Esprili Hediyeler ile Sevdiklerinizi Neşelendirin!

esprili-hediyeler

Esprili hediyeler ile sıradan sürprizlerden sıkılan sevdikleriniz için farklı bir sürpriz hazırlayabilir ve onların neşelerine neşe katabilirsiniz. Eminiz ki karşılaşacakları sıra dışı bir sürpriz onları hiç olmadığı kadar şaşırtacak ve mutlu edecek!

Hediyeler her zaman romantik ve anlamlı olacak diye bir kural yok. Bazen en absürt şeyle bile sevdiklerimize sıra dışı bir sürpriz hazırlayabiliriz. Üstelik bu hediyelerin hatırlanma oranları da oldukça fazla!

Sizin için hazırladığımız esprili hediyeler ile eşinize, sevgilinize, arkadaşınıza ya da aile üyelerinize benzerine daha önce rastlanmamış bir hediye hazırlayabilirsiniz. Onları hem çok şaşırtacak hem de kahkahalara boğacak bu hediyeler ile özel anlara neşe katacak ve o güne dair unutulmayacak bir anı bırakacaksınız.

Dilerseniz sizler için hazırladığımız esprili hediyeler nelermiş, bir bakalım.

Kocaya Esprili Hediyeler

kocaya-esprili-hediyeler

Kocanızın özel günlerde neşelenmesini ve kahkahalarının bulunduğu ortama hareket katmasını mı istiyorsunuz? O halde sizin için hazırladığımız esprili hediyelerden ilham alabilirsiniz.

Eğlenceli Anlar Kutusu

Esprili hediyeler arasında hemen alt sırada yer verdiğimiz komik anılar kitapçığını hazırlamak size biraz zahmetli gelebilir. İş hayatınız ve günlük hayattaki sorumluluklarınız bu hediyeyi hazırlamak için yeterli vakit ayıramamanıza sebep olabilir. Fikir güzel ama benim bunu hazırlamak için ayırabilecek pek bi vaktim yok, diyenler için ilk olarak kolay hediye önerisi geliştirdik.

Kendi Kutunu Yap ile en esprili anlarla ve en eğlenceli zamanlarla dolu bir hediye kutusu tasarlayabilirsiniz. Bunun için de yine en komik anlarınızın fotoğraflarını çıkartmalısınız. Küçük bir anı kutusunun içerisinde yer alacak olan fotoğraflar ilk başta kendini ele vermeyecektir.

Eşinizin için oluşturacağınız hediye kutusunun içerisine hayatının farklı alanlarına dokunabilecek parçaları ekleyin. Son olarak da anı kutusu içerisinde yer alan en komik anlarınızı hediye kutunuzun içerisine ekleyin. Eşiniz anı kutusunu açana kadar normal bir hediye aldığını zannedecek fakat anı kutusunu açtığında çok şaşıracak ve kahkahalarına engel olamayacak.

Eşiniz için daha fazla hediye seçeceğine göz atmak ve yeni hediyeler keşfetmek istiyorsanız erkek hediyeleri sayfamız üzerinden erkeklere özel tasarlanan hediyelere ve çeşitli konseptlerle hazırlanan hediyelere göz atabilirsiniz.

Komik Anlar Kitapçığı

Romantik anıları bir rafa kaldırın! Çünkü bu defa her şey daha farklı. Kocanızı gülümsetmek ve ona benzerlerinden farklı bir hediye armağan etmek istiyorsanız en komik ve en saçma fotoğraflarınızı seçmeye şimdiden başlayın.

Fotoğraflar seçildiyse kitapçığı hazırlama aşamasına geçebilirsiniz. Her bir sayfayı komik bir anınıza ayırın ve fotoğrafın çekildiği o güne dair hatırladığınız en komik anıyı fotoğrafın altına yazın. Her bir sayfayı bu şekilde doldurmaya çalışın.

Eğlenceli fotoğrafları yapıştırma ve altına anıları yazma işi bitince paketleme aşamasına geçebilirsiniz. Bir kraft kağıdın üzerine en komik esprileri yazarak ve komik yüz ifadeleri ekleyerek sıra dışı bir hediye paketi hazırlayabilirsiniz. Komik bir hediyeye de ancak böyle bir hediye paketi yakışır diye düşünüyoruz.

Eşe Esprili Hediye Önerileri

Eşiniz için benzeri görülmemiş bir hediye hazırlayabilirsiniz. Sizin için önereceğimiz hediye eşinizi şaşırtırken gülümsetecek. Fakat bu hediye eşinizi birazcık sinirlendirebilir, merak etmeyin bunun da çözüm önerisini sunduk.

Dart

Eşinize oldukça farklı ve esprili bir hediye vermeye hazır mısınız? Özellikle bu hediye size sinirli olduğu zamanlarda sizin için bir kurtarıcı olacak.

Eşiniz için esprili bir Dart tahtası hazırlamak için öncelikle en komik fotoğrafınızı çıkarmalısınız. Özellikle bu fotoğraf komik yüz ifadenizi içeriyorsa daha da eğlenceli olacaktır.

Bu hediyeyi dilerseniz kendiniz hazırlayabilirsiniz. Fotoğrafı Dart tahtasının hedef boyutuna uygun boyutlarda ve şekillerde çıkartın ve Dart tahtasının üzerine yapıştırın. Bu hediye hem eşinizi güldürecek hem de sinirlendiği zamanlarda tüm stresini atmasını sağlayacaktır.

Eşinize esprili Dart tahtasının yanında zarif bir hediye daha armağan etmenizi de tavsiye ederiz. Çünkü kadınlar erkeklere nazaran daha hassastırlar ve gecenin sonunda “bana bunu mu aldın?” problemiyle karşılaşabilirsiniz.

Kadınlar için özel olarak tasarlanan kadın hediyeleri içerisinden en zarif ve en şık hediye kutusunu eşinize armağan edebilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlı olan bu hediyeler size iki hediye hazırlamanın maddi yükünü yaşatmayacaklardır.

Arkadaşa Esprili Hediyeler

arkadasa-esprili-hediyeler

Arkadaşınıza alacağınız hediyenin uzun süre hatırlanmasını ve bir ömür yaşatılmasını ister misiniz? Üstelik bu hediye arkadaşınızın her defasında kahkahalara boğulmasına sebep olacak!

Karikatür Dergisi

Karikatür; toplumsal, siyasal ya da kültürel olayların mizahi çerçeveden ele alınıp resimlenmesiyle oluşan bir sanat dalıdır demek pek de yanlış olmasa gerek. Herbir ayrıntısı ince bir zekanın ve yaratıcılığın eseri olan bu eserler her defasında gülmekten karnımıza ağrıların girmesine sebep olabilir.

Arkadaşınız için minik bir karikatür dergisi hazırlayarak ona hayatı boyunca unutamayacağı ve 60 yaşına geldiğinde dahi gülerek hatırlayacağı bir hediye armağan edebilirsiniz. Bunun için çizim yeteneği iyi olan bir tanıdığınızdan yardım alabilir ya da internette bulunan basit karikatür çizimlerinden faydalanabilirsiniz.

Biraz yaratıcılığınızı harekete geçirerek hazırlayacağınız bu karikatür dergisi ile hem arkadaşlığınızı ölümsüzleştirebilir hem de espri yeteneğinizi gözler önüne serebilirsiniz.

Yakın dostlarınız için daha fazla hediye seçeceğine göz atmak isterseniz arkadaşa hediye kutularımıza göz atabilirsiniz.

Esprili hediyeler hazırlarken ilk düşünmeniz gereken şey onun neye güldüğü ya da birlikte nelere güldüğünüzdür. Yani size komik gelen ama onda herhangi bir duygu uyandırmayacak hediyeler hedefe ulaşmanızı engelleyecektir. Bu yüzden biraz durup düşümek ve gülmekten gözünüz yaşardığı o anları hatırlamak hediyenizi hazırlamanızda size yol gösterici olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir