El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri ile Unutulmaz Sürprizler Yapın!

el-yapimi-yilbasi-hediyeleri-ile-unutulmaz-surprizler-yapin

El yapımı yılbaşı hediyeleri her zaman diğer hediyelerden daha farklı ve daha özel olmuştur. Çünkü bu hediyeler bizzat emek verdiğimiz ve kendi yaratıcılığımızı kullandığımız hediyelerdir. Dolayısıyla sevdiklerimize armağan edeceğimiz yılbaşı hediyeleri el yapımı olsun isteriz.

Yılbaşı el yapımı hediyeler ile daha bir başka, daha bir keyifli olur. Herkes doğanın bize bahşettiği güzelliklerden faydalanarak hayal dünyasının sınırlarını zorlar ve en güzel hediyeyi ortaya çıkarmaya çalışır.

Sevdikleriniz için hazırlayacağınız hediyeler, yılbaşı hediye fikirleri kendin yap önerileriyle daha da güzel! Üzerine düşünülmüş ve çaba sarf edilmiş bu hediyeler ile sevdiklerinize unutulmaz bir yılbaşı sürprizi hazırlayabilirsiniz.

🎄 Muhiku’nun el yapımı yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinize hayalini kurduğunuz yılbaşı hediyesini vakit kaybetmeden hazırlayabilirsiniz. Farklı ürün çeşitleri içinden bütçeniz için en uygun el yapımı hediyeyi tercih edebilirsiniz.

El Yapımı Noel Hediyeleri

deneyimli-kutu

Yılbaşı hediyeleri yapımı oldukça kolaydır. Sanıldığının aksine hediyenizi hazırlamak günlerinizi almaz, bu hediyeleri hazırlamak için yalnızca birkaç saatinizi ayırmanız yeterli olacaktır.

Yılbaşı hediyeleri el yapımı kolay olmasının yanı sıra oldukça ucuzdur da. Bu sebeple yılbaşı hediyesi hazırlamak için kendinizi ve bütçenizi zora sokmanız gerekmez.

Yılbaşı hediyesi el yapımı olsa bir başka anlamlı olur diye düşünenlerde misiniz? Öyleyse Muhiku’nun yılbaşı temalı el yapımı hediyeliklerle hazırladığı kutulara bayılacaksınız. Muhiku’nun yılbaşı hediye kutusu çeşitleri içinden dilediğinizi seçebilir ve içine ekstra el yapımı hediyelik ekleyebilirsiniz.

Dilerseniz Kendi Kutunu Yap ile tamamen el yapımı hediyeliklerden oluşan bir hediye kutusu da hazırlayabilirsiniz. Bu yılbaşı hediyesi yapımı sizin için hem oldukça kolay hem de oldukça eğlenceli olacak.

O halde el yapımı yılbaşı hediyeleri nelermiş hep birlikte bakalım.

Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi El Yapımı

Arkadaşa en güzel yılbaşı hediyeleri el yapımı hediyelerdir. Arkadaşlarınız için hazırlayabileceğiniz en güzel el yapımı yılbaşı hediyesi fikirlerine bu başlık atında yer verdik.

Muhiku’dan alacağınız kendin yap kitlerinin içine hediye notunuzu ekleyebilirsiniz. Kitin içinden çıkan ürünü yaptıktan sonra yeni yıla özel hediye notuyla sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Diğer taraftan kitin yanına çay, çikolata gibi yan ürünler de ekleyebilirsiniz. Böylelikle sevdiklerinize hem kendi ellerinizle yaptığınız ürünleri hem de nefis lezzetleri armağan edebilirsiniz. Sipariş ettiğiniz tüm ürünler hediye kutusunda geleceği için sürprizinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

El Yapımı Mum

yade-beton-soya-mum

Mum yapmak artık sandığınızdan daha kolay. Tüm malzemeleri içinde bulunan parafin jel mum yapma deneyimi ile arkadaşınıza en özel yılbaşı mumunu armağan edebilirsiniz.

Parafin jel mum yapma deneyiminin içerisinde; cam kavanoz, deniz kumu, deniz kabukları ve mum fitili bulunmakta. Size düşen de yapımı oldukça kolay olan bu deneyim kiti ile arkadaşınıza en özel yılbaşı hediyesini hazırlamak.

Arkadaşınıza mum hazırlayacaksanız onun zevklerine göre içerisine koyacağınız süslerde farklı seçimler yapabilirsiniz. Örneğin minik boncuklarla da tatlı bir mum tasarlayabilirsiniz.

Eğer mum yapmak için boş zamanınız yoksa Muhiku’nun yılbaşına özel hazırladığı el yapımı mum çeşitleri de tercihleriniz arasında yer alabilir. Usta eller tarafından yapılan ve %100 doğal mumlar arasından yılbaşına özel bir seçim yapabilirsiniz.

Ahşap Boyama

Yine Muhiku sayesinde kolayca yapabileceğiniz el yapımı hediyelerden biri de ahşap kutu deneyim kiti. Yılbaşı temasında kendi ellerinizle boyadığınız  bir kutu yalnızca arkadaşlarınızın değil, annenizin, sevgilinizin ya da öğretmeninizin de çok hoşuna gidecektir.

Ahşap kutu dışında hobi ve eğlence sayfamızdaki maketleri de değerlendirebilirsiniz.

Erkek Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi El Yapımı

Erkeklere özel hediyeler bulmak çok daha zor. Erkeklerin hediyede aradıkları şey maneviyat ve işlevsellik. Onlar süslü püslü hediyelerden pek hoşlanmıyorlar. Bu yüzden el yapımı yılbaşı hediyesi erkek arkadaşa verilebilecek en güzel fikirlerden biri!

O zaman gelin, erkeğe verebileceğiniz el yapımı hediye fikirlerine göz atalım.

Filografi Duvar Tabloları

Erkek arkadaşlarınız için en özel ve en unutulmaz hediyeyi mi hazırlamayı düşünüyorsunuz? O halde el yapımı tablo tam size göre!

Yılbaşı için el yapımı hediyeler arasında en güzel seçeneklerden bir tanesi filografi tablodur. Bu tabloyu dilerseniz geyik deseniyle, dilerseniz çam ağacı deseniyle, dilerseniz de yıldız deseniyle hazırlayabilirsiniz.

Biz sizler için geyik deseniyle hazırlanan tablonun yapılışına değineceğiz. Bunun için ihtiyacınız olan malzemeler; dilediğiniz büyüklükte bir kare tahta, bordo ip, çivi ve çekiş. Öncelikle tahtanın üzerine geyik desenini ana hatlarıyla çizmelisiniz. Ardından çizgilerin üzerine belli aralıklarla çivi çakmalısınız. Çivilerin ne çok sık ne de çok ayrı olmamasına dikkat edin.

En son adımda da ipi bu çivilerden sararak geyik desenini oluşturun. İşte geyik desenli filografi duvar tablosunu hazırlamak bu kadar basit! Eğer bu tablonun yapılış videosunu izlemek istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiliye El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri

hediye-yilbasi-agaci

Yılbaşı hediyeleri el yapımı basit olan hediyelerle de sevgilinize büyük mutluluklar yaşatabilirsiniz. O halde yılbaşı hediyesi sevgiliye el yapımı olunca daha değerli olur diyorsanız ilham alabileceğiniz fikirler.

Minyatür Çam Ağacı

Minyatür çam ağacı, erkek sevgiliye yılbaşı hediye el yapımı oldukça kolay hediyeler arasındadır. Eğer minyatür yılbaşı ağacı yapmak istiyorsanız ihtiyacınız olan malzemeler; yuvarlak odun parçası, koni kurabiye kalıbı, yosun (maketler için kullanılanlardan olabilir), minik yıldız çıkartmaları, silikon ve silikon tabancası.

Öncelikle odun parçası üzerine koni şeklindeki kurabiye kalıbını silikon tabancası yardımıyla yapıştırın. Ardından minik yosun parçalarını da koni şeklindeki kurabiye kalıbının etrafına silikon tabancası yardımıyla yapıştırın. En son adımda da ağacınızı yıldız çıkartmalarıyla süsleyin.

Dilerseniz Muhiku’nun dekorasyon ürünleri içinden minyatür çam ağacı çeşitleriyle küçük bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

El Yapımı Sabun

Sevgiliye yılbaşı hediyesi el yapımı en kolay olan hediyelerden biri el yapımı sabundur. Diğer taraftan el yapımı sabun, sevgiliye yılbaşı hediyesi erkek el yapımı için en kolay olacak hediyelerden biridir.

Dilediğiniz şekil ve ebatlarda yapacağınız sabunlar ile sevgilinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Sizin hoş bir deneyim yaşamanız için her şeyiyle hazır bulunan sabun bazı deneyimi ile sevgilinize en güzel el yapımı yılbaşı hediyesini hazırlayabilirsiniz. El yapımı sabun, anneleriniz için de anneye yılbaşı hediyesi el yapımı hediye önerileri içerisinde sayılabilir.

Eğer sabun yapmak için zamanınız yoksa Muhiku’nun el yapımı hediyelik sabun çeşitleri içinden de seçim yapabilirsiniz. %100 doğal sabunlar içinden sevgilinizin ihtiyacına yönelik bir sabun seçebilirsiniz. Üstelik bu sabunlar yılbaşını yansıtan en güzel renklerle hazırlandı!

Ayrıca Muhiku’nun Kadına Yılbaşı Hediyesi kategorisi içerisinden sevdikleriniz için ideal seçimler yapabilirsiniz. Oldukça makul bir fiyat aralığına sahip olan bu hediyeler, yılbaşında sevdiklerinizin yüzünü güldürecek.

Yapılabilecek En Yapımı En Kolay Yılbaşı Hediyeleri

el-yapimi-yilbasi-hediye-paketi

El yapımı yılbaşı hediye fikirleri ile sevdikleriniz için yılbaşı hediyenizi hazırladıysanız, şimdi sıra bu hediyeye yakışacak el yapımı bir hediye paketi yapmakta. Sonuçta bu kadar el yapımı yılbaşı hediye fikirleri verip de el yapımı yılbaşı hediye paketi fikri vermemek olmaz! İşte sizin için el yapımı kolay yılbaşı hediyeleri kadar basit hediye paketi fikirleri.

Yılbaşı Ağacı Desenli Hediye Paketi

Evinizde inanılmaz uygun fiyatlarla bir yılbaşı hediye paketi hazırlamaya hazır mısınız? Maliyeti en fazla 7 TL tutacak olan bu hediye paketi ile yılbaşı temalı özel bir hediye paketi hazırlayabilirsiniz. Bu hediye paketi için ihtiyacınız olan malzemeler; bir adet büyük silgi (hepinizin evinde olduğunu tahmin ediyorum), bir adet kraft kağıt (kırtasiyelerde maksimum fiyatı 2 TL) ve hasır ip.

El yapımı yılbaşı ağacı desenli hediye paketinizi hazırlamadan önce silginin üzerine basit çizgilerle bir yılbaşı ağacı çizin. Burada sadece dış hatlarını çizmeniz yeterli olacaktır, detaylı bir çizim yapmanıza gerek yok.

Silginin üzerine yılbaşı ağacını çizdikten sonra ağacın kenar çizgileri üzerinden kesici bir alet yardımıyla silgiyi kesin. Kesme işlemi bittikten sonra elinizde minik bir yılbaşı ağacı oluşacak.

Üçüncü adımda kraft kağıdı düz bir zemin üzerine serin. Yılbaşı ağacı şeklinde olan silginizin bir yüzünü dilerseniz beyaz mürekkepli kalem yardımıyla (herhangi bir kalem de olabilir fakat mürekkebi kağıdın üzerine geçmeli) dilerseniz de siyah mürekkepli kalem ya da guaj boya yardımıyla boyayabilirsiniz. Burada kullanacağınız renk tamamen sizin zevkinize kalmış.

Silginizin bir yüzünü boyadıktan sonra kraft kağıdın üzerine minik baskılar yapın. Ardından yaklaşık 10 dakika kadar kurumaya bırakın. Boyanın kuruduğundan emin olduğunuzda ağacın üzerine renkli kalemler kullanarak süsler de kondurabilirsiniz.

Son adımda hediyenizi kraft kağıt ile sarın ve halat ip yardımıyla etrafından bağlayarak minik bir kurdele yapın, yılbaşı temalı el yapımı hediye paketiniz hazır bile.

Çam Ağacı Dalı ve Kozalakla Hediye Paketi Yapımı

hediye-paketi-kozalak-cam-dali

Çam ağacı dalı ve kozalakla yapacağınız hediye paketi size yalnızca 6 TL’ye mal olacaktır. Bu hediye paketi için doğanın size verdiklerini en güzel şekilde kullanabilirsiniz.

Çam ağacı dalı ve kozalakla hazırlayacağınız hediye paketi için ihtiyacınız olan malzemeler; iki adet minik kozalak, birkaç tane minik çam ağacı dalı, kraft kağıt ve hasır ip.

Öncelikle hediyenizi kraft kağıtla güzelce sarmalısınız. Bu aşamada bant kullanabilirsiniz. Daha sonra hasır ipi kraft kağıdın dört tarafından dolamalısınız ve sol üst köşede veya sağ üst köşede düğüm atmalısınız.

Bir sonraki adımda kozalakları bitişik olacak şekilde alt oyuklarından ipi geçirmeli ve iyice sıkmalısınız. Kozalakların düşmeyeceğinden emin olduktan sonra ipinizi dilediğiniz şekilde bağlayabilirsiniz. En son adımda da çam ağacı dallarını kozalakların bağlandığı ipin altına sabitlemelisiniz.

İşte bu yılbaşı hediye paketini hazırlamak bu kadar uygun ve kolay.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir