Dekoratif Hediye Fikirleri – En Şık Hediyelik Dekoratif Eşyalar

dekoratif-hediye-fikirleri

Dekoratif hediye arayışında olanlara ilham olması için farklı dekorasyon ürünlerini bu içeriğimizde bir araya getirdik. Biblo ve saat gibi aksesuarlar akıllara ilk gelen seçenekler arasında. Fakat biz sizin için daha farklı alternatifleri seçtik.

Öncelikle dekoratif hediyeyi genellikle hangi amaçla alabileceğimize değinmek isteriz. Mesela bir yakınınız yeni bir eve çıktığında, yeni bir işe başladığında ya da kendi ofisini açtığında dekoratif hediye armağan edebilirsiniz.

Elbette seçenekler yalnızca bunlarla da sınırlı değil. Eğer hediye alacağınız kişi farklı dekorasyon ürünlerinden hoşlanıyorsa ya da yaşam alanında sık sık ufak tefek değişiklikler yapmayı seviyorsa yine dekoratif hediyeyi tercih edebilirsiniz.

Muhiku’nun farklı dekorasyon ürünlerini bir araya getirerek tasarladığı dekoratif hediye kutusu çeşitlerinden biriyle sevdiklerinize ev ya da ofis hediyesi armağan edebilirsiniz. Onlara, yaşam alanlarında ya da çalışma ortamlarında küçük dokunuşlar yapmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Dekoratif Ev Hediyesi

yeni-lavanta-bahcesi-hediye-kutusu
Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu

Sevdiklerinize şık ama aynı zamanda da kullanışlı bir ev hediyesi armağan etmek istiyorsanız aşağıda yer vereceğimiz tavsiyeler beklentinizi fazlasıyla karşılayacak. Tekil ya da set halinde alabileceğiniz hediyeler oldukça modern bir tasarıma sahip.

Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu

Muhiku’nun Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu, farklı dekorasyon ürünleriyle hazırlanan oldukça şık bir set. İçinde yaşam alanına hava katacak birbirinden güzel dekorasyon ürünleri yer alıyor. Bu yönüyle oldukça havalı bir ev hediyesi olacağını söyleyebiliriz.

Muhiku’nun Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu içinde:

  • İngilizlere özgü lezzet Lady Grey çayı,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade lavanta tütsü,
  • Lactone lavanta el kremi,
  • Yade lavanta banyo tuzu,
  • Mor tela kasnak kuru çiçek,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Lavantanın rahatlatıcı kokusuyla hazırlanan tütsü ve mor tela kasnak kuru çiçek oldukça hoş bir uyum yakalamış. Sevdiklerinizin yaşam alanında huzur dolu bir atmosfer yaratmalarına imkan veren bu iki hediyelik, lavanta banyo tuzuyla bütünleşiyor.

Yazacağınız hediye notu, hediyenin etki gücünü arttıran diğer detay. Kısacası Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu her bir detayıyla yeni evlenen arkadaşınıza ya da yeni bir eve çıkan yakınınıza verebileceğiniz en güzel dekorasyon hediyesi çeşitlerinden.

Huzurlu Anlar Hediye Kutusu

Dekoratif hediye olarak tercih edebileceğiniz diğer bir set ise Huzurlu Anlar Hediye Kutusu. Bu hediye kutusuyla sevdiklerinizin yaşam alanlarında sıcacık bir ortam oluşturmalarını sağlayabilirsiniz. Evin belli köşelerinde şıklık yaratacak olan detaylar onlara daima sizi hatırlatacak.

Muhiku’nun Huzurlu Anlar Hediye Kutusu içinde:

  • Jasmine green çayı,
  • Yade ada çayı tütsü,
  • Büyük boy sukulent,
  • Yaldızlı You’re the Best motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Jasmine green çayı, çay keyiflerinde onlara eşlik edecek. Ada çayı tütsü evde oluşacak kötü enerjiye şıklıkla karşı koyacaklar. Büyük boy sukulent ve yazacağınız hediye notuyla hediyeniz çok daha özel olacak.

Soya Mumu

soya-mum-cay-kibrit

Yade’nin mumluğundan mumuna kadar el yapımı olan soya mumları şıklığı doğallıkla birleştiriyor. Oldukça havalı bir tasarıma sahip olan bu mumların yapımında tamamen doğal ürünler kullanılıyor. Bu sebeple insan sağlığı için herhangi bir tehdit oluşturmuyorlar.

Diğer taraftan diğer mumlar gibi is de yapmıyorlar. Bu sebeple sevdikleriniz bembeyaz bir ortamda bile bu mumu gönül rahatlığıyla yakabilirler.

Soya mumlarının diğer bir özelliği ise duygularımız üzerindeki pozitif etkisi. Kaygı, stres, öfke, huzursuzluk gibi negatif duygulardan arınmamızı sağlıyor. Dolayısıyla soya mumlarıyla sevdiklerinize yalnızca şık bir dekoratif hediye vermeyeceksiniz. Aynı zamanda onların günlük hayatın stresinden de arınmalarını sağlayacaksınız.

Sukulent ve Saksı

Sevdiklerinize huzur armağan etmek ister misiniz? Cevabınız evet ise yeşilin rahatlatıcı gücünü hediyelerinizde kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu anlamda sukulent ve saksı oldukça özel bir hediye olacak. Özellikle sukulent önermemizin sebebi ise bakımının kolay olması.

Dekoratif Ofis Hediyesi

ofis-hediye-seti

Sevdikleriniz yeni bir işe mi başladı ya da kendi ofisini mi açıyor? Öyleyse bu önerilerimiz tam sizlik! Dekoratif ofis hediyesi önerilerimiz arasında hem ofis ortamını güzelleştirecek hem de çalışma hayatında onlara eşlik edecek hediye önerilerine yer verdik.

Daha fazla hediye seçeneği için Muhiku’nun iş hediyesi sayfasına da göz atabilirsiniz.

Ofis Hediye Seti

Muhiku’nun Ofis Hediye Seti, sevdiklerinizin ofis ortamına hava katarken kahve molalarına da lezzet katacak. Hatta içindeki lezzetli kahve çeşitlerine eşlik eden parçalarla küçük bir kahve köşesi bile oluturabilirler. Mis gibi kahve kokusunun ve kum saatinin ortamda yaratacağı hava ise bir başka olacak.

Muhiku’nun Ofis Hediye Seti içinde:

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Seramik kupa
  • CHOCCO’M el yapımı çikolata,
  • Manyetik kum saati,
  • Yaldızlı tebrikler motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Hediye kutunuzun içine küçük bir not yazarak armağanınızın daha da etkili olmasını sağlayabilirsiniz.

Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu

yenilenen-yeni-heyecanlar-hediye-kutusu

Muhiku’nun Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu tam anlamıyla ofis yaşantısına hitap eden bir kutu. Çünkü içinde dekorasyon ürünlerinin haricinde ofis hayatında kullanılabilecek farklı kırtasiye ürünlerine de yer veriyor. Kaleminden defterine, sukulentinden kupasına her şeyiyle adeta ofis masası donatmak için tasarlanmış.

Kahve molalarına katacağı lezzete değinmeden geçmek de olmaz. İçindeki şık kupa ve yöresel kahve çeşitleri gün içinde ihtiyaçları olan enerjiyi onlara verirken işlere daha kolay odaklanmalarını sağlayacak.

Muhiku’nun Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu içinde:

  • Kolombiya kahvesi,
  • Seçiminize göre baskılı kupa,
  • Büyük boy sukulent,
  • Pastel renkli mini planlayıcı,
  • Özel kutusunda roller kalem,
  • Yaldızlı tebrikler motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Hediye kutunuzun içine içtenlikle yazılmış bir not eklemeyi unutmayın!

Oda Kokusu

Yade’nin el yapımı oda kokuları birbirinden farklı kokularla hazırlanıyor. Şık tasarımları ve ferahlatıcı kokularıyla ofis ortamının gerginliğini azaltıyor ve sevdiklerinize daha rahat bir çalışma ortamı vadediyor. Ayrıca ortama katacağı şıklığı da tahmin edersiniz.

Tütsü

ada-cayi-tutsu-soya-mum-palo-santo

Yoğun geçen bir toplantının ardından ya da işinden çıkılamayan işlerde şöyle bir zihnimizi boşaltmaya ihtiyaç duyarız. Tütsü ise gevşememizi ve zihnimizi boşaltmayı sağlayacak en özel dekoratif hediye çeşitleri arasında.

Seviklerinize dekoratif hediye olarak Yade’nin Palo Santo, öd, lavanta, gül süslemeli adaçayı ve sade adaçayı tütsüleriyle huzur dolu bir dekoratif ofis hediyesi armağan edebilirsiniz. Dilerseniz Kendi Kutunu Yap ile farklı tütsü çeşitlerini tek bir kutuda da toplayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

teraryum-bitkileri-nelerdir
Daha Fazla

Teraryum Bitkileri Nelerdir?

İçindekiler Gizle Teraryum Bitkileri ÇeşitleriKullanabileceğiniz Bitkiler ve ÖzellikleriTeraryum Bitkilerinin Bakımında Önemli AdımlarTeraryuma Alternatif Dekorasyon Hediyesi Fikri Artık hepimiz…