Denizi Seven Birine Hediye Ne Alınır? Deniz Temalı Hediyeler

denizi-seven-birine-hediye-muhiku-blog

Denizi seven birine hediye vermek isteyen okurlarımız için farklı hediye seçeneklerini derledik. Hem deniz tutkunlarına hem de denizcilere hediye edebileceğiniz önerilerimizden ilham alabilirsiniz. Ona armağan ettiğiniz hediye ile dalgaların çıkardığı huzur verici sesi ve denizin tatlı esintisini teninde hissedecek.

Doğada kendimize bir kaçış yeri ararız. Kimimiz uçsuz bucaksız gökyüzüne, kimimiz yeşile, kimimiz aya tutkuyla sarılırken kimimiz de uçsuz bucaksız maviliğin ahenkle dans ettiği maviliğe yani denize sarılır. Onunla bütünleşir. Onların yolları hep denize çıkar.

Denizin insan ruhu üzerinde garip ve iyileştirici bir etkisi var. Kendimizi en üzgün hissettiğimiz zamanlarda da en mutlu olduğumuz zamanlarda da kendimizi bir sahil kenarına atmak isteriz. Gözlerimizi kapatır ve denizin o tatlı kıpırtısını tüm ruhumuzla hissederiz. Tüm derdimizi dalgaların kucağına bırakır ve gidişiyle hafifleriz.

Sizin de çevrenizde denize tutkuyla bağlı insanlar vardır. Bu içeriğimiz denize tutkuyla sarılanların mutluluğu için hazırlandı. Bu hediyeler onları en az denize ulaşmak kadar mutlu edecek. Çünkü kendilerini denizin üstünde bir teknede küçük bir seyahatte hissetmelerini sağlayacak.

Deniz Tutkunlarına Hediye Kutusu Önerileri

yeni-okyanus-ruzgari-hediye-kutusu
Okyanus Rüzgarı Hediye Kutusu

Hediye kutuları son zamanların en trend hediyelikleri arasındalar. Bunun sebebi hem dopdolu içeriğe sahip olmaları hem de hediyelik değerlerinin oldukça yüksek olması. Böylece sevdiklerimize hediye kutularıyla tek bir anda sevdikleri pek çok şeyi armağan etme şansını elde ediyoruz.

Muhiku’nun hediye kutusu çeşitleri arasında sevdikleriniz için en özel hediyeyi bulabilirsiniz. Tıpkı denize aşık ve deniz olmadan yaşayamayan sevdiklerinize olduğu gibi. Muhiku deniz temalı ürün çeşitliliği ile ortaya harika hediye kutuları çıkarıyor. Size düşen ise sevdikleriniz için en doğru hediyeyi seçmek ve sevdiklerinizi mutlu etmek oluyor.

Muhiku hediyeleri arasından biz sizin için iki farklı hediye kutusu seçtik. Dilerseniz bu hediyelerden birini seçebilirsiniz. Dilerseniz de diğer hediye seçeneklerine göz gezdirebilirsiniz ya da kendi hediyenizi tasarlayabilirsiniz.

Okyanus Rüzgarı Hediye Kutusu

Muhiku’nun Okyanus Rüzgarı Hediye Kutusu denizin tazeliğini ve ferahlığı sevdiklerinizin ayağına taşıyor. Denize gitmeden dahi o ferahlatıcı esintiyi hissedebilecekleri bu hediye kutusu ile günü keyifle geçirebilirler. Böylece denizi her özlediklerinde ya da kendilerini mutsuz hissettikleri zamanlarda sizin hediyenize sarılabilir ve rahatlayabilirler.

Okyanus Rüzgarı Hediye Kutusu‘nun içinde;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Seramik kupa,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade okyanus aromaterapi mum,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Sevdikleriniz evin bir köşesine yerleştirdikleri okyanus kokulu mumun eşliğinde yorgunluk kahvelerini yudumlayacaklar. En sevdikleri filmi izlerken, kitap okurken ya da bir hobiyle uğraşırken tatlı hediyeniz onlara eşlik edecek.

Kahve Severlere Hediye Kutusu

yenilenen-kahve-severlere-hediye-kutusu

Deniz tutkunlarına hediye edebileceğiniz ikinci önerimiz ise Kahve Severlere Hediye Kutusu. İçerisinde yöresel lezzetleri ve okyanustan esintileri barındıran bu hediye kutusu dünyanın en tatlı hediyesi olabilir. Kahve Severlere Hediye Kutusu denize ve kahveye aşık yakınlarınızı mutlu etmenin en sıra dışı ve en etkili yolu.

Kahve Severlere Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Deniz altı desenli kupa,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade okyanus aromaterapi mum,
  • Lactone lavanta el kremi,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Sevdiklerinizin hem ağzını tatlandıracak hem de denizi ayağına taşıyacak bu hediye kutusu ile onlara bambaşka bir hediye deneyimi yaşatabilirsiniz. İçine ekleyeceğiniz hediye notunuz ile de hediyenize değer katabilirsiniz.

Denizle Alakalı Hediye Fikirleri

deniz-temali-kupa

Denizi seven birine hediye olarak kutu dışında tekil hediyelikler de armağan edebilirsiniz. Eğer denizle alakalı ya da deniz temalı ürünler seçerseniz hediyeniz daha anlamlı olur.

Deniz Altı Desenli Kupa

Kupa günlük hayatta en çok kullandığımız ürünler arasında. Ayrıca bir o kadar da kişiseller. Hepimizin elinden düşürmediği, çay & kahve keyiflerinde sıklıkla tercih ettiği kupalar vardır. Bu kupalar çoğunlukla hayata bakış açımızı, zevklerimizi ve ilgi alanlarımızı yansıtırlar.

Siz de sevdiklerinize Muhiku’nun deniz altı desenli kupası ile harika bir sürpriz yapabilirsiniz. Bu tatlı mı tatlı kupa eminiz ki her çay ve kahve keyfinde ona hem sizi hem de denizi anımsatacaktır. Deniz altı desenli kupayı ve tasarınları incelemek için kupa çeşitlerimize göz atabilirsiniz.

Parafin Jel Mum Deneyimi

Muhiku’nun deneyim kitlerini daha önce görenler bilir. Her bir kutu içinde harika deneyimler saklıdır. Bu deneyim kutuları hem eğlenmemizi hem de zihnen rahatlamamızı sağlar. Ayrıca kendimizi ve ilgi alanlarımızı yeniden keşfetmemize de yardımcı olur.

Denizi seven birine hediye edebileceğiniz parafin jel mum deneyimi de tam deniz tutkunlarına göre. Çünkü içinde jel parafin, cam kavanoz, deniz kumu, deniz kabukları ve fitil yer alıyor. Yani denizi seven yakınlarınıza yeni hobilerinde tutkularını yansıtma fırsatı veriyor.

Parafin jel mum deneyimini detaylıca incelemek için deneyim kitleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir Denizciye Alınabilecek Hediyeler

denizciye-hediye

Denizcilerin hayatı karadan ziyade denizde geçer. Çıktıkları deniz aşırı seferler ile kimi zaman altı ay kimi zaman bir sene boyunca karaya ayak basmazlar. Fakat bu durum onları rahatsız etmez. Hatta bir süre sonra deniz onların evi olur.

Bu deniz aşırı seferlerde kendileriyle uzun süre baş başa kalırlar. Döndüklerinde sayısız kitap okumu, film izlemiş ya da bir şeyler karalamış olurlar. Dolayısıyla denizcilere bu zaman diliminde faydalanacakları bir hediye  seçebilirsiniz.

Dilerseniz aşağıda söyleyeceğimiz hediye çeşitlerinin yanına birkaç hediyelik daha ekleyerek Muhiku ile kendi hediyenizi tasarlayabilirsiniz. Kendi Kutunu Yap sayfasındaki ürün çeşitliliği dopdolu bir hediye hazırlamanız için size yardımcı olacak.

Dilerseniz denizci hediyeleri içinden de onları mutlu edecek fikri seçebilirsiniz.

Kitap

Denizcilerin seferde sayısız kitap bitirdiğinden bahsetmiştik. Dolayısıyla onlara armağan edeceğiniz en anlamlı hediyelerden biri kitap olacak. Muhiku’nun kitap çeşitleri arasından dilediğiniz kitapları seçerek denizci yakınlarınız için dopdolu bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Defter

Çok okumak beraberinde yazabilme yetisini de getirir. Zengin hayal gücü bir süre sonra kabuğuna sığmaz ve kabuğunu parçalayarak dışarı çıkar. Hal böyle olunca da ne öyküler ne hatıralar kaleme alınır. Tarihimizde de sayısız denizcinin kitaplarına rastlamıyor muyuz?

Siz de denizci yakınlarınıza defter armağan edebilirsiniz. Böylece yazdıkları öyküleri ya da hatıraları unutmadan kaleme alırlar. Üstelik sizden çok uzakta olmasına rağmen sizin tarafınızdan verilen bir hatıra sayesinde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

ogrenciye-hediye-ne-alinir
Daha Fazla

Öğrenciye Hediye Olarak Ne Alınır ?

İçindekiler Gizle Erkek Öğrenciye Hediyeİyi ki Doğdun Hediye KutusuSiyah Sever Hediye KutusuKız Öğrenciye HediyeAtlas Hediye KutusuCool Kid Hediye…