Eczacıya Hediye – Eczacılara Özel Hediye Seçenekleri

eczaciya-hediye-eczacilara-ozel-hediye-secenekleri

Eczacı, eczacılık fakültesinde okuyan ya da eczacı kalfalığı yapan yakınlarınıza armağan edebileceğiniz birbirinden güzel eczacıya hediye seçeneklerini sizin için seçtik. Siz de Eczacılar Günü’nde, doğum günlerinde ya da diğer özel günlerde eczacı sevdiklerinize bu hediyeler ile sürpriz yapabilirsiniz.

Eczacılar sağlık sektörünün en önemli parçalarından biridir. Eczacılar Günü 2009 yılına kadar 14 Mayıs tarihinde kutlanıyorken 2009 yılında bu tarih değişti. FIP’in kuruluş tarihi olan 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü olarak kabul edilmiştir.

Eczacı yakınlarınız için seçeceğiniz hoş bir hediye onların bu özel gününü kutlayabilirsiniz ya da salgın hastalık sebebiyle yaşadığımız zor günlerde onlara küçük bir hediye armağan ederek motivasyonlarını yükseltebilirsiniz.

İşte, eczacı yakınlarınıza armağan edebileceğiniz birbirinden güzel hediye seçenekleri!

Eczacıya Hediye Önerileri

turk-kahvesi-ve-kitap

Eczacıya hediye edebileceğiniz en özel hediyeleri sizin için seçtik. Dopdolu ve sıra dışı hediye önerilerimizden ilham alarak eczacı sevdiklerinizi içtenlikle gülümsetecek bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Kahve Hatırası Hediye Kutusu

Sevdiklerinize ölümsüz bir hatıra bırakmak isteyenler için özel olarak tasarlanan Kahve Hatırası Hediye Kutusu; ikili toprak fincan takımı, Selamlique Istanbul Türk kahvesi ve Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyası olmak üzere üç parça hediyelikten oluşmaktadır.

Gelenekten aldığı ilhamın modern çizgilerle yeniden hayat bulduğu kırk yıllık hatıraların yer aldığı Kahve Hatırası Hediye Kutusu’na ve diğer hediye seçeneklerine hediye kutusu sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Eczacı, eczacılık fakültesinde okuyan ve eczacı kalfası yakınlarınıza armağan edeceğiniz Kahve Hatırası Hediye Kutusu’nun içerisine hediye notunuzu da eklemeyi unutmayın! Eczacı sevdiklerinize kişiye özel bir hediye armağan etmek istiyorsanız erkeğe hediye ve kadına hediye seçenekleri içerisindeki konsept hediye kutularına göz atabilirsiniz.

Online Konser Bileti

Salgın hastalıkla mücadele etmek için uygulanan kısıtlamalar sebebiyle sosyal aktivitelerimiz yok denecek kadar az. Arkadaşlarımızla ya da sevdiklerimizle bir kahve eşliğinde sohbet etmek ve ardından en sevdiğimiz sanatçının konserine gitmek uzun zamandır hayallerini kurduğumuz bir aktivite.

En sevdiğimiz sanatçının konserinde en sevdiğimiz şarkıyı bağıra çağıra söylemek şu an pek de mümkün değil. Fakat bu durum en sevdiğimiz sanatçının konserine katılmamıza da engel değil. Online konserler sayesinde sevdiğimiz sanatçıların en sevdiğimiz şarkılarına evimizin sıcaklığında eşlik edebiliriz.

Dolayısıyla eczacıya hediye edilebilecek en güzel hediyelerden biri de online konser bileti. Eczacı sevdikleriniz için alacağınız online konser bileti ile festival havasını eve taşıyabilirsiniz. Evlerin salonlarından eşlik edecekleri konserler bir arada bulunmanın tadını vermeyecek olsa da şu sıkıntılı süreçte yapabileceğimiz ve sevdiklerimize armağan edebileceğimiz en güzel aktivitelerden biri.

Uçuş Simülatörü Deneyimi

Eczacı sevdikleriniz için sıra dışı bir sürpriz hazırlamaya ne dersiniz? Eczacıya hediye edebileceğiniz uçak simülatörü deneyimi ile eczacı yakınlarınıza bambaşka bir deneyim yaşatabilirsiniz.

Uçuş simülatörü esasında pilot adaylarının eğitim hayatlarında tehlike ile karşı karşıya kalmadan deneyim kazanmalarını sağlar. Bu simülatör yalnızca pilot adaylarının değil bizlerin de tecrübe edebileceği bir aktivitedir.

Siz de eczacı sevdiklerinize uçuş simülatörü deneyimi armağan ederek onlara hiç tatmadıkları belki de hiç tadamayacakları bir duyguyu yaşatabilirsiniz. Hatta bu deneyimde onlara eşlik bile edebilirsiniz.

Eczacı Sevgiliye Hediye Fikirleri

sevgini-paylas-hediye-kutusu

Hazır Sevgililer Günü de yaklaşıyorken eczacı sevgilinize özel bir hediye hazırlamak ister misiniz? En küçük ayrıntısına kadar aşkın en saf halini yansıtan birbirinden güzel hediyeler ile eczacı sevgilinize romantik bir Sevgililer Günü ya da yıl dönümü sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Hep Aklımdasın Hediye Kutusu

Sevgilinize daima onu düşündüğünüzü hissettirecek bir hediye arayışı içerisindeyseniz Hep Aklımdasın Hediye Kutusu sizin için en doğru seçim olacaktır. En küçük detayına kadar büyük bir incelikle tasarlanan bu hediye kutusu ile eczacı sevgilinize Sevgililer Günü’nde, yıl dönümlerinde, doğum günlerinde ya da tüm özel günlerde sevgilinize romantik bir sürpriz yapmış olacaksınız.

Hep Aklımdasın Hediye Kutusu’nu detaylıca incelemek ve eczacı sevgiliye hediye edebileceğiniz diğer hediye seçeneklerini incelemek için sevgiliye hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Hep Aklımdasın Hediye Kutusu içerisinde; ikili bambu & seramik fincan takımı, Jamaika gülünün eşsiz kokusuyla hazırlanan Pomellos kolonya, kahveli aromaterapi mum ve fesleğen yetiştirme kiti yer almaktadır.

Eczacı sevgilinize armağan edeceğiniz Hep Aklımasın Hediye Kutusu’nun içerisine aşkınızı yansıtacak bir hediye notu da eklemeyi unutmayın!

Aşkını Yansıtan Bir Hediye Kutusu Tasarla

Eczacı sevgiliye tamamen kendi zevklerini yansıtan bir hediye kutusu hazırlama fikri kulağa nasıl geliyor? Tamamen sizin seçtiğiniz parçaların yer aldığı bir hediye kutusu ile eczacı sevgiliye aşk dolu bir hediye armağan edebilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap ile eczacı sevgiliniz için hayallerinizdeki hediye kutusunu tasarlayabilirsiniz. Tamamen onun ilgi alanlarına, zevklerine hitap eden hediye kutusu ile kendi aşkınızı yansıtabilirsiniz. Lezzetli kahveler, kişisel bakım & güzellik ürünleri, dekorasyon ürünleri, kalpli mumlar ve çikolatalar, aşkla tasarlanan kupalar ve daha pek çok kategori içerisinden seçeceğiniz parçalarla kendi aşkınıza özel bir hediye kutusu oluşturabilirsiniz.

Eğer kendi kutunuzu tasarlamak için yeterince vaktiniz yoksa Sevgililer Günü hediyeleri içerisinden de aşkınızı yansıtan bir hediye kutusu seçebilirsiniz.

Eczacı sevgilinize armağan edeceğiniz hediye kutusunun içerisine romantik bir hediye notu da eklemeyi unutmayın! Sevgiliye söylenecek en güzel cümlelerin yer aldığı sözler ile romantik bir hediye notu yazabilirsiniz. “14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları” başlıklı blog yazımızdan ilham alarak sevgilinize hazırlayacağınız hediyeye anlam katabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

en-guzel-hemsireler-gunu-mesaji
Daha Fazla

En Güzel Hemşireler Günü Mesajları

Hemşireler Günü mesajı ile hemşire sevdiklerinizin ya da dostlarınızın 12 Mayıs Hemşireler Gününü  kutlayabilirsiniz. Böylelikle yaptıkları işin bizim…