Erkek Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi

erkek-ogretmene-ogretmenler-gunu-hediyesi

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne oldukça kısa bir zaman kaldı. Herkes çevresindeki öğretmen yakınlarına ve öğretmenlerine hediye arayışında. Özellikle erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi alırken birçok kişi ikinci bir tavsiyeye ve öneriye ihtiyaç duruyor. Bu sebeple biz de erkek öğretmen için hediye önerilerini bu içeriğimizde toplamak istedik.

İçeriğimizin ilk kısmında en çok tercih edilen ancak zamanla değerini kaybeden hediyeliklere değindik. Fakat sonrasında siz değerli okurlarımızın faydalanacağı en şık, en karizmatik ve en modern hediye alternatiflerine yer verdik. Eğer bu yıl alacağınız Öğretmenler Günü hediyesinin diğer tüm hediyeleri gölgede bırakmasını istiyorsanız ilham verici önerilerimizden yararlanabilirsiniz.

Muhiku, gelenekse hediye anlayışına getirdiği yenilikçi yaklaşımla en modern Öğretmenler Günü hediyelerini tasarlıyor. Hazırladığı Öğretmenler Günü hediyeleri koleksiyonunda, modern parçaları o günün anlamına özel tasarımlarla tamamlıyor.

Siz de Muhiku’nun Öğretmenler Günü’ne özel tasarladığı hediye kutusu seçenekleriyle öğretmen yakınlarınıza, öğretmenlerinize ya da öğretmen adaylarına hak ettikleri sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Öyleyse erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi fikirlerimize geçebiliriz.

Erkek Öğretmene Alınacak Hediyeler Nelerdir?

ogretmen-defter-planlayici-cikolata

Öğretmene hediye denildiği zaman aklınızda canlanan ilk alternatifler arasında çiçek, kıravat, kalem gibi hediyeler olsa gerek. Özellikle söz konusu erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyeleri olunca kıravat ve kalem alternatiflerinden başka hediye yokmuş gibi gelir. Ancak sandığınızdan çok daha fazla hediye alternatifine sahip olduğunuzu söylemeliyiz.

O halde gelin bu alternatiflere bir bakalım. Bu alternatifleri ilk gördüğünüz zaman bunların diğer hediye seçeneklerinden çok da farklı olmadıklarını düşünebilirsiniz. Ancak gerek tasarımlarına gerek 24 Kasım’a özel olmaları sebebiyle ne kadar farklı ve özel olduklarını göreceksiniz.

Muhiku’nun öğretmene hediye sayfasında aşağıda yer vereceğimiz hediyelerin hepsini bulabilirsiniz.

Defter

Hediye dediğimiz şey bir vitrin köşesinde unutulup gitmemeli; verdiğimiz kişinin hayatını kolaylaştırmalı ya da hayatın içinde kullanabileceği bir ürün olmalı. Defter de öğretmenlerin meslek hayatı boyunca kullandıkları en önemli materyallerden biri. Dolayısıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü için bu kullanışlı ürünün en modern tasarımlarını tercih edebilirsiniz.

Muhiku’nun Öğretmenler Günü’ne özel hazırladığı tasarım defter çeşitleri içinden erkek öğretmeniniz için şık bir seçim yapabilirsiniz. Defter almışken yanına bir de kalem ekleyebilirsiniz.

Kitap

Sürekli akademik kaynak okuyan ve güncel eğitim kaynaklarını tarayan öğretmenlere farklı bir türden kitap okumak iyi gelecektir. Farklı hayatlara konuk olacakları bu kitaplar hem kişisel gelişimleri açısından oldukça faydalı olacak hem de zihinsel anlamda onları rahatlatacak.

Muhiku’nun farklı türden kitap çeşitleri içinden öğretmenleriniz için oldukça ilginç bir roman ya da hikaye seçebilirsiniz. Kitabın yanına kahve ve kupa ekleyebilirsiniz.

Kupa

erkek-ogretmene-kupa

Öğretmenlik; sürekli konuşmaya ve bildiğini aktarmaya dayalı bir meslek. Dolayısıyla bu sürekli konuşma eylemi bir süre sonra boğaz kuruluğuna sebep olabiliyor. Öğretmenler de bunun önüne geçmek için her zaman ellerinde bir bardak su ile derse hazırlıklı geliyorlar.

Muhiku’nun Öğretmenler Günü’ne özel tasarladığı hediyelik kupa çeşitleri içinden öğretmeninizin ders aralarında keyifle yudumladıkları çay ve kahve lezzetine şıklık ve anlam katabilirsiniz. Ayrıca içecekleri suyu da sizin vereceğiniz şık kupa ile tüketecekler. Onlara özel hazırlanmış bu hediye hem meslek hayatlarına hem de gündelik yaşantılarına eşlik edecek.

Brownie

Hediye her zaman bir nesne olmalı gibi gelir. Ancak ana mutluluk katan küçücük bir lezzet de yıllar sonra aynı duyguyla hatırlanabilir. Dolayısıyla erkek öğretmene hediye fikirleri içinde lezzetli hediyeliklere de yer verebiliriz. Muhiku’nun hem görüntüsüyle hem de lezzetiyle öğretmenlerinizi mutlu edecek brownie çeşitleri içinden öğretmeniniz için en lezzetli seçimi yapabilirsiniz.

Yukarıda sıraladığımız tekil hediyeliklerin yanı sıra erkek öğretmene alınabilecek hediyeler arasında şık ve kullanışlı kutular da yer alıyor. Muhiku’nun Öğretmenler Günü’ne özel hazırladığı hediye kutuları içinden şık bir erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi alabilirsiniz.

Erkek Öğretmene Hediye Kutusu Fikirleri

yenilenen-erkek-ogretmene-hediye-kutusu
Erkek Öğretmene Hediye Kutusu

Hediye kutusu son zamanların en popüler hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Çünkü şık tasarımlarıyla sevdiklerimiz üzerinde iyi bir izlenim bırakıyorlar. Ayrıca kullanışlı parçalardan oluştukları için de onların hayatına kolaylık ve şıklık katıyorlar.

Dolayısıyla erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi olarak armağan edebileceğiniz birkaç kutuya da önerilerimiz arasında yer vermek istedik. Günün anlam ve önemini yansıtan kullanışlı ve şık hediye kutusu çeşitleri içinden bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Erkek Öğretmene Hediye Kutusu

Erkek öğretmen hediyeleri içinde yer vereceğimiz ilk kutu Muhiku’nun erkek öğretmenlere özel tasarladığı bir hediye kutusu. Gerek adıyla gerek ise içindekilerle dikkat çeken Erkek Öğretmene Hediye Kutusu öğretmenlerinizi mutlu etmeye fazlasıyla yetecek. Çünkü bu hediye kutusu oldukça şık ve kullanışlı hediyelikler içeriyor.

Muhiku’nun Erkek Öğretmene Hediye Kutusu içinde;

  • Nitelikli Arabica çekirdeklerinden elde edilen Brezilya kahvesi,
  • “Happy Teacher’s Day” baskılı Öğretmenler Günü kupası,
  • Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,
  • Yade kahve kokulu aromaterapi mum,
  • Siyah termoderi ajanda,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Seçtiğiniz bu hediyeyi aynı gün içinde öğretmeninize armağan edebilirsiniz. Teslimat adresiniz İstanbul içindeyse Muhiku’nun aynı gün teslim hediye avantajından faydalanabilirsiniz. Böylece hediyeniz özel kurye ile sipariş verdiğiniz gün öğretmeninize ulaşır. Bu fırsattan yararlanmak için hediyenizi saat 12.00’a kadar sipariş vermeyi unutmayın!

My Best Teacher Hediye Kutusu

my best teacher hediye kutusu

Erkekler yalnızca siyah detaylara sahip hediyelerden hoşlanır diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü farklı renkler de erkeklerin hoşuna gidebilir. Dolayısıyla siyahın ve beyazın uyumla dans ettiği My Best Teacher Hediye Kutusu’na erkek öğretmene alınabilecek hediyeler içinde yer vermek istedik.

Bu kutu beyazın asil ve dikkat çekici tonuyla hazırlandı. Ayrıca öğretmenlerinizin hem ders esnasında hem de ders aralarında kullanabileceği hediyeliklerden oluşuyor. My Best Teacher Hediye Kutusu içinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • “Happy Teacher’s Day” baskılı kupa,
  • Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,
  • “Best Teacher Ever” ciltli defter,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Hediyeniz bir çift güzel sözle daha da anlamlı olacak. Erkek öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi ile öğretmeninize yıllar sonra bile aynı tebessümle hatırlayabileceği bir anı bırakabilirsiniz.

Kahvesever Öğretmene Hediye Kutusu

yenilenen-kahve-sever-ogretmene-hediye-kutusu

Öğretmeninize enerji verecek ve ona iyi hissettirecek tüm hediyelikler bu kutuda! Erkek öğretmene alınacak en güzel kutulardan biri olan Kahvesever Öğretmene Hediye Kutusu ile onlara lezzeti ve şıklığı tek bir kutuyla sunabileceksiniz.

Bu kutu özellikle bir fincan kahve içmeden derse başlayamayan öğretmenlerinizi mutlu edecek. Kahvesever Öğretmene Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Öğretmen lugat kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Yade kibrit,
  • Öğretmenler Günü not kartı,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Hediyelerinizi en güzel sözlerle süslemeyi unutmayın! Birbirinden anlamlı Öğretmenler Günü mesajları ile hazırladığımız blog yazımızdan ilham alarak hediyenizin etki gücünü arttırabilirsiniz. Böylece erkek öğretmen hediyeleri çok daha anlamlı ve kıymetli olacaktır.

Daha fazla fikir için Muhiku’nun erkek öğretmene hediye sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir