En Ucuz Sevgililer Günü Hediyeleri – Uygun Fiyatlı 10 Hediye

en-ucuz-sevgililer-gunu-hediyeleri

En ucuz Sevgililer Günü hediyeleri ile bütçenizi zorlamadan partnerinize güzel bir sürpriz hazırlamaya var mısınız?

14 Şubat Sevgililer Günü, her yıl olduğu gibi bu yılda sabırsızlıkla bekleniyor. Bu özel günü kutlamak isteyen herkes de çeşitli hediye arayışları içerisinde. Siz de iyi biliyorsunuz ki özel bir gün, hediyesiz de kutlanır. Fakat bu özel gün, anlamlı bir hediye ile taçlandırıldığında asla unutulmaz.

Tabii özel gün denince işler biraz daha değişiyor. Piyasada özel gün adı altında satılan pahalı hediyeler, maalesef her bütçeye hitap etmiyor. Eğer sizde Sevgililer Günü için uygun fiyatlı bir hediye arıyorsanız bu içeriğimiz tam size göre.

Bu içeriğimizde biricik aşkınız için tercih edebileceğiniz en ucuz Sevgililer Günü hediyeleri listesi vereceğiz. Fakat ucuz hediye kavramı gözünüzü korkutmasın.

Bahsedeceğimiz bu ürünler, hem ucuz hem de oldukça kaliteli. Öyleyse lafı daha fazla uzatmadan içeriğimizin detaylarına geçelim. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

İşte biricik partneriniz veya kıymetli sevgiliniz için değerlendirebileceğiniz uygun fiyatlı 10 hediye.

Erkeğe Ucuz Sevgililer Günü Hediyeleri

Ucuz Sevgililer Günü hediyesi denince herkesin aklına ilk olarak sıradan ve kullanılmayan seçenekler geliyor. Fakat bizim size vereceğimiz hediye fikirleri o hediyelerden değil. Hem son derece anlamlı hem de yenilikçi olan bu hediyelerle eminiz ki 14 Şubat Sevgililer Günü’nü en güzel şekilde kutlayabileceksiniz.

love-and-coffee-hediye-kutusu
Love and Coffee Hediye Kutusu

İçeriğimizin bu kısmında öncelikle erkeğe Sevgililer Günü hediyesi seçeneklerinden bahsedeceğiz. Üstelik bahsedeceğimiz ürünlerin uygun fiyatlı olacağından da şüpheniz olmasın.

Eminiz ki sizlere vereceğimiz hediye fikirlerinden sonra erkeğe hediye bulmanın çok da zor olmadığını düşüneceksiniz. Öyleyse gelin, hep birlikte erkeğe Sevgililer Günü hediyesi fikirleri nelermiş bir bakalım.

Love and Coffee Hediye Kutusu

14 Şubatta erkek sevgiliye ne alınır diye merak edenlere vereceğimiz ilk hediye önerisi Muhiku’da özenle tasarlanan Love and Coffee Hediye Kutusu. Romantik bir hediye içeriğine sahip olan bu kutu, Mithra Coffee’nin lezzet dolu Ethiopia kahvesiyle de sevgilinize farklı lezzet deneyimleri sunuyor.

Muhiku’nun Love and Coffee Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Love is in The Air kupa,
  • Coschocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Sending All of My Love To You motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Ucuz hediye arayanların imdadına yetişen bu özel kutu bizce tam bir Sevgililer Günü hediyesi. Eğer sizde günlerdir uygun Sevgililer Günü hediyesi erkek için bir hediye arıyorsanız aşk dolu bu kutuyu kaçırmamanızı öneririz.

Deep in Love Hediye Kutusu

deep-in-love-hediye-kutusu

Gelelim makul fiyatıyla değerlendirebileceğiniz bir diğer erkeğe Sevgililer Günü hediyesi önerimize. Günümüzde Muhiku’nun çok tercih edilen hediye kutuları, içerisinde birden fazla mutluluk barındırıyor. İşte Muhiku’nun Deep in Love Hediye Kutusu’da bu kutulardan yalnızca biri.

Muhiku’nun Deep in Love Hediye Kutusu içerisinde;

  • “More Than Video Games” tasarımlı kupa,
  • Brownies by Limburgia 4’lü mixbox,
  • “More Than Video Games” tasarımlı beton bardak altlığı,
  • “Always Love You” motto kartı,
  • Ve hediye notunuz yer alıyor.

Yaratıcı Sevgililer Günü hediyeleri içerisinde yer alan bu özel kutuya dilerseniz farklı ürün eklemeleri de yapabilirsiniz. Böylece hediyenizin içeriğini zenginleştirebilirsiniz.

Kişiye Özel Kupa Baskı

sevgiliye-hediye-pola-kart-fotografli-kupa

Gelelim erkek sevgili hediyeleri içerisinde yer alan bir diğer alternatife. Sizce hem uygun fiyatlı hem de kişiye özel bir hediye sevgilinizi ne kadar mutlu eder? Bizce bu mutluluğun tarifi yok.

Muhiku’dan temin edebileceğiniz fotoğraf baskılı kupa, size şiddetle tavsiye ettiğimiz bir diğer hediye önerisidir. Erkeğe Sevgililer Günü hediyesi olarak sunabileceğiniz bu kupa, hem çok anlamlı hem de oldukça uygun fiyatlı.

Pola Kart

Fotoğraftan konu açılmışken pola kartlardan bahsetmeden olmaz. 14 Şubatta erkek sevgiliye ne alınır sorusuna yanıt niteliğinde olan pola kart Muhiku’da oldukça uygun fiyatlı. En güzel anılarınızla hazırlayabileceğiniz bu kusursuz hediye ile hayatınızın aşkının ayaklarını yerden kesebilirsiniz.

Çikolata

Hediyenin yenilikçi olmasının yanı sıra lezzetli olması da önemli. Siz de biliyorsunuz ki günümüzde hediye olarak tercih edilen lezzetli bir çikolata, Sevgililer Günü için de ideal bir hediye seçeneğidir. Tazeliğiyle damaklarda iz bırakacak çikolataları Muhiku’dan uygun bir fiyata temin edebilirsiniz.

Kadına Ucuz Sevgililer Günü Hediyeleri

Sizce Sevgililer Gününde en güzel hediye nedir? Hediye denince herkes gibi sizin de aklınıza sayısız seçenek geliyor hiç şüphesiz. Fakat bu seçeneklerin uçuk fiyatlı olduğuna eminiz. Belki de bu yüzden almak istediğiniz bir hediyeden bir çırpıda vazgeçebiliyorsunuz.

tatli-ask-hediye-kutusu-2024
Tatlı Aşk Hediye Kutusu

Fakat üzülmeyin. İçeriğimizin bu kısmında kadına ucuz Sevgililer Günü hediyeleri seçeneklerinden bahsedeceğiz. Böylece bütçenizi aşmadan harika seçimler yapabileceksiniz. İşte hem gözünüze hem cebinize hitap eden kadına Sevgililer Günü hediyesi seçenekleri.

Tatlı Aşk Hediye Kutusu

Ucuz Sevgililer Günü hediyesi olarak değerlendirebileceğiniz ilk alternatiflerden biri Muhiku’nun Tatlı Aşk Hediye Kutusu. Güzel detaylarla hazırlanan bu kutu, aşkınızı karşı tarafa derinden hissettirecek.

Muhiku’nun Tatlı Aşk Hediye Kutusu içerisinde;

  • You Complete Me kupa,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade vanilya aromaterapi mum,
  • I Love You With My Hearth motto kartı,
  • Son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Sevgiliye ucuz ne alınır diyenlerin imdadına yetişen bu kutu ile sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. Kutu içerisine duygularınızı net bir şekilde ifade eden bir not eklemeyi de ihmal etmeyin.

Brownie Aşkı Hediye Kutusu

brownie-aski-hediye-kutusuSevgilinize tatlı bir anı bırakmaya ne dersiniz? Öyleyse Muhiku’nun Brownie Aşkı Hediye Kutusu değerlendirebileceğiniz harika bir alternatif. Ayrıca tatlı detaylarla hazırlanan bu özel kutu mutluluğu garanti ediyor.

Muhiku’nun Brownie Aşkı Hediye Kutusu içerisinde;

  • “Love You” tasarımlı kupa,
  • Brownies by Limburgia 4’lü mixbox,
  • Yade aşk dilek mumu,
  • “All Of Me Loves You” motto kartı,
  • Ve hediye notunuz yer alıyor.

Lezzetli ve anlamlı hediyelerle hazırlanan bu özel kutuyu tereddüt etmeden değerlendirebilirsiniz. Böylece bu 14 Şubat’ı klasik ve pahalı bir hediye yerine yenilikçi ve uygun fiyatlı bir hediye ile kutlayabilirsiniz.

❤️ Dilerseniz Muhiku’nun sevgiliye hediye kategorisi içerisinde yer alan farklı alternatifleri de değerlendirebilirsiniz.

Çiçek

muhiku-orkide-cicek

Kadınların en sevdiği hediyelerden biri de hiç şüphesiz çiçeklerdir. Hatta aldığı bir çiçekle mutlu olmayan kadın yoktur diyebiliriz. Bu sebeple kadınlar için ucuz Sevgililer Günü hediyesi arayışı içerisindeyseniz Muhiku’nun özenle tasarladığı çiçek buketlerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Mini Albüm

Sevgilinizle yaşadığınız en güzel anıları bir albüme dökmeye ne dersiniz? Eminiz ki sizin de biricik aşkınızla sayısız fotoğrafınız var. Bizce bu fotoğrafları değerlendirmenin tam zamanı.

Muhiku’nun hem oldukça anlamlı hem de uygun fiyatlı mini albümleriyle 14 Şubat’ı daha da anlamlı kılabilirsiniz. Sevgililer Günü hediyesi kadın hediye seçenekleri içerisinde yer alan mini albüm, unutmayın ki uzun yıllar saklanabilecek bir hediye.

Fular

kedili-fular

Sıradaki hediye önerimiz ise aksesuarsız yapamayan kadınlar için. Biliyorsunuz ki kadınlar aksesuar kullanmayı sever. Özellikle kombinini tamamlayacak şık bir fular, onların severek kullanabileceği parçalardan biri. Eğer hala daha ucuz Sevgililer Günü hediyesi arıyorsanız Muhiku’nun rengarenk fularlarını değerlendirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir