Çocukluk Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Fikirleri

cocukluk-arkadasa-dogum-gunu-mesaji-fikirleri

Çocukluk arkadaşa doğum günü mesajı arayışındaysanız doğru yerdesiniz! İçeriğimizde paylaşacağımız çocukluk arkadaşıma doğum günü mesajı fikirleriyle size ilham olmak için buradayız.

Hepimiz biliyoruz ki küçük yaştan itibaren  mutluluğumuzu ve hüznümüzü paylaştığımız çocukluk arkadaşımız oldukça kıymetlidir. Çocukluktan şimdiki zamana kadar geçen sürede yaşadığımız her duyguyu çocukluk arkadaşımızla paylaşırız. Onunla ağlar, onunla güler ya da hep birlikte üzülürüz.

Hayat koşuşturmacasından çoğu zaman çocukluk arkadaşlarımızın doğum günlerinde yanında olamayız. Bu yüzden, sevgimizi özel bir doğum günü mesajı ile ona hissettirmek isteriz.

Biz de bu içeriğimizde çocukluk arkadaşlarınız için değerlendirebileceğiniz birbirinden anlamlı doğum günü mesajlarına yer vereceğiz. Böylece onlara atfedilen bu özel günde, sevginizi çocukluk arkadaşınıza en zarif şekilde hissettirebileceksiniz.

🎁 Eğer çocukluk arkadaşıma doğum günü mesajı yanında bir de hediye almak istiyorum diyenlerdenseniz Muhiku’nun yakın arkadaşa hediye kategorisindeki yenilikçi hediyeler içerisinden ideal bir seçim yapabilirsiniz. Böylece hediyenizle birlikte sunacağınız cocukluk arkadaşınıza doğum günü mesajı daha anlam kazanacaktır.

İşte cocukluk arkadaşa doğum günü mesajı olarak değerlendirebileceğiniz en özel mesajlar.

Çocukluk Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Fikirleri

cocukluk-arkadasa-dogum-gunu-fikirleri

İlginizi Çekebilir: Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu

Çocukluk yılları, hiç şüphesiz yaşadığımız en güzel yıllardır. Hepimizin bu yılları birlikte geçirdiği bir çocukluk arkadaşı vardır. Çocukluk arkadaşı ise geçmişten bugüne, tüm anlarımızda yanımızda olan ve her duyguyu birlikte yaşadığımız hayatımızın en önemli şahitlerindendir.

Düşünsenize, en utanç verici anlarınızda ya da mutluluktan havalara uçtuğunuzda yanınızda hep arkadaşınız olur. Onunla birlikte büyümenin ve öğrenmenin güzelliği her zaman başkadır.

Doğum günleri, kişiye özel olan ve kendimizi çok değerli hissetmemizi sağlayan en anlamlı günlerdendir. Bazen sadece bakışarak bile anlaşabildiğimiz çocukluk arkadaşımızın doğum gününde ona verdiğimiz değeri en güzel şekilde göstermek isteriz.

Zaman zaman arkadaşlarımızın doğum günlerini farklı bir şekilde kutlamak ve onlara duyduğumuz derin sevgiyi hissettirmek isteriz. İşte tam da bu noktada devreye anlamlı mesajlar girer.

Birlikte büyüdüğünüz ve birlikte yaş aldığınız biricik arkadaşınız için değerlendirebileceğiniz en anlamlı çocukluk arkadaşa doğum günü mesajı fikirleri.

  • “Seneleri birlikte devirdiğimiz biricik dostum. Kimi zaman güldük, kimi zaman üzüldük, kimi zaman ise ağladık seninle. Daha birlikte geçireceğimiz çok güzel yıllarımız olsun. Doğum günün kutlu olsun çocukluğum.”
  • “Biliyorsun ki seninle anlaşabilmek için illa konuşmamıza gerek yok. Biz bakışlarımızla bile birbirimizin ne demek istediğini anlayan iki dostuz. Bu özel günde sana ne söylesem az kalır. Umarım birlikte kurduğumuz hayallerin gerçekleştiği güzel bir yaş olur senin için. Doğum günün kutlu olsun.”
  • “Senin için ne söylesem arkadaşlığımızın güzelliğini ifade etmek için yetersiz kalacak. Biz seninle arkadaştan öte kardeş gibiyiz. Birlikte büyüdüğüm canımın ta içi arkadaşım, umarım kalbinden geçen her şey hayatına en güzel şekilde yansır. Doğum günün kutlu olsun!”
  • “Yeni yaşında da ihtiyaç duyduğun her an yanındayım. Güzel kalbinden geçen tüm isteklerin gerçekleşmesi dileğiyle. Yeni yaşın sana mutluluk getirsin, doğum günün kutlu olsun çocukluğum!”

Çocukluk Arkadaşa Uzun Doğum Günü Mesajı

sirket-kurulus-yildonumu-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Yakın Arkadaşa Doğum Günü Hediye Kutusu

Birlikte büyüdüğümüz arkadaşımıza duyduğumuz sevgiyi bazen uzun uzun anlatmaktansa güzel bir mesajla göstermek isteriz. Çünkü zaman zaman arkadaşımıza söylediğimiz bir cümle ona olan sevgimizi anlatmaya yetmeyecekmiş gibi gelir. Tam da bu noktada devreye mesajlar girer.

Çocukluk arkadaşımız için yazacağımız anlamlı bir mesaj ile tüm duygu ve düşüncelerimizi en net şekilde ifade edebiliriz. Siz de yazacağınız uzun bir mesajla tüm duygularınızı çocukluk arkadaşınıza yansıtmak mı istiyorsunuz?

Öyleyse sizin için derlediğimiz çocukluk arkadaşa uzun doğum günü mesajı seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Ayrıca duygularınızı uzun uzun ifade etmek ve çocukluk arkadaşınıza kuracağınız süslü cümlelerle özel hissettirmek  istiyorsanız bu mesajlardan yararlanabilirsiniz.

İşte çocukluk arkadaşa uzun doğum günü mesajı seçenekleri.

Eğer çocukluk arkadaşa doğum günü mesajı seçeneklerinin yanı sıra arkadaşınız için yenilikçi de bir hediye arayışındaysanız Muhiku’nun biricik arkadaşınız için hazırladığı Yakın Arkadaşa Doğum Günü Hediye Kutusu alternatifini değerlendirebiliriz. Birbirinden anlamlı hediyelerle dolu olan bu özel kutu çocukluk arkadaşınızın kalbini çalacak.

  • “Hayatın tüm zorluklarına göğüs gerecek kadar güçlü, hayattan beklediklerini en güzel şekilde alacak kadar umutlu, umudunu asla kaybetmeyecek kadar inanç dolu yıllar senin olsun çocukluk arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki benim en yakın arkadaşımsın.”
  • “Her anımda yanımda olduğun ve tüm zor zamanlarımda dostluğunu sonuna kadar hissettirdiğin için çok teşekkür ederim. İyi ki birlikte büyüme fırsatı bulmuşuz. Seni çok seviyorum canım dostum. İyi ki doğdun nice mutlu güzel yıllara.”
  • “Mutlulukların en güzelini yaşayacağın, yeni tecrübeler edineceğin ve hayatına daha çok güzellik katacağın  bir yıl dilerim. Çocukluğumuzdan bu yana, yanımda olduğun her gün için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun dostum.”
  • “En keyifsiz anımda beni eğlendiren, mutluluğumu paylaşan, derdime ortak olan çocukluk arkadaşım.. Bakışarak bile anlaştığım can dostum. Doğum günün kutlu olsun. Benim için her zaman bir arkadaştan çok daha fazlasısın. Hayatının her anında yanındayım, iyi ki doğdun!”

Çocukluk Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Kısa

İlginizi Çekebilir: Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

Tüm duygu ve düşüncelerinizi çocukluk arkadaşınıza en derinden hissettirebileceğiniz mesajlar, doğum gününü kutlamanın en zarif yollarından biridir. Ayrıca doğum günü mesajı yeterli olmaz bir de hediye almalıyım diye düşünüyorsanız endişelenmenize gerek yok.

Geleneksel hediyelerden sıyrılmanızı sağlayan Muhiku, birbirinden yenilikçi doğum günü hediyesi seçenekleri ile size farklı birçok alternatif sunuyor.

Çocukluk arkadaşınızı en iyi siz tanırsınız. Onun ihtiyaçları ve zevkleri doğrultusunda yapacağınız hediye seçimi ile doğum günü mesajınızı çok daha anlamlı bir hale getirebilirsiniz. Unutmayın! Çocukluk arkadaşınız için seçeceğiniz bir hediye, yazacağınız doğum günü mesajı kadar anlamlı olmalıdır.

Uzun cümleleri sevmeyen, sevgisini kısa ve net şekilde karşı tarafa hissettirmek istiyorsanız size sunacağımız çocukluk arkadaşa doğum günü mesajı kısa seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

  • “Canım dostum! seninle geçen her gün çok değerli, seninle büyümek çok özel. Çocukluğumun bir parçası olduğun için çok şanslıyım. İyi ki doğdun!”
  • “Çocukluğumuzdan bu yana, geçirdiğimiz her gün çok özel. Birlikte yapacağımız daha çok şey var. Doğum günün kutlu olsun can dostum!”
  • “Umarım bu yıl, tüm dilek ve isteklerinin gerçek olduğu bir yıl olur! Her şeyin en güzelini hak eden çocukluk arkadaşım, doğum günün kutlu olsun!”
  • “Doğum gününde yanında olamasam da kalbim seninle biliyorsun. Seninle birlikte büyümek benim en büyük şansım. İyi ki doğdun!”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir