Doğum Günü Pastası Fikirleri – Farklı Pasta Modelleri

dogum-gunu-pastasi-fikirleri-farkli-pasta-modelleri

Doğum günü pastası olmayan bir doğum günü düşünebiliyor musunuz? “Olur mu öyle şey, pastasız doğum günü mü olurmuş.” dediğinizi duyar gibiyiz. O halde sizin için seçtiğimiz doğum günü pastası fikirleri ile sevdiklerinize özel sürpriz bir doğum günü partisi hazırlayabilirsiniz.

Sevdiklerimize doğum günü sürprizi hazırlamak için çeşitli süslemeler ve balonlar alırız. Bunların yanı sıra onlar için özel bir doğum günü pastası da yaptırmak isteriz. Fakat pasta konusunda birtakım karasızlıklar yaşayabiliriz. Bu kimi zaman ne tarz doğum günü pastaları olduğunu bilememekten kaynaklanır. Bu içeriğimizde ise sizlerle çeşitli doğum günü pastası fikirlerini paylaştık.

İşte, doğum günlerinin olmazsa olmazı birbirinden renkli ve lezzetli doğum günü pastası fikirleri!

Doğum Günü Pastası Modelleri

dogum-gunu-pastası-modelleri

Sosyal medyanın hayatımızda büyük bir yer kaplamasının en güzel yanlarından biri artık özel kutlamalarda görselliğe daha fazla dikkat etmemiz oldu. Instagram storylerimizde ve postlarımızda güzel gözükecek yemekler her zaman daha çok dikkatimizi çekiyor.

Biz de bu yüzden makalemizde sizlerle doğum günü pastaları içerisinde yer alan farklı pasta çeşitlerini tanıtacağız. Siz de bu pasta çeşitleri içerisinden sevdikleriniz için en özel doğum günü pastası fikrini seçebilir ve onlara asla unutamayacakları, çok özel bir doğum günü sürprizi hazırlayabilirsiniz. Sürprizin olmazsa olmazı doğum günü hediyeleri için Muhiku’yu ziyaret edebilirsiniz.

Resimli Doğum Günü Pastası

Resimli doğum günü pastaları içerisindeki resimli pasta çeşidi en bilindik pasta seçeneklerinden biri. Sevdiklerinizin en güzel fotoğrafını seçerek onlara özel pasta hazırlatabilirsiniz. Fakat biraz sıra dışı bir pasta hazırlamak istiyorsanız sevdiklerinizin fotoğraflarını karikatürize ettirebilir ya da illüstrasyon şeklinde çizdirerek sevdiklerinize sıra dışı bir pasta ve doğum günü sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Harfli & Rakamlı Doğum Günü Pastası

Harfli ya da rakamlı doğum günü pastaları ile sevdiklerinize en özel doğum günü sürprizlerinden birini hazırlayabilirsiniz. Onların isimlerinin baş harfi ile ya da girecekleri yaşın rakamı ile çok güzel bir pasta tasarlatabilirsiniz. Çeşitli süslemelerle renklenen bu pasta seçenekleri hem partiye ışık saçacak hem de sevdiklerinize kendilerini değerli hissettirecektir.

Eğer harfli ya da rakamlı pasta hazırlatmak için yeterli bütçeniz yoksa bu pastayı evde de rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Marketlerde ulaşabileceğiniz malzemelerle kolaylıkla hazırlayabileceğiniz harfli & rakamlı pasta, size dışarıdaki pastane fiyatından çok daha ucuza mal olacaktır.

Harfli & rakamlı pastayı evde hazırlamak istiyorsanız “Doğum Günü Pasta Tarifi – Evde Pasta Yapımı” başlıklı blog yazımızın içerisinde yer verdiğimiz harfli & rakamlı pasta tarifine ulaşabilirsiniz. Böylelikle parti için ve doğum günü hediyesi için de fazlasıyla bütçe ayırabilirsiniz.

Figürlü Doğum Günü Pastası

Figürlü pasta çeşitleri özellikle çocuklar için düzenlenen doğum günü partileri için tercih edilir. Çocukların en sevdikleri çizgi film karakterleriyle hazırlanan bu pasta çeşitleri onlar için başlı başına bir hediye görevi bile görür. Daha pastayı görür görmez yüzlerinde kocaman bir gülümseme oluşan çocuklar heyecanla pastalarını yemek isterler fakat bir taraftan da pastanın kesilmesine kıyamazlar.

Bu pasta çeşidi yalnızca çocuklar için hazırlanabilir diye bir kural yok elbette. Yetişkin yakınlarınızın doğum gününde onların mesleklerine dair bir pasta da hazırlatabilirsiniz. Böylece doğum günü daha kişisel ve daha özel olabilir.

Konsept Doğum Günü Pastası

Sevdikleriniz için nasıl bir doğum günü sürprizi hazırlayacağınıza karar verdiniz mi? Eğer henüz bir fikriniz yoksa onlar için konsept bir doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz. Örneğin gökyüzüne aşık bir yakınınız için gökyüzü temalı bir parti hazırlayabilirsiniz. Partiyi gökyüzü temalı süslerle süsleyebilir ve gökyüzü temalı bir doğum günü pastası hazırlatabilirsiniz.

Aradığın Doğum Günü Hediyesi Muhiku’da!

best-age-ever-hediye-kutusu

Sevdiklerin için sürpriz doğum günü hazırlıklarını başlattınız ve onların en sevdiği doğum günü pastasını seçtiniz. Peki, doğum günü hediyesi konusunda ne yaptınız? Bunca koşuşturma içerisinde hediyeye vakit ayıramazsınız diye düşündük ve özenle hazırlanmış en güzel doğum günü hediye kutusu seçeneklerine nereden ulaşabileceğinizi de paylaşmak istedik.

Bir doğum günü için pasta ne kadar önemliyse doğum günü hediyesi de o kadar önemlidir. Dolayısıyla özenle tasarlanmış ve hazırlanmış doğum günü hediyesi seçenekleri içerisinden seçim yapmanız bu noktada oldukça önemlidir. Muhiku, doğum günü hediyesi koleksiyonunda farklı konseptlerde hediye kutularına yer veriyor. Bu hediye kutularında ilk göze çarpan ise şık ve özenli duruşları.

Muhiku’nun zengin içerikli doğum günü hediyesi seçenekleri ile sürprizinizi tamamlayabilir ve sevdiklerinize tek bir hediye yerine birden fazla doğum günü hediyesini tek seferde armağan edebilirsiniz. Muhiku’nun dünyanın en lezzetli aromalarıyla, alışılmışın dışında lezzetlerle, birbirinden güzel kupa çeşitleri ile, hoş kokularla, dekorasyon ürünleriyle, ofis & kırtasiye malzemeleriyle ve deneyim kitleriyle yani pek çok kategori arasından seçtiği en güzel hediyeliklerle kutularını tasarlıyor.

Best Age Ever Hediye Kutusu

Muhiku’nun en güzel doğum günü hediyesi seçeneklerinden biri olan Best Age Ever Hediye Kutusu sevdiklerinize armağan edebileceğiniz dopdolu bir hediye kutusu. Kahve keyfine lezzet ve şıklık katacak detaylarla ve yaşam alanına farklı bir hava katacak dekorasyon ürünleri ile süslenen bu hediye kutusu partiye damgasını vuracak!

Best Age Ever Hediye Kutusu’nun içerisinde; %100 Arabica Kenya AA filtre kahvesi, Sinbo’nun French pressi, Yade’nin özel kutulu kahveli aromaterapi mumu, Paşabahçe’nin orman oda kokusu ve  tüm bunların yanında Best Age Ever baskılı yaldızlı kupa yer almaktadır. Birbirinden şık, kaliteli ve lezzetli parçaların yer aldığı bu hediye kutusu sevdiklerinize şimdiye kadar armağan edilmiş en güzel hediyelerden biri olmaya aday.

Doğum günü pastanızı seçtiniz, hediyeniz de hazır. O zaman şimdi arkadaşa gönderilebilecek doğum günü mesajları yazımızdan yardım alarak sevdiklerinizin yüreğini okşayacak o mesajı yazabilirsiniz. Dilerseniz bu mesajları pastanın üzerine yazabilir ya da hediye notu olarak değerlendirebilirsiniz.

Sizin doğum günlerinde en beğendiğiniz pasta modeli hangisi? Bizimle yorumlar üzerinden paylaşmayı unutmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir