En Uygun Fiyatlı Doğum Günü Hediyeleri Fikirleri

Doğum günü hediyeleri şatafattan uzak ama özel hediyeler olsun isteriz. Çok büyük şeyler olmasın ama bize hitap etsin. İstediklerimiz aslında çok normal. Fakat hayatımızda yer etmiş insanlara her yıl birbirinden farklı bulmamız mümkün müdür? Üstelik bu hediye bir de ona özel olacak.

İçinde bulunduğumuz maddi durum ve kutlanacak günlerin çokluğu sebebiyle doğum günlerinde uygun ve güzel hediye düşünüyor olabiliriz. Peki bu kötü bir şey midir? Doğum günü olan yakınınızı az önemsediğiniz anlamına mı gelir?

Unutmayın hiç bir hediye karşınızdaki kişiye ona hissettirdiğinizden fazlasını ifade etmez. Doğum günü hediyeleri diğer özel günlere nazaran daha özgür olabildiğimiz bir kategoridir. Doğum günü hediyesi almak istediğimiz kişinin zevklerine ve sevdiği şeylere göre tercihler yapabilir. Hatta kendimiz bile bir şeyler üretebiliriz. Birden fazla hediyeyi bir araya getirebiliriz.

? Muhiku olarak gerek doğum günü gerekse diğer özel günlerde imdadınıza koşup hediye seçeneklerine yenilikçi çözümler getiriyoruz. Bugüne kadar hediye için tercih ettiğiniz seçeneklerden sıyrılarak sevdikleriniz için hazırladığımız doğum günü hediye kutularını inceleyebilirsiniz.

Öyleyse sözü daha fazla uzatmadan hazır ucuz hediyeler ve  evde yapabileceğiniz hediye önerilerine geçelim. İşte, en güzel doğum günü hediyeleri sizlerle.

Anlamlı Doğum Günü Hediyeleri

yasemin-esintisi-hediye-kutusu-muhiku
YASEMİN ESİNTİSİ HEDİYE KUTUSU

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki tekrar eden hediyeler hatırlanmanın aksine üzerine düşünülmemiş veya vakit harcanmamış olarak izlenim bırakıyor. Böylesine özel bir günde sevdiklerinizde böyle bir izlenim yaratmak istemezsiniz.

Doğum Günü Hediyeleri Bayan İçin Öneri

Kadınlar için hediye seçmek kolay gibi görünür. Çünkü “kadınlar küçücük bir şeyle bile mutlu olabilir” diye düşünülür. Nitekim de durum tam anlamıyla öyle. Fakat onları mutlu kılan hediyenin kendisi değil; düşünülmek ve önemsenmek. Dolayısıyla Yasemin Esintisi Hediye Kutusu onlara kendilerini özel hissettirecek en anlamlı hediyelerden biri.

Muhiku’nun Yasemin Esintisi Hediye Kutusu içeriğinde;

  • “Best Age Ever” baskılı yaldızlı kupa,
  • Godiva’nın sütlü çikolatası,
  • Yade yasemin aromaterapi mum,
  • Paşabahçe’nin mimoza kokulu kolonyası,
  • Yıldız tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Sukulent yer almaktadır.

Değer verdiğiniz kadınlar için en ideal doğum günü hediyesini seçmek istiyorsanız kadına hediye sayfamızda yer alan hediye çeşitlerine de göz atabilirsiniz.

Erkek İçin Doğum Günü Hediyeleri

best-age-ever-hediye-kutusu
BEST AGE EVER HEDİYE KUTUSU

Muhiku’nun erkeklere doğum günü hediyesi seçeneklerini henüz incelemediniz mi? O halde değer verdiğiniz erkekler için en şık yaş günü hediyelerini bu sayfada bulabileceğiniz söylemeden geçemeyiz. Muhiku’nun erkeklere doğum günü hediyesi sayfasınız ziyaret ederek hayatınızdaki erkekler için en özel hediyeleri satın alabilirsiniz.

Hediye seçerken söz konusu erkekler olunca hepimizi bir stres sarmıyor mu? “Ne alsam acaba, geçen sene de buna benzer bir şey almıştım.” sorunları tüm zihnimizi işgal ediyor. Fakat artık dert de stres de yapmaya gerek yok. Çünkü Muhiku’nun harika hediyeleri var. Bunlardan biri de Best Age Ever Hediye Kutusu.

Muhiku’nun Best Age Ever Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • “Best Age Ever” baskılı yaldızlı kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Sinbo French press,
  • Paşabahçe’nin orman kokulu oda kokusu yer almaktadır.

Değer verdiğiniz erkekler için en doğru seçimi yapmak istiyorsanız erkeğe hediye sayfamızda yer alan hediye çeşitlerini de inceleyebilirsiniz. Çünkü Muhiku bu kategoride erkekler için özel olarak tasarlanan hediye çeşitlerine yer veriyor.

Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri

all-we-need-is-love-hediye-kutusu
ALL WE NEED IS LOVE HEDİYE KUTUSU

Sizi bizden bir tavsiye; romantik olayım derken rezil olmayın. Söz konusu sevgiliniz olabilir, duyduğunuz tarifsiz sevgi olabilir. Fakat duygularınızı ifade etmenizi sağlayacak çok daha özel hediyeler var. Bu hediyelerden biri de All We Need is Love Hediye Kutusu. Çünkü bu hediye klişe hediyelere meydan okumak için tasarlandı.

Muhiku’nun All We Need is Love Hediye Kutusu içeriğinde;

  1. Yöresel filtre kahve çeşidi,
  2. İngiltere’nin Lady Grey çayı,
  3. Love tasarımlı porselen kupa,
  4. Melodi’nin ikili kalpli sütlü fıstıklı çikolatası,
  5. Yade sandal kokulu aromaterapi mum,
  6. Paşabahçe kolonya,
  7. Hediye notunuz yer almaktadır.

Sevgilinize doğum gününde ve yılın diğer özel zamanlarında sürpriz yapmak için tercih edebileceğiniz romantik ve işlevsel hediye seçeneklerini sevgiliye hediye sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğum Günü Hediyeleri El Yapımı

seramik

Bu başlık altında sizlerle ucuz ve unutulmayacak hediye seçeneklerinden bahsetmek istiyoruz. Ucuz ve özel deyince akla ilk el yapımı hediyeler geliyor. El yapımı doğum günü hediyeleri deyip kenara çekilmek isterdik.

Ancak el yapımı hediye deyince o kadar uçsuz bucaksız bir denize girmiş oluyoruz ki bizim dahi nutkumuz tutuluyor. Öyleyse aklımıza gelen birkaç güzel fikri sizinle paylaşalım.

Seramik Hamuru ile Obje Yapımı

Seramik hamuru son derece kolay erişilebilen, uygun fiyatlı bir ürün olması ile listemizin başında yer alıyor. Kolay şekil alan seramik hamuru ile dilerseniz yaprak, çiçek desenli bir dekoratif ürün dilerseniz de istediğiniz boyutlarda saksı yapabilirsiniz.

Doğum günü hediyesi yapmak istediğiniz kişiye seramik çiçekler mi yoksa desen desen takılık, bardak altlığı, duvar süsü mü yapmak istediğiniz size kalmış. İstediğiniz şekli verdikten sonra şeklini zımpara ile düzenleyebilirsiniz. Daha sonra tutkal ile sağlamlaştırdıktan sonra -dilerseniz boyadıktan sonra- vernik ile son dokunuşu yapabilirsiniz.

Epoksi ile Yaşayan Anılar

Epoksi reçine son zamanlarda hayatımıza hızla giren ve görsel güzelliği ile uzun süre kalacağını düşündüğümüz bir maddedir. Camsı görüntüsü, hafif ve dayanıklı olmasının yanı sıra kolay bir şekilde evde dahi uygulanabilmesi de epoksi reçineyi bizim için muazzam kılıyor.

Epoksi reçine en basit hali ile plastik yapıda güçlü bir yapıştırıcıdır. Kullanım alanının mobilya sektöründen, yalıtıma, takı ve biblo yapımına kadar uzun bir listesi vardır. Kırılmaya, darbeye, su ve ısıya karşı dayanıklı olması ile de gönlümüzde taht kuruyor. Epoksi reçine ile yapılan ürünlerin uzun ömürlü olması manevi değeri olması ile birleşince unutulamayacak mükemmel doğum günü hediyeleri ortaya çıkıyor.

Alçı ve Aljinat ile Heykel Yapımı

Bir döneme sevgililerin ve yeni doğan bebeklerin ayak heykelleri ile damga vuran alçı ve aljinat ile sizlerleyiz. Dilerseniz bu geleneği devam ettirerek kız/erkek arkadaşınız ile ellerinizin kalıplarını çıkarıp romantik bir doğum günü hediyesi hazırlayabilirsiniz. Ya da hayal gücünüz ile sürrealist bir şeyler yapmanız da tabii mümkün.

Burçlara göre doğum günü mesajları hediyenize anlam katmanıza ve kişiye özel bir doğum günü hediyesi hazırlamanıza katkı sağlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

calisan-mutlulugu-faydalari
Daha Fazla

Çalışan Mutluluğu Şirketinize Ne Katar?

İçindekiler Gizle Çalışan Mutluluğu Nasıl Sağlanır?Takdir Edin ve ÖdüllendirinEğitimleri Şirket Kültürünün Bir Parçası Haline GetirinÇalışanlarınızı Desteklediğinizi HissettirinYükselecekleri Bir…