Eşe Babalar Günü Hediyeleri ve Mesajları

ese-babalar-gunu-hediyeleri-ve-babalar-gunu-mesajlari

Babalar Günü yaklaşırken evli kadınların çocuğu olsa da olmasa da, arıyor olabileceğini düşündüğümüz eşe Babalar Günü hediyeleri ve mesajları konusunda fikir vermek istedik. Baba kelimesinin ilk anlamı çocuğu olan erkek olabilir.

Fakat bir oluşumun kurulmasına yardımcı olan ve onu koruyan kişiye de mecazi olarak baba denmektedir. Bu yüzden karşınızdaki erkeğin Babalar Günü’nü kutlamanız için illa çocuk sahibi olmayı beklemenize gerek yok.

Babalar Günü ilk kez 1910 yılında Haziran ayının üçüncü Pazar gününde kutlandı. Amerikalı bir savaş gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd’un, kendisi ve diğer beş kardeşini büyüten babasını onurlandırmak istemesiyle ortaya çıkmıştır. Sonora tıpkı Anneler Günü gibi Babalar Günü’nün de olması gerektiğini düşünmüştür.

Bu sebeple çalışmalara başlamıştır. Fakat bu çalışmaların sonucu babasının doğum günü olan 5 Haziran’a yetişmemiştir. Bu sebeple de ilk Babalar Günü 19 Haziran’da kutlanmıştır. O tarihten beri haziran aynının 3. pazarı kutlanan bu özel gün, 2023 senesinde 18 Haziran’da kutlanacak.

babalar-gunu-hediye-alma-rehberi

Babalar Günü’nün kökeni ve tarihçesine kısaca göz attık. Öyleyse şimdi biz de bu hayatta eşleri ve çocukları için türlü fedakarlıklar yapan, varını yoğunu ortaya koyan babalar ve baba adayları için hediye ve Babalar Günü mesajı önerilerimize geçelim. İşte eşe Babalar Günü hediye fikirleri.

Eşe Babalar Günü’nde Ne Hediye Alınır?

Babalar -ve babacan erkekler- hayatları boyunca, değer verdikleri kişiler için fedakarlıklar yaparak onların mutluluğunu gözetir. Kendilerinin önüne sevdiklerini koyar, önce onları mutlu eder; ancak onların mutluluğundan emin olduklarında kendilerine dönerler.

Bu yüzden de güzel ve anlamlı bir Babalar Günü hediyesi hak ettiklerini rahatça söyleyebiliriz.

Eğer Babalar Günü sürprizi ne yapabilirim, diye kara kara düşünmeye başladıysanız sakince bir nefes alın. Çünkü sizin için birbirinden harika Babalar Günü hediyeleri seçtik. Dolayısıyla kocama Babalar Günü hediyesi ne alabilirim diyenler bu yazıdan eli boş çıkmayacaklar!

Muhiku’nun baba hediyeleri ile biricik babanızı, kayınpederinizi, yeni baba olan arkadaşınızı ya da baba olmaya hazırlanan bir yakınınızı özel hissettirebilirsiniz. Bu anlamlı gün için tercih edeceğiniz babaya hediye seçenekleri, hiç şüphesiz hayatınızdaki kıymetli babalara tarifsiz bir mutluluk yaşatacak.

Muhiku’da erkekler için tasarlanan iki harika kutu bulunuyor. İçerisinde son derece kullanışlı ve maskülen tasarımlı ürünler bulunan bu kutulardan ilk bahsedeceğimiz daha uygun fiyatlı.

Eşe Babalar Günü hediyesi olarak bütçenize göre bu kutulardan tercih edebileceğiniz gibi özel olarak tasarlanan Babalar Günü hediyeleri seçeneklerine de göz atabilirsiniz.

Babaya Şık Hediye Kutusu

yeni-babaya-sk-hediye-kutusuBabalar Günü hediyesi seçenekleri içinde bütçenize uygun, şık ve anlamlı bir tercih yapmak istiyorsanız Muhiku’nun çok sevilen bu setini önerebiliriz.

Muhiku’nun Babaya Şık Hediye Kutusu içerisinde;

  • Ethiopia Kochere kahvesi,
  • Timeless bardak,
  • Cos Chocolate fındıklı draje,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Siyah kutulu soğutucu taş,
  • Babalar Günü motto kart,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Dilerseniz kutunun alt kısmında bulunan ürünlerden ekleyerek içeriğini zenginleştirebilirsiniz. Çıkarmak istediğiniz ya da eklenebilecekler kısmında göremediğiniz ürünler varsa bu kutunun bir benzerini Kendi Kutunu Yap sayfasını kullanarak oluşturabilirsiniz.

Çay Sever Babaya Hediye Kutusu

yeni-cay-sever-babaya-hediye-kutusuİsmi Çay Sever Babaya Hediye Kutusu, Babalar Günü hediye olarak da mükemmel bir alternatif sunan bir hediye. Babanızın çay keyfine lezzet katacak olan bu kutu ona nefis lezzetleri deneyimleme imkanı vadediyor.

Muhiku’nun Çay Sever Babaya Hediye Kutusu içerisinde;

  • Lady Grey çayı,
  • World’s Best Dad Ever kupa,
  • Brownies by Limburgia 4’lü mixbox,
  • Babalar Günü motto kart,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Kocanız kahve sevmiyor ya da kravattan hoşlanmıyor mu? Bu kutudan ilham alarak bir benzerini tam da kocanızın zevklerine göre Kendi Kutunu Yap sayfasında da hazırlayabilirsiniz. Örneğin kahve yerine çay, mum yerine çay süzgeci seçebilirsiniz.

Kişiye Özel Babalar Günü Hediyesi

Muhiku’da yer alan hazır Babalar Günü hediye kutularını seçmek zorunda değilsiniz. Müşterilerine oldukça özgür bir ortam sunan Muhiku’da farklı kategorilerde ürünleri seçerek kendi kutunuzu hazırlayabileceğiniz bir bölüm bulunuyor.

Kendi Kutunu Yap sayfasına giderek baba olan sevdiklerinizin hoşuna gideceğini düşündüğünüz ürünleri seçerek kişiselleştirilmiş bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.

Babaya alınacak hediyeler arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Böylece hayatınızda var olan kıymetli babalara unutamayacağı bir Babalar Günü yaşatabilirsiniz.

kisiye-ozel-babalar-gunu-hediyesi

Peki, bu ürünlerin arasında neler var?

Yiyecek-içecek kategorisinde çikolatalar, kahveler, çaylar, bisküviler; ev-yaşam kategorisinde french press, kupa, çerçeve, mum, sabun, tütsü, çiçek; aksesuar kategorisinde rengarenk özel tasarım çoraplar; deneyim kategorisinde DIY çimento, fesleğen yetiştirme, sabun bazı, parafin jel mum, sihirli büyüyen dilek kristali gibi kendin yap kitleri; kitap kategorisinde çok sevilen klasikler, sürükleyici romanlar; güzellik-bakım kategorisinde duş jelleri, sabunlar, nemlendiriciler; kırtasiye-ofis kategorisinde ise kalemler ve defterler bulunuyor.

Eşiniz için uygun fiyatlı, anlamlı ve şık bir hediye almak ister misiniz? O halde Muhiku’nun Babalar Günü hediyesi ucuz fikirlerle hazırladığı sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Eşe Babalar Günü Mesajları

ese-babalar-gunu-mesaji

Halihazırda çocuğu olan kadınları bir kenara koyarsak bebek sahibi olmak isteyen kadınlar da eşlerine tatlı bir mesaj verebilir. Ayrıca çocuk düşünmeyenler de varlıklarından dolayı mutlu olduklarını eşlerine gösterebilirler. Babalar Günü ise bunun için en ideal zamanlardan biri.

Eşe Babalar Günü mesajı göndermek isteyenler için farklı durumlara uygun birkaç duygusal mesajı derledik. Dilerseniz aşağıdaki Babalar Günü mesajlarını hediyenin içerisine not olarak da koyabilirsiniz. İşte babalara ve baba adaylarına Babalar Günü mesajları.

  • Hayat karşıma seni çıkardığı için çok şanslıyım. İyi ki benim kocam, çocuğumun babasısın. Seni çok seviyorum, Babalar Günün kutlu olsun.
  • Baba.
    Kızan, karışan, sinirlendiren. Koruyan, sarılan, özlenen; manası yokluğunda daha iyi anlaşılan kişi. Birçok dilde benzerlik gösteren kelime, ba çocuk sesinden türetilmiştir.
  • Varlığın bize bir hediye. Sen harika bir baba, mükemmel bir eşsin ve ben bu hayattaki en şanslı kadınım. İyi ki hayatımızdasın. Babalar Günün kutlu olsun!
  • Her babanın çocuğu olması gerekmezmiş ben seninle anladım. Sen çevrendekilere açtığın o kocaman kalbinle bize can oldun, baba oldun. Bu özel günü en çok hak eden insanlardan birisin sen, Babalar Günün kutlu olsun!
  • Evimizin direği, canım kocam. Belki bir çocuğumuz yok fakat sen bugüne kadar hep bana ve evimize babalık yaptın; bizi korudun, kolladın. İyi ki varsın, Babalar Günün kutlu olsun!
  • Sen harika bir eşsin, bu hayatta beni mükemmel bir şekilde tamamlıyorsun. Eminim harika da bir baba olacaksın. Bir sonraki Babalar Günü’nde ailemizin büyümüş olması dileğiyle… Seni seven karın.
  • Annemin kalp atışları senin sesinle güzelleşiyor. Ne mutluyum ki annem ve ben, sana sahibiz. Babalar Günün kutlu olsun. Bizi hiç bırakma, daha nice Babalar Günü kutlayalım olur mu babacığım? Seni çok seven ailen…

18 Haziran’da sevgilinize de küçük bir jest yapmak isterseniz “En Özel Babalar Günü Mesajları” başlıklı blog yazımızda yer alan sevgiliye Babalar Günü mesajı fikirleri ile erkek arkadaşa Babalar Günü mesajı yollayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

duygusal-anneler-gunu-sozleri
Daha Fazla

En Güzel Anneler Günü Sözleri

İçindekiler Gizle Duygusal Anneler Günü SözleriÜnlü Kişilerin Anneler Günü SözleriEn Özel Anneler Günü Hediyesi Muhiku’da!Anneme Şık Hediye Kutusu…