En Güzel Hemşireler Günü Mesajları

en-guzel-hemsireler-gunu-mesaji

Hemşireler Günü mesajı ile hemşire sevdiklerinizin ya da dostlarınızın 12 Mayıs Hemşireler Gününü  kutlayabilirsiniz. Böylelikle yaptıkları işin bizim için ne kadar kıymetli olduğunu göstermiş olursunuz.

Hemşireler günü, ünlü hemşire  Florence Nightingale’in doğum tarihi olarak belirlenmiştir. ABD’nin öncülüğünde 1974 yılından bu yana resmi olarak kutlanmaya başlamıştır.

Türkiye’de 12 Mayıs tarihinde kutlanan Hemşireler Günü, genel sorunların konuşulduğu özel günlerden biridir. Zorluklar ile dolu olan bu mesleği en güzel şekilde icra eden sağlık çalışanlarına vefanızı  ince bir mesaj ile iletmek ister misiniz?

Onların ve yaptıkları bu ulvi mesleğin bizler için ne kadar kıymetli olduğunu mutlaka dile getirmeliyiz. Yazacağımız anlamlı bir Hemşireler Günü mesajı ile tüm bunları en güzel şekilde dile getirmeniz mümkün.

Siz de çevrenizde bulunan hemşire sevdiklerinizi bu özel günde unutmayarak sizler için ne kadar kıymetli olduklarını dile getirebilir, kuru kuru bir mesajla yetinmek istemezseniz hemşireye hediye önerilerinde bulunduğumuz yazıdan ilham alabilirsiniz.

Anneye Hemşireler Günü Mesajı

12 mayıs-hemsireler-gunu-icin-hediye-fikirleriİlginizi Çekebilir: Hediye Kutuları

Yaşadığımız tüm sancılı süreçte kıymetlerini daha da iyi anladığımız sevgili hemşirelerimiz için atfedilen 12 Mayıs tarihi bizim için son derece kıymetlidir. Bu kıymetli görevi yılmadan ve yorulmadan yapan hemşirelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Hemşire birinin sağlık görevinin yanı sıra ekstra bir görevi varsa işler biraz daha zor ve karmaşık olur. Çünkü evde ilgilenmesi gereken çocuğu ve hastanede ilgilenmesi gereken nice hastası vardır. Bu özel günde hemşire annelerimizi mutlu etmek ve bizim için ne kadar kıymetli olduklarını dile getirmemek olmaz.

Hemşireler Günü hediyeleri hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız  Muhiku’nun sağlık çalışanları için hazırladığı hediye kutularına göz atabilirsiniz.

12 Mayıs Hemşireler Günü’nde onlar için yazacağımız anlam yüklü bir mesaj onların yüreklerini ısıtacaktır. Eğer yazacağınız mesaja güzel bir hediyenin de eşlik etmesini isterseniz onlar için Kendi Kutunu Yap seçeneği ile en güzel hediye kutusunu oluşturabilirsiniz.

  • “Başta, gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan tüm hemşirelerimizin sonra da benim canımın içi annemin Hemşireler Gününü kutlarım. Daima var olun, sizi seviyoruz.”
  • “Can annem sevgi, şefkat ve hoşgörünün simgesi haline gelen Hemşireler Gününüz kutlu olsun. Seni çok seviyorum, iyi ki senin gibi bir anneye sahibim.”
  • “Güzel annem, siz sağlık sektörü için olmazsa olmazsınız. Başta sen olmak üzere tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü kutlu olsun. Sizi çok seviyoruz, iyi ki varsınız!”
  • “Annecim, hayatımız ve sağlığımız için yılmadan çaba sarf ediyorsunuz. Bu özel günde senin Hemşireler Günü’nü kutlamak, hayatımda olduğun için mutlu olduğunu belirtmek isterim.
  • “Canımın içi annecim senin ve tüm hemşirelerimizin Hemşireler Gününü en samimi hislerimle kutluyorum.”

Eşe Hemşireler Günü Mesajı

hemsireler-gunu-ne-zamanGün boyu ya da saatler süren gece nöbetlerinde canla başla çalışan hemşirelerimiz için en güzel cümlelerin yer aldığı bir mesaj yazmak bir nevi boynumuzun borcu.

Sağlık sektörünün pelerinsiz kahramanlarının Hemşireler Günü’nü kutlamak bir yana doğum günlerini de es geçmemeliyiz. Eğer çevrenizde doğum günü yaklaşan bir hemşire sevdiğiniz varsa Muhiku’nun hemşireye doğum günü hediyesi kategorisi içerisinden onun için özel seçimler yapabilirsiniz.

Bir hemşire aynı zamanda bir eş ise sorumluluğu daha fazladır. Çünkü eve gidince ilgilenmesi gereken bir ailesi de vardır. Onlar için ilan edilmiş bu özel günde onlara hoş bir mesaj atabilir ve motivasyonlarını yükseltebilirsiniz. Yazacağınız samimi cümlelere bir de hoş bir hediye kutusu eşlik ederse eşinizden mutlusu olmaz. Hemşireye Premium Hediye Kutusu ile hemşire eşinizi şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz.

  • “Hemşireler hastaların gözlerinin içine bakarak yüreklerini okşayan şifalı eller gibidir. Hemşireler Günün kutlu olsun canım.”
  • “Canım eşim, senin gibi nice zorluklara ustalık ile göğüs geren hemşirelerin günü kutlu olsun. Bizim için çok değerlisiniz, iyi ki varsınız!”
  • “Sevgisi ve yaşama sevinci ile birçok kişinin hayatına  dokunan canım eşim, Hemşireler Günün kutlu olsun. “
  • “Melek eşim, başta senin sonra tüm koca yürekli hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutluyorum.”

Kardeşe Hemşireler Günü Mesajı

kardese-hemsireler-gunu-mesaji

Büyük çabalar sarf edip sonunda hemşire olan ve bu ulvi mesleği icra eden hemşire kardeşlerimiz hepimizin gururudur. Hemşireler Günü’nde yazacağınız bir mesajla ile  onları şaşırtmaya, yüzlerinden mutlu bir tebessüm oluşturmaya ne dersiniz? Sadece mesaj olmaz, özenle hazırlanmış bir hediye istiyorsanız Muhiku’nun sağlık çalışanlarına özel hazırladığı kutulardan faydalanabilirsiniz.

yenilenen-best-nurse-ever-hediye-kutusuOna hediye edeceğiniz Best Nurse Ever Hediye Kutusu içerisindeki birbirinden özel seçeneklerle sevdiklerinizin yoğun geçen günlerini hafifletebilirsiniz.

  • “Hemşire kelimesi kardeş demek, ne şanslıyım ki benim hemşirem insanlığın hemşiresi. Hemşireler Günün kutlu olsun canım kardeşim!”
  • “Gidene dur demek polise; dön demek ise hemşireye yakışır. Canım kardeşim senin ve tüm kıymetli hemşirelerimizin Hemşireler Gününü kutlarım.”
  • “Canımın içi kardeşim, öncelikle senin sonra da tüm kıymetli hemşirelerimizin Hemşireler Gününü yürekten kutluyorum.”
  • “İnsan hayatınıza verdiğiniz bu yüce kıymetten dolayı hepinize teşekkür ederiz biricik kardeşim. Hemşireler Gününüz kutlu olsun, sizi çok seviyoruz.”
  • “Tüm yaralarımızı sarıp sarmalayan vefakar hemşirelerimizin ve benim canım kardeşimin Hemşireler Günü kutlu olsun. Sizi çok seviyoruz, iyi ki varsınız!
  • “Hemşire kardeşim, hayatımda yeri doldurulmayacak bir yere sahipsin. Senin ve tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü kutlu olsun.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir