Ekip Hediyeleri – Ekip Arkadaşlarına Alınacak Hediyeler

ekip-hediyeleri

Ekip hediyeleri ile takım arkadaşlarınıza küçük bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Başarıyla üstesinden geldiğiniz bir işin ardından ya da herhangi bir özel tarihte farklı hediye çeşitleriyle ekip arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz.

Hediyeleşme eyleminin ilk ortaya çıkış sebebi bilinmiyor. Fakat bu eylem günümüzde de insan ilişkileri üzerindeki güçlü etkisini koruyor. Sevdiklerimizle aramızdaki bağı güçlendiriyor. Ayrıca iş ve okul yaşantımızda kurduğumuz ilişkilerimizi sağlamlaştırmamıza yardımcı oluyor.

Günümüzde pek çok firma iş dünyasında hediyeleşmenin gücünü kullanıyor. Ekip arkadaşlarına, partnerlerine ve müşterilerine küçük hediyeler yollayarak iş dünyasındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Burada hediyenin bağlayıcı ve motive edici gücünden faydalanılıyor.

Eğer başarılı işlere imza atmak istiyorsanız özellikle ekibinizin motivasyonunu yüksek tutmalısınız. Çünkü mutlu çalışanlar şirketin çok daha iyi yerlere gelmesinde anahtar görevi görür. Her sabah uyandığında işine büyük bir hevesle gelir. İşini azimle ve severek yapar.

Bu da şirketinizin çok daha başarılı işlere imza atmasını sağlar.

Ekip İçin Farklı Hediye Fikirleri

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni
KAHVE KEYFİ HEDİYE KUTUSU

Muhiku hediye sektörüne getirdiği yenilikçi bakış açısıyla yüzlerce farklı hediye seçeneği sunuyor. Bu hediyelerle hayatımızdaki insanlara kendilerini özel hissettirmemizde bize yarımcı oluyor. Bu sebeple ekip hediyeleri içinde Muhiku’nun hediye kutularına yer vermek istedik.

Hediye kutusu haricinde tercih edebileceğiniz başka hediye alternatifleri de var. Bunlar arasında çalıştığınız şirketin logosunu taşıyan ürünler olabilir. Ajanda, defter, kalem, kupa ve daha pek çok hediye seçeneği olabilir. Fakat bu tarz hediyelere Muhiku hediye kutularında da yer verebileceğinizi söylemeden geçmeyelim.

Şirket kültürünüze uygun hediyeyi tasarlamak için kurumsal hediye sayfamız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Motive Edici Hediye Kutusu

Ekip hediyeleri içinde yer verdiğimiz ilk hediye önerimiz motivasyon yükseltici bir hediye. Son zamanlarda olumsuzluklar üst üste geldiyse ve ekibinizin hevesi kırıldıysa hemen küçük bir sürprizle tüm kötü enerjiyi yok edin.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu huzur verici havasıyla Muhiku’nun en çok tercih edilen hediyelerinden biri. İçinde yer alan büyüleyici aromalar ve dört farklı tütsü çeşidiyle huzur ve keyif dolu bir çalışma ortamı yaratıyor.

Ekibiniz için dilediğiniz sayıda bu hediye kutusundan hazırlatabilirsiniz. Böylece ekibinizin üzerine çöken o kara bulutları bir çırpıda dağıtabilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu’nun içindeki iki farklı yöresel filtre kahve çeşidi ekibinizin enerjisini yerine getirecek. Gün içerisinde konsantre olmakta zorlandıkları anda bu büyüleyici aromalar onların imdadına koşacak.

Tütsünün ve kahveli aromaterapi mumun rahatlatıcı kokusu ile çalışma ortamındaki stresten ve kaygıdan oluşan negatif enerjinin dağılmasını sağlayacak. Böylece gün içinde daha yaratıcı işler ortaya koyabilecekler.

Molalara Lezzet Katacak Hediye Kutusu

keyifli-bir-mola-hediye-kutusu
KEYİFLİ BİR MOLA HEDİYE KUTUSU

Ekipçe verdiğiniz molalarda sohbetlerinize birbirinden lezzetli çay ve kahve çeşitleri eşlik etsin.

Muhiku’nun Keyfili Bir Mola Hediye Kutusu ekibinizin vazgeçilmezi olacak. Ekibinizin kısa süreliğine de olsa iş stresinden kurtulmasını sağlayacak bu lezzet dolu kutu enerjilerini toplamalarından onlara yardımcı olacak.

Hediye kutusunun içinde yer alan ilk lezzet nitelikli Arabica kahve çekirdekleriyle hazırlanan yöresel filtre kahve çeşidi. Evde, işte ya da her yerde eşsiz bir aroma onlara eşlik edecek. Ayrıca kahveli aromaterapi mum da bu kahve keyfine büyüleyici kokusuyla farklı bir hava katacak.

Kutunun içinde yer alan diğer lezzetler ise İran’dan hibiskus çayı ve İngiltere’den Lady Grey çayı. Her iki çay çeşidi de eşsiz bir aromaya sahip. Hibiskus çayı mayhoş aromasıyla çayseverlerin vazgeçilmezi olacak.

Lady Grey çayı ise bergamotun, portakal ve limon kabuğunun siyah çay ile oluşturduğu eşsiz bir harman. Bu harman adeta Türk çayının pabucunu dama atıyor.

Kutunun içinde yer alan çay süzgeci ise ofiste vakit kaybetmeden çay hazırlamaları için ekibinize yardımcı olacak. Böylece diledikleri saatte taptaze ve sıcacık çayın tadını çıkarabilecekler.

İşleri Yoluna Koymaya Yardımcı Olacak Hediye Kutusu

yeni heyecanlar tebrik hediye kutusu
YENİ HEYECANLAR HEDİYE KUTUSU

Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeyi sonunda başarıyla tamamladıysanız kutlamayı hak ediyorsunuz demektir. Fakat kutlamalar hediyesiz olmaz! Gecesini gündüzüne katan ekibinize küçük bir jest yapma zamanı.

Bunun için uğrayacağınız ilk adres ise Muhiku!

Muhiku’nun Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu evde ve işte rahatlıkla kullanılabilecek pek çok ürüne yer veriyor. Özellikle hediye kutusunun içindeki defter ve kalem iş yaşantısına dair planlamaların yapılmasında ekibinizin işini fazlasıyla görecek.

Planlamalarını yaparlarken onlara hibiskus çayının mayhoş aroması ve Godiva çikolata eşlik edecek. Ayrıca kahveli aromaterapi mum ve seçeceğiniz bir kupa çalışma masalarında farklı bir hava yaratacak.

Bize sorarsanız mumu yakmaya kıyamayacaklar ama kupa ellerinden düşmeyecek! Çay süzgecinin pratikliğine ise diyecek söz yok.

Muhiku ile Ekip Hediyeleri Hazırlamak Çok Kolay!

muhiku-kendin-yap-kisiye-ozel-hediye-kutusu

Ekip arkadaşlarınızın motivasyonunu yükseltmek için küçük bir sürpriz mi planlıyorsunuz? O halde bu işi alanında uzman kişilere bırakmanızı tavsiye ederiz. Çünkü Muhiku’nun kurumsal hediye ekibi tüm süreci sizin için yönetiyor.

Özellikle iş takviminiz varsa ve hediye hazırlamak için yeterli vakti bulamıyorsanız Muhiku her zaman size yardımcı olmaya hazır!

Farklı sektörlerde hizmet veren 500’den fazla firma ekip arkadaşlarını, ortaklarını ve müşterilerini mutlu etmek için Muhiku’yu tercih etti ve tercih etmeye de devam ediyor. Çünkü Muhiku profesyonel ekibiyle size pürüzsüz bir hediye deneyimi yaşatıyor.

Yukarıda söz ettiğimiz hediye kutularından ilham alabilirsiniz. Şirket kültürünüzü de öne çıkaracak detaylara hediye kutularınızda yer verebilirsiniz. Böylece hem ekibinizi mutlu edebilirsiniz hem de onlara aidiyet duygusunu tattırabilirsiniz.

Muhiku’nun kurumsal alanda verdiği hizmetle ilgili daha detaylı bir bilgiye sahip olmak için ve ekibimizle birlikte şirket kültürünüzü yansıtan hediyeyi tasarlamak için kurumsal hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Son olarak farklı meslek gruplarına hitap eden hediye önerileri için blogumuzdan ilham alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kurumsal-yilbasi-hediyeleri
Daha Fazla

Kurumsal Yılbaşı Hediyeleri

İçindekiler Gizle Yılbaşı Hediyesi TavsiyeleriKurumsal Yılbaşı Hediye KutusuMithra Hediye KutusuSukulentAlternatif Kurumsal Yeni Yıl HediyeleriSoya MumuMataraSabunUcuz Kurumsal Yılbaşı Hediye…