En Keyifli Hobi Kutusu Alternatifleri

hobi-kutusu-muhiku-blog

Dünyayı etkisi alan salgın hastalık sonrası hazır dışarıyla temasımızı en aza indirmişken sizlere fikir olsun diye en keyifli hobi kutusu alternatifleri sunmaya çalışacağız. Evde hobi edinme konusunda bir adım atmak istiyorsanız en keyifli hobiler ile sizlere yardımcı olacağız.

İçerik:

Günlük hayatımızda işlerimizin yoğunluğu sebebiyle çoğu zaman kendimize ayıracak vakit bulamıyoruz. Oysaki zihnen ve bedenen de dinlenmeye ihtiyacımız var. Ayrıca kendimize güzel anlar yaşayabileceğimiz zamanlar yaratmak tamamen bizim elimizde.

Her açıdan dinleneceğimiz, günün yorgunluğunu unutacağımız zamanları oluşturmak için ne yapacağız dediğinizi duyar gibiyiz. Konunun uzman görüşlerine göre, kendimize her zaman değerli olduğumuzu hatırlatarak yapmaktan keyif alacağımız hobiler edinebiliriz.

Keyifli uğraşlar kişinin kendisindeki yetenekleri ve farklılıkları keşfederek kişinin kendine olan güvenini tazeler. Bundandır ki yoğun çalışma hayatı içinde ruhumuza iyi gelecek uğraşları edinmek; günlük hayatımızda bizi daha mutlu, daha sevecen ve daha öz güvenli yapar. Yani hobi edinmenin faydaları düşündüğümüzden de fazla!

Muhiku, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanızı sağlayacak deneyim DIY kitleriyle farklı alanlarda tecrübe kazanmanızı ve evde sıkılmamak için yapabileceğiniz eğlenceli aktivitelerle vaktinizin daha verimli geçmesini sağlıyor.

Hobi Kutusu ile Kendinizi Yeniden Keşfedin!

yeni atlas hediye kutusu
ATLAS KUTUSU

Hediye kutuları konsepti denilince akla ilk gelen kaliteli ve yenilikçi içerikler üreten Muhiku kutuları oluyor. Muhiku, hediye kutularını büyük bir özenle hazırlayıp farklı içeriklerle sizlere sunuyor. Muhiku’nun en sevilen kutuları evde hobi deneyimi fırsatıyla sizleri ve sevdiklerinizi bir araya getiriyor.

Atlas Kutusu ile Evde Sabun Yapmanın Keyfine Varın

Atlas Kutusu’nda size keyif dolu bir deneyim yaşatacak pek çok ürün mevcut. Bu ürünlerle hafta sonunu ya da diğer boş zamanlarınızı keyifle geçirebilirsiniz. Ayrıca kendinizi geliştirebilir ve yeni alanlar keşfedebilirsiniz. Atlas Kutusu içinde;

  • 3. dalga kahve dükkanlarını evinize getiren yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek hastalıklardan korunmanızı sağlayacak blossom çayı,
  • Farklı dünyalara yolculuk etmenizi sağlayacak bir kitap,
  • Şu dönemlerde bolca kullanacağınız Yade lavanta sabunu,
  • Kolonya ve dezenfektanlar yüzünden kuruyan ellerinizi nemlendirecek Neutrogena el kremi,
  • Bir de evde kendi sabununuzu yapmanız için sabun yapım deneyim kiti bulunuyor.

Evde kaliteli vakit geçirmek isteyen kişiler Atlas Kutusu’nu sıklıkla tercih ediyorlar. Sabun yapımı için gönderilen DIY kitinde sabun bazı ve kalıp yer alıyor. Ayrıca içinde çay ve kahvenin yanında deneyim kitinin de bilgilendirici kartı bulunuyor. Böylece yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanmanızı hedefliyor.

Aromaterapi Kutusu ile Huzur Dolu Bir An Yaşayın

aromaterapi hediye kutusu

Muhiku’nun Aromaterapi Kutusu ile kendiniz ve sevdikleriniz için huzur dolu bir hafta sonu yaratmaya ne dersiniz? Zihninizi ve bedeninizi rahatlatacak ürünlerle tasarlanan kutuda bir de keyif dolu deneyim yer alıyor. Aromaterapi Kutusu içinde;

  • Keyifle yudumlayacağınız nitelikli filtre kahve çeşidi,
  • Kahve keyfinize eşlik edecek kupa ve Godiva çikolata,
  • Zihninizi açacak ve sizi rahatlatacak kahve kokulu aromatik mum,
  • Huzur dolu bir atmosfer yaratacak dört farklı tütsü çeşidi,
  • Şık tasarımıyla huzuru sizle buluşturacak kibrit,
  • Evde bitki yetiştirmenin keyfine varabileceğiniz fesleğen yetiştirme kiti yer almaktadır.

Gördüğünüz gibi Aromaterapi Kutusu’nda keyifle tadacağınız nitelikli kahvenin yanı sıra size özel zamanlar sunan ürünler de mevcut. Huzurla kahvenizi yudumlarken hoş kokular eşliğinde bir canlının büyüyüşüne şahit olmak sizin için şahane bir deneyim olacak.

Hobi ve Deneyim Kitleri

ahsap-boyama-hobi-seti
AHŞAP BOYAMA DENEYİMİ

Keyif alacağımız uğraşlar kişiden kişiye değişir. Herkesin zevkleri, yapmak istedikleri ve olanakları farklıdır. Ancak genel olarak bakıldığında ülkemizde insanların işleri dışında yaptıkları farklı uğraşlar, maalesef, çok yaygın değil.

Yine de çoğunluğun fikrine göre sinemaya gitmek, kitap okumak, seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek iş dışında farklı uğraş olarak görülmektedir. Elbette bu saydığımız aktiviteler de bize iyi gelir. Ancak sosyal izolasyona maruz kaldığımız dönemlerde farklı uğraş alanı derken bunların dışında farklı hobi alanlarını keşfetmekten bahsetmek daha doğru olacak.

Muhiku’nun birbirinden keyifli hobi ve deneyim kitleri sayesinde keyifle vakit geçirebilirsiniz. Şehrin gürültüsünden ve yorucu iş ve okul hayatından uzaklaşmanızı sağlayacak bu kitlerle zihninizi dinlendirebilirsiniz. Anın tadını çıkarmak ve kendinizi yeniden keşfetmek için tercih edebileceğiniz diğer deneyim ve hobi kutusu çeşitleri şu şekilde:

Ahşap Boyama Deneyimi

Muhiku’nun ahşap boyama deneyimi ile şık bir kutu yapmaya ne dersiniz? Hayal dünyanızı eşsiz bir tasarıma dönüştüreceğiniz bu deneyim ile kendiniz için kullanışlı bir kutu yapabilirsiniz. Dilerseniz yaratıcılığınızı konuşturduğunuz bu şık kutuyu sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz.

Parafin Jel Mum Deneyimi

Yaşam alanınızı kendi ellerinizle hazırladığınız mumlarla aydınlatabileceğiniz parafin jel mum deneyimi ile yazın o sıcacık esintisini evinize taşıyabilirsiniz. Jel parafin, cam kavanoz, deniz kumu ve kabuklarının yanı sıra bir de mum fitili bulunduran bu kit size keyif dolu bir deneyim vadediyor.

Kokulu Taş Deneyimi

kokulu-tas-malzemeleri

Kendi ellerinizle hazırlayacağınız mis kokulu taşlarla evinizin havasını değiştirmeye ne dersiniz? Bir fincan çay ya da kahve eşiliğinde yapabileceğiniz bu keyif dolu deneyim hiçbir beceri gerektirmiyor. Daha önce hiç yapmamış olsanız dahi rahatlıkla yapabileceğiniz kokulu taş deneyimi ile hafta sonunun tadını çıkarın!

Evde kokulu taş yapımı başlıklı blog yazımızı okuyarak bu deneyimi nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Çimento Deneyimi

Son zamanların en popüler objeleri arasında çimentodan yapılan ürünler yer alıyor. Şamdanlar, saksılar, küllükler ve daha pek çok obje çimento ile bambaşka bir hava kazanıyor. Kimileri çimentoyu rengarenk boyamayı tercih ederken kimileri ham görünümden hoşlanıyor.

Siz de Muhiku’nun çimento deneyim kiti ile birbirinden şık dekorasyon ürünleri hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız ürünlerle evinizde şık bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Çimentodan obje yapımı başlıklı içeriğimizi okuyarak bu harika deneyimle neler yapabileceğinizi keşfedebilirsiniz.

Taş Magnet Deneyimi

Anılarınıza rengarenk magnetlerle can verin! Sevdiğiniz en tatlı fotoğrafları birbirinden güzel magnetlerle dolabınıza ya da metal bir yüzeye asın. Muhiku’nun taş magnet deneyimi de anılarınızı hayal dünyanızın renkleriyle buluşturuyor. Sevdiğiniz fotoğraflara kendi ellerinizle yaptığınız magnetlerle can verebilirsiniz.

Muhiku’da çok uygun fiyatlara alabileceğiniz birbirinden farklı hobi kutuları arasında daha pek çok seçenek bulunuyor. Siz de bu eğlenceli hobi kutusu çeşitleriyle anın tadını çıkarabilir ve sevdikleriniz için hoş bir hediyelik tasarlayabilirsiniz.

Bonus: DIY Sabun Nasıl Yapılır?

muhiku sabun yapma deneyimi

Hobi edinmenin insan ruh ve beden sağlığına birçok faydası olduğunu biliyoruz. Bazı hobi alanlarını edinmek için tabii ki önce eğitimini almak gerekir. Bir müzik aleti çalmak, bir dans faaliyetinde bulunmak gibi uğraşlar için kursa gitmek daha elverişli olur.

Ancak evde vakit geçirdiğimiz dönemlerde kendi imkanlarımız dahilinde yeni hobiler edinebiliriz. Mesela takı tasarımına karşı bir ilgimiz varsa ve kursuna da gidemeyecek durumdaysak internet sayfalarındaki öğretici videolardan yararlanabiliriz. Hem istediğimiz tasarımları kendimiz yapmış olur hem de hızlıca videolardan öğrenmiş oluruz.

Yine bunun gibi son zamanların favori hobilerinden olan kokulu sabun yapımı da evde kendimizin deneyebileceği ve çok güzel sonuçlar çıkarabileceğiniz bir uğraştır. Mum yapımı da aynı şekilde, parafin jel ile kolaylıkla evde yapabileceğimiz eğlenceli hobilerden biri.

DIY kitindeki sabun bazı ile sabun yapmaya ne dersiniz? Evet, şimdiye kadar belki evde yapabileceğimiz hobiler konusunda merakınız oldu. Ama nereden, nasıl başlayacağınızı bilmiyor ve yapmaya cesaret edemiyorsanız bu düşüncenizi kırın ve Atlas Kutusu’yla sabun yapımına başlayın!

Sabun Yapımı

Sabun bazı ile sabun yapımı oldukça kolay. Kutu içindeki deneyim bilgi kartında sabun yapımı detaylı bir şekilde adım adım anlatılmakta ama biz yine de kısaca değinelim. Sabun yaparken istediğiniz renk doğal boyadan, istediğiniz aromadan yararlanabilirsiniz. Bu sayede sabununuz oldukça özel bir hale gelecektir.

  • Öncelikle kutu içinden çıkan sabun bazını sıcaktan etkilenmeyecek bir kaba koyun ve bu kabı içerisinde su kaynayan tencere ya da cezvenin üzerine yerleştirin. Suyun doğrudan baza değmemesi çok önemli.
  • Eriyen sabun bazını ılımaya bırakın ve ılık hale geldiğinde içine 3-4 damla saf su ilave edin.
  • Bundan sonra hayal gücünüzü kullanarak istediğiniz şekilde sabununuzu tamamlamak size kalmış. İsterseniz meyve aromalı kokular ilave edebilir. İsterseniz ise doğal boyalardan bir iki damla damlatabilirsiniz.
  • Son olarak ise kalıbınıza eriyen sabun bazını dökmeniz gerekiyor. Yaptığınız sabun donunca kalıbı keserek sabununuzu çıkarabilirsiniz.

Sabun bazı ile sabun yapımı işte bu kadar kolay! Atlas Kutusu’yla ilk kez deneyimlediğiniz sabun yapımını daha sonra yine yapmak isteyeceksiniz. Hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye etmek için renk renk, farklı kokularda ve farklı şekillerde sabunlar yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir