Ev Hanımına Hediye Ne Alınır? – Ev Hanımları İçin 5 Güzel Hediye

ev-hanimina-hediye-ne-alinir-ev-hanimlari-icin-5-guzel-hediye

Hediye önerilerimizde değerli ev hanımlarımızı da unutmadık! Kendi yaşam alanında harikalar yaratan kıymetli kadınlarımız için seçtiğimiz hediyelere bu içeriğimizde yer vermek istedik. Siz de ev hanımına hediye önerilerimizden ilham alarak annenizi, kayınvalidenizi, ablanızı ya da en yakın dostunuzu mutlu edebilirsiniz.

Sevgili ev hanımlarının hayatına renk katacak ve günlük hayatlarını keyifli hale getirecek birbirinden eğlenceli ve birbirinden faydalı hediyeleri sizler için seçtik.

Ev hanımları için seçtiğimiz en güzel beş hediyenin içerisinde; birbirinden lezzetli kahveler, şık mutfak ürünleri, yaşam alanınına renk katacak dekorasyon ürünleri, yeni uğraşlar edinmelerini sağlayacak hobiler ve kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayacak birbirinden faydalı hediyeler yer almakta.

Siz de ev hanıma hediye önerilerimizden ilham alarak kendi hediyenizi tasarlayabilirsiniz. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeden ev hanımları için seçtiğimiz en güzel 5 hediyeye geçiş yapalım!

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni

Sabah kahvaltılarından ardından tüm işleri yoluna koyup bir fincan kahvenin keyfini çıkarmayı hangi ev hanımı istemez ki?

En kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilen kahvelere mis gibi kokuların eşlik etmesiyle ise kahve saatleri daha da keyifli hale gelecek. Kahve Keyfi Hediye Kutusu‘na ve diğer hediye kutusu seçeneklerimize kadına hediye sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu içerisinde; El Salvador’un ve Etiyopyanın en kaliteli kahvelerinin yetiştiği bölgelerden seçilen El Salvador Veracruz kahvesi ve Ethiopia Kochere kahvesi yer alıyor. El Salvador Veracruz kahvesi yumuşak içiminin yanı sıra kakao ve çiçek notalarını, Ethiopia Kochere kahvesi ise orta içimli olma özelliğinin yanı sıra narenciye ve karışık meyve aromalarını içerir.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu yalnızca lezzetli kahve çeşitlerinden de oluşmuyor. İçerisinde Yade’nin en sevilen kahveli aromaterapi mumu ve yine Yade markasının portakal – tarçın aromalı sabunu da yer alıyor.

Yaşam alanına ayrı bir hava katacak bu mis kokuların yanında bir de 4 farklı tütsü çeşidi ve tütsü kayığı da yer alıyor. Mis gibi bir temizliğin ardından ortama hoş kokular yayacak olan bu dekorasyon ürünleri aynı zamanda evde rahatlatıcı bir atmosfer yaratacaklar.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu

keyifli-saatler-hediye-kutusu-yeni

Ev hanımına hediye edebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden ikincisi de bambu ve seramiğin eşsiz uyumu ile tasarlanan şık fincan takımının, dekorasyon ürünlerinin ve en kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilen asırlık lezzet Türk kahvesinin yer aldığı bir hediye kutusu. Misafirlerine ikram edeceği kahve sunumlarına lezzet ve şıklık katacak olan bu hediye kutusu yaşam alanına da renk getirecek.

? Keyifli Saatler Hediye Kutusu’na ve en şık detaylarla süslenen diğer hediye kutusu seçeneklerine ev hediyesi sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu’nun içerisinde; bambu ve seramiğin göz kamaştıran uyumuyla tasarlanan fincan takımı, yaşam alanına yeşilin rahatlatıcı enerjisini getirecek sukulent, en kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilen ve şık bir kutu içerisinde yer alan Selamlique Istanbul Türk kahvesi, kapağını açtığınız an ortamı büyüleyici kahve kokusunun saracağı kahveli aromaterapi mum ve şık ikili ahşap fotoğraf çerçevesi yer almaktadır.

Dilerseniz hediye kutusunun içerisine, kutu ile uyumlu hediyelikler arasından da ürün ilave edebilirsiniz. Bu arada hediye kutusuna sipariş adımında çıkan not kısmını doldurarak tamamen ücretsiz şekilde hediye notunuzu da eklemeyi unutmayın!

Mum

yade-aromatik-cam-mumlar

Yaşam alanına en çok yakışan dekorasyon ürünlerinden biri de mum. Oturma odasına, yatak odasına, giyinme odasına, mutfağa, banyoya ve yaşam alanınının pek çok yerine renk katacak olan bu dekorasyon harikası ürün, ortamın havasını da değiştirecek.

Yapılan kısıtlamaların etkisiyle de günün büyük bir bölümünü evde geçiren ev hanımları biraz bunalmış olabilir. Onların hem mental açıdan hem de fiziksel açıdan rahatlatacak bir hediye ile onlara küçük bir sürpriz yapmaya ne dersiniz?

Yade markasının aromaterapi özellikli mumları, aromaterapinin insan ruhu ve bedeni üzerindeki yapıcı etkilerinden yola çıkılarak hazırlandı. Şifa kaynağı aromaterapiyi ev rahatlığında uygulamamızı sağlayan bu eşsiz ürünler aynı zamanda yaşam alanımıza da renk katıyor.

Ev hanıma hediye önerilerimiz içerisinde yer alan bu aromaterapi özellikli mumlar ile ev hanımı yakınlarınıza ve dostlarınıza en hoş hediyelerden birini armağan edebilirsiniz. Kahveli, yaseminli, çilek kokulu, okyanus esintili ya da vanilya kokulu aromatik mumlar arasından seçeceğiniz mum ile onlara en hoş sürprizlerden birini hazırlayabilirsiniz.

Aromaterapinin insan zihni ve bedeni üzerindeki olumlu etkileri hakkına bilgi sahibi olmak ve aromaterapi özellikli mumların iyileştirici özelliklerini keşfetmek için “Aromaterapiye Giriş: Aromaterapi Nedir, Ne İşe Yarar?” başlıklı blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Deneyim Kiti

muhiku-ahsap-boyama-deneyimi-kiti

Deneyim kitleri evde geçirilen zamanı daha kaliteli hale getirmenizi sağlayacak şeylerden bir tanesidir. Bize yeni hobilerin kapılarını aralayan bu kitler ile yeni ilgi alanları keşfederken yaşam alanımıza da renk katacak parçalar üretebiliriz. Yaratıcılığımızı hareket geçirecek olan deneyim kitleri ile başarma duygusunu tadarak özgüvenimizi de arttırabiliriz.

Ev hanımına hediye edebileceğiniz birbirinden eğlenceli hobi kutularına deneyim kitleri sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ev hanımları günün büyük bir bölümünü rutin işlere harcarlar. Geriye kalan sürede ise yaratıcılıklarını devreye sokarlar ve yeni şeyler üretmenin keyfine varırlar. Siz de ev hanımı yakınlarınıza deneyim kiti armağan ederek ona evde geçirdiği süreyi kaliteli hale getirmesi için yardımcı olabilirsiniz. Belli mi olur, belki de bu alanda kendini daha da geliştirerek kendine küçük bir atölye dahi kurabilir.

Fesleğen yetiştirme deneyimi, sabu yapma deneyimi, ahşap boyama deneyimi, parafin jel ile mum yapma deneyimi ve daha pek çok deneyim içerisinden onların ilgi alanlarına hitap eden bir deneyim kiti seçebilirsiniz. Hatta birkaç deneyim kitini bir araya getirerek ona kendini keşfetme fırsatı verebilirsiniz.

Online Kurs

ev-hanimina-hediye-online-kurs

Ev hanımına hediye edebileceğiniz en faydalı armağanlardan biri de online kurslar. Onlar için satın alacağınız online kurs ile ona; yeni bir dil öğrenme, yeni bir meslek edinme ya da kendini geliştirme fırsatı verebilirsiniz. Herhangi bir yere çıkmasına gerek kalmadan evinin rahatlığında gireceği dersler ile kendini geliştirebilir ve hatta bu alanda uzmanlaşarak sertifika sahibi bile olabilir.

Online eğitim siteleri içesinde en bilinen ve en çok kullanılan site Udemy. Kişisel gelişim kurslarından kariyer geliştirme kurslarına kadar pek çok alanda eğitim görme imkanı sağlayan Udemy, alanında uzman hocalarla size kendinizi geliştirme, eksikliklerinizi tamamlama ve yeni bir iş öğrenme fırsatı veriyor.

Dolayısıyla ev hanımına hediye edilecek en güzel hediyelerden biri de Udemy kurslarından biri olabilir. Ona kendini geliştirmesi ve boş zamanlarını değerlendirmesi için fırsat verebilirsiniz. Belki de hayallerine giden yolda önündeki kapıları ardına kadar aralamasına yardımcı olursunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir