Farklı ve Yaratıcı İyi Geceler Mesajları – Benzersiz 65+ İyi Geceler Mesajı

farkli-ve-yaratici-iyi-geceler-mesajlari

Sevdiklerinize iyi geceler dilerken sıradan cümleler kurmaktan sıkıldıysanız bir de bu mesajlara göz atın! En etkileyici ve en yaratıcı iyi geceler mesajları içinden seçtiğimiz mesajlardan ilham alarak sevdiklerinize en güzel iyi geceler mesajını yazabilirsiniz.

İyi Geceler Mesajı Ne Yazılır?

iyi-geceler-mesaji-ne-yazilir-muhiku-blog

Yoğun ve yorucu bir günün ardından yatağımıza uzandığımız vakit kuş gibi hafifleriz. Omuzlarımızdaki yükler bir bir dökülür ve derin bir nefes alırız. Kimimiz rahatlatıcı doğa sesleri eşliğinde uykuya dalar. Kimimiz ise sevdiklerinden gelen iyi geceler mesajının verdiği o tatlı hislerle gözlerini kapatır.

Aslında gecenin hüzünlü ve huzursuz bir yanı da vardır. Yaşamın kısa bir süreliğine uykuya dalması geceye cansız bir hava katar. Bu da yalnız hissetmemize ve korkularımızın gün yüzüne çıkmasına sebep olur. Dolayısıyla böyle zamanlarda uykusuzluk çekebilir ve yeni güne bitkin bir şekilde başlayabiliriz.

Bu sebeple sevdiklerinize yollayacağınız sıcacık bir iyi geceler mesajı karanlığı dağıtacak ve yalnız olmadıklarını hatırlatacaktır. Ayrıca sevdiklerinize iyi geceler mesajları haricinde rahatlatıcı bir sürpriz de yapabilirsiniz.

Muhiku’nun birbirinden lezzetli bitki çayları, aromaterapi özellikli mumları ve tütsü çeşitleriyle hazırlanan hediyeler arasından onlar için rahatlatıcı bir hediye kutusu seçebilirsiniz.

Bu rahatlatıcı hediyenin yanı sıra sevdikleriniz için Spotify üzerinden doğa seslerinden oluşan bir çalma listesi hazırlayabilirsiniz. Bu çalma listesi sevdiklerinizin huzurla uykuya dalmasına yardımcı olacaktır.

Resimli İyi Geceler Mesajları

sevgiliye-iyi-geceler-mesaji-uzun-muhiku-blog

Sevdikleriniz için en özel iyi geceler mesajlarını derledik. Resimlerle hazırladığımız iyi geceler mesajlarından ilham alarak sevdiklerinize iyi geceler dileklerinizi sunabilirsiniz.

Sevgiliye İyi Geceler Mesajları Uzun

  • “Karanlık geceyle beraber gelince gözlerin uykusuzluğa kapanabilir. Karanlığın bir örtü misali etrafını sardığı gecelerde seni yıldızlara emanet ediyorum. Belki yanı başımda değilsin fakat kalbimin orta yerindesin. Bu söylediklerimi daima hatırla, iyi geceler sevgilim.”
  • “Gecenin en karanlık anları bile sonunda gündüze kavuşur. Biz de en sonunda birbirimize kavuşacağız sevgilim. Birlikte umutla güneşin doğuşunu izleyeceğiz. Gecenin sabaha kavuştuğu o ana birlikte şahitlik edeceğiz. Umarım yaşayacağımız her gün bir öncekinden güzel olur. İyi geceler biricik sevgilim.”
  • “Güneşin pırıltılı ışığıyla güzel yüzüne doğsun, ayın büyüleyici ışığı güzel yüzüne vursun. Dünyadaki tüm güzellikler daima senin olsun ve sende hep benim yanımda ol sevgilim. Seni dünyadaki her şeyden daha çok seviyorum. İyi uykular, tatlı rüyalar bitanem.”
  • “Ayrı şehirlerde kesişmeyen yollarımız dilerim rüyaların uçsuz bucaksız dünyasında kesişir. Aramızdaki bu acımasız mesafeler bilirim ki ancak o zaman yorulur. İyi geceler uzak diyarlarda bıraktığım sevgilim.”
  • “İnsan uykuya dalmadan önce ne düşünürse rüyasında da düşündüğü şeyi görürmüş derler. Demek ki her gece rüyalarımda seni görmemin sebebi buymuş. Sende uyumadan önce hep beni düşün. İyi rüyalar sevgilim, rüyalarda buluşmak dileğiyle.”
  • “Bak gece oldu! Gökyüzünde dolunay tüm ihtişamıyla belirdi. Yıldızlar yerli yerinde bekliyorlar doğacak sabahı. Sen de kapat gözlerini, dal uykuya. Tüm geceyi dolunay ve yıldızlar senin için bekleyecekler. İyi geceler, tatlı uykular en güzel gündüzüm ve gecem.”

Sevgiliye İyi Geceler Mesajı Kısa

sevgiliye-iyi-geceler-mesaji-kisa-muhiku-blog

  • “Gecenin karanlığında beni aydınlatan biricik sevgilim, bugünümde de yarınımda da hep sen ol. İyi geceler aşkım!”
  • “İyi geceler dileme, bana iyi geceler ol yeter sevgilim. İyi geceler bitanem!”
  • “Nerde olmak istersin diye sorsan ‘gözlerinde’ derdim sevgilim. İyi geceler hayatım!”
  • “Gecen huzurlu, gönlün benimle olsun sevgilim. İyi geceler, tatlı rüyalar aşkım!”
  • “Geceleyin aya bakarak uyuyabiliyorum. Çünkü aya bakınca o güzel yüzünü görüyorum. İyi geceler sevgilim!”
  • “En güzel gecelerimin ve en güzel rüyalarımın sahibi, iyi geceler!”
  • “Hey! İyi geceler öpücüğümü vermeden nereye gidiyorsun? İyi geceler sevgilim, bal yanaklarından öpüyorum.”

Duygusal ve Romantik İyi Geceler Mesajları

romantik-ve-duygusal-iyi-geceler-mesajlari-muhiku-blog

  • “Belki dünyadaki en romantik şair değilim ve en etkileyici sözleri bir araya getiremiyorum. Fakat sana karşı dünyanın en güzel duygularını besliyorum. Aşkın tüm ruhumu sarmalıyor ve bu dünyadaki en güzel şarkıları senin için yazmak istiyorum. Bütün kalbimle sana tatlı rüyalar dilerim sevgilim, seni çok seviyorum.”
  • Gece yine giymiş  simsiyah elbisesini, takmış yıldızları saçına adeta bir toka gibi. Bütün bu güzellikler yalnızca seni hatırlatıyor bana ve bu güzelliğe bakarak saatlerce seni düşünüyorum. Senin ve o güzel ruhunun hayaliyle uykuya dalmak huzur veriyor bana. İyi geceler, tatlı rüyalar sevgilim.”
  • “Yaşadığım her dakika ve her saniye seninle güzelleşiyor ve varlığınla ömrümün sonuna kadar bana eşlik etmeni diliyorum. Geceleri yanı başında uyumak ve doğacak her yeni güne seninle merhaba demek en büyük dileğim. İyi geceler sevgilim, beni düşün ve öyle dal rüyalara.”
  • “Rengarenk düşler gördüğün için şaşırma sevgilim. Düşlerini renk renk boyayan ve ilmek ilmek işleyen benim.  Şimdi tüm gücünle tutun gecenin kanatlarına, bırak seni uçursun benim hayal dünyamın renkli aydınlığına.”
  • “Aramızda mesafeler var diye senden ayrı uyuduğumu düşünüyorsan yanılıyorsun sevgilim. Çünkü rüyalarımda hep hayalin bana eşlik ediyor. Ellerim saçlarının arasında ve kokun da burnumda uyuyorum. En karanlık gecelerimde bile aşkın tüm ışığıyla aydınlatıyor dünyamı. Her zaman karanlık gecelerde aydınlığınla dünyamı aydınlatman dileğiyle sevgilim, iyi geceler.”
  • “Ay dünyayı aydınlatırken sen de tüm parlaklığınla benim dünyamı aydınlatıyorsun sevgilim. Seni çok seviyorum canımın için, iyi geceler.”

Uzaktaki Sevgiliye İyi Geceler Mesajı

uzaktaki-sevgiliye-iyi-geceler-mesajlari-muhiku-blog

  1. “Uykuya dalmadan önce seni düşünmek, gecelerime huzur veriyor. Uzak olsak da, kalbimiz bir ve aynı gökyüzünün yıldızlarına bakıyoruz. İyi geceler sevgilim, seni seviyorum.”
  2. “Gece yıldızlarla dolu olsa da, benim en parlak yıldızım sensin sevgilim. Senden uzakta geçen her bir günün ve gecenin ağırlığını anlatamam. Rüyalarıma gel, rüyalarımda buluşalım sevgilim. Seni çok seviyorum, tatlı rüyalar, aşkım.”
  3. “Her gece, düşlerim seninle dolu. Senin sesini duymak, ellerini tutmak için sabırsızlanıyorum. Uzak olsak da, kalbimiz bir. İyi geceler, sevgilim.”
  4. “Uzaktaki mesafeler bizi ayıramaz. Çünkü biz birbirimize bağlıyız. İyi geceler, sevgilim.”
  5. “Bir gün daha biterken, senin hayalini kurmak içimi ısıtıyor. Uzaklık sadece fiziki bir mesafe, ruhumuz her zaman bir arada. Seni seviyorum, iyi geceler.”
  6. “Gecenin sessizliği içinde kalbim senin için çarpıyor. Rüyalarımız birbirine karışsa da, sabah seni yeniden düşünmek için sabırsızlanıyorum. Tatlı rüyalar, aşkım.”
  7. “Uzaklarda olsan da, senin sevginle doluyum. Geceyi senin hayalini kurarak geçireceğim, çünkü seninle olan her an değerli. İyi geceler, meleğim.”

Flörte İyi Geceler Mesajı Ne Yazılır?

florte-iyi-geceler-mesajlari-muhiku-blog

  • “Gecenin sessizliğinde, senin gülüşünü düşünmek bile yeterli benim için. Seni düşlerken tatlı rüyalar dilemek istedim, iyi geceler.”
  • “Günün bitiminde, seninle geçirdiğim zamanın tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum. Seni düşünerek uyumak, her geceyi özel kılıyor. Tatlı rüyalar.”
  • “Gece olunca, seninle geçirdiğimiz anları hatırlamak kalbimi ısıtıyor. Senin için en güzel rüyaları diliyorum. İyi geceler, tatlım.”
  • “Gözlerimi kapatıp seni düşündüğümde, bütün yorgunluğum ve stresim anında yok oluyor. İyi geceler, canım.”
  • “Sadece bir ‘iyi geceler’ demek ve senin hayalini kurarak uyumak istiyorum. Tatlı rüyalar dilerim.”
  • “Uyumadan önce seninle olan anları hatırlamak, geceme mutluluk katıyor. İyi geceler.”

Arkadaşa İyi Geceler Mesajları

arkadasa-iyi-geceler-mesajlari-muhiku-blog

  • “Günün yorgunluğunu üzerinizden atman ve huzurlu bir gece geçirmen dileğiyle. Umarım yarın harika bir gün geçirirsin. İyi geceler, dostum!”
  • “Gece, yıldızların parladığı ve rüyaların gerçekleştiği bir zaman. Umarım rüyaların da gerçek olur. Tatlı rüyalar, arkadaşım!”
  • “Gün biterken, unutulmaz anılar ve gülümsemelerle dolu olsun. İyi bir uyku ve yenilenmiş bir ruh için iyi geceler arkadaşım.”
  • “Gece, dinlenme ve yenilenme zamanıdır. Yarın için enerji toplamak için iyi bir uyku çekmeni dilerim. İyi geceler, dostum!”
  • “Uyumadan önce biraz rahatlamalı ve günün stresini atmak için kendine zaman ayırmalısın. İyi geceler sevgili arkadaşım!”
  • “Gece, dostlukların ışığıdır. Senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için çok şanslıyım. İyi geceler, canım arkadaşım!”

En Tatlı İyi Geceler Mesajı

en-tatli-iyi-geceler-mesaji-kisa-muhiku-blog

  • “Mutlu bir yarına uyanman, güne pozitif bir başlangıç yapmanı dilerim. İyi geceler!
  • “Gecenin en karanlık anında sakın kendini yalnız hissetme. Çünkü ben hep seninleyim, iyi geceler.”
  • “Uzaklardan üstünü örttüğüm, iyi geceler.”
  • “Uyurken melekler bekçin, en güzel rüyalar yoldaşın olsun. İyi geceler!”
  • “Huzur dolu bir sabahın olsun, mis gibi bir uyku çek. İyi geceler!”
  • “Yeni gün sana tüm üzüntülerini unuttursun, tatlı rüyalar aleminde keyifli bir yolculuğa çıkasın. İyi geceler!”
  • “En masum gecelerin, en güzel rüyaları senin olsun. İyi geceler!”

Değişik İyi Geceler Mesajı

degisik-iyi-geceler-mesaji-kisa-muhiku-blog

  1. “Gecenin sessizliğinde yıldızlarla dans eden en tatlı rüyalar senin olsun, iyi geceler!”
  2. “Uyandığında yüzünde en tatlı tebessümler olsun, iyi geceler!”
  3. “Uyumadan önce hayaller aleminin en güzel hikayesini yaz. Belli mi olur belki de rüyanda hikayenin devamını getirirsin. İyi geceler!”
  4. “Gecenin sessizliğinde yıldızlar yoldaşın, kabuslar senden uzak olsun. İyi geceler, tatlı rüyalar!”
  5. “Uyumadan önce bir dilek tut, belki yıldızlar dileğini gerçeğe dönüştürür. İyi geceler!”
  6. “En huzurlu geceler ve en tatlı sabahlar senin olsun. İyi geceler!”

Anlamlı İyi Geceler Mesajı

anlamli-iyi-geceler-mesaji-kisa-muhiku-blog

  • “Uykuya daldığın her bir gece, yeni başlangıçların habercisi. Yarının bugünden daha güzel olacağını unutma, iyi geceler.”
  • “Uyumayı unutan birine iyi geceler diyemezsin ama yine de iyi geceler.”
  • “Dünya dönmeye devam ederken sen de uykuya bırak kendini. Yarın için enerjini topla ve o güzel yüzünden tatlı tebessümleri eksik etme. İyi geceler!”
  • “Mutluluk ve huzur uykunda da seni bırakmasın. En güzel rüyalara dalman dileğiyle, iyi geceler!”
  • “Kalbinin parıltısı gecenin karanlığına galip gelsin. İyi geceler!”
  • “Bu gece sırf seni rüyamda görmek için kapatıyorum gözlerimi. Rüyalarıma gel olur mu? İyi geceler.”

Damardan Etkileyici İyi Geceler Mesajları

damardan-etkileyici-iyi-geceler-mesaji-kisa-muhiku-blog

  • “Sevgilim kalabalık yıldızların arasında arama gözlerimi. Ruhunun derinliklerinde ara parlaklığımı, ışığımla aydınlan ve tatlı bir uykuya dal sevgilim.”
  • “Bazı geceler gökyüzüne baktığın zaman ayı göremezsin. Fakat göremesen de onun oralarda bir yerlerde olduğunu bilirsin. Tıpkı yanımızda olmasa da her zaman kalbimizde olan sevdiklerimiz gibi, iyi geceler.”
  • “Gökyüzünde sayısız yıldız parlıyor. Umarım bu yıldızlardan biri, bu gece size en güzel rüyaları getirir. İyi geceler!”
  • “Meleklerin uyurken sana eşlik etmesi ve en güzel düşlerin senin olması dileğiyle, iyi geceler.”
  • “Gecenin karanlığından gündüzün aydınlığına mutluluk uyan ve yeni güne gülümseyerek başladığında beni aklından geçirmeyi unutma, iyi uykular.”
  • “Kapattığınız sadece lambanızın ışığı olsun, yüreğinizin ışığı hiç sönmesin. İyi geceler!”

Komik İyi Geceler Mesajları

komik-etkileyici-iyi-geceler-mesaji-kisa-muhiku-blog

  1. “Sayın rüya tur yolcuları, rüyalar alemine gitmekte olan aracımız kalkmak üzeredir. Lütfen yataklarınıza giriniz. Kaptanınız hepinize iyi geceler diler.”
  2. “Hey sen! Evet, evet sen! Bu mesajı bekleyen. Artık uyuyabilirsin iyi geceler.”
  3. “Kafam rahat etsin diyorsan altına yastık koy canım, iyi geceler!”
  4. “Ali ata bak, bak ali bak, uyu ali uyu, yat uyu uyu, yok bu mesajların sonu, yok sonu sonu, çıktı mesajın suyu, suyu çıktı suyu, ben diyorum iyi geceler, sen uyan uyan uyu.”
  5. “Elveda, beni sevenler! Gözlerim ağır ağır kapanıyor ve ben yatmaya gidiyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kurumsal-kimlige-uygun-anneler-gunu-mesajlari
Daha Fazla

Şirketler için 25 Anneler Günü Mesajı

İçindekiler Gizle Kurumsal Anneler Günü Kutlama/Tebrik MesajlarıAnneler ile İlgili Söylenmiş Güzel SözlerAnneler Günü Mesajları: Resimli, DuygusalKısa Anneler Günü…