En Güzel Hediyelik Kolye Modelleri – 925 Ayar Gümüş Kolyeler

hediyelik-kolye-925-ayar-gumus-kolyeler

Değer verdiğiniz bir kadına bırakabileceğiniz en güzel anı nedir? Bu soruya verilecek yanıt oldukça fazla. Fakat bize sorarsanız en güzel yanıtlardan biri hediyelik kolye. Ömür boyu boynunda taşıdığı o hatıra; aynaya her bakışında ya da eli kolyesine uzandığı her anda sizi hatırlatacak.

İçerik:

Kimi hediyeler vardır ki verildiği anın üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin aynı hisle hatırlanır. Kolye de bu hediyelerden biridir. Yıl dönümünde, Sevgililer Günü’nde, Anneler Günü’nde ya da aklınıza gelebilecek diğer özel zamanlarda değer verdiğiniz kadınların yüreğine zarafetiyle dokunur. Işıltılı tasarımıyla onların ayaklarını yerden keser.

Eğer değer verdiğiniz kadının hatıranızı bir ömür boynunda taşımasını istiyorsanız, ona ışıltısıyla ayaklarını yerden kesecek bir kolye armağan etmenizi öneririz. Altın fiyatlarının ne kadar yüksek olduğunun farkındayız. Bu sebeple tavsiyemiz gümüşten yana seçim yapmanız olacak.

Muhiku’nun 925 ayar hediyelik gümüş kolye modellerinden biriyle, onların tarzına şık bir dokunuş yapabilirsiniz. Swarovski taşlı, altın kaplama harf kolye ya da diğer özel modeller arasından onun tarzına en uygun olanı seçebilirsiniz. Aşağıda önerdiğimiz tasarımları detaylıca incelemek ve daha fazla seçeneği keşfetmez için gümüş kolye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

✨ Değer verdiğiniz kadınlar için hem farklı hem de bir o kadar kullanışlı bir hediye arıyorsanız kadına hediye sayfamızdaki alternatiflere de bakabilirsiniz.

Swarovski Taşlı Hediyelik Kolye Modelleri

925-ayar-swarovski-pink-quartz-tasli-tasarim-kolye

Son zamanların en popüler parçalarından biri olan Swarovski taşlı kolyeler oldukça zevkli bir seçim olacak. En özel anlara zarafet katacak Swarovski taşlı kolyelerin Muhiku’da pek çok modeli mevcut.

Şıklığıyla göz kamaştıran kadınlara hediye edebileceğiniz bu parça ile oldukça zarif bir sürpriz yapabilirsiniz.

Swarovski & Pink Quartz Taşlı Tasarım

Pembe Quartz taşının Swarovski ile yakaladığı eşsiz uyuma şahit olmak ister misiniz? Öyleyse Muhiku’nun Swarovski & pink quartz taşlı kolye tasarımını tercih edebilirsiniz. 925 ayar gümüşten elde edilen bu model, tarzından ödün vermeyen kadınların severek kullandığı modeller arasında.

Swarovski & Baget Safir Taşlı Tasarım

Kadınların severek kullandığı baget tasarım, günümüzün en popüler parçalarından biri. Özellikle şık davetlerde tercih edilen kolyelerden biri. Özel günlerde şık bir sürpriz yapmak istiyorsanız Swarovski & baget safir taşlı kolye sade şık sürprizlerin vazgeçilmezi olacak.

Hediyelik Altın Kaplama Kolye Modelleri

taki-kolye

Hediye vereceğiniz kişi genellikle gold renkli takılar kullanıyorsa seçiminizi altın kaplama tasarımlardan yana yapmanızı tavsiye ederiz. Şık ya da günlük modellerden birini tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz modelle ona şık davetlerde ya da günlük hayatında eşlik edebilirsiniz.

Göz Motifli Swarovski Taşlı Kolye

Hem spor hem de şık bir tasarıma kolye arayışındaysanız bu model tam da size göre. Göz motifli Swarovski taşlı rose gold renkli kolye hem davetlerde hem de günlük hayatta sevdiklerinize eşlik edecek.

14 Ayar Altın Kaplama Gümüş Harf Kolyeler

Harf kolye her dönem gözde olan parçalardan biri. İsminin baş harfini taşıyan bu kolyenin modası da hatırası da asla geçmeyecek. Eğer aranızda özel bir bağ varsa ve hediyenin her baktığında sizi hatırlamasını istiyorsanız kendi baş harfinizi de armağan edebilirsiniz. Dilerseniz hayatta en çok sevdiği insanın baş harfini de seçebilirsiniz.

Sevgiliye Hediyelik Kolye

925-ayar-swarovski-tasli-beyaz-yusufcuk-kolye

Yıl dönümünde, Sevgililer Günü’nde ya da içinizden geldiği için sevgilinize hatıra değeri yüksek bir hediye vermek istiyorsanız kolye sizin için iyi bir seçim olacaktır. Ona her anında sizi ve aşkınızı anımsatacak kolye ile sevginizi ölümsüzleştirebilirsiniz.

? Kolyenin yanında farklı hediye alternatifleri için sevgiliye hediye sayfamıza da göz atabilirsiniz.

Swarovski Taşlı Beyaz Yusufçuk Kolye

Yusufçuk böceği, aşkın ve ölümsüzlüğün simgesidir. Swarovski taşlı beyaz yusufçuk kolye de taşıdığı bu özel anlamda sevgilinize armağan edebileceğiniz en özel kolyelerden biri. Bu kolye ile ona aşkınızın ölümsüz olacağını ve ebediyen onu seveceğinizi kelimelere dökmeden ifade edebilirsiniz.

Swarovski Baget Taşlı Tasarım Kolye

Uzun zamandır şık bir sürpriz yapmanın hayalini kuruyorsanız Swarovski Baget taşlı kolye ile sevgilinize unutulmaz bir hatıra bırakabilirsiniz. Şık tasarımıyla göz kamaştıran bu parça ile uyumlu takıları bir araya getirerek hediyelik kolye seti de oluşturabilirsiniz.

Hediyelik kolye setinin içine; Swarovski Baget taşlı tasarım kolye, Swarovski baget taşlı küpe, Swarovski baget taşlı suyolu bileklik ekleyebilirsiniz. Ayrıca küpe, bileklik ve dahil edebileceğiniz diğer tüm hediyeliklere takı kategorimizden ulaşabilirsiniz.

Erkek için Hediyelik Kolye

gumus-925-ayar-capa-motifli-beyaz-erkek-kolyesi

Erkeğe kolye hediye edilmez gibi bir düşünceniz varsa yanıldığınızı söyleyebiliriz. Çünkü erkekler tıpkı kadınlar gibi şık ve değerli sürprizleri hak ediyorlar. Dolayısıyla hediye vereceğiniz erkeğin tarzına uygun bir gümüş kolye ile ona şık ve hatırası bir ömür yaşayacak bir sürpriz yapabilirsiniz.

Bizim önerimiz çapa motifli beyaz erkek kolyesi olacak. 925 ayar gümüşten yapılan bu kolye ile sevgilinize doğum günü, Sevgililer Günü, yıl dönümü ya da yılbaşı sürprizi yapmanız için sizi bekliyor!

Sıradan hediye seçeneklerinden sıkıldıysanız Muhiku’nun erkeklere özel tasarladığı hediye alternatiflerine bakabilirsiniz. Erkeklerin ilgi alanlarına, zevklerine ve ihtiyaçlarına göre tasarlanan armağanlar için erkeğe hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir