En İyi Kahve Falı Uygulamaları-[İnceleme]

Kahve Fakı, Coffee Horoscope

Kahve; geçmişten günümüze kültürümüzün bir parçası olan, sohbet ortamlarının vazgeçilmezi ve bir fincanının kırk yıl hatır sayıldığı Türk kültürüyle bütünleşmiş bir içecektir. Kahve insanların birbirlerine dertlerini, tasalarını dökmek için bir araç olmuştur. Bu da beraberinde kahve falı uğraşısını getirmiştir. İnsanların gelecekleri, iş hayatları, ilişki durumları hakkında ipuçları elde etmek için baktırdıkları bir araç halini almıştır. Günümüzde ise teknolojinin gelişmesi ile farklı fal bakma uygulamaları ortaya çıkmış ve akıllı telefonlarımızda yerini almıştır. Artık fal bakacak kimse aramadan telefonumuza indirdiğimiz bir uygulama ile istediğimiz yer ve zamanda falımıza baktırabiliriz. Gelin hep beraber en iyi kahve falı uygulamalarını birlikte inceleyelim.

Kaave Falı

On milyondan fazla yüklenme sayısı ile oldukça popüler. ANDROİD ve İOS platformlarında var. İngilizce ve Türkçe olarak iki dilde kahve falı bakılıyor. Kahve falı baktırmak istiyorsanız fincanın ve tabağının fotoğrafını çekip yollamalısınız. Fal bakan ilk karakter falcı bacı. Yorumu oldukça kısa. Eğer daha uzun bir yorum ve hayatınızın farklı yönleri hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız uygulama içi ek özellikler satın almak zorundasınız. Aşk, ilişki ve aile hayatı konusunda Melek Abla uzmanken, iş hayatı ve maddi anlamda Jasmine uzman. Eğer daha ayrıntılı bir yorum arıyorsanız aradığınız isim İsabel. Kahve falı bakılırken; gönderilen fotoğraflar binlerce şablona göre incelenir. Verdiğiniz bilgiler ve burcunuz dikkate alınır. Fallarınızın hemen yorumlanmasını istiyorsanız altın üyeliğe geçmeniz gerekir. İyi vakit geçirebileceğiniz bir uygulama.

Kahve Falı İçin Efsun Abla

Beş yüz binden fazla indirmeye sahip bir uygulama. ANDORID ve IOS platformlarında var. Fal baktırmak için günlük fincan sayısı ve kredi önemli yer tutuyor. Günlük olarak ANDROİD cihazlara beş, İOS cihazlara üç tane ücretsiz kahve falı bakma hakkı veriyor. Yorum için fincan ve tabağın fotoğraflarını yollayıp bilgilerimizi girmemiz gerekiyor. Yorumları oldukça uzun ve detaylı. Ayrıca geri dönüşleri de hızlı. İş ve maddi hayat yönelik Ebru Abla fallara bakıyor. Aşk hayatı, ikili ilişkiler ve aile hayatı konusunda Gülizar Abla fallara bakıyor. Derya abla ise uzun ve ayrıntılı yorumlarını kullanıcılara sunuyor. Eğlenceli dakikalar geçirmek için kullanılabilir.

Kahve Falı için Faladdin

Beş milyondan fazla indirmeye sahip bir uygulama. Android ve Ios platformlarında iyi bir yere sahip. Kahve fallarını Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde sunmakta. Fal baktırmak için gerekli olan kredileri uygulama içi satın alabileceğiniz gibi arkadaşlarınızı davet ederek, ödüllü video reklamları izleyerek ve sosyal medyada paylaşarak kazanabilirsiniz. Kahve falımızı baktırmak için fincan ve tabağının fotoğraflarını yollayıp bilgilerimizi girmemiz gerekiyor. Baktıkları kahve falı ayrıntılı olmakla birlikte iş, aşk ve maddi hayat gibi konularda seçim hakkı tanıyor. Falınızı yolladıktan sonra beklemek istemiyorsanız bildirimler sayesinde falınız hazır olduğunda size bilgi veriyor. Her zaman olduğu gibi eğlence ve rahatlama amacıyla baktırıldığını unutmamak gerekir.

Kahve Falı, coffee horoscope

Kahve Falı için Falzade

On binden fazla bir yüklenme sayısına sahip. ANDROID ve IOS platformlarından indirilebilir. “Yeni Nesil Kahve Falı” sloganıyla oldukça iddaalı. Uygulama basit arayüzü ile kullanıcıları sıkmadan kahve falı bakmayı kolay hale getiriyor. Satın alınan krediler ile günlük kullanım sınırı olmadan fal baktırabilirsiniz. Kredili falları gerçek falcılar yorumluyor. Ücretsiz falları ise özel olarak geliştirilmiş yapay zeka yorumlamaktadır. Fincanınız da çıkan sembol ve şekilleri dikkate alarak yorumlar. Bunun için yapmanız gereken kahve fincanınız ile tabağının fotoğrafını çekip yüklemek. Uygulamanın kullanım yoğunluğuna göre geri dönüşler biraz geç olabilir. Uygulama üç farklı kahve falı kategorisi bulunmaktadır. Bu kategorilerin her birinde ise dört adet gerçek falcı gelen falları yorumlamaktadır.

Fal Diyarı

Bir milyondan fazla kullanıcı bu uygulamayı kullanmaktadır. ANDROID ve IOS platformlarından indirilebilir. Tasarımı basit ve sadedir. Uygulama kahve falının yanında tarot, yıldızname ve katina gibi fallara de bakmaktadır. Günde iki adet ücretsiz fal hakkı verir. Bunun yanında ücretsiz tarot ve yıldızname  falı yorumu da alabilirsiniz. Eğer kahve falınıza ayrıntılı bir biçimde baktırmak istiyorsanız kullandığınız kredinin uygunluğuna göre aşk, ilişki ve evlilik konuları için katina, maddi hayat ve kariyer hayatı için tarot falınızı baktırabilirsiniz. Ayrıca rüyalarınızla ilgili ayrıntılı yorumlar alabilirsiniz. Bunun dışında kullanıcılar yorumculardan “Dert Danışma” bölümü vasıtası ile ile spesifik konularda tavsiye alabilmektedir. İçerdiği forum sayesinde diğer kullanıcılarla etkileşime geçebilir, fikir ve düşüncelerini alabilir, yeni insanlarla tanışıp gerçek zamanlı olarak mesajlaşabilirsiniz.

Bu uygulamaların dışında  fal baktırmak için; Hürrem ile Kahve Falı, Fal Kutusu, Fal Vakti, Derya Abla ve Kahvemin Falı gibi tercih edebileceğiniz uygulamalar da var.

Uygulama marketlerinde birçok kahve falı uygulaması sizi bekliyor. Burada içlerinden en iyi olanları incelemek istedik. Gerek özel hayatınızda gerekse sosyal hayatınızda karşılaştığınız sorunları danışmak için ciddi olarak danışacağınız veya eğlence ve rahatlama amacıyla kullanabileceğiniz birçok uygulama var. Hangisini seçeceğiniz size kalmış.

Türk Kahvesi Kutusu’yla Sevdiklerinize Sürpriz Yapın!

Türk kahvesinin tadını olduğu kadar kendine has ritüellerini de seven arkadaşlarınıza şık bir sürpriz yapmak istiyorsanız Muhiku’nun Türk Kahvesi Kutusu tam size göre! İçerisinde Godiva Napoliten çikolata, Türk kahvesi, toprak fincan ve altlık takımı, toprak cezve bulunan bu kutuyu özel günlerinde sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Bol köpüklü Türk kahvenizin tadı artık daha lezzetli!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

FrenchPress ile Kahve Demleme, Brewing coffee with French press
Daha Fazla

French Press ile Kahve Yapımı

İçindekiler Gizle French Press Nasıl Kullanılır?French Presste Hangi Kahve Kullanılır?Kahvenizin Su Sıcaklığı Nasıl OlmalıFrench Press ile Kahve Demleme…
pratik-ve-saglikli-kahvalti-onerileri
Daha Fazla

Pratik ve Sağlıklı Kahvaltı Önerileri

İçindekiler Gizle Hazırlaması 5 Dakika Sürecek Sağlıklı Kahvaltı ÖnerileriYulaflı Kahvaltı TarifiLezzetli Bir Kahvaltının Olmazsa Olmazı: Dünya Çayları!Kahvaltı İçin…