En Güzel Frida Kahlo Hediyeleri – Fridalı Hediyeler

frida-kahlo-hediyeleri

Frida Kahlo hediyeleri ile çevrenizdeki ressamları, resim sanatına hayran olanları ve Frida hayranlarını mutlu etmeye hazır olun! Çünkü bu içeriğimizde sizin için Fridalı hediyelere yer verdik. Ayrıca ressamlara hediye edebileceğiniz birkaç hediye tavsiyesinde de bulunduk, keyifli okumalar dileriz.

Frida Kahlo 20. yüzyılın en önemli ressamlarından biri. Sanatçı, görüşleriyle ve yeteneğiyle yaşadığı döneme ve sonraki dönemlere damga vuruyor. Özellikle politik görüşleri, trajik hayatı sebebiyle pek çok kişiyi etkiliyor. Geçirdiği kazalar sebebiyle ömrünün bir dönemini yatakta geçiren Kahlo, sanatına tavanında asılı duran aynaya bakarak çizdiği otoportre çizimleriyle başlıyor.

Bugün -ressam olsun ya da olmasın- birçok kişi Frida’ya karşı hayranlık besliyor. Bu da demek oluyor ki bir kişinin Frida hayranı olması için ressam olması gerekmiyor. Dolayısıyla Frida Kahlo hediyeleri içinden Frida hayranları için tasarlanmış en özel hediyeyi seçebilirsiniz.

? Muhiku farklı konseptlerle hazırladığı kadına hediye kutusu çeşitleriyle her zevke hitap ediyor. Siz de Muhiku’nun yenilikçi hediye kutusu tasarımlarıyla sevdikleriniz için en özel sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Frida Kahlo Hediye Seti Önerileri

cay ve kahve saati hediye kutusu

Sevdiklerinize her zamankinden farklı bir hediye vermek isterseniz Frida Kahlo hediye seti ile güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Onlara 20. yüzyılın en ünlü yazarlarından biri olan Frida Kahlo ile tasarlanan hediyeliklerle hazırlanan hediye setleriyle özel ve bir o kadar da anlamı bir armağan sunabilirsiniz.

Ayrıca Frida Kahlo hediye setleri ile değer verdiğiniz kadınlara şık ve anlamlı bir Kadınlar Günü hediyesi de armağan edebilirsiniz. Feminist kimliğiyle de tanınan Frida’nın hediye kutularına renk kattığı bu özel armağanlar 8 Mart’a en çok yakışan hediyeler diyebiliriz.

Küçük Bir Mutluluk Hediye Kutusu

Mutluluk bazen bir kutunun içinde gizlidir. Hayatın akışında bize eşlik edecek keyifli hediyeliklerle donatılan hediye kutularıyla sevdiklerimize farklı ve bir o kadar da kullanışlı hediyeler verebiliriz. Çay ve Kahve Saati Hediye Kutusu da işte böyle bir hediye. İçinde küçük mutluluklar barındıran bu kutu üstelik Frida Kahlo hayranlarına da hitap ediyor.

Muhiku’nun Çay ve Kahve Saati Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya Hulia kahvesi,
  • İran’ın hibiskus çayı,
  • Frida Kahlo tasarımlı kupa
  • Yade’nin okyanus kokulu kolonyası,
  • Kuş figürlü tasarım fular,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Ressamlara ve resim seven yakınlarınıza bu özenle hazırlanan Frida Kahlo hediye seti ile dolu dolu bir sürpriz yapabilirsiniz. İçine ekleyeceğiniz hediye notuyla hediyenizi daha da benzersiz kılabilirsiniz.

Frida Kahlo Hediye Kutusu

frida kahlo hediye kutusu

Muhiku’nun Frida Kahlo ürünleriyle hazırladığı diğer bir hediye kutusu ise oldukça şık hediyeliklere sahip. Frida Kahlo Hediye Kutusu, fularından çiçeğine, çikolatasından çayına kadar en güzel detaylarla kadınların ilgisini çekiyor. Muhiku’nun özenle hazırladığı Frida Kahlo Hediye Kutusu içinde;

  • İran’ın hibiskus çayı,
  • Frida Kahlo tasarımlı kupa,
  • Patiswiss çikolata,
  • Okyanusun ferahlatıcı kokusunu taşıyan kolonya,
  • Yaprak desenli şık fular,
  • Sunset kuru çiçek buketi,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Anlamlı bir hediye notuyla taçlandırabileceğiniz bu hediye kutusunu özel günlerde kadınlara ve resim sevenlere armağan edebilirsiniz.

Fridalı Hediyeler ile Kendi Kutunuzu Tasarlayın

Hazır hediye kutularında tam olarak aradığınızı bulamadınız mı? O zaman kendi kutunuzu hazırlamaya ne dersiniz? Tamamen kendi seçtiğiniz ürünlerle tasarlayacağınız hediye kutusuyla en özel sürprize imza atabilirsiniz. Hazırayacağınız hediye kutusunun içinde sevdiklerinizin ilgi alanlarıyla örtüşen ve Frida hayranlığına hitap eden hediyelerle harika bir set oluşturabilirsiniz.

Muhiku’nun kendi kutunu yap seçeneğiyle hazırlayacağınız hediye kutusunun içinde;

  • Dünyanın farklı bölgelerinden seçilen çay ve kahve çeşitlerine,
  • Eğlenceli hobi setlerine,
  • Frida Kahlo kupasına,
  • Frida Kahlo not defteri çeşitlerine,
  • Şık dekorasyon ürünlerine,
  • Lezzetli hediyeliklere ve daha pek çok hediyeliğe yer verebilirsiniz.

Tamamen kendi konseptinizi yaratabileceğiniz bu hediye kutusunun içine bir de hediye notu eklemeyi unutmayın!

Fridalı Hediyeler

frida-defter

Bazen küçücük bir hediye sevdiklerimizde tarifsiz mutluluklar yaşatır. Özellikle bu hediye tamamen onun ilgi alanlarına, zevkine ve hayranlık duyduğu şeylere hitap ediyorsa. Dolayısıyla bir Frida hayranına verebileceğiniz en güzel armağan Frida Kahlo hediyelik eşya modelleri.

Frida Defter

Kimi zaman unutulmaması gereken birkaç bilgi, kimi zaman aklımıza gelen bir dize, kimi zaman ise gördüğümüz bir manzarayı resmedebilmek adına defter kullanırız. Kullanım amacımız her ne olursa olsun, bu hayat kurtaran eşyalara çantamızda her zaman bir yer ayırırız.

Frida defter de Frida hayranlarına ya da ressamlara armağan edebileceğiniz en güzel defterlerden biri. Zamanın akışında not alırken ya da resim çizerken onlara eşlik edecek bu defter her defasında onlara tutkularını, amaçlarını ve hayranlıklarını hatırlatacak.

Frida Hediyelik Kupa

kadinlar-gunu-kupalari

Kupa öylesine alınan bir çay bardağı değildir. Seçtiğimiz kupa tasarımı sebebiyle kişiliğimiz, ilgi alanlarımız ve zevklerimiz hakkında bilgi verir. Dolayısıyla bir Frida hayranı ya da ressam kullandığı Frida Kahlo kupa ile zevklerini ve seçimlerini çok net bir şekilde belli edebilir.

Siz de Frida Kahlo tasarımlı kupa ile sevdiklerinize özel bir armağan verebilirsiniz. Bu küçük, kullanışlı ama bir o kadar da anlamlı olan hediyelikle onlara kocaman bir mutluluk yaşatabilirsiniz.

Ressama Alınabilecek Hediyeler

Frida Kahlo hediyeleri ile hazırladığımız bir yazıda bir ressama en güzel hediye çeşitlerine yer vermemek olur muydu? Elbette olmazdı. Bu sebeple içeriğimizi ressamlara özel hediyeler ile sonlandırmak istedik.

heykel-desenli-bez-canta

Bir ressama hediye alırken Frida Kahlo ile ilgili hediyelikler haricinde bu hediyelerden de faydalanabilirsiniz. Aynı şekilde Frida Kahlo hayranları içinde bu hediyeler arasından seçim yapabilirsiniz. O halde ressam hediyeleri nelermiş bir bakalım.

Eşyalarını Rahatça Taşıyabileceği Bir Bez Çanta

Bir ressam yanında çizim defterinden çizim kalemlerine, boyalardan palete kadar pek çok eşya taşıyabilir. Ancak bunların hepsini taşımak için büyükçe ve kullanışlı bir çantaya ihtiyaç duyar.

Bu sebeple bez çanta bir ressamlara alınacak hediyeler içinde en kullanışlısı denilebilir. Böylece hediyenizle dilediği yerde ve dilediği zamanda özgürce resim yapabilecek. Çünkü eşyaları daima yanında olacak.

Ona İlham Verecek Bir Mum

Bazı kokular zihnimizi ve bedenimizi rahatlatırken bize ilham da verirler. Özellikle bu mumlar soya ve balmumu gibi özel malzemelerden üretiliyorsa.

Muhiku’nun farklı soya ve balmumu mum çeşitleri içinden ressamlara ilham verecek kokuları seçebilirsiniz. Titrek ışığıyla bir taraftan odayı aydınlatırken diğer taraftan hayal dünyasına doğru renkli bir yolculuğa çıkmalarını sağlayacak kokular onlara en özel çizimlerini yaparken yardımcı olacaklar. Aynı zamanda bu kokular ve mum ışığı onlara huzur dolu bir çalışma ortamı sunacak.

Çevrenizdeki ressamları mutlu etmek için daha fazla hediye tavsiyesine göz atmak istiyorsanız ressam hediyeleri ile hazırladığımız blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir