En Komik Doğum Günü Mesajları

en-komik-dogum-gunu-mesajlari

En komik doğum günü mesajları ile sevdiklerinizin yüzüne kocaman bir gülücük kondurmayı kim istemez!

Birbirinden komik ifadelerle süslediğimiz, sevdiklerimizin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturacak en komik doğum günü mesajlarının yanında, onlara neşelerine neşe katacak doğum günü hediyeleri de armağan edebiliriz. Böylece yazdığımız tatlı mesaj, kuru bir kutlama mesajı olmaktan çıkar ve unutulmaz bir doğum günü sürprizine dönüşür!

hediye-kutularini-kesfet

Sevdiklerimiz için yazacağımız en komik doğum günü mesajlarına en güzel uyum sağlayacak doğum günü hediyeleri rengarenk konseptlerle hazırlanmış dopdolu hediye kutuları olacaktır. Yenilikçi hediye anlayışıyla tasarlanan sıra dışı hediye kutuları içerisine ekleyeceğimiz hediye notuna en komik doğum günü mesajımızı yazarak sevdiklerimiz için uzun süre hafızalardan silinmeyecek unutulmaz bir doğum günü sürprizi hazırlayabiliriz.

Muhiku, rengarenk içeriklerle süslediği hediye kutularıyla sevdiklerimize sıra dışı ve bir o kadar da eğlenceli hediyeler armağana etme fırsatı veriyor. Bu hediye kutuları rengarenk tasarımlara sahip olmalarının yanı sıra hayatın tüm alanlarına dokunabilen hediyeler. Yeni bir lezzet keşfetme fırsatından yepyeni bir hobi edinme fırsatına kadar sevdiklerimize pek çok imkan sağlayan bu hediye kutuları sevdiklerimizin bu zamana kadar aldıkları en sıra dışı ve en özel hediyeler olacaklardır.

Sevdiklerinize en özel doğum günü hediyeleri ile harika bir sürpriz yapmak istiyorsanız Muhiku’nun özenle hazırladığı hediye kutularını inceleyebilirsiniz!

Arkadaşa En Komik Doğum Günü Mesajı

arkadasa-komik-dogum-gunu-mesaji

Hayatta belki de en fazla gülüp eğlendiğimiz insanlar arkadaşlarımızdır. Onlarla en acı anımızın ortasında bile bir anda gülüşmeye başlayabiliriz. Belki bir bakış belki de bir tavır geçmişteki en komik anı hatırlayıp birlikte kahkahalar atmamıza sebep olabilir. Arkadaşa doğum günü mesajı komik ise unutulmaz bir hediyeye sahip olabilirsiniz. Çünkü komik mesajlar her daim akılda kalan, eğlenceli anıların bir parçasıdır.

Onlar için en güzel sözleri söylemek ve en güzel hediyeyi almak isteriz. Bazen onlar için söyleyeceklerimiz bazen sevgi dolu bazen de çok duygusal olabilir. Tüm bu duygusallıktan farklı olarak bazen sevdiklerimizin kahkahalarını işitmek isteriz. Bunu ise özel günlerde örneğin değişik doğum günü mesajları ile yapmaya çalışırız. Etkileyici doğum günü mesajları, arkadaşa yazılacağı zaman özel bir araştırma ister. Çünkü en sevdiğimiz kişilere mesaj yazarken sıradan fikirlerden uzaklaşmak isteriz.

Arkadaşa Doğum Günü Mesajı

  • Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım! Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve başarı getirsin. Nice güzel anılarla dolu bir yıl dilerim!
  • Biricik arkadaşım bugün senin günün! Her anın mutluluk, her anın neşe dolu olsun. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun!
  • Yeni yaşın sana daha fazla başarı, daha fazla sevgi ve daha fazla güzellik getirsin. İyi ki doğdun!
  • Her bir anın birbirinden özel anılarla dolsun, doğum günün kutlu olsun! Nice mutlu yıllara!
  • Yeni yaşın, hayallerini gerçekleştirmen için bir adım daha olsun. Doğum günün kutlu olsun, her şey gönlünce olsun!
  • Bugün sadece senin için özel! Doğum günün kutlu olsun, hayatın boyunca tüm dileklerin gerçeklesin!
  • Yeni yaşın, senin için unutulmaz anılar ve güzel sürprizlerle dolu olsun. Doğum günün kutlu olsun!
  • Bir yıl daha geride kaldı, yeni bir yaşa “merhaba” dedin. Umarım bu yıl, senin için mutluluk ve başarı ile dolu olur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım!
  • Hayatın boyunca gülücükler hiç eksik olmasın. Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte güzel bir gün geçirmeni dilerim!
  • Canım arkadaşım yeni yaşın senin için umut, neşe ve sağlık dolu olsun. Doğum günün kutlu olsun!

En Komik Doğum Günü Mesajları Kısa

En güzel ve en komik doğum günü mesajları nelerdir diye merak ediyorsanız sizin için güzel bir yazı derledik. Çünkü mesajlar özenle yazıldığı takdirde günümüze anlam katan ayrıntıya dönüşebilmektedir. Dolayısıyla en güzel komik doğum günü mesajları için yazımızın geri kalanına göz gezdirmeniz yeterli olacaktır.

Siz de bu doğum gününde arkadaşlarınıza farklı sürprizler yapmak ve kahkahalara boğulmak isterseniz yazacağınız mesajda birtakım farklılıklar yapabilirsiniz. Diğer doğum günü mesajlarından farklı olarak onun için en komik doğum günü mesajları arasından seçeceğiniz en uygun mesajı ona yollayabilirsiniz.

Böyle mesajların yanında onlara eğlenceli hediyeler sunmak isterseniz İyi ki Doğdun Hediye Kutusu sizin ve arkadaşınız için eğlenceli bir hediye olacaktır. Kutunun içerisindeki özel tasarım çorap ve diğer hediyelerle arkadaşınıza hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Kutunun içerisine ekleyeceğiniz en komik doğum günü mesajları ile de arkadaşınızın kahkahalar atmasını sağlayabilirsiniz.

Arkadaşa komik doğum günü mesajı örneklerini sizin için bu başlık altında topladık.

İşte, arkadaşa ya da kankaya komik doğum günü mesajı fikirleri!

  • Şu dünyada bir tek sen eksikmiş gibi doğmuşsun, gerçi eksikmişsin ki doğmuşsun. İyi ki doğdun canım arkadaşım, nice mutlu yıllara.
  • Pastan süslü, mumun alevli, doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice mutlu yaşların olsun.
  • Bugün mutlu olursun, tüm dertlerini unutursun. Doğum günün bugün senin, daha ne diye somurtup durursun!
  • Bir seni bir de boş geçen dersleri sevdim. Doğum günü kutlu olsun, tüm dileklerin kabul olsun.
  • Yaşanmışlıklar güzeldir, geçmişte kalsa da. Doğum günün özeldir bir ben hatırlasam da.
  • Bu doğum gününde bir yıl daha yaşlanmış olmanı kutluyoruz. Sahi kaç oldun sen? Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım, birlikte yaşlanmak dileğiyle.
  • Ay inanmıyorum o kadar oldun mu sen? Ama üzülme canım her yaşın güzelliği bir başka. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, sağlıklı ve mutlu nice yaşların olsun.
  • Kanka ortam varsa gelelim yoksa doğum günün kutlu olsun. Gözlerinden öperim canım benim.

İlginç Doğum Günü Mesajları

ilginc-dogum-gunu-mesajlari

Sevdiklerinize ilginç doğum günü mesajları yazarak onların doğum günleri sıra dışı bir kutlama ile taçlandırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu ilginç mesajlara bir de ilginç bir doğum günü hediyesi eşlik etse fena olmazdı doğrusu.

Muhiku’nun sıra dışı seçeneklerle hazırladığı ilginç hediyeler arasından sevdikleriniz için oldukça farklı bir doğum günü hediyesi seçerek ona hiç beklemediği bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz. İşte, sıra dışı hediyelere eşlik edecek en ilginç doğum günü mesajları!

  • İyi ki doğdun arkadaşım, lütfen bu mesajı sakla seneye başıma masraf çıkarma. Seni seviyorum, nice yaşlara.
  • Nasıl söylesem bilemiyorum, uzatmak da istemiyorum. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun canım dostum.
  • Bugün önemli bir gündü ama bir türlü hatırlayamıyorum. Ay doğru canım arkadaşım doğmuş bugün, iyi ki doğmuş. Seni çok seviyorum, nice güzel yaşlara.
  • Hey hadi kalksana, güzelce hazırlansana. Bugün senin doğum günün, kendine bir baksana. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel günlerin olsun.
  • En değerli, sapasağlam ciğerli, bazen mutlu bazen de kederli arkadaşım. Su gibi akan, şimşek gibi çakan, kaldırımda yürürken tökezleyen insan. Kalbimin en değerli köşesinde sakladığım muhterem varlık. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın.
  • Bu güzellik, bu eda, bu akıl, hele ki şu anlam dolu bakan gözler… Allah bütün güzellikleri tek bir vücutta toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim, doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Sevgiliye En Komik Doğum Günü Mesajı

sevgiliye-komik-dogum-gunu-mesaji

Hayatta iki insanın birbirini sevme ihtimali belki milyonda bir. İki insanın birbirine rastlayıp birbirini sevme ihtimalinin bu kadar düşük olduğu bu hayatta sevdiğimiz ve sevildiğimiz insanı bulmak büyük bir lütuf.

Sevgilimizin en özel gününde ona güzel sürprizler yapmak isteriz. Ona en güzel hediyeyi sunmak ve söylediğimiz sözlerle ona olan hislerimizi ifade etmeye çalışırız. Ama bazen bunlardan farklı olarak daha eğlenceli bir hediye ve doğum günü mesajı yazmak isteriz. En güzel komik doğum günü mesajları ise bunlardan biridir.

Eğer sevgiliniz için farklı bir doğum günü hediyesi bakıyorsanız Sevgini Paylaş Hediye Kutusu sizin ve sevgiliniz için benzersiz bir seçim olacaktır. Bu kutu ile birlikte değişik kahve türlerini deneyimleyebilirsiniz. Bu romantik kutunun yanında ona kahkahalar attırmak için yazacağınız sevgiliye komik doğum günü mesajları, günü daha da güzelleştirecektir.

Sevgiliye Doğum Günü Mesajı

  • Hayatın sana sunmuş olduğu en güzel hediyeyi aldın, yani ben. Hadi yine iyisin, doğum günün kutlu olsun canım sevgilim.
  • Beni çözen alim seni çözen şair olur sevgilim. Doğum günün kutlu olsun, seni çok ama çok seviyorum.
  • Bana yazdığın mesajlar kadar uzun bir ömür diliyorum sana sevgilim. Bu doğum gününden sonra yazacağın mesajların uzun olacağını ümit ediyorum. Doğum günün kutlu olsun, seni seviyorum.
  • Hayatta hep bana çevrim içi olman dileğiyle. Tüm günlerin benimle geçsin. Doğum günün kutlu olsun sevgilim, seni çok seviyorum.
  • Ayva dala asılsın, canım sevgilim nasılsın? Yaşadığımız büyük aşk romanlarda yazılsın, doğum gününde benimle bir ömür yazılsın.
  • Aya benzer yüreğin, doğal olarak takipteyim. Konum at, bekle geliyorum aşkım. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun da benim sevgilim olmuşsun.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

dogum-gunu-davetiyesi-nasil-hazirlanir

  • Canım kardeşim, doğum günün kutlu olsun! Seninle geçirdiğimiz her an benim için çok değerli. Nice mutlu yaşlara!
  • Kardeşim, bugün senin en güzel günün! Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve bolca güzellik getirsin. İyi ki doğdun!
  • Doğum gününü kutlamak için bir neden daha! Seninle geçirdiğimiz her an, özel ve unutulmaz. Nice yıllara, nice güzel anılara!
  • Canım kardeşim, seninle geçirdiğimiz anılar en değerli hazinelerim. Doğum günün kutlu olsun, hep birlikte nice anılar biriktirmeye devam edelim!
  • Senin doğduğun gün, dünyam daha da aydınlandı. İyi ki varsın, iyi ki benim kardeşimsin. Nice senelere, sevgi dolu bir yaşam sürmen dileğiyle!
  • Doğum günün kutlu olsun! Seninle büyümek, paylaşmak ve güzel anılar biriktirmek benim için bir ayrıcalık. Sağlık, mutluluk ve başarılar seninle olsun.
  • Canım kardeşim, yeni yaşın sana birçok güzellik getirsin. Hayat boyu sağlık, mutluluk ve sevgi seninle olsun. Nice güzel yıllara!
  • Kardeşim, doğum günün kutlu olsun! Seninle geçirdiğimiz her an, kalbimde özel bir yer edindi. İyi ki doğdun, iyi ki benim kardeşimsin!
  • Doğum gününü kutlamanın sevinciyle, sana en içten dileklerimi gönderiyorum. Yeni yaşın senin için harika fırsatlarla dolu olsun!
  • Canım kardeşim, seninle geçirdiğimiz her an benim için bir hazine. Doğum günün kutlu olsun, birlikte nice güzel anılar biriktirmeye devam edelim!

En Güzel ve Komik Doğum Günü Mesajları

Yaşadığımız hayatta kimi zaman tatsız kimi zaman da mutluluktan havalara uçtuğumuz anlar yaşarız. Böyle zamanlarda sevdiklerimizi yanımızda görmek bize en iyi gelen şeylerden bir tanesidir. Yaşadığımız tatsız olaylar karşısında ne yapacağımızı bilemediğimizde ya da derdimizi anlatmak istediğimizde sevdiklerimizin desteğini görmek isteriz.

Diğer taraftan en mutlu anlarımızda da yine sevdiklerimizle mutluluğumuzu paylaşmayı arzularız. Dünyaya gözlerimizi açtığımız en özel günde de elbette yine sevdiklerimizle birlikte olmak isteriz. Bu özel günde kimi zaman duygusal kimi zaman sevgi dolu mesajlar alabileceğimiz gibi kimi zaman da en komik doğum günü mesajını alabiliriz.

Kahkahalar atmamızı sağlayacak bu eğlenceli doğum günü mesajları belki de doğum günü için en unutulmaz anlardan biri olacaktır. Sizler de bu doğum gününde bir farklılık yapmak ve sevdiklerinizin kahkahalarını işitmek isterseniz esprili doğum günü mesajı örneklerimizden faydalanabilirsiniz.

Sade Doğum Günü Mesajı

dogum-gunu-partisi-nasil-planlanir

  • Yeni yaşınla birlikte, hayatının en güzel anlarına ulaşman dileğiyle! İyi ki doğdun!
  • Bu özel gününde tüm dileklerin gerçekleşsin, senin gibi harika bir insan bunu fazlasıyla hak ediyor. Nice mutlu yıllara!
  • Yeni yaşın, senin için yeni başlangıçların habercisi olsun. Hayatın boyunca sevgi, sağlık ve mutluluk seninle olsun.
  • Bir yaş daha aldın, bir yıl daha olgunlaştın. Dilerim bu yeni yaşında istediğin her şey seninle olur. Doğum günün kutlu olsun!
  • Bugün sadece senin günün! İyi ki doğdun, sevdiklerinle birlikte nice güzel anılar biriktirmen dileğiyle.
  • Yaşamın boyunca seninle paylaşılan güzel anıları, yeni yaşında da artarak devam etsin. Mutlu yıllar!
  • Doğum günün kutlu olsun! Bu yeni yaşında, hayat sana en güzel sürprizleri getirsin.
  • Yeni yaşın, hayatının en renkli dönemi olsun. Sağlık, mutluluk ve başarılar seninle olsun. Nice güzel yıllara!
  • Bugün senin günün, bu yüzden gül ve mutlu ol. İyi ki varsın, iyi ki doğdun!
  • Yeni yaşın, senin için güzelliklerle dolu olsun. Her anın, sevdiklerinle paylaştığın anılarla özel olsun. Nice mutlu yıllara!

İngilizce Doğum Günü Mesajları

  • Happy Birthday! May this special day bring you joy, laughter, and all the things you love.
  • Wishing you a day filled with love, surprises, and everything your heart desires. Happy Birthday!
  • Another year older, wiser, and more fabulous! Happy Birthday to an amazing person.
  • On your birthday, may you be surrounded by good friends, love, and lots of happiness. Cheers to a fantastic year ahead!
  • Happy Birthday! May your day be as bright and beautiful as your smile.
  • Sending you warm wishes on your birthday! May your year be filled with exciting adventures and new achievements.
  • Happy Birthday to someone who deserves all the happiness in the world. May your dreams come true this year!
  • Cheers to a day that’s as special as you are! Happy Birthday and here’s to another fantastic year of life.
  • Wishing you health, happiness, and all the success in the world on your birthday. Enjoy every moment!
  • Happy Birthday! May the coming year bring you amazing experiences, personal growth, and endless joy.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

gecmis-olsun-mesaji-nasil-yazilir
Daha Fazla

Geçmiş Olsun Mesajı Nasıl Yazılır?

İçindekiler Gizle Hastaya Geçmiş Olsun Mesajları Nasıl Yazılır?En İçten Geçmiş Olsun MesajlarıSevgiliye Geçmiş Olsun MesajlarıArkadaşa Geçmiş Olsun MesajlarıAnneye…