En Ucuz Söz Nişan Hediyelikleri Nelerdir?

en-ucuz-soz-nisan-hediyelikleri

Özel günlerin olmazsa olmaz parçalarından biri olan  söz nişan hediyelikleri  evliliğe doğru yol alırken önem verdiğimiz detaylardan biridir. Çünkü hepimiz en özen verdiğimiz gün yaklaşırken motivasyonumuzun düşmesini istemeyiz. Aksine her şeyin sorunsuz ilerlemesi için detaylı planlar yaparız. Bundan dolayı ilk olarak bu başlığa dikkat ederiz.

Söz nişan hediyelikleri hakkında araştırma yaparken dikkat ettiğimiz bir diğer başlık maliyeti çok aşmayan, uygun hediyelikler seçmektir. Çünkü yeterince masraflı olan bu dönemi en uygun hediye seçimleri ile kolay bir şekilde atlatmak isteriz.

Fakat bazen uygun nişan hediyesi bulmak zor ve sıkıcı bir sürece dönüşebiliyor. Eğer siz de böyle bir süreçle karşı karşıya kalmak istemiyorsanız Muhiku’nun özenle hazırlanmış ve her bütçeye uygun nişan hediyeliklerine göz atabilirsiniz.

? Muhiku, hayatımızda köklü bir değişime gittiğiniz bu süreçte en özel söz nişan hediyelikleri ile yanınızda oluyor. Hediyelik nişan süsleri, özel tasarım buketler ve daha birçok nişan hediyesine Muhiku ile ulaşabilirsiniz. Üstelik bu süreci herhangi bir sorun yaşamadan en ucuz nişan hediyelikleri ile gerçekleştirebilirsiniz.

Gelin şimdi Muhiku farkı ile tercih edebileceğiniz söz nişan hediyeliklerine birlikte göz atalım.

Güzel ve Ucuz Söz Nişan Hediyelikleri Nelerdir?

Yılın en heyecanlı dönemine adım adım yaklaşırken tercih ettiğimiz söz ve nişan hediyelikleri yaptığımız en özenli seçimlerden biridir. Çünkü nişan, söz, düğün gibi özel günler genellikle hayatımızda bir kere olmaktadır. Bundan dolayı her şeyin en iyisine isteyerek, doğru seçimler yapmak isteriz.

silver-pleksi-suslemeli-soz-nisan-hediyelik-muhiku-blog
Silver Pleksi Süslemeli Magnet Anahtarlık

Elbette söz nişan hediyelikleri kendin yap fikirleriyle çok daha ucuza mal olacaktır. Ancak bu koşuşturma işinde uygun fiyata malzeme ve hediyelikleri yapacak kişileri bulmak zor olabilir. Ayrıca el yeteceği de gerektiği için ortaya istenilen sonuç çıkmayabilir.

Bu sebeple evde yapılabilecek nişan hediyelikleri yerine size uygun fiyata alabileceğiniz hediyelerini göstereceğiz. Böylece evde söz nişan hediyelikleri hazırlama gibi bir zahmete girmeden en şık hediyeleri en ucuza alabileceksiniz.

Yeni hediye dünyasına uyum sağlamak, geleneksel hediyelerden sıyrılmak mı istiyorsunuz? Sizin için eşsiz önerilerimiz var! Muhiku’nun her geçen gün biraz daha gelişen hediye dünyasıyla en güzel söz nişan hediyelerine sahip olabilirsiniz.

Eskiyen demode fikirlerin yerine yenilikçi hediye fikirleriyle özel günlere hazırlık yapabilirsiniz.  Benim seçimim köşede yıllarca tozlanacak hediyeliklerden olmasın diyorsanız tavsiyelerimize bir göz atın deriz!

İşte, sizin için hazırladığımız en güzel, en ucuz ve en anlamı söz nişan hediyelikleri fikirleri.

Silver Pleksi Süslemeli Magnet Hediyelik

Gümüş detayı ile göz dolduran silver pleksi süslemeli magnet hediyelik, Muhiku’nun en şık tasarımlı nişan hediyeliklerinden biridir. Kuru çiçek süslemesi, zarif tasarımı ile hoşunuza gidecek bu hediyelikler kişiye özel tasarlanmaktadır. Ayrıca;

  • Magnet olarak tasarlandığı için kalıcı hediyelerden biridir.
  • İsim alanı pleksi lazer kesim ile yapılmaktadır.
  • Dilerseniz 20 adet ve katları olarak sipariş edebilirsiniz.
  • Ortalama teslim süresi 5-7 iş günüdür.

Siparişinizde herhangi bir sorun yaşamamak için not kısmına  isim ve tarih bilgisi eklemeyi unutmayın!

Kraft Kutulu Süslemeli Sabun Hediyelik

kraft-kutulu-suslemeli-sabun-soz-nisan-hediyeligi

Sabunun en tatlı nişan hatıralarından biri olabileceğini hiç aklınıza gelir miydi? Şeffaf kapak içerisinde yer alan mini sabunlar dantel ve kuru çiçek detayı ile birleşiyor. Sonuç olarak seçiminiz en tatlı hediyeliklere dönüşüyor.

Kraft kutulu süslemeli sabun hediyelik misafirlere verebileceğiniz en zarif nişan söz hediyelikleri arasında. Çünkü estetik tasarımı, kullanışı yapısı hediyenizi özel kılan detaylardan birkaçı. Ayrıca bu hediyeyi mor ve krem olarak iki farklı renk alternatifiyle de tercih edebilirsiniz.

25 adet ve katları şeklinde sipariş verebileceğiniz bu yaratıcı nişan hediyelikleri kişiye özel  tasarlanmaktadır. Dolayısıyla bilgi ve tarih konusunda eksik ve doğru bilgi aktarımına dikkat edilmelidir!

Mini Fanus İçerisinde Krem Renkli Kuru Çiçek

mini-fanus-icerisinde-krem-renkli-kuru-cicek

Minimal tasarımlar ilginizi çekiyor ve tercihlerinizi buna yönelik yapıyorsanız mini fanus içerisinde krem renkli kuru çiçek tam size göre! Şatafatlı tasarımların yanı sıra minimal çizgilerden oluşan bu hediyelik nişan töreninize renk katacak detaylardan biri! Renk alternatifleri arasında kremin yanı sıra turuncu ve mor renginin de  yer aldığı bu hediyelik en şık nişan hediyeliklerinden biridir. 

Mini fanus içinde yer alan naif kuru çiçek detayı estetik bir tasarım sonucu özel bir hediyeye dönüşüyor.  30 adet ve katları şeklinde sipariş edebileceğiniz bu anlamlı nişan hediyelikleri kişiye özel tasarlanmaktadır. 

Uygun Fiyatlı Söz Nişan Çiçekleri

athena-pembe-royal-gul-buketi

Özel günlerin en büyük destekçilerinden biri hiç şüphesiz çiçeklerdir. Fakat çoğu zaman doğru çiçeği seçmek zor olabiliyor. Çiçek taze mi, özel gün için uygun mu, hemen teslim alabilir miyim gibi sorular seçimlerimizi daha zor hale getirebiliyor. Dolayısıyla böyle bir süreçle karşı karşıya kalmak istemiyorsanız Muhiku’nun söz nişan düğün çiçekleri kategorisine bir göz atın deriz!

Mevsimin en taze çiçeklerini seradan kapınıza taşıyan Muhiku, özel günlerde de sizi yalnız bırakmıyor. Özel anılarınıza ince bir dokunuş kazandırmak istiyorsanız Muhiku’nun çiçek modellerini keşfedebilirsiniz.

Sonsuz Pembe Çardak Gül Buketi

Sonsuz ve sevgi dolu bir yola adım atarken yanınıza alacağınız Sonsuz Pembe Çardak Gül Buketi, renk tonu ve tasarımı ile sizleri mest edecek! Bu çiçek;

  • Siyah biyeli buket kağıdında sunulmaktadır.
  • Buket; pembe çardak gül ve ruzkozdan oluşmaktadır.
  • Gönderim için buket ve vazo seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Pembenin en güzel tonlarına hakim olan Sonsuz Pembe Çardak Gül Buketi en naif çiçek buketlerinden biridir. Özellikle zarif ve sade buketlerden hoşlanan kişiler bu buketi nişan çiçeği olarak tercih edebilirler.

Pembe Krizantem Çiçek Buketi

Pembe Krizantem Çiçek Buketi en şık çiçek buketlerinden biridir. Dolayısıyla söz çiçeği olarak verebileceğiniz çiçekler arasında yer almaktadır. Çiçekler, özel günlerde mutluluk ve renk dağıtan detaylardan biridir. Dolayısıyla seçiminizi yaparken Muhiku’nun çiçek modellerine göz atmayı unutmayın deriz !

Söz ve nişan için bir çiçek arıyorsanız krizantem tercih edebileceğiniz estetik çiçeklerden biridir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir