Emlak Sektörü İçin Kurumsal Hediye Seçenekleri

vip-kurumsal-hediyeler

Emlak Sektöründe Yenilikçi Hediyelerle Fark Yaratın! ?

Emlak dünyasında başarılı olmak, geniş bir çevreye ve müşterilerle kurulan güçlü ilişkilere bağlıdır. İş ortaklarınız ve müşterilerinizle olan iletişiminizi geliştirmek size daha fazla referans, dolayısıyla da daha fazla kâr getirecektir.

Müşterilerinizde ve ortaklarınızda sadakati nasıl artırabilirsiniz?

Emlak Sektörüne Özel Kurumsal Hediyeler

vip-hediyeler

VIP Hediyeler

Profesyonel hayatta insanlarla kurduğunuz ilişkiler, işinizin başarısına doğrudan etki eder.

Emlak ofisinizin logosunu bastıracağınız VIP hediyelerle stratejik öneme sahip müşterilerinizi etkileyebilir ve yeni alıcılar bulma konusunda avantaj kazanabilirsiniz.

Kilit Müşterilerinizi Mutlu Edin

 

 

Özel Günler İçin Hediyeler

Özel günlerinde müşterilerinizi ve ekip arkadaşlarınızı unutmadığınızı göstermek, sizinle çalışmaktan duydukları keyfi arttırır ve bağlılığı sağlar.

Emlak sektöründe çevrenizdeki kişileri mutlu ediyor olmanız sizinle çalışmaya devam etmelerini sağlayacağı gibi yeni müşteriler bulma konusunda da önünüzü açar.

Sadakati Arttırın

 

performans-hediyeleri

Performans Hediyeleri

Sizinle birlikte çalışan ekip arkadaşlarınıza çabalarının karşılığı olarak hediyeler vermek, yaptıkları işte daha mutlu olmalarını sağlar. Mutlu çalışanlar ise yaptıkları işte daha verimli olurlar.

Ekip olarak sektördeki farkınızı ortaya koymak ve şirket kültürünüzü geliştirmek için çalışanlarınızı ödüllendirebilirsiniz. Bu size uzun vadede yeni müşteriler ve daha fazla kazanç sağlayacaktır.

Performansları Bugün Ödüllendirin

 

 

Size ne faydalar sunuyoruz?

Saygınlığı Arttırın

Bir müşterinin yeniden bir hizmet satın alma ya da çevresine önerme olasılığı, ilk seferde yaşadığı tatmin ve hoşnutluk derecesine bağlıdır.Eğer aldığı ilk hizmetten memnun olmamış ya da kayıtsız kalmışsa bu müşterinin firma ile olan ilişkisini sürdürme ihtimali azalacaktır.

Emlak sektöründe insanların çevrelerine sizden bahsetmesi, satış potansiyelinizi arttırır. Birlikte çalıştığınız müşterilerinizin üzerinde saygın bir imaj oluşturmak ve aldıkları hizmetten memnun kalmalarını sağlamak, yeni işlerin kapılarını açar.

Markanızı Güçlendirin

 

radara-girmek

Rekabette Ön Plana Çıkın

Artan rekabet ortamında emlak ofislerinin; esnek olmaları, çabuk tepki vermeleri ve değişen koşullara hızla uyum sağlamaları gerekmektedir. Günümüzde, rekabet gücü elde etmek ve sürdürmek için; hizmet sayısından ziyade sunulan hizmetin kalitesi de oldukça önemli bir rol oynamaktadır.

Rekabet ortamında ön plana çıkmak isteyen emlak şirketleri, yenilikçi hediyeler ile alıcılarını buluşturarak kendilerini rakiplerinden daha prestijli bir yere konumlandırabilirler.

Sektörde Farkınızı Gösterin

 

 

Kaynaklarınızı Doğru Kullanın

İş ortaklarınız, anahtar müşterileriniz ve ekip arkadaşlarınızı mutlu etmek için kurumunuza en uygun ürünleri keşfetmek, onları düşük fiyata bulmak, tedarik etmek ve güzel bir sunumla alıcılarına ulaştırmak oldukça zaman isteyen ve zahmetli bir iş.

Muhiku.com, yüzlerce şirketle gerçekleştirdiği iş birliği tecrübesi ve 200’den fazla tedarikçisi ile size anahtar teslim, sorunsuz bir süreç sunar.

Tasarruf Edin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir