En Eğlenceli Soru Cevap Oyunları

en-eglenceli-soru-cevap-oyunlari

Sevdiğiniz kişiler ile bir araya geldiğinizde canınız sıkılıyor, nasıl vakit geçireceğiniz konusunda kararsız mı kalıyorsunuz. Can sıkıntısına son verecek soru cevap oyunları ile sevdiklerinizle keyfile zaman geçirebileceksiniz.

Arkadaşlarınız ile güzel zamanlar geçireceğiniz farklı oyun konseptleri ile boş zamanlarınıza renk katmaya geliyoruz. Eğer siz de evinizde arkadaşlarınız ile hoş zamanlar geçireceğiz oyunlar arıyorsanız mutlaka önerilerimize göz atmalısınız! 

Oyunlar, geçmişten günümüze küçük – büyük herkesin boş zamanları değerlendirmek, hayattan keyif alabilmek için değerlendirdiği alternatifler arasında yer almaktadır. Özellikle tek başına değil, etrafında sevdikleri varken mutlu olan kişilerin tercih edeceği soru cevap oyunları, ilişkilerinizin daha da güçlenmesini sağlayacak.

🎁 Çünkü sorduğunuz sorular karşısında aldığınız cevaplar ile arkadaşlarınızı daha iyi tanıyacaksınız. Ayrıca bu eğlenceli oyunlarla sevdiklerinize güzel bir hediye de verebilirsiniz. Muhiku’nun hediye sayfasını ziyaret ederek soru cevap oyunları ile hazırlanan harika setleri inceleyebilirsiniz.

Eğlenceli Soru Cevap Oyunları

sokopopKarşılıklı soru cevap oyunları ile eğlenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! Sevgiliniz, eşiniz, aileniz  ya da arkadaşlarınız ile özel vakitler geçirmenizi sağlayacak oyun seçenekleri Muhiku’dan geliyor.

Eğer geleneksel oyunlardan sıkıldıysanız ve ilgi alanınıza yönelik oyunları denemek istiyorsanız Muhiku’nun sizler için hazırladığı soru cevap oyunlarına göz atabilirsiniz. Çünkü burada ilgi alanınıza yönelik düzenlenmiş, özenli pek çok oyun bulunuyor. 

Can sıkıntınızı giderecek böylelikle sevdikleriniz ile keyifli vakitler geçirmenizi sağlayacak önerileri sizin için derledik.

İşte, soru cevap oyunlarımız.

Şokopop Magazin 101 Quiz Game

Magazin, günlük yaşantımızda hepimizin ara sıra takip ettiği gündemler arasında yer alıyor. Peki, bu konu başlığını neden eğlenceli bir oyuna çevirmeyelim ki? 

Arkadaşlarınız ile toplantılarınıza eşlik edecek eğlenceli oyun bir kutuda birleşiyor. Magazin bilgilerinizi yarıştıracak, güzel vakitler geçirmenizi sağlayacak 200 soruya sahipsiniz. Şokopop ekibi tarafından hazırlanan bu quiz game de kavga, polemik, skandal ne ararsınız var. 

Şokopop Magazin 101 Quiz Game’de;

  • İki kişi karşılıklı olarak oynar.
  • Kartlar; kolay, orta zor olarak karıştırılır ve ortaya konulur. 
  • Kartlar üç renktir. Sarı kolay, turuncu orta, mor zor karttır. 
  • Her kutuya bir adet joker kart eklenir.
  • Süre 90 saniyedir ve sınırsız pas hakkınız bulunmaktadır. 

Zaman zaman güleceğiniz, zaman zaman anlatırken zorlanacağınız sonuç olarak eğleneceğiniz mükemmel bir oyun sizi bekliyor. Bakalım siz  Şokopop Magazin 101 Quiz Game’de hangi soruları bilecek, hangi soruları pas geçeceksiniz! 

Kadınların magazin dünyasına olan ilgilerini biliyoruz. Siz de bu oyunu çevrenizdeki bir kadına hediye edebilir ve ona eğlenceli bir sürpriz yapabilirsiniz.

Bi’ Film Önersene Oscar Quiz

Oscar takipçileri burada mı? Sinema severlere keyifli vakit geçirecek, en özel Oscar filmleri hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu belirleyecek soru cevap oyunumuzu keşfettiniz mi? 

Eğer her sene Oscar ödül törenini dört gözle bekliyor, sabaha kadar uyumam diyorsanız bu oyun size göre. Arkadaşlarınız ile sinema bilginizi konuşturacağınız aynı zamanda çok eğleneceğiniz Bi’ Film Önersene Oscar Quiz’de 200 aşkın soru yer almaktadır. 

Orta, kolay, zor gibi farklı seviyelerden soruların yer aldığı oyunda Oscar tarihine dair pek çok bilgi bulunmaktadır.  Oscar tarihine ne kadar hakimsiniz?

Geçmişten günümüze sinema tarihinde gezintiye çıkacağınız eğlenceli bir oyun sizi bekliyor. Özellikle sinema tarihi aşıklarının ilgisini çekecek bu oyun, Muhiku farklı ile eğlencenize ortak oluyor. Oscar Bingo kartı ile uzun bir gece sizi bekliyor. Sinema kutusunun içinde oyuncu ve yönetmen kartları koleksiyonunuzun Oscar ödüllü 6 üyesini de yer almaktadır. 

Yenilikçi Oyun Fikirleri Muhiku’da!

Soru cevap oyunları hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz bilmiyoruz ama en güzel önerileri sizin için hazırladık. Arkadaşlarınız ile bir araya geldiğinizde ne yapalım diye düşünmeyeceğiniz keyifli pek çok oyun seçeneği Muhiku’da!

bir-film-onersene-muhiku-mabbels

Sinema, tarih, futbol ve magazin. İlgi alanınıza göre tercih edeceğiniz quiz gameler, yenilikçi konsept anlayışı ile Muhiku’da yer alıyor. Eğer sizde sevdikleriniz ile birebir vakit geçirmek istiyorsanız mutlaka soru cevap oyun alternatiflerimizden faydalanmalısınız! 

Dilerseniz soru cevap oyunlarını sevdiklerinize hediye edeceğiniz kutuların içerisine de ekleyebilirsiniz. Nasıl mı? Muhiku, hediye kutuları ile özel günlerinizi anlam katıyor. Örneğin sinemasever bir arkadaşınıza;

  • Coffee & Movie Time kupa ya da It’s Movie Time kupa,
  • Hamburger & patates sesenli çorap,
  • Bi’Film Önersene Sinema Quiz ve kavanoz mısırın yer aldığı bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.

Muhiku ile isterseniz keyifli vakit geçirin isterseniz de en özel hediye kutularını sevdikleriniz ile paylaşın!

De Marke Futbol Quiz Vol.1

Biliyoruz ki erkeklerin bir araya geldiğinde en çok konuştukları konulardan biri de futboldur. Peki, futbolu eğlenceli bir oyuna çevirmeye ne dersiniz? Muhiku’nun futbol severlere özel hazırladığı soru cevap oyunu, arkadaşlarınız ile hoş vakitler geçirmenize yardımcı olacak! 

de-marke-quiz-mabbels-muhiku

De Marke Futbol Quiz’i lezzetle yenmiş bir akşam yemeğinin ardından kahvenizi içerken değerlendirebilirsiniz. 

De Marke Futbol Quiz Vol.1;

  • Futbol severlere özel 200 soru yer almaktadır. 
  • Oyunun şeklinde herhangi bir zaman kısıtlaması yok. 
  • Futbol oyununda zorluğu temsil eden 3 renk bulunuyor. Yeşil kartlar kolay, beyaz kartlar orta ve siyah kartlar zor seviyeyi temsil etmektedir.
  • Ünlü futbolcular, teknik adamlar, goller futbol oyununa dair aradığınız her detay burada sizi bekliyor. 

Sevdiklerimiz ile birlikte vakit geçirmeyi çok özlediğimiz bu dönemlerde sizler için birçok oyun seçeneğine yer veriyoruz. Çünkü her şeyin hayatımıza anlam katanlarla birlikte güzel olduğunun farkındayız! 

Ayrıca erkeğe hediye olarak da bu harika oyunu değerlendirebilirsiniz. Bu eğlenceli oyunla onların futbol bilgilerini sınayabilirsiniz.

Emrah Safa Gürkan ESG Quiz Game

Emrah Safa Gürkan ESG Quiz Game, tarih kitaplarını karıştırmaktan keyif alan özellikle Osmanlı tarihine meraklı olan araştırmacı kişiliklerin ilgisini çekecek! 

Osmanlı İmparatorluğu’nun köklü tarihini ele alan bu soru cevap oyunu ile bilgilerinizi tazeleyecek, yeni bilgiler öğreneceksiniz. Dev tarihin izlerini tabii ki bir kutuya sığdıramadık ama keyifle vakit geçireceğiniz soruları bir kutuya sığdırdık! 

Osmanlı padişahları hakkındaki ilginç bilgiler ve daha fazlası bu oyunda! Kolay, zor, orta sorular ile tarih bilginizi yinelemeye ne dersiniz? 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir