Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Fikirleri

eski-sevgiliye-dogum-gunu-mesaji-fikirleri-muhiku-blog

Eski sevgiliye doğum günü mesajı göndermek tanıdık heyecanın yeniden yaşanması demek. Ancak bu sefer durum biraz farklı. Bu kez yazdığınız kişi sevgiliniz değil, eski sevgiliniz.

Bir zamanlar hayatınızın önemli bir parçası olan bu kişiye duygularınızı ifade etmek, doğru sözcükleri bulmak sizin için zor olabilir. Ancak endişelenmeyin, çünkü doğru yerdesiniz.

Eski sevgilinize doğum günü mesajı yazarken hissettiklerinizi ve düşüncelerinizi ifade etmenize yardımcı olmak için eski sevgiliye doğum günü mesajı fikrileri derledik.

İşte, eski sevgilinizin doğum gününü kutlayabileceğiniz mesaj fikirleri.

Eski Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajı

eski-sevgiliye-anlamli-dogum-gunu-mesaji-1-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: Eski Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

  • “Giderken ardından ‘gitme benimle kal.’ diyemedim. Belki cesaretimi toplayıp kal deseydim şimdi doğum gününü birlikte kutluyorduk. Ama bazı şeyler kısmettir. Birlikte olmasak da sen benim için değerli birisin, doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında tüm mutluluklar seninle olsun!”
  • “Eski günler hatırıma gelince ne kadar güzel zamanlar geçirdiğimizi hatırlıyorum. Umarım yeni yaşın geçmiş hatıralardan daha güzellerini katar hayatına. Doğum günün kutlu olsun!”
  • “Bugün benim mesajımı görmek seni biraz şaşırtabilir. Ama yaşananların senin gibi değerli bir insanı kaybetmeme sebep olmasına izin veremezdim. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun!”
  • “Yokluğun zaman zaman canımı yaksa da senin için en güzel dilekleri diliyorum. Yeni yaşında da tüm güzellikler seninle olsun, iyi ki doğdun!”
  • “Belki seninle iyi bir çift olamadık ama iyi bir arkadaş olabileceğimize eminim. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun!”
  • “Sen benim eski kız arkadaşım/erkek arkadaşım olabilirsin. Gel geçmişte yaşananların üzerine bir sünger çekelim ve arkadaş olarak yolumuza devam edelim. Doğum günün de bunun için bir başlangıç olsun, iyi ki doğdun!”
  • “Eski sevgili olarak senin mutluluğunu her zaman önemsedim ve doğum gününde de aynı şekilde düşünüyorum. Geçmişte yaşadıklarımızı unutmadan, yeni yaşında seni mutlu edecek tüm güzelliklerin olmasını dilerim.”

Ayrıca eski sevgiliye doğum günü hediyesi alınır mı diye merak ediyorsanız tıklayın!

Eski Sevgiliye Duygusal Doğum Günü Mesajı Uzun

eski-sevgiliye-duygusal-dogum-gunu-mesaji-1-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: Eski Sevgiliye Hediye Fikirleri

  • “Beni herkesten çok daha iyi tanıyorsun ve ben seni kaybetmek istemiyorum. Geçmiş güzel günlerin hatırına yolumuza arkadaş olarak devam edelim. Doğum günün kutlu, tüm dileklerin gerçek olsun!”
  • “Başkalarının bizim hakkımızda söyledikleri ya da düşündükleri umrumda değil. Sen her zaman benim için çok değerli olacaksın. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun!”
  • “Seninle güzel günler yaşadık, güzel hatıralar biriktirdik. Geçmişin bu güzel hatıralarının hatırına doğum gününü kutlamak istedim. İyi ki doğdun!”
  • “Her şeye rağmen sen tanıdığım en mükemmel insanlardan birisin ve ben bu mükemmel insanın doğum gününü es geçemem. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun!”
  • “Her şeyin geride kaldığını biliyorum, yeniden barışalım da demiyorum. Ama iki iyi arkadaş olabileceğimizi biliyorum. Doğum günün kutlu olsun!”
  • “Bazı birliktelikler biter, yeni arkadaşlıklar başlar. Her ne kadar eski sevgilim olsan da sen benim en iyi arkadaşlarımdan biriydin. Doğum günün kutlu olsun!”
  • “Her ne kadar aramızda romantik bir ilişki olmasa da, seninle geçmişte yaşadığımız güzel anıları unutmadım. Doğum günün kutlu olsun, umarım yeni yaşında hayallerine bir adım daha yaklaşırsın.”

Aldatan Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Kısa

aldatan-eski-sevgiliye-dogum-gunu-mesaji-kisa-1-muhiku-blog

  • “Geçmişte beni incitmiş ve güvenimi kaybetmiş olsan da tüm güzel anılar için yeni yaşında sana mutluluk, başarı ve huzur dilemek istedim. Doğum günün kutlu olsun!”
  • “Yaşadıklarımız ve bana yaşattıkların kalbimi çok kırmıştı. Ama artık sen de yaşananlar da geride kaldı. Yine de doğum gününü kutlamak istedim, iyi ki doğdun.”
  • “Bu sabah doğum günün olduğunu hatırladım. Biliyorum beni çok kırdın ama ben senin gibi olamam. Doğum günün kutlu olsun!”
  • “Geçmişteki her şeyi bir kenara bırakıp sadece bugünü kutlamak için buradayım. Umarım yeni yaşında sana sadece mutluluklar getirir. Doğum günün kutlu olsun!”
  • “Doğum günün kutlu olsun! Seni her zaman önemsediğimi bilmeni isterim. Geçmişteki her şeyi bir kenara bırakıp sadece bugünü kutlayalım ve yeni yaşında sana en iyi dileklerimi yollayayım.”
  • “Her ne kadar ilişkimiz kötü bir şekilde sona ermiş olsa da, doğum gününü unutmadım. Geçmişteki her şeyi bir kenara bırakıp sadece bugünü kutlamanı istiyorum. Yeni yaşında hak ettiğin değeri görmeni dilerim. Doğum günün kutlu olsun!”

Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Komik

eski-sevgiliye-dogum-gunu-mesaji-komik-muhiku-blog

  • “Yaşlanmak kötü bir şey ama en azından yaşlandıkça daha iyi bir hikaye anlatıcı oluyorsun. Doğum günün kutlu olsun!”
  • “Bugün doğum günün olduğu için tüm kötü esprilerimi saklıyorum. Doğum günün kutlu olsun9!”
  • “Eskiden benimle birlikte olduğun için teşekkür ederim, en azından o zamanlarda genç görünüyordun! Şaka bir yana, doğum günün kutlu olsun!”
  • “Yaşın bir yıl daha arttığına göre, artık daha fazla bilge olmalısın. Ama yine de, eski günlerdeki kadar çılgın olmanı umuyorum! İyi ki doğdun!”
  • “Seni hala anlamaya çalışıyorum, bu yüzden bir dahaki sefere biraz daha kolay ol, tamam mı? İyi ki doğdun!”
  • “Doğum günün kutlu olsun! Unutma, yaşlandıkça eskisi gibi çekici olmayabilirsin. İyi ki yaşlanıyorsun!”

Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Atılır mı?

eski-sevgiliye-dogum-gunu-mesaji-atilir-mi-blog

Esasında eski sevgiliye doğum günü mesajı atmak hassas bir konu ve ilişkinin durumuna göre değişiklik gösterir. Eğer eski sevgilinize doğum günü mesajı atmak istiyorsanız şu 3 durumu mutlaka göz önünde bulundurmalısınız:

  1. İlişkiniz nasıl sonlandı?
  2. Şu an aranızda nasıl bir ilişki var?
  3. Birbirinize karşı hala hisleriniz var mı?

Eğer ilişkiniz dostça, iyi bir şekilde sona erdiyse ve hala arkadaşlığınız devam ediyorsa samimi bir doğum günü mesajı atabilirsiniz. Ancak, ilişkiniz kötü bir şekilde sona erdiyse veya aranızda olumsuz duygular varsa, doğum gününü kutlamak yerine sessiz kalmanız daha iyi olacak.

Çünkü böyle bir durumda eski sevgilinizin doğum gününü kutlamak onu rahatsız edebilir veya yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. Ancak her iki durumda da mesajınızı dikkatlice yazmanız ve duygusal sınırlarınızı gözetmeniz gerekir.

Aldatan Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Atmak Doğru mu?

Eğer eski sevgiliniz sizi aldattıysa ona doğum günü mesajı atmak biraz garip olabilir. Birlikteliğinizin bu şekilde sona ermiş olması, karşılıklı güveni ve saygıyı zedelemiş olabilir. Her şeyden önce ona doğum günü mesajı atmak sizin duygularınızı incitebilir ve kendinizi değersiz hissetmenize sebep olabilir. Dolayısıyla böyle bir durumda kendi duygularınızı göz ardı etmemelisiniz.

Eğer hala samimi bir ilişkiniz varsa ve aranızdaki sorunları çözmek için açık iletişim kurmaya istekliyseniz, belki de doğum günü vesilesiyle yeniden iletişim kurmak iyi olacaktır. Ancak, aldatma gibi ciddi bir konu hala çözümlenmemişse, doğum günü mesajı göndermek yerine öncelikle bu konuları tartışmanız daha uygun. Her durumda, aldatma gibi derin bir yara almış ilişkilerde, duygusal sınırları gözetmek son derece önemli.

Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Ne Yazılır?

Öncelikle eski bir sevgiliye doğum günü mesajı yazarken samimi ve saygılı bir ton kullanmak önemlidir. İlişkinizin sona erdiği şekli ve aranızdaki mevcut ilişkiyi göz önünde bulundurarak, bir mesaj yazabilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir
sevgiliye-hediye-notu-nasil-yazilir
Daha Fazla
Sevgiliye Hediye Notu Nasıl Yazılır?
İçindekiler Gizle Sevgiliye Hediye Notu Yazarken Yapılmaması GerekenlerSevgiliye Hediye Notu Yazarken Dikkat Edilmesi Gerekenlerİlham Alın!Hatıralardan Faydalanın!Hayallerinizden Beslenin!Aşkınızı Dile…