Erkek Sevgiliye Alınacak Hediyeler Nelerdir?

muhiku-erkege-hediye-kutusu

Erkek sevgiliye alınacak hediyeler bakarken hediyenizin anlamlı mı yoksa romantik mi olmasını istersiniz? Merak etmeyin, biz sizin için her iki kategoriye ait hediye seçeneklerini bir araya getirdik. Böylece sevgiliniz için en ideal hediyeyi seçebileceksiniz.

Bazen aldığımız hediyenin karşı tarafta yoğun duygular uyandırmasını isteriz. Özellikle hediye alacağımız kişi sevgilimiz ise buna daha çok önem veririz. Çünkü aramızdaki duygusal bağı kuvvetlendirmek isteriz. Bu sebeple erkek sevgiliye hediye seçeneklerinin anlamlı olmasına dikkat ederiz.

Diğer taraftan kimimiz de alacağı hediyenin ilişkideki heyecanı arttırmak adına romantik olmasını arzu eder. Bu sebeple romantizmi doruklara çıkarak hediye seçenekleri arasından bir hediye ile sevgilisini heyecanlandırmak ister.

Sizin için iki ayrı kategoride hazırladığımız hediye seçenekleri içerisinden dilediğiniz hediyeyi erkek sevgilinize armağan edebilirsiniz. Böylelikle ona ömür boyu yüreğinde taşıyabileceği ve ilişkinizin ilk günkü kıvılcımına kavuşmasını sağlayacak hediye armağan etmiş olursunuz.

İşte erkek sevgiliye alınacak hediyeler!

Erkek Sevgiliye Alınacak Anlamlı Hediye Fikirleri

koyu-tonlarda-erkek-arkadasa-hediye-kutusu
Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu

Yüreğe dokunan bir hediyenin etkilemeyeceği tek bir insan yoktur yeryüzünde. Erkek ya da kadın içtenlikle sunulan bu hediye karşısında yaşayacağı o duygusal yoğunluğun önüne geçemez. Aldığı hediye karşısında yüzünde oluşacak tebessüm ve heyecandan titreyen eller onun yüreğine dokunacak bir hediyeyi armağan ettiğinizin en güzel belirtisidir.

🎄 Yeni yıla girerken sevgilinize anlamlı ve romantik bir sürpriz yapmak ister misiniz? Eğer cevabınız evetse Muhiku’nun erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

İşte, bu başlıktaki hediye fikirleri ile bir erkeğin en masum gülüşüne tanıklık edebilirsiniz.

Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu

Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz en farklı ve anlamlı hediye kutularından biriyle başlayalım. Bu kutuyu erkek arkadaşınıza doğum gününde ya da yıl dönümüzde armağan edebilirsiniz.

Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu‘nda;

  • Brezilya Bella Giana filtre kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Godiva Napoliten çikolata,
  • Siyah kılıflı cam matara,
  • Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası,
  • Son olarak da hediye notunuz bulunuyor.

Kutunun içerisine farklı ürünler de ekleyebilirsiniz. Bardak altlığı, French press ya da not defteri de bu kutuya yakışacaktır. Erkeğe özel hazırlanan diğer hediye seçeneklerini incelemek için erkeğe hediye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap

Muhiku’daki Kendi Kutunu Yap seçeneği ile sevgiliniz için en anlamlı hediyeyi kendiniz tasarlayabilirsiniz. Muhiku, bu hediye kutusu seçeneği ile kutunun içerisinde olacak tüm parçaları size bırakıyor.

Erkek arkadaşınızın ilgi alanları ve zevklerine göre farklı kategorilerden seçim yapabilirsiniz. Böylelikle ona içerisi dopdolu, anlamlı ve istediğiniz dozda romantizm barındıran bir hediye armağan edebilirsiniz.

Size ilham vermesi için kutunuza ekleyebileceğiniz ürünlerden bahsedelim.

  • Kahve: 3. nesil filtre kahvelerle sevgilinize farklı lezzetler tattırabilirsiniz.
  • Çikolata: Kahvenin yanında biraz çikolata iyi gider. Hatta biraz romantizm isterseniz kalp şeklindeki çikolatalardan koyabilirsiniz.
  • Sağlıklı atıştırmalıklar: Sağlığına dikkat eden sevgilinize fit seçimler yapabilirsiniz.
  • Kupa ve bardak altlığı: Muhiku’da onlarca kupa ve bardak altlığı bulabilirsiniz. Böylelikle sevgilinizin tarzına en uygun kupa ve bardak altlığını seçebiliyorsunuz.
  • Kitap: Bilim kurgu, iş-ekonomi ya da felsefe… Sevgilinizin ilgi alanına göre bir kitap seçebilirsiniz.
  • Kolonya: Sevgilinizin bakımı için son dokunuşu tıraş kolonyalarıyla yapabilirsiniz. Dilerseniz maskülen kokulara sahip kolonyaları da tercih edebilirsiniz.
  • Defter ve kalem: Öğrenci ya da çalışan bir sevgiliniz varsa kutunuza ona sizi hatırlatacak defter ve kalem ekleyebilirsiniz.

Anı Kutusu

Bir kutu düşünün ki kapağını açar açmaz kendinizi bir zaman tünelinde buluyorsunuz. Sevgilinize hediye edeceğiniz anı kutusu ile onu dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz.

Bunun için yapmanız gerekenler;

  1. Bir kutu seçmek,
  2. En güzel anları ölümsüzleştiren fotoğraf karelerinin baskısını almak,
  3. Minik bir peri led lamba almak.

Öncelikle kutunun içerisine seçtiğiniz fotoğraf karelerini dağınık bir şekilde yerleştirin. Daha sonra aldığınız peri led lambayı fotoğrafların arasından geçirerek kutuya hoş bir hava katın. Işıkları yandığında kutuyu aydınlatıyor olmasına dikkat etmelisiniz.

Bu hediyeyi karanlık bir ortamda verirseniz ortama kattığı havayı çok net bir şekilde göreceksiniz.

Erkek Sevgiliye Alınacak Romantik Hediye Fikirleri

erkek-sevgiliye-alinacak-anlamli-hediye-fikirleri

Romantizm, yüzyıllardır aşkın en özel anlarını yansıtmıştır bize. Duygusal yoğunluklar, sevgi dolu cümleler ve daha nice unsur bunun en büyük yansımasıdır.

Peki, hediyenin romantiği olur mu? Elbette, neden olmasın. Aşk dolu hediye seçenekleri ile ilişkinizde ihtiyaç duyulan romantizmi karşılayabilirsiniz. Şimdi gelelim sevgilinize romantik saatler yaşatabileceğiniz o hediye seçeneklerine!

Erkeğe Premium Tebrik Hediye Kutusu

Erkeğe Premium Tebrik Hediye Kutusu, bir erkeğe hediye edebileceğiniz en romantik hediyeler arasında yer alıyor. Bu kutunun içerisine kalp şeklindeki çikolatalardan ekleyerek biraz daha romantik bir hava yakalayabilirsiniz.

Erkeğe Premium Tebrik Hediye Kutusu’nda;

  • Kolombiya filtre kahvesi,
  • Seramik kupa,
  • Yade kahve kokulu mum,
  • Pomellos erkek kolonyası,
  • Siyah ajanda,
  • Siyah roller kalem,
  • Son olarak da hediye notunuz yer alıyor.

Bu kutuyu romantikleştirecek birkaç ipucu verelim. Öncelikle hediye notunuza güzel bir mesaj yazabilirsiniz. Bunun için sevgiliye aşk mesajları yazımızdan ilham alabilirsiniz.

Diğer taraftan defterin ilk sayfasına bir fotoğrafınızı yapıştırabilir ve altına birkaç cümle yazabilirsiniz.

Romantik Bir Tatil

Hediye önerilerimiz içerisinde bir de tatil fikrine yer vermek istedik. Bazen onun için hazırlayacağınız hoş bir tatil planıyla ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey hep gitmeyi hayal ettiğiniz o yerde, güzel bir yer ayırtmak.

Burada hep görmek istediğiniz mekanları ya da doğanın harika detaylarını ziyaret edebilirsiniz. Diğer taraftan yeni anılarınızı fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirebilirsiniz. Günün sonunda şık bir akşam yemeğiyle ilişkinizi daha romantik bir noktaya taşıyabilirsiniz. Yanan mumun eşliğinde yemeklerinizi yerken birbirinize hiç bu kadar yakıdan bakmadığınızı fark edeceksiniz.

Kuracağınız sevgi dolu cümlelere eşlik eden romantik hayaller ilişkinizi canlandıracak. Böylelikle hem sevgilinize hoş bir hediye armağan edeceksiniz hem de aşkınızı canlandıracaksınız.

Sizin için erkek sevgiliye alınacak hediyeler arasından farklı önerilerde bulunduk. Tavisyeleriniz varsa bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kadin-doktora-hediye-onerileri
Daha Fazla

Kadın Doktora Hediye Önerileri

İçindekiler Gizle Bayan Doktora Hediye Kutusu ÖnerileriGüneş Işıltısı Hediye KutusuGirl Power Hediye KutusuKadın Doktora Teşekkür Hediyesiİçten Teşekkür Hediye…