Çizgi Film Karakterli Hediyeler – Çizgi Film Seven Birine Hediye

cizgi-film-karakterli-hediyeler-cizgi-film-seven-birine-hediye

Çizgi film karakterli hediyeler ile çevrenizdeki küçüklere ve içindeki çocuğu daima koruyan büyüklere neşeli bir sürpriz yapmaya var mısınız? Sizin için ünlü çizgi film karakterleriyle tasarlanan hediyeler arasından en güzel hediyelikleri seçtik. Siz de seçtiğimiz fikirlerden ilham alabilirsiniz, keyifli okumalar dileriz.

Yaşımız kaç olursa olsun hala Tom ve Jerry’nin amansız mücadelesini, tatlı kuş Tweety’nin maceralarını, Bugs Bunny’nin kıvrak zekasını ve daha nice karakterin eğlenceli maceralarını aynı tebessümle izliyoruz. O an sanki geçmişte bıraktığımız o küçük çocuğa geri dönüyoruz. Keyif dolu dakikaların gizli olduğu o çizgi film kuşağında huzuru, mutluluğu ve masumiyeti yeniden buluyoruz.

Dolayısıyla hediyenin en güzellerinin de bu karakterlerin eğlenceli dünyasında gizli olduğunu düşünüyoruz. Afacan, kurnaz, saf ya da sevgi dolu karakterle hazırlanan hediyeliklerle sevdiklerimizi geçmişin en tatlı anılarına doğru nostaljik bir yolculuğa çıkarmak istiyoruz.

? Muhiku, Looney Tunes hediyeleri ile böyle bir sürpriz hazırlayabilmeniz için sizlere en eğlenceli, en renkli ve en kaliteli hediyelikleri sunuyor. Sylvester ve Tweety, Tom ve Jerry, Bugs Bunny, Scooby Doo, Coyote ve Road Runner, Space Jam, Rick and Morty, Adventure Time gibi sevilen çizgi film karakterleriyle tasarlanan en güzel hediyelikleri Looney Tunes koleksiyonunda topluyor.

Sylvester ve Tweety Hediye Fikirleri

tweety fincan

Sarı kanarya Tweety’nin ve afacan kedi Sylvester’ın maceralarını hatırlamayan yoktur diye düşünüyoruz. Tweet ve Sylvester çizgi film kuşağının en sevilen karakterleri arasında yer alıyorlar. Ayrıca günlük hayatta kullandığımız eşyalara renk katıyor. Fincandan kupaya kitap ayracından ajandaya kadar pek çok eşya Tweety ve Sylvester ile yeniden tasarlanıyor.

Tweety Defter ya da Ajanda

Çizgi film karakterli hediyeler içinde bir diğer önerimiz ise Tweety defter ya da ajanda. Bir öğrenciye ya da ofis çalışanına hediye bakıyorsanız kesinlikle bu iki seçenekten birini değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Eğer bütçeniz kısıtlı değilse bu iki hediyeliği bir set haline de getirebilirsiniz.

Tweety defter not almayı daha eğlenceli hale getiriyor. Ajanda ise günlük, haftalık ya da aylık planlamalarda onlara yardımcı olacak. Diğer taraftan Tweety ajanda da tarih kısıtlaması olmadığı için hiçbir sayfa boşa gitmeyecek. Böylece haftalık planlamlar yapmak çok daha eğlenceli olacak ve zamanı en verimli şekilde kullanabilecekler.

Tweety ve Sylvester Özel Kesim Sticker

Sevdiklerinizin sıradan hayatına renkli bir dokunuş yapmak ister misiniz? Kitaptan deftere, telefondan tablete, mataradan termosa kadar pek çok eşyayı eğlenceli Tweety ve Sylvester sticker setleriyle renklendirmelerine yardımcı olabilirsiniz. Bu stickerlar günlük hayatta kullanılan eşyalara farklı bir hava katacak. Ayrıca içlerindeki o küçük çocuğu yeniden hatırlayacaklar.

Bugs Bunny Hediye Fikirleri

bugs-bunny-defter-fincan

En ünlü çizgi film karakterlerinden biri olan Bugs Bunny, bugün dahi maceralarıyla bizi yeniden ekran başına oturtuyor. Kimi zaman animasyon filmleriyle, kimi zaman ise çizgi film kuşağındaki maceralarıyla bizi ilk zamanki gibi güldürmeyi başarıyor. İşte, Bugs Bunny tasarımlı hediye çeşitleri de gülmeyi her defasında başaran sevdiklerinize önerdiğimiz hediyeler arasında yer alıyorlar.

Peki, sevdiklerinize neler armağan edebilirsiniz?

Lola ve Bugs Kahve Fincanı Seti

Bugs Bunny çizgi film karakterli hediyeler arasında ilk önerimiz Lola ve Bugs tasarımlı fincan seti. Yine bu fincan seti de Tweety tasarımlı fincan gibi kahve keyfine renkli ve eğlenceli bir dokunuş yapıyor. Sevdiklerinizin molalarına renk katarken onları renkli bir dünyaya doğru yolculuğa çıkarıyor. Tabii ki bu yolculuk mecazi anlamda. ?

Bugs Bunny Butik Defter

Not almak çoğu zaman sıkıcı ve yorucu olabiliyor. Bu sebeple yazmaya teşvik edecek bir şeyin arayışına girebiliyoruz. Bugs Bunny defter, not almayı sevmeyen büyüklere ya da küçüklere armağan edilebilecek en renkli ve en işlevsel hediye diyebiliriz. Bu eğlenceli defterle onları motive edebilir, iş veya okul yaşantısından keyif almalarını sağlayabilirsiniz.

Bugs Bunny Kitap Ayracı

Gelelim Bugs Bunny çizgi film karakterli hediyeler içindeki bir diğer önerimize. Bu defaki önerimiz kitap kurtlarına özel. Kitap okumayı sevenlerin olmazsa olmazı olan kitap ayraçları Bugs Bunny tasarımlarıyla daha renkli bir hal alıyor. Böylece kitap okumak her zamankinden çok daha keyifli oluyor.

Sticker seti

Tatlı kuş Tweety’nin ve onu kovalamaktan usanmayan Sylvester’ın sticker seti olur da Bugs Bunny’nin olmaz mı? Elbette Bugs Bunny sevenler için de sticker seti mevcut. Kullandığı eşyaları rengarenk çıkartmalarla süslemeyi seven büyüklere ya da küçüklere özel kesim Tweety sticker seti ile küçük ama tatlı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz bu sticker seti ile önerdiğimiz diğer hediyeleri set haline de getirebilirsiniz.

Tom ve Jerry Hediye Fikirleri

tom-ve-jerry-defter-fincan

Kedi ile farenin amansız mücadelesini her defasında kankalarla izleyen bir biz miyiz? Eminiz pek çoğunuz hala aynı tebessümle ve istekle Tom’un ve Jerry’nin maceralarını izliyorsunuz. Bazen TV’de rastgele açtığımız bir kanalda karşımıza çıkan Tom ve Jerry adeta hayatın bize küçük bir jesti gibi. Çünkü Tom ve Jerry’nin o heyecanlı kovalamacası bizi hayatın tüm stresinden ve koşuşturmasından bir anlığına da olsa çekip alıyor.

Tom ve Jerry Kahve Fincanı

Türk kahvesi keyfine keyif katacak diğer bir set ise Tom ve Jerry tasarımlı fincan seti. Tom ve Jerry’nin eğlenceli maceralarından esinlenilerek tasarlanan bu kahve fincanı sevdiklerinizin kahve keyfine eğlenceli bir hava katacak. Bu eğlenceli fincan setiyle özel günlerde, hiç büyümeyen çocuklara keyifli bir sürpriz yapabilirsiniz.

Tom ve Jerry Vintage Butik Defter

tom-ve-jerry-nostaljik-defter

Çizgi film karakterli hediyeler arasında elbette Tom ve Jerry tasarımlı defter de yer alıyor. Üstelik bu defter tamamen nostaljik bir çizimle süslü. Bu defter sevdiklerinizi nostaljik bir gezintiye çıkaracak. Ayrıca not almayı çok daha keyifli kılacak ve onlara çocuksu hayallerini yeniden hatırlatacak.

Tom ve Jerry Puzzle

Çizgi film karakterli hediyeler arasında bir diğer önerimiz ise Tom ve Jerry puzzle. Özellikle çocuklar için ve boş zamanlarını eğlenceli hobilerle geçirmeyi seven büyükler için oldukça işlevsel bir hediye diyebiliriz.

Çünkü puzzle, psikomotor becerilerini geliştirirken yaratıcı düşünmeyi destekleyen bir oyun. Ayrıca bilişsel yeteceği arttırır ve konsantrasyonu da geliştirir. Dolayısıyla hem büyükler için hem de küçükler için oldukça faydalı bir hediyedir. Hediyem hem kullanışlı hem de eğlenceli olsun mu diyorsunuz? O halde Tom ve Jerry hayranlarına puzzle ile keyif dolu bir sürpriz yapabilirsiniz.

Space Jam Hediye Fikileri

space-jam-kupa-mabbels-muhiku

Gelelim basketbolu sevdasını ve çizgi film tutkusunu birbirinden ayıramayanlara. Çizgi film karakterli hediyeler arasında yer alan Space Jam ürünleri özellikle basketbol sevelere hediye edebileceğiniz en güzel hediyelikler arasında yer alıyorlar. Bu maceraya yer yer Bugs Bunny ve arkadaşlarının da dahil olduğunu düşünürsek sevdiklerinizi rengarenk bir sürpriz bekliyor diyebiliriz.

Space Jam Mug

Kahve içmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı! Ünlü animasyon filmi Space Jam tasarımlı kupa, çizgi film keyfine de basketbol keyfine de ayrı bir hava katıyor. Özellikle erkeğe ve erkek çocuğa hediye seçmekte zorlananlara büyük kolaylık sağlıyor. Eğer yakınınızdan biri hem basketbol hem de çizgi film seviyorsa Space Jam’i bilmese dahi bu hediyeye bayılacak. Gerçi böyle birinin Space Jam’i bilmeme ihtimali yok denecek kadar az. ?

Space Defter

Gelelim Space Jam çizgi film karakterli hediyeler içinde yer verdiğimiz defter çeşitlerine. Bu defterler not almayı çok daha keyfili kılacaklar. Space Jam hediyeleri ile ofis çalışanlarına ya da öğrencilere harika bir hediye verebilirsiniz. Bu renkli ve sıra dışı hediye onları gülümsetirken şaşırtacak diyebiliriz.

Rick & Morty Hediyeleri

rick-and-morty-defter-kupa

Rick & Morty’nin maceralarını hayranlıkla ve büyük bir keyifle takip eden sevdiklerinizi mutlu edecek harika tavsiyelerimiz var. Size önereceğimiz hediye fikirlerinden ilham alabilirsiniz. Böylece sevdiklerinize hem renkli, hem eğlenceli, hem de kullanışlı bir hediye sunabilirsiniz. Peki, Rick & Morty hayranlarını mutlu edecek hediyeler neler?

İşte, çocukları ve ruhu hep çocuk kalanları mutlu edecek o hediyeler.

Kupa

Sevdiklerinizin çay ve kahve keyiflerine en renkli kupalarla keyif katabilirsiniz. Özellikle bu kupalar hayranı oldukları Rick and Morty tasarımlarıyla süslüyse bu keyif ikiye katlanacak diyebilirsiniz. Sevdikleriniz için en güzel Rick and Morty kupasını seçmek için tıklayın!

Haftalık Ajanda & Defter

Planlı ve çalışkan Rick and Morty hayranları için önerimiz ise birbirinden güzel defterler olacak. Farklı tasarımlarla süslenen haftalık ajanda ve defter çeşitleriyle onların iş ya da okul hayatlarına renkli bir dokunuş yapabilirsiniz. Böylece not almayı ya da plan yapmayı onlar için daha da keyifli kılabilirsiniz. Defter, ajanda ve tüm Rick and Morty hediyeleri için sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Yukarıda bahsettiğimiz çizgi film karakterli hediyeler dışında hediye yok mu? Elbette var! Adventure Time, Scooby Doo, Coyote and Road Runner gibi sevilen çizgi film karakterleriyle hazırlanan pek çok hediye Looney Tunes koleksiyonunda sizi bekliyor. Ayrıca bu rengarenk ürünlerle süslenen hediye kutuları arasından da seçim yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

karne-hediyesi-ne-alinir-7-karne-hediyesi-fikri
Daha Fazla

Karne Hediyesi Ne Alınır? 7 Karne Hediyesi Fikri

İçindekiler Gizle Okul Öncesi Karne Hediyeleri ÖnerileriSesli KitapBoyama Setiİlkokul Karne Hediyeleri ÖnerileriKitaplı Hediye KutusuOrtaokul Karne Hediyeleri ÖnerileriPatenMüzik AletiLise…
5-hediyelik-kahve-seti-onerisi
Daha Fazla

5 Hediyelik Kahve Seti Önerisi

İçindekiler Gizle Hediyelik Filtre Kahve SetiKahve Zamanı Hediye KutusuKahve Keyfi Hediye KutusuHediyelik Kahve Fincanı ve Türk Kahvesi SetiTürk…