı seçebilirsiniz. Muhiku’yla arkadaşınıza anlamlı bir sürpriz yapmak için ilk adımı atabilirsiniz.

Fotoğraflarla Evde Yapılabilecek Hediyeler

fotograflarla-evde-yapilabilecek-hediyeler

Fotoğraflardan faydalanarak evinizin rahatlığında bir hediye mi hazırlamak istiyorsunuz? O halde sizin için yapacağımız öneri tam da size göre. Hem yapımı kolay hem de maliyeti düşük. Bu hediye ile sevdiklerinizin duvarında ya da masasında hoş bir hatıra bırakacaksınız.

Işıklı Anı Çerçevesi

Sevdikleriniz için ışıklı anı çerçevesi oluşturmak için ne çok büyük ne de çok küçük olan bir çerçeve seçin. Ardından sevdiklerinizle ölümsüzleştirdiğiniz anları küçük kareler halinde çıkarttırın.

Daha sonra fotoğraf çerçevesinin içerisinden çıkan kağıda bu fotoğrafları aralarında boşluk kalmayacak şekilde yapıştırın ve bir süre kurumasını bekleyin.

Fotoğraflar kuruyunca kağıdı çerçevenin içerisine dikkatlice yerleştirin ve çerçevenin arkasını kapatın. Daha sonra ışıklı peri led lambayı -bir metre yeterli olacaktır- çerçevenin etrafına dolayın. Ledin çıkmaması ya da daha sağlam olması için silikon tabancasıyla çerçeveye sabitleyebilirsiniz.

İşte ışıklı anı çerçevesini hazırlamak bu kadar kolay! Şimdi, hediyenizi güzelce paketleyin ve sevdiklerinize armağan edin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

anneanneler-gunu-ne-zaman
Daha Fazla

Anneanneler Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Anneanneler Günü Var mı, Anneanneler Günü Ne Zaman?Birbirinden Özel Anneanneye Hediye FikirleriSiyah Türk Kahvesi Hediye KutusuSandal…
hediyelesmenin-tarihi-tarih-boyunca-hediyeler.jpg
Daha Fazla

Hediyeleşmenin Tarihi – Tarih Boyunca Hediyeler

İçindekiler Gizle Dünyada Hediyeleşmenin TarihiAvrupa’da Hediyeleşme EylemiTürklerde Hediyeleşmenin TarihiEski Türklerde Hediye ve HediyeleşmeOsmanlı’da Hediyeleşme EylemiMuhiku ile Günümüz Hediye…