En Güzel ve En Anlamlı Paramedik Hediyeleri

saglik-calisanina-hediye-ne-alinir-saglik-calisanlari-icin-hediye

Paramedik hediyeleri önerilerimiz ile acil tıp teknikeri yakınlarınız için daha önce yaptığınız sürprizlerden farklı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Acil tıp teknikerleri için seçtiğimiz hediyeler emin olun onların yüzlerinde kocaman bir tebessüm oluşturacak.

Mesleklere ait özel günler, o mesleğin gelişim sürecini destekleyen en önemli faktörlerden biridir. Çünkü meslektaşlar yılda bir kez olsun bir araya gelirler. Bu sayede mesleki sorunların ve gelişimlerin üzerinde tartışırlar. Paramedik Derneği Yönetim Kurulu da mesleki gelişimin sağlanması ve tüm yurttaki meslektaşların bir araya gelebilmesi için 22 Aralık tarihini Paramedikler Günü olarak ilan etmişti.

Paramedik yakınlarınıza bu özel tarihte küçük bir sürpriz yapabilirsiniz. Böylece mesleki gelişimlerine destek olabilirsiniz. Aryıca toplum sağlığı için oldukça önemli bir mesleği icra ettiklerini bir kez daha dile getirebilirsiniz.

22 Aralık Paramedikler Günü haricinde de paramedik yakınlarınıza doğum günlerinde ve tüm özel tarihlerde paramedik hediyeleri ile küçük bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

İşte, acil tıp teknikeri yakınlarınıza armağan edebileceğiniz birbirinden güzel ve anlamlı paramedik hediyeleri!

Paramedik Hediye Seti

saglik-calisanina-ozel-hediye-kutusu
Sağlık Çalışanlarına Özel Hediye Kutusu

Acil tıp teknikeri yakınlarınıza armağan edebileceğiniz hediye setleri içerisinden hem kadına hem erkeğe hem de her iki cinsiyete hitap edecek hediyeler seçtik. Siz de bu hediye seti seçenekleri ile onlara şimdiye kadar yapılmış en özel sürprizi yapabilirsiniz.

Muhiku’nun özenle hazırladığı hediye setleri paramedik yakınlarınızı mutlu etmeye fazlasıyla yetecek. Kadınlar ve erkekler için özel olarak hazırladığı hediye kutularının yanı sıra unisex hediye kutuları ile de tüm sevdiklerinize hitap edecek hediyeler seçmenizi kolaylaştırıyor.

İşte, Muhiku’nun en sevilen hediye setleri içerisinde acil tıp teknikeri yakınlarınıza armağan edebileceğiniz hediyeler!

Sağlık Çalışanlarına Özel Hediye Kutusu

Paramedik yakınlarınız için hediye seti arayışındaysanız Sağlık Çalışanlarına Özel Hediye Kutusu tam sizlik. Sağlık çalışanlarına hitap edebilecek bu hediye kutusu içerisinde muazzam lezzetlere ve kullanışlı ürünlere yer veriyor.

Sağlık Çalışanlarına Özel Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Tıp Bayramı temalı kupa,
  • Patiswiss çikolata,
  • Kırmızı Tıp Bayramı temalı bardak altlığı,
  • Avokado desenli cerrahi bone,
  • Galaksi boyun ipi,
  • Büyük boy sukulent,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Dilerseniz Sağlık Çalışanlarına Özel Hediye Kutusu’na ve sağlıkçılar için tasarlanan diğer hediye setlerine ise Tıp Bayramı Hediyeleri sayfamız üzerinden ulaşmanız mümkün.

Sağlık Çalışanına Renkli Hediye Kutusu

saglik-calisanina-renkli-hediye-kutusu

Muhiku hediye setleri ile sağlıkçılar için hediye seçmek artık çok kolay ve çok daha keyifli. Muhiku’nun sağlık çalışanları için özel olarak tasarladığı hediye kutuları, onların hayatına dokunacak pek çok detaya yer veriyor.

Muhiku’nun Sağlık Çalışanına Renkli Hediye Kutusu da paramedik yakınlarınıza hediye edebileceğiniz en özel hediye setlerinden biri. İçinde renkli ve şık detaylara yer alıyor. Bu hediye kutusunu dilerseniz en yakın arkadaşınıza, dilerseniz kardeşinize, dilerseniz sevgilinize ya da bir başka yakınınıza gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. Çünkü bu hediye kutusu hemen hemen tüm paramedikçileri mutlu edebilecek bir içeriğe sahip.

Sağlık Çalışanına Renkli Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Tıp Bayramı temalı kupa,
  • Muayene ışık kalemi,
  • Kaktüs desenli cerrahi bone,
  • Büyük boy sukulent,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Unutmayın, içine ekleyeceğiniz anlamlı bir hediye notu ile de hediyenize anlam ve değer katabilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni-tasarim

Kahve Keyfi Hediye Kutusu her cinsiyete ve zevke hitap edebilecek bir hediye kutusu. İçerisindeki enfes filtre kahve lezzetlerinin rahatlatıcı kokularla buluştuğu bu hediye kutusu paramedik hediyeleri içerisinde en rahatlatıcı hediye setlerinden biri. Dilerseniz Kahve Keyfi Hediye Kutusu ve her zevke hitap edebilecek diğer hediye seti seçeneklerine hediye kutusu sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu içinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Siyah çizgili beton bardak altlığı,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu, yorucu bir iş gününün ardından rahatlatıcı bir kahve keyfi sunacak.

Paramedik Sevgiliye Hediye

tatli-anilar-hediye-kutusu
Tatlı Anılar Hediye Kutusu

Paramedik hediyeleri içerisinde sevgilinize armağan edebilceğiniz hediyelere yer vermemek olmaz dedik. Bu sebeple de paramedik sevgiliye hediye edilecek en özel setleri seçtik. Aşkın en saf haliyle hazırlanan hediye kutuları içerisinde birbirinden romantik seçenekler yer alıyor. Bu setlerde şık, renkli, lezzetli ve sıra dışı hediyeliklere yer veriyor.

Muhiku’nun sevgiliye özel hazırladığı hediye kutuları içerisinde Sevgililer Günü’ne özel oluşturduğu hediye setleri ise görmeye değer. Eğer Sevgililer Günü’nde ya da sevgilinize özel bir sürpriz hazırlamak istediğiniz her zaman Muhiku’nun Sevgililer Günü hediyeleri arasından da seçim yapabilirsiniz.

Tatlı Anılar Hediye Kutusu

Muhiku’nun Tatlı Anılar Hediye Kutusu, paramedik sevgiliye hediye edebileceğiniz en romantik hediyelerden bir tanesi. Sevgililer Günü’nde, doğum gününde, yıl dönümünde partnerinizi mutlu edebilirsiniz. Hatta yılbaşında dahi sevgilinize romantik bir sürpriz yapabileceğiniz bir hediye seti. Muhiku’nun özenle hazırladığı Tatlı Anılar Hediye Kutusu’na ve sevgilinize armağan edebileceğiniz diğer hediye kutusu seçeneklerine sevgiliye hediye sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Tatlı Anılar Hediye Kutusu içinde;

  • Lady Grey çayı,
  • You Make My Heart Smile porselen kupa,
  • CHOCCO’M el yapımı Türk kahvesi & fındık beyaz çikolata,
  • You Make My Heart Smile beton bardak altlığı,
  • 9 adet klasik fotoğraf baskı,
  • Always Love You motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Bu hediye kutusu uzun zamandır hayal ettiğiniz romantik atmosferi yaratmanızda size yardımcı olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

hemsireye-ne-hediye-alinir-muhiku-blog
Daha Fazla

Bir Hemşireye Ne Hediye Alınır?

İçindekiler Gizle Hemşire Arkadaşa Hediye FikirleriHemşireye Hediye KutusuSağlık Çalışanına Tebrik Hediye KutusuHemşire Sevgiliye Hediye FikirleriSağlık Çalışanına Renkli Hediye…