En Güzel ve Anlamlı Babalar Günü Sözleri

en-guzel-ve-en-anlamli-babalar-gunu-sozleri

Babalar Günü her Haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanır. Babalarımıza ithaf edilen bu özel günde onları ne kadar çok sevdiğimizi ve ne kadar özel olduklarını hissettirmek için en özel sürprizleri hazırlarız. Onlar için en anlamlı hediyeyi seçer ve içine Babalar Günü sözleri içeren bir hediye notu ekleriz.

babalar-gunu-hediyelerini-kesfet-muhikuBabalar Günü hediyesi notuda yazdığımız Babalar Günü sözleri kısa hediyemizin değerini arttırmak ve günün anlamına uygun olması için önemlidir. Zira Babalar Günü hediyesine anlam katan onu süslediğimiz sözcüklerdir. Bu sebeple biricik babanızın hediyesine ekleyeceğiniz özel bir Babalar Günü notu onu oldukça mutlu edecektir.

Hediyenize anlam katmanız ve bu özel günde babanıza ne kadar özel olduğunu hissettirmeniz için en güzel Babalar Günü sözleri içinden en anlamlı cümleleri seçtik. Bu sözler hediyenizi çok daha özel kılacak ve babanıza unutulmaz bir sürpriz yapmanıza yardımcı olacak.

İşte kahraman babanıza armağan edebileceğiniz en anlamlı Babalar Günü sözleri!

En Anlamlı Babalar Günü Sözleri

babalar-gunu-sozleri

Hediyeler güzeldir ve mutlu eder. Fakat tatlı bir çift sözün yerini hiçbir şey tutamaz. Hediyeler belki zamanla unutulur ama Babalar Gününde babanızla paylaşacağınız, onun kalbini ısıtan Babalar Günü sözleri yıllar geçse de unutulmayacaktır.

Eğer çevrenizde yakın zamanda baba olacak bir taze baba adayı varsa geleceğin babasına Babalar Günü sözleri içerisinden anlamlı bir seçim yapabilirsiniz. Böylece yaşayacağı ilk Babalar Günü’nde unutamayacağı bu sürprizle ona özel hissettirebilirsiniz.

Hediyenizi direkt olarak babanıza takdim etmektense bunu anlamlı babalar günü sözleri ile taçlandırabilirsiniz. Birbirinden anlamlı babaya güzel sözler içerisinden dilediğinizi seçip söz uçar yazı kalır diyerek hediyenizin içine ekleyebilirsiniz.

Henüz Babalar Günü hediyenizi seçmediniz mi? Hiç telaşa kapılmayın. Çünkü Muhiku bu yıl babanıza en özel Babalar Günü hediyesini armağan etmenize yardımcı olacak. Babanıza armağan edebileceğiniz birbirinden karizmatik ve şık hediyeler için Babalar Günü hediyeleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca en güzel ve en anlamlı Babalar Günü hediyesi fikirleri ile hazırladığımız blog yazımızdan faydalanarak babanız için en güzel Babalar Günü hediyesini seçebilirsiniz. Seçtiğiniz hediyeye en güzel Babalar Günü sözleri arasından bir ekleme yapmayı unutmayın!

Babaya Anlamlı Sözler

  • “Sen sert rüzgarlarda güçlü gövdesinin arkasında saklandığım, ayaklandığım andan itibaren dallarına salıncak kurup oynadığım, her yorulduğumda gölgesinde dinlendiğim ulu bir çınarsın babacığım. Babalar Günü’n kutlu olsun, iyi ki varsın.”
  • “Yürümeye başladığım ilk adımlarımda, koşmaya çalışırken ki düşmelerimde ellerimden tuttun, sonsuz karanlıklar içerisinde gibi hissettiğim zamanlarda anladım ki elimi asla bırakmadın. Babalar Günü’n kutlu olsun babacığım.”
  • “İlk öğretmenim ve ilk oyun arkadaşım olduğun için çok mutluyum. Hayatıma yön verirken bilgeliğini ve desteğini  hiç esirgemedin. Babalar Günü’n kutlu olsun. Ne kadar şanslı bir insan olduğumu asla unutamam babacığım.”
  • “Sen dünyadaki en fedakar ve mükemmel babasın, bizim mutluluğumuz ile mutlu oldun. Sağlıklı, eğitimli, iyi bir insan olmamız için çabaladın. Bizim için yaptıklarını asla unutamam babacığım, Babalar Günü’n kutlu olsun! Sadece bir gün değil her gün Babalar Günü olsa yine de kutlamaya yetmez.”
  • “Mesafeler anlamsız babacığım. Çünkü biliyorum ki her zaman yanımdasın. Doğduğum günden itibaren beni hep korudun ve beni her zaman gözleyeceksin. Doğru kararlar almamda yardımcı olduğun, hata yaptığım zamanlarda bunlardan ders çıkarmama yardım ettiğin için teşekkür ederim. Dünyamızın sınırlarını biz çiziyorsak sen benim dünyamın en iyi babasısın. Babalar Günü’n kutlu olsun baba, hep daha iyisini yapmak için uğraştığını biliyorum. Her şey için çok minnettarım.”

En Güzel Babalar Günü Mesajları

en-guzel-babalar-gunu-mesajlari

Kimi zaman hediyemizden önce sözlerimizin adrese ulaşmasını isteriz. Böyle zamanlarda duygularımızı açıkça dile getirebileceğimiz en güzel aracı mesajdır. Mesajda hislerimizi kekelemeden ve duraksamadan dile getirebiliriz.

Babalar Günü’nde alacağınız güzel bir hediyenin yanına ekleyeceğiniz Babalar Günü notu hiç şüphesiz hediyenizin etkisini arttıracak. Böylece bu yıl ki Babalar Günü’nde babanıza tarifsiz bir mutluluk yaşatabileceksiniz.

Dolayısıyla Babalar Günü sözleri duygularımızı paylaşmanın ve bu özel günü kutlamanın en güzel yolu. Sabahın erken saatlerinde ya da saat 00.00’ı gösterdiğinde babamıza en anlamlı mesajı yazabiliriz. Babalar Günü sözleri duygusal olabilir. Ya da tercihinize göre Babalar Günü sözleri kısa ve öz de olabilir.

Yalnızca babanız için değil; yeni baba olan veya baba olmaya hazırlanan eşiniz için eşe Babalar Günü sözleri içerisinden bir seçim yapabilirsiniz. Böylece eşinize yaşattığınız tarifsiz mutluluklara bir yenisini daha ekleyebilirsiniz.

Sizler için en anlamlı Babalar Günü sözleri kısa içinden küçük bir derleme yaptık. Bu mesaj örnekleri Babalar Günü kutlamanız için size fikir verecektir.

  • “Her zaman yanımda oldun. Dünyayı benim için daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım! Canım babam, Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Hayatım boyunca bana öğrettiğin tüm dersleri ve güzel şeyleri hatırlıyorum. Aramızda ne kadar mesafe olursa olsun önemli değil, sevgini hep yüreğimde taşıyorum. Biricik babam, Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun canım babacım.”
  • “Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim. Zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. İyi ki varsın, Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Canım babam, varlığın hep yüreğimi ısıttı. Bana daima mutluluk ve güven verdin. Seni seviyorum babacım, Babalar Günü’n kutlu olsun!”

Eşe veya Sevgiliye Babalar Günü Mesajı Fikirleri

  • “Derdimi, neşemi, hüznümü ve mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Huzur ve dert ortağım Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Sen gönlüme düşen bir cemresin ve seninle yeşerdim sevgilim. Seni çok seviyorum her şeyim, Babalar Günü’n kutlu olsun!”
  • “Hayat arkadaşım, can yoldaşım, gönüldaşım seni çok ama çok seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!”
  • “Anıların, umutların ve hayallerin hep huzur dolu olsun, Babalar Günü’n kutlu olsun her şeyim.”

Babalar Günü’nde babanıza, eşinize ya da sevgilinize hediye seçerken klişelerden sıyrılın. Muhiku’nun babaya hediye koleksiyonunda yer alan yenilikçi, karizmatik ve erkeğe özel hediye çeşitlerinden özel günlerinizde faydalanın. Böylece değer verdiğiniz tüm erkeklere daima en özel hediyeyi armağan edebilirsiniz.

Muhiku ailesi olarak tüm babaların Babalar Günü’nü en içten dileklerimizle kutlarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

nisan-hediyesi-ne-alinir
Daha Fazla

Nişan Hediyesi Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Kıza Nişan Hediyesi Ne Alınır?Türk Kahvesi KutusuSoya MumBitkiKolyeTabloErkeğe Nişan Hediyesi Ne Alınır ?Erkeğe Tebrik Hediye KutusuSaatCüzdanKemerSöz…