Fotoğraf Baskılı Hediye Seçenekleri – Unutulmaz Hediyeler

fotograf-baskili-hediye-secenekleri

Fotoğraf baskılı hediye, sevdiklerinize ya da dostlarınıza armağan edebileceğiniz ölümsüz armağanlardır. Sevdiklerinize üzerine düşünülmüş yenilikçi hediyelerin yanında onlara özel fotoğraf baskılı hediyelerle benzersiz ve bir o kadar da anlamlı hediyeler armağan edebilirsiniz.

Fotoğraf baskılı hediye denilince pek çoğumuzun aklına kupa, yastık, tişört, puzzle ve daha pek çok hediye seçeneği gelebilir. Fakat biz bu içeriğimizde size yenilikçi hediye dünyasının kapılarını açacağız. Böylelikle sevdikleriniz için en özel hediyeyi hazırlamaya bir adım daha yaklaşmış olacaksınız.

? Sevdikleriniz için en özel hediyeler Muhiku’da! Muhiku’nun fotoğraf baskı sayfası üzerinden sevdikleriniz için en kıymetli hediyeyi seçebilirsiniz. Böylece onlara unutamayacakları bir hatıra bırakabilirsiniz. Bunun yanı sıra Muhiku’nun fotoğraf baskılı hediye kutusu seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Tek bir kutu içerisinde sunacağınız özel hediyeler, sevdiklerinizi mutlu edecek bir etkiye sahip.

Şimdi hazırsanız en güzel anılarımızı ölümsüzleştiren fotoğraflarla hazırlayabileceğiniz hediye seçeneklerini beraber inceleyelim.

Fotoğraflarla Yapılabilecek Hediyeler

Anılarla dolu, anlam yüklü hediyeler kadar unutulmayacak başka bir hediye düşünebiliyor musunuz? Sevdiklerinize özel hazırlayacağınız birbirinden güzel hediyelere size özel anları da ekleyerek hediyenizin bir ömür hatırlanmasını sağlayabilirsiniz. Sevdiklerinize böyle bir hediye armağan etmek ise sandığınız kadar zor değil. İşte fotoğraflarla kişiye özel hediye seçenekleri!

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Hediyeler

Hepimiz sevdiklerimize en özel ve en değerli hediyeyi armağan etmek isteriz. Bu sebeple bizler için hediyenin maddi boyutundan ziyade manevi boyutu önemlidir. Alacağımız hediyenin sevdiklerimizde meydana getirdiği güzel duygular bizi dünyanın en mutlu insanı yapmaya yeter. Sevdiklerimize en tatlı gülümsemeleri armağan edebileceğimiz kişiye özel fotoğraf baskılı hediyeler yalnızca sevdiklerimizi değil bizleri de gülümsetecektir.

Anı Kutusu

Sevdiklerinize, üzerine düşünülmüş yenilikçi ve dopdolu hediye kutularına ekleceğiniz en özel anlarla sıra dışı bir hediye armağan edebilirsiniz. Fakat hazırlayacağınız anı kutusu yalnızca fotoğraflardan oluşmasın. Çünkü bu hediyenizi basit hale getirir.

Bu sebeple hediye kutunuzun başka parçalarla da desteklenmesi değerini ve anlamını arttıracaktır. Sevdiklerinize böyle bir anı kutusunu nasıl hazırlayacağınız konusunda ise biz size yardımcı olmaya çalışacağız. Sevdiklerinize rüyalar gibi bir hediye vermek için böyle bir anı kutusu hazırlarken;

Önce Hediye Kutunu Seç!

Sevdiklerinize anı kutusu hediye etmek için öncelikle yenilikçi hediye anlayışıyla hazırlanmış bir hediye kutusu seçmelisiniz. Bunun için belli konseptlerle hazırlanmış hediye kutusu seçenekleri içerisinden seçim yapabileceğiniz gibi Kendi Kutunu Yap seçeneği ile de sevdiklerinize en özel kutuyu tasarlayabilirsiniz.

Böyle bir hediye kutusu ile sevdiklerinize yalnızca en özel anılarınızı değil; daha önce tatmadığı farklı lezzetleri, yaşam alanına hava katacak şık dekorasyon ürünlerini, birbirinden güzel kokuları, şık aksesuarları, kişisel bakım ve güzellik ürünlerini ve daha pek çok şeyi de armağan edebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra fotoğraf baskılı hediye kutusu seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.

Kutunu Anılarla Doldur!

Sevdiklerinize ve dostlarınıza özel dopdolu hediye kutusunu seçtiyseniz sıra geldi fotoğraflara. Size tarifi olamayacak duygular yaşatan en özel anları hediye kutunuza ekleyerek yenilikçi bir hediye hazırlamış olacaksınız.

Anı Defteri

fotograflarla-yapilabilecek-hediyeler

Öyle bir defter hayal edin ki her sayfası sizi geçmişte yaşadığınız özel anlara ve mutlu zamanlara götürsün. Sevdikleriniz veya dostlarınız için hazırlayacağınız anı defterleri ile onlara geçmişte yaşanan en tatlı anları onlara anımsatabilirsiniz. Böylece birlikte gülümseyebilirsiniz. Sevdikleriniz için hazırlayacağınız anı defterini nasıl hazırlayabileceğiniz konusuna gelecek olursak;

Şık Bir Defter Seçin!

Sevdiklerinize özel anı defterini oluşturmak için işe şık bir defter seçerek işe başlamalısınız. Seçeceğiniz defterin sayfalarının ise düz olmasına dikkat edin. Kareli ya da çizgili sayfalar hediyenizin görüntüsünü bozacak ve istediğiniz şıklığı vermeyecektir. Hatta saman sayfasıyla yapılan defterlerden seçerseniz geçmişin ruhuna uyacak nostaljik bir hediye hazırlayabilirsiniz.

En Mutlu Anları Çıkartın!

Hayatımız pek çok anıyla dolu. Bunların bir kısmı unutulmaya yüz tutmuş anılar olsa da bir kısmı bize hissettirdikleriyle silinmez bir köşede yer alırlar. Siz de sevdikleriniz için unutulmayan anların fotoğraflarını çıkarabilirsiniz. Böylelikle onun bu günleri tekrar yaşamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca yüzündeki sıcacık gülümsemenin sebebi olabilirsiniz.

…ve İşe Koyulun!

Defter seçimini tamamlayıp en özel anları seçtiyseniz şimdi işe koyulabilirsiniz. Öncelikle defterin ilk sayfasına hoş birkaç cümle yazarak güzel bir girizgah yapabilirsiniz. Böylelikle bu hediyenin etkileyeceğini arttıracaktır.

Girizgahı yaptıktan sonra sıra geldi sayfalara fotoğrafları yapıştırmaya. Burada fotoğrafları yapıştırırken kronolojiye dikkat ederseniz hediyeniz bir başka güzel olacaktır.

Yalnızca fotoğraflardan oluşan bir anı defteri yapmanızı istemeyiz. Bunun için fotoğrafların altına o güne ait anımsatıcı cümleler ve size hissettirdikleri hakkında birkaç cümle de yazabilirsiniz.

Sizin hissettikleriniz kadar onun hissettikleri de oldukça önemli. Bu sebeple fotoğraflar arasında birer sayfa boşluk bırakın ki, o da o güne dair en güzel hislerini yazabilsin.

Uzak Durulması Gereken Fotoğraf Baskılı Hediyeler Nelerdir?

Bazen sevdiklerimize onlara bizi anımsatacak ya da onlara özel olacak hediyeler hazırlamak isteriz. Bu tarz hediyeler belki de daha kalıcı olduğu için seçimlerimizi bu hediyelerden yana yaparız. Fotoğraf baskılı hediye seçenekleri de bu hediyeler arasında.

Elbette bu hediyelerden bazıları kulağa biraz klişe hatta cringe gelebilir fakat eminiz ki sevdiklerinizin hoşuna gidecek. Biz yine de uzak durmanız gereken fotoğraflı hediye seçeneklerinden de bahsedeceğiz. İşte, klişenin de ötesinde fotoğraf baskılı hediye seçenekleri!

Tişört

Tişört, fotoğraf baskılı hediye seçenekleri içerisindeki en yaygın ve en klişe hediyelerden bir tanesidir. Sevdiklerinizin en özel anını ya da sevdiklerinizle beraber ölümsüzleştirdiğiniz bir anı düz bir tişört üzerine bastırarak onlara en özel hediyeyi armağan ettiğinizi düşünebilirsiniz. Fakat bu hediye seçeneği miadını çoktan doldurdu.

Tabii sevdikleriniz bu tarz hediyelerden hoşlanıyorsa kullanabilirsiniz ama onlara yenilikçi hediye dünyasının kapılarını neden aralamayasınız ki?

Anahtarlık

Anahtarlık da tıpkı tişört gibi fotoğraf baskılı yaygın hediyelerden bir diğeri. Neredeyse tüm hediye sayfalarında göreceğiniz bu hediye de maalesef miadını dolduran hediyelerden bir tanesi.

Elbette bu tarz hediyelerden hoşlanan sevdikleriniz ve dostlarınız olabilir. Fakat karşınızdaki kişide derin anlamlar oluşturmayacak ya da onları heyecanlandırmayacak bir hediyeyi sevdiklerinize armağan etmek isteyeceğinizi düşünmüyoruz. Bunun yeni gelişen imkanlarla zenginleşen hediye dünyası içerisinde daha yenilikçi hediyelerden yana seçimler yapabilirsiniz.

Yastık

En çok karşılaştığımız fotoğraf baskılı hediyelerden bir tanesi. Ne yazık ki bu hediyeler de sevdiklerinizi heyecanlandıracak ya da onlarda güçlü duygular oluşturacak hediyeler arasında değil. Hem klişe hem de kalite olarak oldukça basit görünen bu hediyeler yerine çok daha şık ve özel hediyeler hazırlayabilirsiniz.

Eğer yine de yastığa baskı yaptırmak istiyorsanız kaliteli bir yer seçin çünkü ilk yıkamada akan bir fotoğraf sevdiklerinizin daha çok üzülmesine sebep olabilir.

Hediyesiyle anılara dokunmak isteyenler için tercih edebileceğiniz ve uzak durmanız gereken fotoğraf baskılı hediye seçeneklerinden bahsettik. Umarız hediyeleriniz için size ilham verebilmişizdir. Eğer sizin de fotoğraflarla yapılacak güzel hediye fikirleriniz varsa bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir