Diyet Yapan Birine Hediye Ne Alınır?

diyet-yapan-birine-hediye

Diyet yapan birine hediye vererek onun motivasyonunu yükseltebilir ve hedefine sağlam adımlarla yürümesine destek olabilirsiniz. Ancak hediye seçerken biraz dikkatli davranmalısınız. Çünkü yapacağınız yanlış seçimler onun motivasyonunu yükseltmek yerine pes etmesine de neden olabilir.

Eğer daha önce hiç diyet yapmadıysanız ya da böyle bir girişiminiz olmadıysa ne tarz bir hediye alacağınız konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu sebeple diyet yapan birine hediye alırken sizin için hazırladığımız bu içerikten yardım alabilirsiniz. İçeriğimiz hediye seçerken size yol gösterecek ve en doğru hediyeyi almanıza yardımcı olacak.

Muhiku’nun zengin hediye çeşitleri içinde her ihtiyaca ve zevke yönelik hediyeler mevcut. Sevdiklerinizin ihtiyaçları ve ilgi alanlarına yönelik hediyeler almak istiyorsanız Muhiku hediye çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Diyet Yapan Birine Verilecek Hediyeler  Nasıl Olmalı?

hediye-vermek-muhiku-blog

Esasında bu sorunun yanıtına içeriğimizin giriş kısmında kısaca değindik. Ancak kafanızın karışmaması ve yanlış seçimler yapmamanız için bu konuya ayrı bir başlık açmak istedik. Diyet yapan birine vereceğiniz hediyenin özelliklerini birkaç maddeyle özetlemek mümkün.

  • Diyet yapan kişiler hedefe sağlam adımlarla yürüseler de içlerinde hep bir başaramam ve başa sarma korkusu olur. Bu sebeple onlara vereceğiniz hediyeler, onlara inandığınızı ve başarabileceklerini göstermeli.
  • Hediye onların motivasyonunu yıkmamalı. Aksine onların diyet programlarına destek olacak ürünler içermeli.
  • Kilo vermelerine yardımcı olacak ve forma girmelerini kolaylaştıracak ürünler seçebilirsiniz. Böylece gördükleri küçük değişimler onları daha çok motive edecek.
  • Sağlıklı beslenmeyi bir yaşam tarzına dönüştürmelerine yardımcı olacak hediyeler seçmelisiniz. Böylece aldıkları sonuçlar kısa süreli değil, daha kalıcı olacaktır.

Bu maddelere dikkat ederek sevdikleriniz için en doğru hediyeleri seçebilirsiniz. Eğer kafanızda nasıl bir hediye alacağınızı oturtamadıysanız sizin için seçtiğimiz hediyelerden ilham alabilirsiniz.

Diyet Yapan Birine Hediye Önerileri

yenilenen-aromaterapi-hediye-kutusu

Formunu korumak ve hayalindeki fiziğe kavuşmak isteyen sevdiklerinize verebileceğiniz hediyeleri bu başlık altında sıraladık. Bu hediye önerilerinden yardım alarak onlara kendilerini ödüllendirme fırsatı verebilir ya da diyet planlarına destek olacak bir sürpriz yapabilirsiniz.

İşte, diyet yapan birine hediye edebileceğiniz motivasyon kaynaklı hediye önerileri.

Aromaterapi Hediye Kutusu

Kahve, diyet yapanların en çok tükettikleri içecekler arasında. Çünkü hem besin değerleri açısından oldukça zengin hem de zayıflamaya çok yardımcı. Özellikle metabolizma hızını arttırma ve yağ yakımı konusunda oldukça destekleyiciler.

Diyet yapan birine hediye edebileceğiniz Aromaterapi Hediye Kutusu, içindeki lezzetli kahve çeşidiyle ve kupasıyla zayıflama sürecinde ona destek olacak. Brownie tam bir küçük kaçamak kutusu. İçinde yer alan mini brownieler küçük porsiyonlar halinde oldukları için hiç suçluluk duymayacaklar .

Ayrıca tütsü ve kahve kokulu mum bu süreçte gerilen sinirlerin yatışmasına yardımcı olacak. Fesleğen yetiştirme kiti ise zihinlerini meşgul edecek.

Muhiku’nun Aromaterapi Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Brownies by Limburgia 4’lü mixbox,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen yetiştirme kiti,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Kutunun içine ekleyeceğiniz hediye notunda motive edici sözlere yer vermeyi unutmayın. Amacına ulaşabilecek güce sahip olduğunu ve ona inandığınızı sizden duymaya ihtiyacı var.

Dünya Çayları Kutusu

yeni-dunya-caylari-kutusu

Muhiku’nun Dünya Çayları Kutusu da diyet yapan birine verebileceğiniz çok özel bir kutu. Çünkü içinde onun sabah kahvaltılarında ya da ara öğünlerde tüketebileceği sağlıklı ve besleyici bitki çayı çeşitleri yer alıyor.

Dünya Çayları Kutusu’nun içinde;

  • Jasmine green çayı,
  • Rooibos çayı,
  • Lady Grey çayı,
  • Moroccan mint çayı (naneli yeşil çay),
  • Hibiskus çayı,
  • Son olarak ise çaylarla ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer alıyor.

Aromatik bir fincan çay eşliğinde keyif dolu bir kahvaltı yapma şansı veren bu kutuyla sevdiklerinize destek olduğunuzu da açıkça gösterebilirsiniz. Hatta diyetin ilk zamanlarındaysa onlara destek olmak için siz de onlarla birlikte diyet yapabilirsiniz.

Sağlıklı Atıştırmalık

saf-granola-ve-coconut-bowl

Diyet yapan birine verilecek en güzel hediyeler arasında sağlıklı atıştırmalıklar da yer alıyor. Onlar için seçeceğiniz düşük kalorili, sağlıklı ve besleyici atıştırmalıklarla iş yerinde ya da okulda diyetlerini bozmalarını önleyebilirsiniz. Ana ya da ara öğünlerde yiyebilecekleri lezzetli atıştırmalıklar küçük gibi görünse de oldukça anlamlı bir jest olacak.

Muhiku’nun sağlıklı atıştırmalık kategorisinde glutensiz, vegan ve ketojenik diyet için uygun pek çok yiyecek mevcut. Sevdiklerinizin uyguladığı diyete ve yaşam biçimlerine yönelik en uygun seçimi Muhiku ile yapabilirsiniz.

Dilerseniz Kendi Kutunu Yap sayfasından onlar için seçtiğiniz atıştırmalıkları ve hediyenizi destekleyici ürünleri tek bir kutuda toplayabilirsiniz.

Granola

Diyet yapmanın en zor zamanları dışarıda geçirdiğimiz vakitler olsa gerek. Çünkü toplum olarak bol yağlı ve ağır karbonhidratlı besinler tüketmeyi seviyoruz. Dolayısıyla yeme-içme mekanlarının çoğu menülerinde bu tarz yiyeceklere yer veriyor. Sağlıklı besinler ve diyet menüsü sunanlar ise tek bir öğünden oldukça yüksek fiyatlar isteyebiliyorlar.

Bu sebeple diyet yapan birine öğününü yanında taşıyabileceği bir granola armağan edebilirsiniz. Muhiku’nun Saf atıştırmalıklar kategorisinde yer alan granolayı iş yerinde, evde ya da dışarıda rahatlıkla tüketebilirler. Küçük bir kavanozda taşıyabilecekleri bu granolalar onların diyet sürecini fazlasıyla kolaylaştıracak.

Matara

Diyet yapan biri normal beslenen birine göre su içme konusunda çok daha dikkatli davranır. Hatta su içmeyi unutabilme ihtimaline karşı suyunu gittiği her yere yanında götürür. Dolayısıyla diyet yapan birine hediye edebileceğiniz en kullanışlı hediyelerden biri de cam mataralar. Çünkü onlara vereceğiniz matara günün her saatinde ve her yerde onlara eşlik edecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir