En Romantik Evlilik Teklifi Fikirleri

en-romantik-evlilik-teklifi-fikirleri

Evlilik teklifi fikirleri için hazırladığımız bu yazımızdaki en romantik fikirlerden ilham alarak o muhteşem soruyu sorabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız fikirlerden ilham alarak yapacağınız evlilik teklifi karşısında sevgilinizin ayakları yerden kesilecek!

İçerik:

Aşk, bir insana karşı hissedilebilen en derin duygulardan bir tanesidir. Hani “gözüne perde inmek” diye bir deyim var ya, işte tam anlamıyla öyle! Aşık olan insanlar karşısındaki insanın her türlü olumsuz özelliğine karşı kördürler.

Aşk, mantığın üzerini bir yorgan misali örter ve kendisini göstermesine izin vermez. Bunun tam tersi olarak da aşık insana sevgilisinin tüm olumlu özellikleri abartılı bir şekilde iyi gelebilir. Onun gülümsemesi yeryüzündeki en tatlı gülümsemedir mesela.

Peki, bu duygular yani aşk ne kadar sürer? Uzmanlar aşka iki yıl ömür biçmişler. Yaşanılan an etkisini asla kaybetmeyecekmiş gibi gelir. Nefret, kızgınlık, sevgi hep o anki kadar yoğun olacakmış gibidir. Fakat nefret de sinir de bir süre sonra etkisini yitirebilir. Tüm bu duygular zamanla yoğunluklarını kaybedebiliyorlar ise aşk neden azalmasın ki?

Aşk, bir süre sonra yerini karşılıklı güvene ve saygıya bırakır. İki insan birbirine ne kadar saygı duyuyorsa ilişkileri de o kadar uzun ömürlü olur. Hayata karşı bakış açısına, olaylar karşısındaki duruşuna, zevklerine, hobilerine ve daha pek çok şeye saygı duyan bir insanla yaşanılan birliktelik kuşkusuz tökezlemeden devam edecektir. Aşkın yanı sıra bunun da temelleri üzerine kurulan bir ilişki elbette en sağlıklı ilişkileri meydana getirecektir.

Halk arasında dillerden dillere dolaşan ve hala da sorulan bir soru vardır. Evlilik aşkı öldürür mü? Uzmanların zaten iki yıl ömür biçtiği bir aşk elbette sonunda evlilik olmasa dahi bitecektir. Burada önemli olan aşkın dışında iki insanı birbirine bağlayan diğer sebepler. Her ne kadar ruh ikizi olmak gerekmese de ortak ilgi alanları da ilişkinin devamını sağlayan yegane sebeplerden bir tanesi. Peki, evlilik aşkı öldürür mü gerçekten?

Evlilik aşkı öldürmekten ziyade gözümüzü kör eden o perdeyi kaldırır. Karşımızda daima kusursuz olan ve adeta gökten inmiş gibi davrandığımız o insanın bize sıradan bir insan olduğunu gösterir. Tıpkı onun da herkes gibi noksan yanları vardır elbette. Burada önemli olan bunun olağan bir şey olduğunu kabul edip onu tüm kusurlarıyla sevebilmek. Karşınızdaki insanın iyi tarafları olduğu kadar eksik yanları olduğunu da kabul edebilirseniz ilişkiniz düşündüğünüzden daha iyi ilerleyecektir.

Evlilik, birbirini seven iki insanın hayata artık bir bütün olarak devam etmek için aldıkları bir karardır. Bu karar neticesinde birbirini seven bu iki insan bazen tatlı bazen de kederli bir hayata merhaba derler. Zorluklar karşısında tek vücut olan ve birbirini seven iki kalp her yeni güne birlikte uyanarak geçen zor günü geride bırakırlar.

Evlilik, hayatta alınan en ciddi kararlar arasında belki de en önemlisidir. Bir insanla bir ömrü paylaşmak için alınan bu karar kadar hayatını birleştireceğiniz insan da son derece önemlidir. Hayatınızı paylaştığınız insanla bir yuvayı paylaştığınız gibi çeşitli sorumlulukları da üzerinize alırsınız.

Hayatın her anında yanınızda olmasını istediğiniz insana hayatınızı birleştirmek için sormanız gereken önemli bir soru vardır. Bu soru elbette “Benimle evlenir misin?” sorusudur. Bu soru düz bir cümle gibi görünse bile kendi içerisinde derinliklere sahiptir. Bu sebeple bu sorunun sorulduğu anın hep büyülü olması istenir. Yıllar geçse bile o an hep yoğun duygularla hatırlanır.

Evde Evlilik Teklifi

evde-evlilik-teklifi

Evde evlilik teklifi fikri, evlilik teklifi fikirleri içerisinde en sıcak, en samimi ve en romantik teklifler arasında yerini almaktadır. Ev içerisinde hazırlayacağınız hoş bir yemek masasına eşlik edecek hoş kokulu aromatik mumlar eşliğinde romantizmi doruklarında yaşayabilirsiniz. Arkadan da Elvis’in “Can’t Help Falling In Love” parçası size eşlik ederse unutulmaz bir an yaşayabilirsiniz. Bu şarkı eşliğinde edeceğiniz dans belki de hayatınızı birleştirme konusunda ne kadar haklı olduğunuzu size gösterecektir.

Eğer benzerlerinden farklı, klişeleri yıkan bir detay ile evlilik teklifinizi süslemek isterseniz Muhiku’nun Birlikte Güzel Hediye Kutusu sizin için en doğru seçim olacaktır. Bu hediye kutusu ile sıradan bir evlilik teklifini canlandırabilir ve bundan sonraki hayatınızın ancak birlikte yaşadığınız taktirde bir anlam kazanacağı mesajını verebilirsiniz. Dilerseniz kutunun içerisindeki hediye notu kısmına evlilik teklifinizi yazabilir ve yüzüğü de kutunun içine saklayabilirsiniz. Bu hediye karşısında sevgiliniz hem çok şaşıracak hem de çok duygulanacaktır.

Birlikte Güzel Hediye Kutusu, içerisindeki tüm detayların birbirine aşık iki insan için hazırlandığı bir hediye kutusudur. Bu kutu içerisinde; Lady Grey çayı, Hibiskus çayı, iki adet siyah kupa, Godiva markasının damağınızda unutulmaz bir haz bırakacak lezzeti ve çay süzgeci bulunmaktadır. İçerisindeki detaylardan da anlaşılacağı gibi gün içerisinde içilen bir yudum çay bile aşk ile daha güzel.

Böylelikle Birlikte Güzel Hediye Kutusu sevgilinize hediye edeceğiniz yüzüğe mükemmel bir şekilde eşlik edecektir. Hayatınızın en özel anlarından olan bu anı seneler geçse bile ilk günü gibi hatırlayacaksınız!

Restoranda Evlilik Teklifi

restoranda-evlilik-teklifi

Evlilik teklifi fikirleri arasında kulağa en klişe gelen fikirler arasında restoranda evlilik teklifi fikri olsa da popülerliğini hala devam ettirmektedir. En şık ve en romantik şekilde hazırlanan bir masada kim evlilik teklifi almak istemez ki?

Eğer şık bir restoranda evlilik teklifi yapmak istiyorsanız birlikte gitmekten hoşlandığınız ve sıkça gittiğiniz bir restoranı tercihleriniz arasına yerleştirebilirsiniz. Çünkü burada biriktirdiğiniz anıların yanı sıra tanıdık simalar da bu mutlu ana şahit olacaktır. Hatta yıllar sonra çocuklarınızla dahi gittiğinizde onlara evlilik yolunda attığınız adımdan bahsedebilirsiniz.

Restoranda evlilik teklifi yapmanın artılarından bir tanesi de sizi çok fazla uğraştırmayacak olması. Çünkü gerekli düzenlemeler zaten restoranın personelleri tarafından yapılacaktır. Size sadece kontrol etmek ve hoş bir yüzük seçmek kalacaktır. Yüzük konusunda da son yıllarda oldukça popüler olan baget model yüzükler tercih edebilirsiniz.

Teknede Evlilik Teklifi

teknede-evlilik-teklifi

Pek çok kişinin hayallerini süsleyen teknede evlilik teklifi fikri karşısında heyecanlanmayacak insan yoktur. Oldukça romantik ve bir o kadar da havalı olan bu fikir karşısında kocaman bir “EVET!” alacaksınız.

Teknede evlilik teklifi etmek için bir organizasyon firmasından yardım alabileceğiniz gibi bu süreci tamamen siz de düzenleyebilirsiniz. Fakat nitelikli bir organizasyon firması ile düzenleyeceğiniz evlilik teklifi fikri daha kusursuz olacaktır. Kendiniz hazırlamaya kalksanız bile bir organizasyon firmasına ayıracağınız bütçe kadar bütçe ayırmanız gerekecektir. Hatta sizin hazırlayacağınız organizasyon bir organizasyon firmasına harcayacağınız bütçeyi aşabilir.

Kumsalda Evlilik Teklifi

kumsalda-evlilik-teklifi

Evlilik teklifi fikirleri arasından bir diğeri kumsalda evlilik teklifi fikridir. Kumsal hemen hemen tüm organizasyonlar için vazgeçilmez mekanlardan bir tanesidir. Aynı zamanda en romantik mekanlar arasında da yerini alır. Kumsalda yapacağınız evlilik teklifinde hoş bir atmosferi kendiniz de çok rahat bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Kumsalda evlilik teklifi fikrine sıcak bakanların birkaç ayrıntıya ihtiyacı olacak. Bu ayrıntılar; ahşap bir masa ve iki sandalye, romantik bir ortam oluşturmak adına kullanılacak mumlar, deniz kabukları, hoş bir yemek. Bu ayrıntılar ile oluşturacağınız ortam son derece çekici olacaktır.

Denizin tam kıyısına kuracağınız yemek masasında siz yemeğinizi yerken dalgalar hem ruhunuzu hem de ayaklarınızı okşayacak. Masanın üzerine yerleştireceğiniz kokulu mumlar da hoş bir atmosfer yaşatacak. Eğer hoş mum seçeneklerine bakmak isterseniz Muhiku’nun birbirinden güzel kokulardan oluşan aromatik mumlarına göz atabilirsiniz. Hatta Muhiku’nun sizlere sunmuş olduğu Kendi Kutunu Yap seçeneğiyle de ortama romantik hava katacak detaylardan oluşan bir kutu hazırlayabilirsiniz.

Tüm bunları tamamladıktan sonra geriye sadece yüzük seçimi kalıyor. Burada yüzük seçiminizi pırlantadan yana kullanmanızı tavsiye ederiz. Çünkü bir pırlanta karşısında kayıtsız kalabilecek insan yok denecek kadar az. Yüzüğünüz de hazırsa artık o muhteşem soruya geçebilirsiniz!

Kampta Evlilik Teklifi

kampta-evlilik-teklifi

Son olarak farklı ve yaratıcı olduğu için kampta evlilik teklifi fikrine değineceğiz. Kampta evlilik teklifi fikri kulağa enteresan mı geliyor? Aslında romantik bir ortamı en kolay şekilde yakalayabileceğiniz bir evlilik teklifi olacaktır. Hem maliyet olarak diğer tüm seçeneklerden daha hesaplı hem de romantik.

Kampta evlilik teklifi yapmak için öncelikle hiçbir şeyden haberi olmayan sevgilinizle bir kamp organizasyonu düzenlemelisiniz. Bu etkinliği baş başa yapmanız daha hoş bir atmosferin oluşmasını sağlayacaktır. Bu sebeple planınızı baş başa yapmanızı öneririz.

Bir göl kenarı kamp yapmak için en elverişli mekanlardan bir tanesidir. Burada hazırlayacağınız ortamın büyüsünü kelimelerle anlatmak neredeyse imkansız. Bunun için ihtiyacınız olan yine aromatik kokulu mumlar ki bu mumlara Muhiku’dan çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Yere sereceğiniz hoş bir örtü üzerine kuracağınız salaş bir sofraya eşlik edecek aromatik mum kokularıyla yıldızları izleyerek hayallere dalabilirsiniz. Hoş bir sohbetin ardından hiç beklemediği bir anda o önemli soruyu sorabilirsiniz. Yıldızların o göz alıcı ışığı altında yapacağınız bu evlilik teklifi sevgilinizin ayaklarını yerden kesecektir.

Ayrıca evlenme teklifinizi romantik hediyeler ile taçlandırmayı unutmayın. İnce düşünülmüş hediye konseptleri ile en güzel fikirlere Muhiku ile ulaşabilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

calisan-mutlulugu-faydalari
Daha Fazla

Çalışan Mutluluğu Şirketinize Ne Katar?

İçindekiler Gizle Çalışan Mutluluğu Nasıl Sağlanır?Takdir Edin ve ÖdüllendirinEğitimleri Şirket Kültürünün Bir Parçası Haline GetirinÇalışanlarınızı Desteklediğinizi HissettirinYükselecekleri Bir…