En Çok Tercih Edilen Kurumsal Hediye Kutuları

Kurumsal hediye kutuları günümüzde birçok şirketin bağlılığı arttırma, marka bilinirliği sağlama gibi çeşitli amaçlar için kullandığı bir motivasyon aracı.

  • Ekibe yeni dahil olan çalışma arkadaşlarına şirket ve şirket kültürüyle ilgili iyi bir izlenim oluşturmak,
  • Yetenekli çalışanların şirkete bağlılığını sağlayarak daha iyi bir performans göstermelerini sağlamak,
  • Önemli iş ortaklıklarını daha uzun soluklu projelere taşımak kurumsal hediyeleşmenin en önemli sebepleri arasında sayılabilir.

Yazının ilerleyen kısımlarında bu faydaları daha detaylı şekilde anlatacağız.

Şirketler, yoğun iş temposunda toplantılara ve günlük işlere yetişmeye çalışırken bir yandan da hediyeleşme sürecinin fikir bulma, market araştırması yapma, numune alma, tedarik sağlama, paketleme, alıcıya ulaştırma gibi uzun ve yorucu süreçleri üstlenmek istemiyorlar.

Bu işi yüzlerce şirketle yapan, tecrübesiyle hızlı ve pratik çözümler sunan Muhiku Kurumsal, kurumların takımlarıyla gerçekleştirecekleri projelerde uygun fiyatlı en güzel hediye çözümlerini kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Aşağıdaki tüm kutular ve kendi fikirleriniz için kurumsal sayfamızdaki iletişim formunu doldurabilirsiniz.

En Şık ve Kullanışlı Kurumsal Hediye Kutusu Örnekleri

Bu başlık altında şık, anlamlı ve kullanışlı kurumsal hediye fikirleri paylaşacağız. Şirket kültürünüze ve bütçenize göre dilediğinizi seçebilirsiniz. Üstelik Muhiku’da kendi kurumsal hediye kutunuzu kendiniz de tasarlayabilirsiniz.

Hem Ofiste Hem Evde

kahve arasi hediye kutusu

Ofisin demirbaşları kahve ve kupa desek kimsenin itirazı olmaz. Hem çalışanlarınıza hem müşterilerinize hediye edebileceğiniz bu kutu, evlerinde ya da ofiste kullanabilecekleri ürünlerden oluşuyor.

Kahve Arası Hediye Kutusu‘nda;

  • İki paket filtre kahve,
  • French press,
  • Kupa,
  • Kahve kokulu mum,
  • Uzun kibrit yer alıyor.

Muhiku’nun Tavsiyesi: Kutuya biraz renk katmak ya da kişiselleştirmek isterseniz içine kadınlar için fular, erkekler için çorap ekleyebilirsiniz. Daha düşük bir bütçede kahvelerden birini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda mum ve kibrit yerine bardak altlığı ekleyebilirsiniz.

Daha fazla fikir için hediye kutusu sayfamıza göz atabilirsiniz.

Zorlu Bir Projeden Sonra

aromaterapi hediye kutusu

Ekibinizle zorlu bir projenin altından kalktınız ve şirketinizin başarısında emeği olan ekip arkadaşlarınızı ödüllendirmek istiyorsunuz. O zaman onlara Aromaterapi Hediye Kutusu‘nu armağan edebilirsiniz.

Bu kutuda;

  • Bir paket filtre kahve,
  • Seramik kupa,
  • Çikolata,
  • Fesleğen yetiştirme deneyimi,
  • Tütsü seti,
  • Aromatik mum,
  • Ve son olarak da uzun kibrit yer alıyor.

Muhiku’nun Tavsiyesi: Bu kutuyu kadın ve erkekler için farklılaştırabilirsiniz. Erkekler için tıraş kolonyası, kadınlar için çiçek kolonyası ekleyebilirsiniz.

Gelişimi Destekleyin

kendine-vakit-ayir-hediye-kutusu

Özellikle genç ekipler için önerdiğimiz bu kutuda kitap tercihi tamamen size kalmış. Farklı ülkelerden çay ve kahveyle bu kutu; ekip arkadaşlarınızın başka tatlar deneyimlemelerini ve iç dünyalarını geliştirmelerini sağlayacak.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu, kurumsal anlamda en çok tercih edilen kutulardan biri.

Muhiku’nun Tavsiyesi: Sektörünüzle alakalı, çalışanlarınızın okuması gerektiğini düşündüğünüz bir kitap seçerek bu kutuya koyabilirsiniz. Yanındaki çay ve kahveyle beraber kitap okuma eyleminin daha keyifli hale geleceğine eminiz!

Müşteriler İçin VIP Hediyeler

black-and-classy-hediye-kutusu

İş ortaklarınızla gerçekleştirdiğiniz projelerin devamlılığını sağlamak için siyah tonlarda kullanışlı ürünlere yönelebilirsiniz. Defter, kalem, kupa, anahtarlık, powerbank gibi hayatımızın her anında kullanabildiğimiz ürünler herkese hitap edecektir Dilerseniz bu ürünleri ahşap ya da dilediğiniz başka bir materyalden tercih edebilirsiniz.

Black and Classy Hediye Kutusu‘nda;

  • İkili siyah fincan takımı,
  • Selamlique Türk kahvesi,
  • Çikolata kaplı portakal dilimleri,
  • Ayaklı beton saksı yer alıyor.

Muhiku’nun Tavsiyesi: Kutudaki fincana logonuzu bastırabilirsiniz. Günlük hayatlarında her zaman kullandıkları ürünlerin üzerinde sizin logonuzun olması markanızla aralarındaki bağın güçlenmesini sağlayacaktır.

Kurumsal Hediye Kutuları Neden Tercih Ediliyor?

Sosyal bir canlı olan insan, hayatında bir arada olduğu insanların gözünde değerli olduğunu ve sevildiğini hissetmek ister. Hediyeleşmenin psikolojisinde temeli bu bilgi oluşturur.

Değer görmek, sevilmek ve sayılmak her insana kendini iyi hissettirir. Hediyeleşme karşılıksız yapıldığı için yaratacağı mutluluk daha fazla olur. Ve ancak kendini doymuş, mutlu ve değerli hisseden insanlar yaptığı işi en iyi şekilde yapabilir. Bunu sağlamanın en güzel yollarından biri hediyeleşmektir.

Yani eğer siz şirketinizde çalışan insanları umursamıyor ve ofis ortamında mutluluklarını sağlayamıyorsanız bu işinize olumsuz yansıyacak; işler aksayacak, yapılan işin kalitesi düşecek ve sonuçta kaçınılmaz olarak şirketiniz zarar edecek.

Kurumsal hediye kutuları ile şirket kültürünüzü geliştirirken olumlu bir atmosfer yaratacak ve sonuç olarak hedeflerinize daha rahat ulaşabileceksiniz.

Çalışan Bağlılığı Sağlar

Bazı insanlar kendini şirkette değersiz görür, sevilmediğini ya da istenmediğini düşünür ve bu da işle arasındaki bağın zayıflamasına sebep olur. Kurumsal hediye kutuları, çalışanların ihtiyaçlarına yanıt verirken bir yandan da değerli olduklarını hissettirir.

Günümüzde artan rekabetle birlikte şirketlerin çalışanlarını ve müşterilerini kendine bağlı tutabilmesi oldukça zorlaştı. Yapılan araştırmalarla giderek daha belirgin olan gerçeklerden biri, belki de en önemlisi, çalışan 10 kişiden yalnızca 4’ünün işine bağlı olduğu ve önümüzdeki iki sene boyunca aynı yerde çalışmaya gönüllü olduğu.

Yani bir şirkette çalışanların çoğu önüne daha iyi bir fırsat çıktığında işten ayrılmaya eğilimli.

Diğer çoğu şirketten farklı olarak çalışanlarını ödüllendiren bir kuruma bağlılık daha fazla olacaktır. Burada çalışan kişilerin işten ayrılma olasılığı ise diğer şirketlerdekine göre çok daha düşük olacaktır.

Ekip Performansını Arttırır

verimli-sirket

Günümüzde şirketleri ön plana çıkaran en önemli faktörlerden biri yaratıcılık. Yaratıcılığın açığa çıkabilmesi için de bireylerin kendini rahat, mutlu ve huzurlu hissetmesi gerekiyor.

Verdiğimiz hediyelerin alt metninde karşımızdaki kişinin bizim için önemli olduğu mesajı yattığı için kurumsal hediyeler çalışanlara değerli olduklarını hissettirerek şirkette daha mutlu ve verimli olmalarını sağlar. Bu da performansın ve yaratıcılığın artmasına yardımcı olur.

Şirketinizde hediyeleşme kültürü yaratmak istiyorsanız; özel günlerin yanında ayda bir, dört ayda bir ya da senede bir olmak üzere başarılı performansları ödüllendirmeyi düşünebilirsiniz.

Ekip içindeki tatlı rekabet de ulaşmak istedikleri hedef için daha büyük bir hevesle çalışmalarını sağlayacaktır.

Müşterilerle Olan İlişkileri Güçlendirir

Kurumsal hediye kutuları, şirket hedeflerinize ulaşmanızı sağlayan müşterilerinize teşekkür etmenin güzel bir şeklidir. Sizin onlara karşılıksız olarak bir şey veriyor olmanız onların da size iş anlamında destek olmaya devam etme isteğini güçlendirir.

Sadakati, güveni ve sevgiyi sağladıktan sonra müşterileriniz sizinle yollarına devam etmeye daha hevesli olacaklardır.

Küreselleşen dünyada rekabet her gün artarken yenilikçi kurumsal hediyeler ön plana çıkmanıza yardımcı olur. Muhiku, yüzlerce şirketle yaptığı projelerle tecrübe, planlama ve bütçe konularında sizi büyük yüklerden kurtarır.

Eğer siz de hedeflerinize daha hızlı ulaşmak ve çevrenizdeki insanları mutlu etmek istiyorsanız, şirketinizin hediyeleşme kültürüyle alakalı görüşmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz: Muhiku Kurumsal

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

marvel-seven-birine-ne-alinir
Daha Fazla

Marvel Seven Birine Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Marvel Hediyelik Eşya ÖnerileriÇizgi RomanKarakter FigürleriÇorapMarvel Tutkunları için Sıra Dışı Hediye KutularıBatman KupaBatman HediyelikleriLord of The…