En Özel Babalar Günü Mesajları

babalar-gunu-mesajlari

Babalar Günü’nde ne kadar istesek de bazen babalarımızın yanında olamayız. Bunu telafi etmek, babalarımıza onları unutmadığımızı ve kalbimizin onlarla olduğunu hissettirmek isteriz. Bu sebeple onlara Babalar Günü mesajları gönderebiliriz. Ayrıca Babalar Günü mesajları ile ön kutlama yapabilir ve ardından hediyemizi vermek üzere babalarımızla görüşebiliriz.

Yıllar önce mektup göndermek, kart göndermek gibi meşakkatli iletişim araçları vardı. Fakat bunlar aracılığıyla gönderdiğimiz iletilerin yerine varıp varmayacağı belli değildi. Yine de bu yöntemler ile Babalar Günü mesajları gönderilirdi.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bu zorlu ve güven vermeyen yöntemler raflara kalktı. Daha teknolojik yöntemler kullanmaya başladık. Artık Babalar günü mesajlarımızı babamızı telefon ile arayarak kendimiz dile getirebiliriz. Ayrıca Whatsapp gibi sohbet uygulamaları üzerinden yahut kısa mesaj ile babamıza iletebiliriz.

Bir çift güzel söz Babalar Günü’ne anlam katacaktır fakat kutlama için yeterli olmayacaktır. Bu sebeple Babalar Günü’nde babanıza özenle hazırlanmış bir hediye yollayabilirsiniz. Bunun için çok pahalı hediyeler seçmenize gerek yok. Bütçenize uygun bir hediye seçeneği ile oldukça anlamlı bir kutlama gerçekleştirebilirsiniz.

Muhiku babalarımız için harika hediyeler tasarladı. Üstelik bu hediyeler içinde kendi bütçenize en uygun hediyeyi rahatlıkla bulacaksınız. Bu Babalar Günü’nde klişelerden sıyrılın ve Muhiku’nun Babalar Günü hediyeleri ile babanıza sıra dışı ve bir o kadar da anlamlı bir sürpriz yapın!

Babanızı mutlu etmek için en güzel ve anlamlı Babalar Günü sözleri ve en özel babalar günü şiirlerini kullanabilirsiniz.

Babalar Günü’ne Özel Mesajlar

babaya-dogum-gunu-mesaji-nasil-yazilir-21-ornek

Babanız için en anlamlı mesajı mı yazmak istiyorsunuz? O halde mesaj örneklerine geçmeden önce size hatırlatmamız gereken birkaç küçük nokta var. Babalar Günü mesajları babanıza onu ne kadar sevdiğinizi, saygı duyduğunuzu ve babanıza nasıl güvendiğinizi hissettirmelidir.

Bizi büyüten ve neredeyse her günümüzü birlikte geçirdiğimiz babalarımızı mutlu etmek bir çift güzel sözle mümkün. Çünkü babalarımızın o kadar büyük kalpleri var ki evlatları daha bir şey demeden ne demek istediğini anlar da duyunca ayrı mutlu olur.

Sözü daha fazla uzatmadan Babalar Gününe özel mesajlar nelermiş bir bakalım. Sizin için derlediğimiz mesajlardan ilham alarak babanız için en özel kutlamayı hazırlayabilirsiniz.

  • “Küçüklüğümden itibaren yeri geldi benimle çocuk oldun, yeri geldi sırdaşım oldun, ihtiyacım olduğunda da babam olduğunu hissettirdin. Sen tanıdığım en iyi babasın. Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Zaman geçtikçe ne kadar şanslı bir insan olduğumu senin gibi bir baba tarafından büyütülmenin ne kadar güzel ve eğlenceli olduğunu anlıyorum. İhtiyacım olan her şeyi tüm sevgiyi verdiğin için teşekkür ederim. Babalar Günü’n kutlu olsun.”
  • “Kalbi temiz, çalışkan, sevecen, kibar, güvenilir bu vasıfların hepsinin toplandığı benim için dünyadaki en özel erkek benim babam. Babalar Günü’n kutlu olsun, seni çok seviyorum babacığım.”
  • “Beni tarifsiz bir sevgi ve şefkatle büyüttüğün için teşekkür ederim babacığım, umarım bir gün çocuğum olduğunda senin beni sevip büyüttüğün gibi ben de çocuğumu büyütebilirim. Seni çok seviyorum Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Sensiz bir babalar günü geçirmek beni çok üzüyor babacığım, yine de seni ne kadar sevdiğimi bilmeni istiyorum ve senin gibi bir babam olduğunu düşündükçe mutlu oluyorum. Babalar Günü’n kutlu olsun!
  • “Benim için her zaman orada olduğuniçin, bana doğru yolu gösterdiğin için, ben bile kendime inanmazken bana inandığın için, sürekli hayal kurmaya teşvik ettiğin ve bana her zaman ilham kaynağı olduğun için, kısacası benim için yaptığın her şey için teşekkürler babacığım. Babalar Günü’n kutlu olsun!”

Babalar Günü Mesajı Kısa

babaya-hediye-mesaj

Babalarımız bazen annelerimize nazaran sert gibi dursa da ne kadar sevecen olduklarını ve biz evlatlarına ne kadar düşkün olduklarını bilmeyen sanırım yoktur. Bir baba için hatta ailesinin sağlıklı ve mutlu olmasından daha önemli bir şey yoktur.

Sevmek güzeldir insanı mutlu eder ama sevilmenin verdiği büyük mutluluğu hiç bir şey veremez. Bizi böylesine seven babalarımız bizim de onlara olan sevgi ve düşkünlüğümüzü gördüğünde dünyanın en mutlu insanına dönüşür. Bu yüzden Babalar Günü mesajlarında onları ne kadar sevdiğimizi söylemeliyiz.

Eğer babanıza olan duygularınızı kısa ve öz bir şekilde ifade etmek ve bu özel günü kutlamak istiyorsanız kısa mesaj fikirleri tam da istediğiniz gibi. Kısa Babalar Günü mesajı fikirleri ile bu özel günü taçlandırabilir ya da hediyenize küçük bir dokunuş yapabilirsiniz.

  • “Varlığın bize her zaman güven verdi ve içimizi ısıttı. Seni seviyorum iyi ki varsın babacığım. Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Bugün senin günün babacığım, bu özel günde seni ne kadar çok sevdiğimi bil istedim. Sadece bir gün değil seni her gün çok seviyorum babacım. Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Birbirimize uzak olsak da sevgimiz birbirimize çok yakın babacığım. Büyürken gördüğüm en güzel örnek sendin, Babalar Günü’n kutlu olsun babacığım.”
  • “Sarsılmaz kalemizin büyük kralı, Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Senin çocuğun olmaktan her zaman çok gurur duydum. Babalar Günün kutlu olsun canım babam!”
  • “Canım babam, bana verdiğin değerle ve emekle bugünlere gelmemi sağladığın için sana minnettarım. İyi ki benim babamsın, Babalar günün kutlu olsun babacım.”

Sevgiliye Babalar Günü Mesajı Fikirleri

sevgiliye-sozler-mesajlar

Babalar Günü’nde yalnızca babaya mesaj atılır diye düşünüyorsanız yanıldığınızı söylemeliyiz. Bu özel günde eşinizin ya da sevgilinizin de Babalar Günü’nü kutlayabilirsiniz. Eğer aklınızda böyle bir plan varsa sevgiliye Babalar Günü mesajı fikirlerimizden ilham alabilirsiniz.

Bu özel günü bir de hediye ile taçlandırmak istiyorsanız Muhiku’nun babaya hediye çeşitleri içinde oldukça havalı hediyeler mevcut. Bu hediyelerden biriyle sevgilinize oldukça anlamlı ve şık bir sürpriz yapabilirsiniz.

  • “Babalar Günü’n kutlu olsun bitanem. En kötü günümüz böyle olsun, birlikte en güzel günleri yaşamak dileğiyle.”
  • “Geleceğin babası, babalar günün kutlu olsun. İnanıyorum ki sen çok iyi bir baba ve eş olacaksın, seni çok seviyorum.”
  • “Babalar Günü’n kutlu olsun sevgilim!”
  • “Seni çok seviyorum sevgilim, Babalar Günü’n kutlu olsun!”

Ayrıca Babalar Günü için en orijinal hediye fikirlerine Muhiku ile ulaşabilirsiniz. Birbirinden özel konsept fikirler, hediyelik eşyalar, taze çiçekler… Özel günler için  aradığınız her şey burada sizi bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir