Doktora Hangi Hediyeler Alınabilir?

doktora-hangi-hediyeler-alinabilir

Doktora hangi hediyeler alınabilir diye merak mı ediyorsunuz? O halde sizin için hazırladığımız harika hediye önerilerinde aradığınız ilhamı bulabilirsiniz. Her biri farklı konseptle hazırlanan hediye seçenekleri içerisinden seçim yaparak doktor ve tıp fakültesi öğrencisi yakınlarınız için hoş bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Doktor hediyeleri denildiği zaman pek çok kişinin aklına hastaneye ve tıpa dair hediyelikler gelir. Ancak zamanının çoğunu hastanede geçiren hekimlerimize onlara yine hastane ortamının stresini ve koşuşturmasını hatırlatacak bir hediye almak pek de mantıklı değil.

Dolayısıyla bir doktora ne hediye alınır, diye merak ediyorsanız yapmanız gereken ilk şey onları hastanenin verdiği stresten ve koşuşturmadan uzaklaştıracak hediyelere yönelmek. Hayat keyif katan hediyeler arasından bir seçim yapabilirsiniz.

Muhiku’nun yenilikçi hediye dünyası içerisinden seçtiğimiz hediyelerden ilham alarak doktor yakınlarınıza sıra dışı ve zamansız bir sürpriz yapabileceğiniz gibi 14 Mart Tıp Bayramı’nda doktor yakınlarınıza bizler için ne kadar değerli olduklarını gösterebilir ve bu özel günlerini kutlayabilirsiniz.

? 14 Mart’ta ya da içinizden gelen herhangi bir zamanda doktor ve tıp fakültesinde okuyan yakınlarınıza armağan edebileceğiniz en özel hediyeler için Tıp Bayramı Hediyeleri sayfamızı da inceleyebilirsiniz. Hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız için özenle hazırlanan hediyeler arasından onlar için en anlamlı hediyeyi seçebilirsiniz.

İşte, “doktora hangi hediyeler alınabilir?” sorusuna yanıt olarak verilebilecek birbirinden harika hediye fikirleri!

Doktora Alınabilecek Hediyeler

keyifli-bir-mola-hediye-kutusu
KEYİFLİ BİR MOLA HEDİYE KUTUSU

Doktor için hediye alınır, diye düşünmeye son! Siz değerli okurlarımız için seçtiğimiz iki farklı hediye önerisinden ilham alarak doktor yakınlarınız için en tatlı sürprizi hazırlayabilirsiniz. İşte, yoğun çalışma şartları altında çalışan doktora alınacak hediyeler!

Muhiku’nun doktora hediye sayfasını ziyaret ederek aşağıda yer verdiğimiz hediye kutularını detaylıca inceleyebilirsiniz. Ayrıca farklı hediye alternatiflerini de bu sayfada bulabilirsiniz.

Yeni yıla girerken doktora ve doktor yakınlarınıza özel bir hediye almak ister misiniz? Muhiku’nun doktora yılbaşı hediyesi sayfasında yeni yılın en renkli ve en özel hediyelerini bulabilirsiniz.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu

Doktora hediye ne alınır, diye merak eden okurlarımıza ilk önereceğimiz hediye Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu. Bu hediye kutusu doktor ve tıp fakültesinde okuyan yakınlarınıza armağan edebileceğiniz en şık hediyelerden biri.

Kutuda farklı yörelere has kahve ve çay çeşitlerine şık parçalar eşlik ediyor. Ayrıca bu kutu hem çalışma alanlarında hem de yaşam alanlarında onlara eşlik edecek.

Doktora hediye edebileceğiniz Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Hibiskus çayı,
  • Lady Grey çayı,
  • Yade kahve aromalı mum
  • Çay süzgeci,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Doktor yakınlarınız bu kutudaki lezzet sayesinde her güne farklı bir aroma ile merhaba diyecekler. Çay süzgeci pratik kullanımıyla onları lezzetle en kısa sürede buluştururken, kahveli aromalı mum büyüleyici kokusuyla çay ve kahve keyiflerine eşlik edecek.

Kahve ve Sandal Esintisi Hediye Kutusu

kahve-ruzgari-hediye-kutusu

Kahvenin büyüleyici kokusu ile harmanlanan Kahve Rüzgarı Hediye Kutusu doktor ve tıp fakültesinde okuyan yakınlarınıza armağan edebileceğiniz egzotik bir hediye kutusu. Doktora hediye edebileceğiniz bu büyüleyici kutu yalnızca büyüleyici kokularla da sınırlı değil. Kahve Rüzgarı Hediye Kutusu içeriğinde;

  • Selamlique’ın geleneksel Türk kahvesi,
  • İkili bambu tabaklı porselen fincan takımı,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade’nin kahve kokulu aromaterapi mumu,
  • Yade’nin kahveli ve tarçınlı sabunu,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Bambumun ve seramiğin yakaladığı mükemmel uyum ile tasarlanan fincan takımı ve Selamlique markasının geleneksel Türk kahvesi ile kahve keyifleri artık çok daha şık ve lezzetli olacak. Bu özel lezzete ise Patiswiss çikolatası eşlik edecek.

Jamaika gülünün eşsiz kokusu ile büyülenecekleri Pomellos kolonyayı yanlarından ayıramayacaklar. Ayrıca Yade’nin kahve kokulu aromatik mumu ortama egzotik bir hava katarken sakinleştirici etkisiyle günün yorgunluğundan ve stresinden arınmalarına yardımcı olacak.

Dilerseniz Tıp Bayramı için 5 hediye önerisi yazımıza da göz atabilirsiniz.

Tıp Öğrencisine Alınabilecek Hediyeler

kendine vakit ayir hediye kutusu yeni kahve

Tıp okuyan birine hediye seçerken nasıl bir hediye alacağınız konusunda kararsızlık yaşıyorsanız sizin için seçtiğimiz iki hediye önerisinden ilham alabilirsiniz. Bu önerilerimizden yararlanarak tıp okuyan arkadaşa hediye seçebileceğiniz gibi abiye, kuzene ya da sevgiliye de rahatlıkla hediye seçebilirsiniz.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Tıp fakültesinin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Zorlu geçen eğitim hayatı, sınavlar ve staj neredeyse öğrencilerin tüm hayatını işgal ediyor. Hal böyle olunca da buldukları en küçük boşluğu değerlendirmek için ellerinden geleni yaparlar.

Tıp fakültesinde okuyan yakınlarınıza armağan edebileceğiniz Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu, yakaladıkları boşlukta zihinlerini boşaltabilecekleri ve rahatlayabilecekleri en özel hediyelerden biri. By kutunun içerisinde yer alan lezzetler eşliğinde keyifle kitap okumanın ve üretmenin tadına varacaklar.

Muhiku’nun doktora hediye edebileceğiniz en güzel kutularından biri olan Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu içinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • İngiltere’nin Lady Grey çayı,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen yetiştirme kiti,
  • Ayrıca çay, kahve ve deneyim bilgi kartları yer almaktadır.

Dilerseniz hediye kutusunun içerisine French press, siyah seramik kupa ya da çay süzgeci de ilave edebilirsiniz.

Tatlı Arası Hediye Kutusu

tatli arasi hediye kutusu

Gece gündüz çalışan doktorlarımızın biraz pozitifliğe ve umuda ihtiyaçları var. Tatlı Arası Hediye Kutusu ise onlara zorlukların içinde de güzel şeylerin olduğuna ve güzel günlerin çok da uzak olmadığına inandıracak bir hediye kutusu. Muhiku’nun Tatlı Arası Hediye Kutusu içinde;

  • Brezilya kahvesi,
  • Kolombiya kahvesi,
  • Şık siyah seramik kupa,
  • Brownies by Limburgia 6’lı mixbox,
  • Sinbo French press,
  • “Coffee Time” baskılı keçe bardak altlığı,
  • Siyah defter,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Sizler için mutluluk dolu hediye kutularını derledik. Muhiku’nun farklı konseptlerle ve ürünlerle tasarladığı hediye kutularının her biri bir mesaj veriyor. Kimi hediye kutuları sevginin paylaştıkça çoğaldığı mesajını verir. Kimi hediye kutuları ise hayatımızdaki güzelliklere odaklanmamız gerektiğini hatırlatıyor.

Toplum sağlığı için var gücüyle çalışan doktorlarımızın birazcık motivasyona ve mutluluğa ihtiyacı var. Dolayısıyla biz de 14 Mart Tıp Bayramı’nın yaklaşmasını fırsat bilerek doktora hangi hediyeler alınabilir diye düşündük. En güzel hediyeleri sizin için sıraladık. Siz de bu yazıdaki önerilerle doktor ve tıp fakültesinde okuyan yakınlarınıza zamansız bir sürpriz yapabilirsiniz. Böylece ihtiyaç duydukları pozitif enerjiyi ve mutluluğu onlara armağan edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir