Film İzlemeyi Seven Birine Hediye Ne Alınır?

film-izlemeyi-seven-birine-hediye-ne-alinir

Çevresindeki filmseverlere farklı bir sürpriz yapmak isteyenler için harika önerilerle dolu bir içerikle geldik! Film izlemeyi seven birine hediye edilebilecek sıra dışı fikirlerle sevdiklerinize benzeri görülmemiş bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Pek çoğumuz boş zamanlarımızda film izlemeyi severiz. Çünkü hem keyifli zaman geçiririz hem de zihnimizi esir alan can sıkıcı düşüncelerden kurtuluruz. Fakat gerçek bir filmseler için film izlemek yalnızca boş zaman aktivitesi değildir. Onlar için film izlemek bir tutkudur.

Baleye, operaya, tiyatroya, resme ya da müziğe tutkuyla bağlı insanlar olduğu gibi filmlere de sıkı sıkıya bağlı olan insanlar vardır. Onlar film izlerken filmin her dakikasını büyük bir dikkatle izlerler. Her şeyden önce filmi özümserler.

Örneğin gerçek bir filmseveri şu şekilde ayırt edebilirsiniz. Ona kült bir filmi izleyip izlemediğini sorun. Eğer cevabı evet ise bu defa da filmdeki en beğendiği repliği sorun. Size repliği hemen karakterle birlikte her ayrıntısıyla aktaracaktır.

Beyazperdeye böylesine tutkuyla bağlı olan birine sıradan bir hediye almamalısınız . Dolayısıyla film izlemeyi seven birine hediye seçerken her şeyden önce onların bu tutkularını göz önünde bulundurun. Böylelikle onlar için en doğru hediyeyi seçebilirsiniz.

Öyleyse film izlemeyi seven birine hediye edilebilecek en güzel hediye fikirlerine geçelim.

Film Severlere Hediye Edilebilecek Yenilikçi Hediye Fikirleri

dunya-kahveleri

Film keyiflerinin olmazsa olmazı nedir diye sorsak herhalde akla ilk lezzetli içecekler ve atıştırmalıklar gelir. Dolayısıyla çevrenizdeki filmseverlere hediye almak istiyorsanız ilk önce onların film tutkularına eşlik edecek lezzetleri göz önünde bulundurabilirsiniz.

Peki, hediye değeri taşıyacak lezzetler nelerdir?

Dünya Kahveleri Kutusu

Muhiku’nun Dünya Kahveleri Kutusu içinde beş farklı filtre kahve çeşidi yer alıyor. Bu kahve çeşitleri yörelerinin en iyi kahve çiftliklerinden ithal edilen en kaliteli kahve çekirdekleriyle hazırlanıyor. Ayrıca hediye kutusunun içinde 12 sayfalık kahve bilgi kitapçığı da yer alıyor.

Çevrenizdeki filmseverlere böyle bir hediye kutusu armağan ederek film izlerken harika aromalar keşfetmelerini sağlayabilirsiniz. Her film keyfinde başka bir tarif deneyerek harika vakit geçirebilirler.

Filmsever bir erkeğe hediye alacaksanız daha fazla fikri Muhiku’da bulabilirsiniz.

Dünya Çayları Kutusu

Eğer çevrenizdeki filmseverlerin kahve ile arası yoksa tercih edebileceğiniz diğer bir hediye seçeneği Dünya Çayları Kutusu. Muhiku bu hediye kutusunda altı farklı yöreye ait bitki çayı çeşidine yer veriyor.

İran, İngiltere, Çin, Fas ve Güney Afrika’dan seçilen en kaliteli çay yaprakları ile harika bir tadım kutusu hazırlamış.

Film izlemeyi seven birine hediye edilebilecek bu harika kutu onlara farklı lezzetlerin kapısını açıyor. Sevdikleriniz her film keyfinde başka bir tarif deneyebilir ve film izlerken bütün streslerinden arınabilirler.

Filmsever bir kadına hediye alacaksanız daha fazla seçeneğe Muhiku üzerinden ulaşabilirsiniz.

Atıştırmalıklarla Dolu Hediye Kutusu

Film izlemeyi seven birine hediye edebileceğiniz diğer bir seçenek ise atıştırmalıklarla dolu bir hediye kutusu. Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap sayfasında yer alan çikolata ve sağlıklı atıştırmalıklar arasından sevdiklerinizin damak tadına uygun seçimler yapabilirsiniz.

Dilerseniz hediye kutusunun içine çay ve kahve çeşitleri arasından da ekleme yapabilirsiniz. Böylece ortaya lezzet dolu bir hediye kutusu çıkarabilirsiniz. Eminiz ki filmseverler böyle bir hediye kutusu karşısında heyecanlarını gizleyemeyecekler.

Muhiku’nun fırsatlarla dolu yenilikçi hediye dünyasında filmseverler için daha pek çok hediye seçeneği mevcut. Diğer hediye seçeneklerini Muhiku’nun hediye kutusu sayfasını ziyaret ederek bulabilirsiniz.

Kategoriler arasında gezinerek de kişiye ve özel günlere uygun seçimler yapabilirsiniz.

Film Tutkunlarına Hediye Önerileri

sinemasevere hediye

Yukarıda da söylediğimiz gibi filmsever birine hediye seçerken onun tutkusundan beslenmeliyiz. Bu başlık altında da yine onların tutkularına hitap edecek hediye önerilerine yer vereceğiz. Fakat bu hediyeler yukarıdaki önerilerden biraz daha farklı olacak. Öyleyse başlayalım!

Sinema Tutkunlarına Hediye Kutusu

Film tutkunlarına verilebilecek en güzel hediyelerden biri içerisinde sinema ile ilgili birçok detay barından hediye kutusudur. Muhiku’nun sinemaseverlere özel hazırladığı hediye kutularından biri olan Sinema Tutkunlarına Hediye Kutusu tam da beklentileriniz karşılayacak türden. Çünkü Muhiku,  sinema oyunları, kahvenizi yudumlayacağınız kupa hatta mısırınızı bile düşünerek özenli bir kutu hazırladı. Kutunun içinde yer alan bir aylık Netflix ya da BluTV üyeliği ile sinema geceleri sizi bekliyor.

Klaket Bardak Altlığı ve Kupa

Hangimiz elimizde bir bardak içecek olmadan film izleyebiliyoruz ki? Burada tükettiğimiz içeceklerin lezzeti kadar sunumları da oldukça önemli. Bu sebeple damak tadımız kadar göz zevkimize de hitap etmesine önem veririz.

?️ Bir sinemasevere verilecek en güzel hediye ise bu keyife eşlik edecek sinema temalı parçalar. Örneğin klaket bardak altlığı ve bunun yanına eşlik edecek bir kupa harika bir ikili olacak. Eminiz ki film izlerken bu ikiliyi yanlarından ayıramayacaklar.

Sinema Quiz

bir-film-onersene-muhiku-mabbels

Sıra film tutkunlarına heyecan verecek harika bir hediyeye geldi. Sinema Quiz ile sinemaseverleri sınamaya hazır olun! Çünkü bu hediye onların hem film tutkularını hem de sinema bilgilerini kanıtlayacak bir hediye. Ayrıca Bi’Film Önersene Sinema Quiz seçeneğini de tercih edebilirsiniz.

Sinema Quiz ile eleştirmenlerin en gözde filmlerinden gişe rekortmenlerine, usta yönetmenlerden yıldız oyunculara kadar beyazperdeye dair her şey tek bir kutuda. Toplamda 200 soruyla sinemaseverlere harika bir deneyim vadeden bu kutuyla heyecanın ve kıyasıya rekabetin yaşanacağı eğlenceli birkaç saat geçirebilirsiniz.

Yeşilçam Tarot

Yeşilçam’ın hafızalardan silinmeyen karakterleri tek bir kutuda! Aylin Denker x Mabbels Yeşilçam’ın tüm emektarlarına ithafen Yeşilçam Tarot’u hazırladı. Tarot destesinde yer alan 78 kartta; gönlümüzün sultanları, taçsız krallar, kabadayılar, avanaklar, hababamlar ve soysuzlar gibi Yeşilçam’ın en ünlü karakterleri yer alıyor. Sinemaseverlere Yeşilçam eşliğinde iki lafın belini kırabilecekleri harika bir deneyim sunan bu kart ile film tutkunlarına unutulmaz bir hediye verebilirsiniz.

Fim Afişi

Film izlemeyi seven herkesin hayatına dokunan bir film vardır. Hatta o filmi defalarca izlemekten sıkılmaz. Dolayısıyla film izlemeyi seven sevdikleriniz için en sevdikleri filmin afişini bularak ya da bir baskıcıda çıkarttırarak sürpriz yapabilirsiniz.

Sticker Seti

Eğlenceli stickerlar son zamanların en trend parçalarından. Özellikle bilgisayar, telefon arkası ya da defterlere yapıştırılarak hayatımıza renk katıyorlar. Üstelik neredeyse her konseptte hazırlanıyorlar.

Siz de film izlemeyi seven sevdikleriniz için film keyfi temalı bir sticker seti seçebilirsiniz. Bu hediye küçük olmasına rağmen oldukça tatlı bir jest olacaktır.

Bullet Journal

bullet-journel

Çevrenizdeki fimseverler için el emeği bir hediye hazırlamaya ne dersiniz? Üstelik bu hediyeyi hazırlamak için ihtiyacınız olan tek şey noktalı ya da düz defter ve rengarenk kalemler.

Sevdikleriniz rengarenk bir bullet journal tasarlayabilirsiniz. Her aya özgü farklı bir tasarım kullanabilirsiniz. Fakat ana temanız “film” olmalı. Ayrıca her ayın son iki sayfasına izlediği filmleri not alabileceği bir alan tasarlayabilirsiniz.

Dilerseniz hazırladığınız bullet journalı yukarıda bahsettiğimiz stickerlarla da süsleyebilirsiniz. Böylece şahane bir defter tasarlamış olacaksınız. Her sayfasında haya gücünüzü yansıttığınız bu hediyenin bir ömür hatırlanacağına eminiz.

YouTube videosu bullet journal hazırlarken fikir sahibi olmanıza yardımcı olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir