Doğum Günü Davetiyesi Nasıl Hazırlanır? Parti Davetiye Örnekleri

sevdiklerinize-alabileceginiz-dogum-gunu-hediyeleri

Doğum günü davetiyesi nasıl hazırlanır biliyor musunuz? Eğer cevabınız hayır ise bu içeriğimiz size yardımcı olacak!

Doğum günleri, kişinin kendini ayrıcalıklı hissettiği en önemli günlerden biridir. Hemen hemen hepimiz, doğum günümüz yaklaştığında büyük bir heyecana kapılırız.

Eğer doğum gününüze az bir zaman kaldıysa bu özel günü sevdiklerinizle kutlamak için siz de bir doğum günü partisi planlıyorsunuz demektir.

Süsler, pastalar, davetliler, organizasyonlar… Her şey tamam gibi. Peki doğum günü davetiyeniz hazır mı? Biliyorsunuz ki sevdiklerinizi partinize davet etmek için kendi ellerinizle hazırlayacağınız bir davetiye oldukça güzel olacaktır.

Bu içeriğimiz, davetiyem henüz hazır değil ve yaş günü davetiyesi nasıl hazırlanır bilmiyorum diyenler için! İçeriğimizin devamında sizlerle paylaşacağımız bilgiler doğrultusunda, kendi doğum gününüz için son derece hoş bir davetiye hazırlayabileceksiniz.

Böylece partinize daha da anlamlı kılabileceksiniz. Eğer hazırsanız başlayalım. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Sevdiğiniz birinin doğum günü partisini planlıyorsanız aşağıda en güzel davetiye sözlerini bulabilirsiniz. Eğer koşuşturma içinde hediye almayı unuttuysanız Muhiku’nun doğum günü hediyesi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

🎂 Muhiku’nun konsept doğum günü hediyesi içinden sevdiklerinizin doğum günü için hazırladığınız konsepte uygun hediyeyi rahatlıkla bulabilirsiniz.

Doğum Günü Davetiyesi Nasıl Hazırlanır?

dogum-gunu-davetiyesi-nasil-hazirlanir

Doğum günleri, hemen hemen herkes için bambaşka bir heyecandır. Her yıl büyük bir heyecanla beklenilen bu özel günü, güzel bir organizasyonla kutlamak kimin hoşuna gitmez ki?

Organizasyon bir yana, doğum günü partisinin en önemli detaylarından biri de doğum günü davetiyesidir. Özellikle kendi ellerinizle hazırlayacağınız ve tamamen sizi yansıtan bir davetiye, yaş gününüzü unutulmaz kılar.

Peki doğum günü davetiyesi nasıl hazırlanır biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız şimdi öğrenmenin tam zamanı.

Yaş günü davetiyesi hazırlamadan önce izlemeniz gereken belirli aşamalar var. İçeriğimizin devamında paylaşacağımız bu aşamalarla oldukça kısa bir sürede istediğiniz gibi bir davetiye hazırlayabileceksiniz.

Aklınızı kurcalayan doğum günü davetiyesi nasıl yapılır diye düşünmeyi bir kenara bırakabilirsiniz. Çünkü bu içeriğimiz sonrasında harika bir el yapımı doğum günü davetiyesi yapacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Haydi başlayalım!

Doğum Günü Davetiyesinin Olmazsa Olmazları

dogum-gunu-davetiyesi-nasiil-hazirlanir

İlginizi Çekebilir: Erkeğe Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

Doğum günü davetiyesi denince akla pek çok seçenek gelir. Fakat biz sıradan ve basit davetiyelerden bahsetmiyoruz.

Tamamen sizi yansıtan ve davetlilerin de çok beğeneceği el yapımı doğum günü davetiyesi seçeneklerine değineceğiz. Böylece kendi doğum gününüz için harika bir davetiye hazırlamış olacaksınız.

Tabii birde davetiye hazırlama aşamasında dikkat etmeniz gereken birkaç nokta daha var. Eğer tam anlamıyla şık bir davetiye hazırlamak istiyorsanız bu aşamaları titizlikle gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz.

  • Doğum günü sahibi olarak davetiyede kaç yaşına gireceğinizi belirtmelisiniz.
  • Davetiyede parti konseptine uygun eğlenceli bir dil kullanmalısınız.
  • Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri davetiyede şekilde açıkça belirtmelisiniz.
  • Partiye katılabilecek kişi sayısını önceden belirleyerek parti planlaması yapmalısınız. Ayrıca bu sayıyı da davetiyenizde belirtmelisiniz.

Tüm bunların yanı sıra evde doğum günü davetiyesi nasıl yapılır diyenler için olmazsa olmazlar.

Dilerseniz “Doğum Günü Partisi Nasıl Planlanır?” başlıklı blog yazımızı da okuyabilirsiniz.

Kimin Partisi?

Öncelikle düzenlenen partinin kime ait olduğu elbette ki çok önemli. Sevdiklerinizin kimin partisine davet edildiğini bilmeleri gerekir. Bu sebeple davetiye hazırlama aşamasında ilk olarak bu konu hakkında  bilgi vermelisiniz. Böylece davetlilerin aklındaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Parti Ne Zaman ve Nerede?

Yaş günü davetiyesi olmazsa olmazlarından biri de elbette ki yer ve zamandır. Partinizi gerçekleştireceğiniz tarihi muhakkak davetiyenize eklemelisiniz. Böylece partiye katılacak misafirleriniz de o günün programını kendine göre oluşturabilsin.

Tabii birde partinin düzenleneceği mekanın tam adresini vermeniz gerekir. Misafirleriniz mekanı bilse bile, tam anlamıyla bir davetiye oluşturmak istiyorsanız muhakkak açık adres eklemelisiniz.

Partinin Konsepti Ne?

Hemen hemen her doğum günü partisi, bir konsept üzerine hazırlanır. Bu sebeple davetiyede partinizin konseptinden de bahsederseniz süper olur.

Hatta tüm misafirlerinizin konsepte uygun giyinmesini istiyorsanız partinin konseptini davetiyeye eklemeniz şart!

Doğum Günü Davetiyesi Sözleri

cocukluk-arkadasa-dogum-gunu-fikirleriİlginizi Çekebilir: Kadına Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

Hazırlayacağınız doğum günü davetiyesinin en dikkat çekici noktası hiç şüphesiz üzerinde yazan sözler olacaktır. Tabii davetlileriniz için samimi ve içten bir dil kullanmanız, çok daha güzel olacaktır.

Unutmayın, hem eğlenceli hem de parti konseptine uygun bir hitap şekliyle keyifli bir davetiye hazırlayabilirsiniz. İçeriğimizin devamında paylaşacağımız doğum günü davetiyesi sözleri ile harika bir davetiye düzenleyeceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

İşte doğum günü davetiyesi içine ne yazılır diyenlerin tereddüt etmeden değerlendirebileceği yetişkinler için doğum günü davetiyesi sözleri.

Yetişkinler için Doğum Günü Davetiyesi Sözleri

  • “Sevgili dostlarım ve canım ailem! Bildiğiniz gibi bir yaş daha yaşlanıyorum. Yeni yaşımı kutlarken sizi de yanımda görmek isterim. Partime katılırsanız beni çok mutlu edersiniz.”
  • “Yepyeni bir yaşa ve yeni güzelliklere adım atarken pastamı benimle birlikte kesmeye ne dersiniz?”
  • “Parti sizsiz olmaz! Eğlence ve bol kahkaha vadettiğim doğum günü partimde hepinizi yanımda görmek istiyorum.”

Çocuklar için Doğum Günü Davetiye Sözleri

Yaş değiştikçe elbette ki davetiye üzerindeki sözler de değişiklik gösteriyor. Eğer hazırlayacağınız yaş günü davetiyesi çocuklara hitap edecekse, davetiyenizde onların dikkatini çekecek sözler kullanabilirsiniz.

  • “Superman (çocuğun ismi) bir yaş daha büyüdü ve en yakın arkadaşını da partisinde görmek istiyor. Partiye katılıp mumları birlikte üflemeye ne dersin?”
  • “Etkinlik, eğlence ve lezzet dolu (çocuğun ismi) doğum günü partisine sen de davetlisin! Seni aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.”
  • “Elsa (çocuğun ismi) 5 yaşında! Elsa temalı partimize katılırsanız çok mutlu oluruz.”
  • (“Çocuğun ismi)’nin Batman konseptli doğum günü partisi için bize katılmaya ne dersiniz?”

Bu sözler yardımıyla evde kolaylıkla ve masrafa girmeden doğum günü davetiyesi hazırlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

hediyelesmenin-tarihi-tarih-boyunca-hediyeler.jpg
Daha Fazla

Hediyeleşmenin Tarihi – Tarih Boyunca Hediyeler

İçindekiler Gizle Dünyada Hediyeleşmenin TarihiAvrupa’da Hediyeleşme EylemiTürklerde Hediyeleşmenin TarihiEski Türklerde Hediye ve HediyeleşmeOsmanlı’da Hediyeleşme EylemiMuhiku ile Günümüz Hediye…