En Güzel 5 Hatıralık Hediye Fikri

en-guzel-5-hatiralik-hediye-fikri

Hatıra, zamanı durdurmanın ve ona meydan okumanın tek yolu. Belki de sevdiklerimizde bıraktığımız tatlı hatıralar ve yaşadığımız günü geleceğe taşımamızı sağlar. Kimi zaman bir fotoğraf karesine, kimi zaman ise soluk saman bir kağıda… Belki de tatlı bir hediyeye sığdırdığımız yaşanmışlıklar geçmişe küçücük bir tebessümle bakmamızı sağlarlar. Dolayısıyla pahalı hediyelerden ziyade sevdiklerimize hatıralık hediye armağan etmek fikri her zaman daha önemli olmuştur.

Hatıranın gücüne inanan, sevdiklerinin zihninde ve yüreğinde küçücük de olsa bir anı bırakmak isteyenlerden misiniz? O halde bizimle hatıralık hediyeler arasında keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Kimi istasyonlarda uzun bir mola verirken kimi istasyonlardan yalnızca geçtik. Sevdiklerinize armağan etmeye değer hediyeleri sizler için çıktığımız bu küçük yolculukta seçtik. Bu yolculukta öğrendiğimiz küçük ama oldukça önemli bir detay vardı, deneyim.

Çünkü sevdiklerimizin kalıcı hafızasında yer edinebilmenin en güzel yolu onlara deneyim içeren hediyeler armağan etmek. Yeni bir lezzet, koku, hobi ya da birbirinden değerli anılarla donanmış hediyelerin hatıralık değeri daha yüksek.

Çünkü bu hayatta unutulamayacak en önemli şeylerden biri de ömrümüz boyunca gerçekleştirdiğimiz ve yaşamımızın son anına kadar da gerçekleştirmeye devam edeceğimiz deneyimler. Ayrıca her yeni güne bir yenisi eklenen yaşanmışlıklar.

Muhiku şık hediyeliklerle birlikte deneyim odaklı hediye kutuları tasarlıyor. Bu hediye kutularının hem hatıra değeri oldukça yüksek hem de sevdiklerimizin yeni şeyler öğrenmesine ve yeni deneyimler yaşamasına fırsat veriyor.

Dolayısıyla Muhiku’nun hediye seçenekleri içerisinden sevdikleriniz için yapacağınız bir seçimle onların gelişimine destek olabilirsiniz. Ayrıca onlara bir ömür hatırlanacak hatıralık hediye armağan edebilirsiniz.

Bu içeriğimizde Muhiku hediyeleri içerisinden sizler için 5 hatıralık hediye önerisinde bulunduk. İşte anı, deneyim, eğlence ve şıklık ile harmanlanan hatıralık hediye fikirleri!

Anılarla Dolu Hatıralık Hediye Kutusu

en-yeni-hep-aklimdasin-hediye-kutusu
Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu

Muhiku’nun kişiye özel hediye çeşitleri arasında harika bir hediye seçeneği mevcut. Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu ile sevdiklerinize tamamen onlara özel bir sürpriz yapacaksınız. Altı farklı detaydan oluşan bu hediye kutusunun içi oldukça dolu. Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Sevdiklerinizin keyifle yudumlayacağı yöresel bir filtre kahve çeşidi,
  • Lezzetiyle her defasında damaklarda iz bırakacak olan brownie çeşitleri,
  • Kahve keyfini büyük bir şıklıkla tamamlayacak siyah seramik kupa,
  • Dilekleri önünde parlayan bir ışık olacak dilek mumu,
  • En güzel anları yeniden yaşatacak olan fotoğraflar,
  • Doğum günü temalı motto kart,
  • Ve en güzel cümlelerinizi sürprizinize dahil edebileceğiniz hediye notunuz yer alıyor.

Sevdiklerinize hatıraların gücünden yararlanarak bir ömür aynı heyecanla hatırlayacakları bir armağan sunmak istiyorsanız bu kutu size göre!

Dünya Kahveleri Kutusu

dunya-kahveleri

Dünya Kahveleri Kutusu ile sevdiklerinize yepyeni lezzetler deneyimleyebilecekleri bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz. 5 farklı ülkenin kahvesi ile sevdiklerinize şahane bir 3. dalga kahve tadım kutusu armağan edebileceğiniz Dünya Kahveleri Kutusu nitelikli kahveyi sevdiklerinizin ayağına getiriyor. Mithra Coffee’nin gözde kahve çeşitleri arasından seçilen lezzetlerin her biri farklı aromalardan oluşuyor.

Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde Etiyopya Kochere kahvesi, Guatemala kahvesi, Brasil Bella Giana kahvesi, Kolombiya Huila kahvesi, Burundi Afric kahvesi ve kahvelerle ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer alıyor.

Sevdiklerinize farklı lezzetler sunan Dünya Kahveleri Kutusu, onlara tek bir kutu ile 5 farklı aroma deneyimleme fırsatı sunmasının yanı sıra kahve bilgi kitapçığı sayesinde de onların gerçek bir kahve gurmesi olma yolunda ilerlemelerine yardımcı oluyor.

Dünya Çayları Kutusu

dunya-caylari-hediye-seti

Hatıralık hediye seçenekleri içerisinde bir diğer hediye kutusu önerisi ise çay tutkunlarına yönelik. Eğer sevdiklerinizin kahve ile arası çok iyi değilse ve onların yeni lezzetler deneyimlemelerini istiyorsanız Dünya Çayları Kutusu tam size göre!

Mithra Coffee’nin çay çeşitleri içerisinden seçilen aromatik çaylarla oluşturulan bu kutu sevdiklerinize her bir yudumda enerji, rahatlık ve keyif verecek!

Dünya Çayları Hediye Kutusu’nun içerisinde 5 farklı ülkeye ait çay çeşidi var. Yeni lezzetler deneyebilecekleri ve kendi harmanlarını oluşturabilecekleri bu hediye kutusunun içerisinde;

  • Çin’in jasmine green çayı,
  • Güney Afrika’nın rooibos çayı,
  • İngiltere’nin Lady Grey çayı,
  • Fas’ın Moroccan mint çayı,
  • İran’ın hibiskus çayı,
  • Son olarak ise Çaylarla ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer almaktadır.

Sevdikleriniz Dünya Çayları Kutusu ile yepyeni aromalar keşfedecekler. Ayrıca güne farklı bir aroma ile başlamanın ve sonlandırmanın keyfini yaşayacaklar.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

kendine-vakit-ayir-hediye-kutusu-yeni-tasarim

Hatıralık hediye seçenekleri içerisinde yer verdiğimiz Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu sevdiklerinize tek bir kutu ile yeni bir kitap, iki yeni lezzet ve yepyeni bir ilgi alanı keşfetme şansı sunuyor.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu’nun içerisinde yer alan fesleğen yetiştirme kiti sevdiklerinize doğanın mucizelerinden birine dahil olma şansı veriyor. Sevdikleriniz bu kitle bir taraftan toprağa atacakları küçücük bir tohumun filizlenip serpildiğine şahit olacaklar. Diğer taraftan ise yeşil verdiği o huzur ile rahatlayacaklar.

Ayrıca Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu’nun içerisinde Kolombiya kahvesi ve Lady Grey çayı yer alıyor. Bu lezzetler sevdiklerinize bambaşka bir aroma deneyimleme fırsatı sunuyor. Güne Kolombiya’nın en kaliteli kahve çiftliklerinden ithal edilen kahve çekirdekleriyle başlayacaklar. Günün yorgunluğunu ise Lady Grey çayının bergamot ve portakal aroması ile atacaklar.

Özetle Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu, hafta sonunun huzur veren sakinliğinde izin seçtiğiniz bir kitabın satırları arasında büyülü bir yolculuğa çıkma şansı veriyor.

Atlas Kutusu

en-yeni-atlas-hediye-kutusu

Gelelim hatıralık hediye fikirleri içerisindeki son önerimize. Muhiku’nun özenle tasarladığı Atlas Kutusu da sevdiklerinize yeni bir kitap, yeni bir lezzet ve yeni bir hobi keşfetme fırsatı sunuyor. Ayrıca kutunun içerisinde yer alan kişisel bakım ürünleri günlük rutinlerine renk katıyor.

Sevdikleriniz Atlas Kutusu’nun içerisinde yer alan Burundi Afric kahvesi ve İngiltere’nin meşhur lezzeti Lady Grey çayıyla sıra dışı bir aroma keşfedecekler. Sabun yapma deneyimi ile yaratıcılıklarını harekete geçirecekler. Ortaya sıra dışı bir ürün çıkarabilirler. Bunun yanı sıra bir kitabın satıraları arasında dolaşmanın verdiği keyfi tadabilirler.

Son olarak söylemek istediğimiz bir şey var. Önerdiğimiz tüm kutuların içine küçücük bir hediye notu eklemeyi unutmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dayiya-hediye
Daha Fazla

Dayılar Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Dünya Dayılar Günü Ne Zaman?Yenilikçi ve Anlamlı Dayıya Hediye SeçenekleriErkeğe Hediye KutusuCool Man Hediye KutusuSiyah Türk…