Doğum Günü Partisi Nasıl Planlanır?

dogum-gunu-partisi-nasil-planlanir

Sosyal hayatın vazgeçilmezi partiler, eğlenceli vakit geçirdiğimiz aktiviteler arasındadır. Peki senenin en önemli partilerden biri olan doğum günü partisi nasıl planlanır? Sevdiklerimiz ile bir arada olmanın en eğlenceli yollarından biri olan doğum günleri, doğru planlanmadığı takdirde can sıkıcı etkinliklere dönüşebilirler.

Doğum günü partisini aile arasında veya kalabalık arkadaş grubu ile düşünüyor olabilir. Fakat güzel bir doğum günü nasıl planlanır diye kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz. O halde sevdikleriniz ile keyifli bir organizasyon nasıl düzenlenir gelin püf noktaları birlikte keşfedelim. 

? Doğum günü partilerinin yıldızı hediyelerdir. Parti hazırlama telaşında hediyenizi almayı unutabilirsiniz. Hediyenizi son dakikaya bırakmamanızı ve şimdi seçmenizi tavsiye ederiz. En güzel konsept doğum günü hediyeleri içinden parti konseptine ve hediyeyi vereceğiniz kişinin ilgi alanlarına en uygun hediyeyi satın alabilirsiniz.

Eğer siz de en kötü planın plansızlıktan daha iyidir diye düşünüyorsanız mutlaka önerilerimize göz atmalısınız. 

Doğum Günü Partisi Nasıl Hazırlanır?

dogum-gunu-partisi-nasil-hazirlanir

Doğum günü partisi nasıl planlanır sorusuna geçmeden önce dikkat etmeniz gereken bazı detaylar var. İlk olarak ihtiyacınız olan şey o kişinin ilgi alanları, hobileri hakkında kısa bir beyin fırtınası yapmak olacak. Örneğin;

  • Nasıl bir mekan?
  • Doğum günü partisi için mekan ev mi yoksa dışarısı mı olmalı?
  • Sadelik mi yoksa şatafat mı daha çok hoşuna gider?
  • Yemekli bir organizasyon mu yoksa sadece müzik ve eğlence mi?

Eğer bu başlıları netleştirdiyseniz doğum günü hazırlıkları aşamasına geçebilirsiniz.  Doğum günü hazırlıkları için sizleri bir takım görevler beklemektedir. Örneğin parti yerini ve zamanının belirlemek herhangi bir karışıklık çıkmaması adına büyük önem taşımaktadır. Kişi sayısı, mekan, zaman önceden belirlenerek gerekli kişilere detaylı bilgilendirme yapılmalıdır. Çünkü hiçbirimiz doğum günü sahibinin en özel gününde sıkıcı detaylarla uğraşmasını istemeyiz.

Doğum günü partisini genel hatları ile çizdiyseniz sıra geldi işin en eğlenceli kısmına. Sevdiklerimiz ile bir arada olmamıza vesile olacak doğum gününü, parti malzemeleri ile hareketlendirmeye ne dersiniz? Doğum günü denilince akla gelen ve olmazsa olmaz dediğimiz parti malzemeleriniz Muhiku’dan geliyor!

Peki, Muhiku aracılığı ile ulaşabileceğiniz dogum gunu partisi susleri nelerdir?

Doğum Günü Parti Malzemeleri Nelerdir?

dogum-gunu-parti-malzemeleri

Süslemeler, her organizasyonda olduğu gibi doğum günlerinde de tercih edilir. Hatta parti malzemeleri olmadan doğum günü partisi olmaz desek yanlış olmaz. Bulunduğunuz ortama renk katacak, özenle hazırlanmış doğum günü pastasını süsleyecek kısacası ortama ışıltı katacak parti malzemeleri Muhiku’dan geliyor!

En özel günleri sizin için daha anlamlı hale getirecek parti malzemeleri, arka planı düzenlemenizde yardımcı olacak! Hayatınızda en değer verdiğiniz kişiye doğum günü partisi yapmak fakat ne yapacağınız konusunda kararsızlıklar mı yaşıyorsunuz. Renkli ve eğlenceli yapıları ile parti malzemeleri sizi bekliyor.

İşte, parti hazırlayacağın kişinin hoşuna gidecek, eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayacak en iyi doğum günü parti malzemeleri.

Gold ve Silver Taçlar

Bugün herhangi bir mekanda kutlama yaptığınızda önce müzik arkasından iyi ki doğdun tacı ve pasta gelir. Özellikle fotoğraf çekimlerine renk katan, doğum günü sahibini ön plana çıkaran taç modellerine Muhiku ile sahip olabilirsiniz.  Gold veya silver olarak tercih edebileceğiniz taçlar fotoğraf karelerinizin en ince detayı olmaya aday.

Esnek metal malzemeden üretilen bu taçlar doğum günü partilerinin vazgeçilmezinden biri. Taçları Türkçe veya İngilizce olarak tercih edebilir, partinize ve kostümünüze renk katabilirsiniz!

Yazılı Pleksi Süsler

Bildiğimiz gibi pasta olmadan doğum günü partisi olmaz! Doğum günü partisinde olacak pasta için genellikle özel sipariş verir, partinin en ince detayını özenle tamamlamak isteriz. Peki pastanızı Happy Birthday yazılı pleksi bir süsle tamamlamak istemez misiniz? Pleksi aynadan üretilen bu süsü hazırladığınız konsepte bağlı olarak gold veya silver olarak iki şekilde tercih edebilirsiniz.

Gold ve Silver Mumlar

Doğum günü partisinde olması gereken bir diğer detay ise mumlardır. Mum, dekoratif amaçla kullanıldığı kadar yeni yaşa yani yeni umutlara merhaba demenin ilk aşamalarından biridir. Yeni yaşımız için içimizden dilediğimiz dileği aslında ilk olarak bu muma fısıldarız. Bundan dolayı seçtiğiniz mum doğum günü partisinde ince bir detay olacaktır.

Bu detayı en anlamı hale getirecek mum seçenekleriniz ise Muhiku’dan geliyor. “Silver Happy Birthday Harf Mum”  bu günde değerlendirebileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor. Fakat çok detaylı bir şeye gerek yok yalnızca mum olsun diyorsanız üçlü sade ama şık mumları da tercih edebilirsiniz.

Ayrıca;

  • Kalpli peluş ayıcık,
  • Kalpli süs,
  • Kırmızı kalpli mini lamba,
  • Beyaz ayıcık süs diğer parti malzemeleri arasında yer almaktadır.

Doğum Günü Hediyeleri Nelerdir?

yeni erkek arkadaşa doğum hediye kutusu

Doğum günü partisi nasıl planlanır gibi önemli bir başlığa çözüm getirdiyseniz sıra geldi diğer başlığa. Hediyeler, sevdiklerimizi özel günlerde mutlu etmek için kullandığımız araçlar arasında yer alıyor. Tabii doğum günleri de buna dahil. Özel bir organizasyonu taçlandıracak en yenilikçi doğum günü hediyeleri ile partiyi unutulmaz bir anıya dönüştürebilirsiniz.

Doğum günü çiçekleri ve hediyeleri nelerdir diye düşünüyorsanız en doğru adrestesiniz. Sevdiklerinize özel bir hediye vereceğiniz binlerce fikir Muhiku’da özenle tasarlanıyor. İlgi alanlarına göre düşünülmüş hediyeler ile en özel doğum günü hediyesini sevdiklerinize siz verin!

En Güzel Doğum Günü Hediyeleri Muhiku’da!

Muhiku, mutlu hediye fikirleri ile özel günlerinize renk katmaya devam ediyor. Doğum günü başta olmak üzere diğer pek çok önemli gün için tercih edebileceğiniz hediye fikirleri burada sizi bekliyor. Üstelik sevdiklerimi en iyi ben tanırım diyorsanız kendi hediye kutunuzu da tasarlayabilirsiniz. 3 adımda kolayca tasarlayabileceğiniz kendi kutunuza farklı kategorilerde yer alan binlerce ürünü ekleyerek hediyenizi kişiselleştirebilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap seçeneğinin yanı sıra hazır konseptli binlerce hediye kutusu Muhiku’da mutluluk dağıtmaya devam ediyor. Doğum gününe özel düzenlenmiş hediye kutularımıza göze gezdirerek en uygun hediyeyi kolayca seçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dogum-gunu-cicekleri
Daha Fazla

Doğum Günü Çiçeği Nasıl Olmalı?

İçindekiler Gizle Doğum Günü Çiçeği Nedir?En Güzel Doğum Günü Çiçekleri Nasıl Olur?Sevgiliye Doğum Günü ÇiçeğiArkadaşa Doğum Günü ÇiçeğiŞık…