Erkek Sevgiliye Manevi Hediye Önerileri

erkek-sevgiliye-manevi-hediye-onerileri

Söz konusu erkek sevgiliye alınabilecek manevi hediye almak olduğunda hepimiz biraz zorlanabiliriz. En yakın arkadaşlarımıza bu konuda fikirlerini sorarız. Fakat hiçbir hediye seçeneği tam anlamıyla içimize sinmez çünkü onlar da akıllarına ilk gelen fikirleri paylaşırlar. Bunun için tarafsız kişilerden hediye önerisinde bulunmasını isteyebiliriz.

Kadınların en çok merak ettikleri konulardan biri erkek sevgiliye yapılacak manevi hediyeler. Çünkü erkekler dışarıdan bakıldığı zaman duygularını çok iyi gizleyebiliyorlar. Dolayısıyla olaylardan ya da durumlardan kolay etkilenmeyecek gibi görünüyorlar.

Ancak durum pek de öyle değil. Erkekler de en az kadınlar kadar hassas ve duyarlılar. Yalnızca hislerini kadınlar kadar kolay dile getiremez ve belli edemezler. Yani onlar da üzerine hiç düşünülmeden alınmış bir hediye karşısında en az kadınlar kadar hayal kırıklığına uğrayacak. Dolayısıyla erkek arkadaşa manevi hediyeler vermek yerinde bir tercih olacak.

Dolayısıyla erkek arkadaşınıza armağan edeceğiniz hediyeler onları fazlasıyla mutlu edecektir. Hele ki bu hediyelerin altında derin bir anlam yatıyorsa. Sevgililer için özel olarak tasarlanan sevgiliye hediye seçeneklerimiz de derin anlama sahip en özel hediyeler arasında yer alıyorlar.

Erkekleri derinden etkileyecek en özel hediyeleri sizler için seçtik, size ise bu hediyelerle küçük bir sürpriz hazırlamak kaldı. İşte, erkek sevgiliye manevi hediye önerilerimiz!

Erkek Sevgiliye Alınacak Manevi Hediyeler

erkege premium tebrik hediye kutusu
Erkeğe Premium Hediye Kutusu

Erkekler de en az kadınlar kadar anılara değer verirler. Uzun yıllar önce sıra arkadaşlarının verdikleri kalemi saklayabilir ya da sizin ona armağan ettiğiniz küçücük bir hediyeyi bir ömür muhafaza edebilirler. Erkek sevgiliye alınacak manevi hediye önerimizde de onların bir ömür büyük bir dikkatle muhafaza edecekleri hediyelere yer verdik.

Sevgiliniz için en anlamlı hediyeler erkek sevgiliye hediye sayfasında sizi bekliyor. Yıl dönümünde, Sevgililer Günü’nde, doğum gününde ya da birlikteliğiniz için özel olan diğer tarihlerde bu anlamlı hediyeler ile sevgilinizi hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilirsiniz.

İşte, erkek sevgiliye manevi hediye önerilerimiz!

Erkeğe Premium Hediye Kutusu

Erkek arkadaşa alıncaka manevi hediyeler arasında yer verdiğimiz ilk öneri Erkeğe Premium Hediye Kutusu. Sevgiliniz şık ve kaliteli görünüme sahip hediyelerden hoşlanıyorsa ona bir ömür saklanabilecek parçaların yer aldığı en şık hediye kutusunu armağan edebilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz bu hediye ile hem sevgilinize tarifsiz bir mutluluk yaşatabilir hem de bütçe olarak kendinizi zora sokmamış olursunuz.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya Huila filtre kahve,
  • Siyah seramik kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Pomellos’un Keep in Touch kolonyası,
  • Siyah termoderi ajanda,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Şık parçaların ve lezzetlerin yer aldığı Erkeğe Premium Hediye Kutusu ile sevgilinize bir ömür hatırlanacak bir hediye armağan edebilirsiniz.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu’na ve erkekler için tasarlanan diğer hediye kutusu seçeneklerine erkeğe hediye sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Kupa

batman-ve-joker-kupa

Erkeğe manevi hediyeler arasında yer alan ikinci önerimiz ise kupa bardak. Ancak bu kupa öyle sıradan kupalardan değil. Sevgilinizin en sevdiği filmin ya dizinin kupası. Sevgiliniz Batman, Joker, Harry Potter, Superman, Friends ya da How I Met Your Mother hayranı olabilir.

Ona en sevdiği dizinin ya da filmin karakterleriyle ve sembolleriyle tasarlanan bir kupa armağan edebilirsiniz. Tamamen ona hitap eden bu kupayı gittiği her yere götürecek ve en sevdiği içecekleri bu kupayla yudumlayacak.

Defter

Erkeklere alınabilecek manevi hediyeler arasında yer verdiğimiz bir diğer öneri ise defter. Sevgiliniz şiir, öykü ya da duygularını ve düşüncelerini yazmayı seviyorsa ona vereceğiniz en özel hediyelerden biri defter. Özellikle uzaktaki sevgiliye manevi hediye vermek istiyorsanız bu önerimizi mutlaka dikkate almanızı tavsiye ederiz. Çünkü sevgiliniz sizden kilometrelerce ötede bazen içini dökecek bir sırdaş ya da dost arayacak.

İşte böyle zamanlarda ona en iyi sırdaşlığı da dostluğu da hediye ettiğiniz defter yapacak. Hayatında kalemi üç beş defa eline alan biri olsa bile içinden çıkmadığı duygudurumlarını ve kimseye söyleyemediği düşüncelerini bu defterle paylaşacak. Dolayısıyla sevgiliye alınacak manevi hediyeler arasında en güzel seçeneklerden biri defter diyebiliriz.

Sevgililer Günü için Manevi Hediyeler

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi
Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Sevgililer Günü hediyesi manevi olmalı, yalnızca bir hediyeden ibaret olmamalı diyorsanız bu başlık altında yer verdiğimiz hediye fikirlerini seveceğinize eminiz. Muhiku’nun özenle hazırladığı Sevgililer Günü hediyesi koleksiyonu içinden erkek sevgiliye verilecek en anlamlı hediyeleri sizin için seçtik. O halde lafı hiç uzatmadan Sevgililer Günü’nde erkek sevgiliye alınacak manevi hediyeler nelermiş bir bakalım.

Sevgililer Günü’nde erkek arkadaşa alınacak manevi hediyeler için Sevgililer Günü hediyesi koleksiyonumuzu da ziyaret edebilirsiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Birine duyduğumuz sevgi nasıl büyür? Herkesin bu soruya yaklaşımı ve yorumu farklı olabiliyor. Ancak sevgiyi büyüten en önemli şey paylaşmaktır. Aynı duyguları, güzel anıları, dertleri ya da bir eşyayı paylaşmak aramızdaki o bağı ve sevgiyi güçlendirir.

Muhiku da sevginin paylaştıkça çoğaldığına inanalardan. İşte bu yüzden Sevgililer Günü hediyeleri koleksiyonuna harika bir kutu eklemiş. Sevgini Paylaş Hediye Kutusu sizi Sevgililer Günü’nde yalnızca aşkı paylaşmaya davet etmiyor. Aynı zamanda bir parça çikolatayı ve bir fincan kahvenin verdiği keyfi de paylaşmaya davet ediyor.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya kahvesi,
  • Brezilya kahvesi,
  • İki adet siyah seramik kupa,
  • İki adet Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Erkekler romantizmden anlamaz sözünü aklınızdan çıkarın. Hediye notunuza birkaç romantik cümle yazın ve bu kutu ile sevgiliye manevi hediye verin.

Kahve Aşkı Hediye Kutusu

kahve-aski-hediye-kutusu

Benim sevgilim kalpli hediyelerden pek hoşlanmaz diyebilirsiniz; hoşlanıp hoşlanmayacağından emin olamayacak kadar yeni bir birlikteliğin içinde olabilirsiniz. Öyleyse daha sade ve erkeklerin tarzına daha çok hitap eden bir manevi hediye önerimiz var.

Muhiku’nun Kahve Aşkı Hediye Kutusu, kahveye ve birbirlerine tutkuyla bağlı olan çiftlere hitap ediyor. Eğer erkeğe manevi değeri olan hediyeler vermek istiyorsanız bu kutuyu da tercih edebilirsiniz. Kahve kokulu mum eşliğinde aynı duyguları ve aynı lezzeti bölüşebileceğiniz Kahve Aşkı Hediye Kutusu, en özel 14 Şubat sürprizi hazırlamanıza yardımcı olacak.

Kahve Aşkı Hediye Kutusu içerisinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • İki adet 1It’s Coffee O’Clock” baskılı kupa,
  • Yade’nin kahve kokulu büyük soya mumu,
  • Sinbo markasına ait French press,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Seçeceğiniz hediye ister kalpli ister sade olsun hiç fark etmez. İçine ekleyeceğiniz notta duygularınıza ve hediyenizin altında yatan anlama değinmeyi unutmayın!

Erkek Sevgiliye El Yapımı Manevi Hediyeler

erkek-sevgiliye-manevi-hediye-ne-yapabilirim

Erkekler kendileri için hazırlanan şeylere karşı daha bir meraklıdırlar. Kendi ellerinizle hazırladığınız yemek, onun için ördüğünüz atkı, ona özel hazırladığınız kurabiyeler ve daha pek çok onlara kendilerini değerli ve özel hissettirir.

Dolayısıyla erkek sevgiliye manevi hediye hazırlamak istiyorsanız kendi ellerinizle hazırlayabileceğiniz hediye önerilerimizden faydalanabilirsiniz. Eğer kendi hediyenizi hazırlamak için vaktiniz yoksa Muhiku’nun el yapımı manevi hediyeler koleksiyonuna bakabilirsiniz.

Işık Saçan Anılar

Erkek için yapabileceğiniz manevi hediye önerilerimizden ilki anılarla dolu bir hediye olacaktır. Peri ledlerin ışığı altında parlayacak en özel anılarla sevgilinize unutamayacağı bir hediye armağan edebilirsiniz.

Işık saçan anılar hediyesi yapmak için iki seçeceğiniz var. İlk seçenek; bir hediye kutusunun içerisine sevgilinize ve size ait olan en özel anların fotoğraflarını yerleştirmek ve kutunun içerisini pille çalışan peri led ile aydınlatmak. Kutuyu açar açmaz bir ışık huzmesi ile karşılaşacak olan sevgiliniz en özel anlarınızın ölümsüzleştiği fotoğrafları görünce şaşkınlığını gizleyemeyecek.

Işık saçan anılar hediyesi hazırlamak için kullanabileceğiniz ikinci yöntemde ise küçük mandallar ile anılarınızı peri lede sabitlemeniz olacaktır. Odasının en güzel köşesinde yer lacak olan bu hediye ona daima sizi hatırlatacaktır.

İşlemeli Sweatshirt

İşlemeli sweatshirt ile sevgilinize minimal bir detayın yer aldığı güzel bir sweatshirt hediye edebilirsiniz. Size ait en güzel kareyi, sevgilinizin en çok sevdiği hayvanı ya da nesneyi, tuttuğu takımın amblemini ya da ilgi duyduğu herhangi bir şeyi ona hediye edeceğiniz sweatshirtün üzerine işleyebilirsiniz.

Bunun için ihtiyacınız olan malzemeler; kopya kağıdı, kasnak, dilediğiniz renkte ipler, iğne ve istediğiniz renkte bir sweatshirt olacak. Öncelikle işlemeyi yapacağınız objenin ya da fotoğrafın resmini çıkarın. Ardından bir kopya kağıdı ile bir kağıda geçirin. Daha sonra da sweatshirtün istediğiniz bir yerine bu resmi çizmelisiniz.

Resmi çizme işlemi bittikten sonra, resmin olduğu kısmı kasnağa geçirin ve çizgiler üzerinde ince işlemeler yapın. Çizimi çok fazla detaylandırmamaya özen gösterin. Çiziminiz ne kadar sade olursa sweatshirt de o kadar tarz duracaktır. İşleme kısmı da sona erince kasnağı çıkarın ve dilediğiniz bir hediye paketi ile paketleyin!

Sevgilinize anlamlı bir doğum günü hazırlamak isterseniz Muhiku’yu ziyaret edebilirsiniz. Manevi doğum günü hediyeleri ile partnerinize unutamayacağı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

en-romantik-evlilik-teklifi-fikirleri
Daha Fazla

En Romantik Evlilik Teklifi Fikirleri

İçindekiler Gizle Evde Evlilik TeklifiRestoranda Evlilik TeklifiTeknede Evlilik TeklifiKumsalda Evlilik TeklifiKampta Evlilik Teklifi Evlilik teklifi fikirleri için hazırladığımız…