Çiçek Hediye Ederken Yazılacak Sözler

burclara-gore-cicek-onerileri

Çiçek hediye ederken nasıl bir seçim yapmalıyım, hediyemi nasıl bir notla tamamlamalıyım diye düşünüyorsanız doğru adrestesiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmenin en renkli yollarından biri olan çiçekler Muhiku ile anlam kazanıyor. Özel günlerde veya içinizden geldiği herhangi bir günde hediye edeceğiniz çiçek modellerine buradan ulaşabilirsiniz. Üstelik nasıl bir not yazmam gerekiyor diye düşünmenize gerek yok çünkü  anlamlı çiçek notlarını sizin için derledik!

En Güzel Çiçek Notları

Çiçeğinizi seçtiğinize göre sıra geldi güzel bir not ile taçlandırmaya! Tercih ettiğiniz çiçeği benzersiz bir hediyeye dönüştürecek en önemli detay hiç şüphesiz yazdığınız nottur.

ogretmenler-gununde-hangi-cicek-alinir-muhiku-blog

Çünkü içtenlikle yazılmış bir mesaj çoğu zaman hediyeden daha büyük ilgi görmektedir. Kelimeler duygu yoğunluğu yaşamamızı sağlayan, en ince hediyelerden biridir.

Verdiğiniz hediye bir köşede unutulup gitse de yazılan not sizin için özel olan bir kitabın arasında olgunlaşmaya devam edecektir. Yani özel bir anıdan yola çıkarak yazılan her not hediyenizi güzelleştirecek belki de unutulmaz anılar bırakmanıza aracı olacaktır.

O halde lafı daha fazla uzatmadan çiçek hediye ederken yazılacak notlar nelerdir birlikte göz atalım.

Sevgiliye yazılacak çiçek notları en çok özendiğimiz, uzun süre düşündüğümüz notlar arasında yer alıyor. Sevgimizi kelimeler ile ifade ederken bazen zorlanabilir, ne yazacağımız konusunda kararsızlık yaşayabiliriz.

Yazacağımız notta dikkat etmemiz gereken ilk şey ise samimiyettir. Çünkü içtenlikle yazılan her not sevdiklerinizi mutlu edecektir.

Anne için Çiçek Notları

  • “Sevgili anneciğim, sana olan sevgim bir buket çiçeğe sığdıramayacağım kadar büyük. Senin gibi harika bir annenin varlığı benim için bir hazine. Seni çok seviyorum.”
  • “Anneciğim, bu çiçekler senin güzelliğini yansıtmaya yetmiyor. Yalnızca kalbimdeki sevgini ifade edebileceğim küçük bir armağan. İyi ki varsın, seni çok seviyorum!”
  • “Canım annem, bu çiçekler senin sevgin kadar renkli ve güzel. Hayatımın en değerli varlığısın. Seni çok seviyorum.”
  • “Çiçeklerden bile daha güzel annem, sana minnettarım. Sevgin ve şefkatin benim için en değerli hazine. Bu çiçekler, senin benim için yaptığın her şeyin bir sembolü. Seni sonsuz sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum.”
  • “Biricik annem, gülüşün senin için seçtiğim bu çiçekler kadar tatlı ve güzel. Seninle geçirdiğim her an benim için çok özel. Seni çok seviyorum.”
  • “Sevgili annem, sevgin ve şefkatin bu çiçekler kadar taze ve canlı. Varlığın benim için bir bahar gibi. Beni koşulsuz şartsız sevdiğin ve şefkatle sarmaladığın için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum, iyi ki benim annemsin.”

Doğum Günü Çiçek Notları

  • “Senin gibi güzel bir insana, doğum gününe yakışan en güzel çiçekleri gönderiyorum. Nice mutlu yıllara!”
  • “Doğum günün kutlu olsun! Bu çiçekler yeni yaşına renk ve neşe katsın.”
  • “Senin gibi özel birine doğum gününde sadece çiçek vermek olmazdı. Bu güzel çiçeklere eşlik eden sevgi dolu dileklerimi de kabul et. İyi ki doğdun, iyi ki varsın!”
  • “Nice mutlu yıllara! Özenle seçtiğim bu özel çiçek yeni yaşına renk getirsin. Nice güzel yaşlara kavuşman dileğiyle, iyi ki doğdun!”
  • “Doğum gününü çiçeklerle süslemek istedim. Umarım bu çiçekler, gününü daha da özel kılar.”
  • “Doğum günün kutlu olsun! Bu çiçekler, senin güzellik ve neşe dolu günlerle çiçeklenmiş bir yaşamın simgesi olsun.”
  • “Bir yıl daha yaşlandın, ama her geçen yıl seni daha da güzelleştiriyor. Doğum günün kutlu olsun, sevgili dostum!”
  • “Doğum gününü çiçeklerle renklendirmek istedim. Umarım bu küçük jest, senin için bir gülümseme getirir.”

Eşe Çiçek Notu Örnekleri

  • “Sevgilim, seninle paylaştığım her an benim için çok özel. Doğum günün kutlu olsun, birlikte geçireceğimiz nice mutlu yıllara!”
  • “Hayatımın en özel anlarına seninle ulaştım. Doğum günün kutlu olsun, aşkımız daima çiçek gibi taze kalsın.”
  • “Canım eşim, seninle bir hayatı paylaşmanın mutluluğu benim için bambaşka. Doğum günün kutlu olsun, seninle birlikte nice mutlu yıllara!”
  • “Seninle geçirdiğim her an, birlikte geçireceğimiz nice güzel yılların habercisi. Doğum günün kutlu olsun, sevgilim.”
  • “Seninle geçirdiğim her anı bir çiçek gibi hatırlıyorum; renkli, güzel ve kokulu. Doğum günün kutlu olsun, seninle daha nice güzel anılar biriktirmek dileğiyle.”
  • “Hayatımın en değerli çiçeği, doğum günün kutlu olsun! Seninle geçirdiğim her an benim için bir armağan.”
  • “Birlikte geçirdiğimiz her an, seninle olmanın ne kadar özel olduğunu hatırlatıyor bana. Doğum günün kutlu olsun, birlikte nice mutlu yıllara!”

Erkeğe Çiçek Notu Ne Yazılır?

  • “Sevgilim, seninle geçirdiğim her an, bir çiçeğin açtığı gibi renkli ve güzel. Seninle olmak benim için büyük bir mutluluk. Seni seviyorum.”
  • “Merhaba aşkım, sana bu çiçeği gönderiyorum. Çünkü senin gülüşün benim için dünyanın en güzel çiçeği. Seninle olmak her zaman beni mutlu ediyor.”
  • “Sayın [Erkek İsmi], sizinle çalışmak benim için gerçek bir zevk. Katkılarınız için teşekkür ederim.”
  • “Merhaba arkadaşım, seninle geçirdiğimiz anıları asla unutamam. İyi ki varsın, umarım bu çiçek seni mutlu eder.”
  • “Sevgili babacığım, senin benim için ne kadar özel olduğunu unutmanı istemiyorum. Teşekkür ederim, seni seviyorum.”
  • “Selam [Erkek İsmi], seninle geçirdiğimiz anılar benim için çok değerli. Umarım bu çiçek seni çok mutlu eder.”

Babaya Çiçek Kartı Not Örnekleri

  • “Sevgili babacığım, sana bu çiçekle kalbimden gelen sevgiyi ve minnettarlığı ifade etmek istedim. Her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum.”
  • “Saygıdeğer babam, bu çiçek içimdeki sevgi ve saygının bir ifadesi. Sana olan minnettarlığımı bu küçük hediye ile ifade etmek istedim. Bana her zaman ilham verdiğin için teşekkür ederim, iyi ki varsın!”
  • “Babacığım, bu çiçek sadece senin için. Senin sevgin ve öğretilerinle büyüdüm. Sen benim hayatımı şekillendirdin. Sana minnettarım ve seni çok seviyorum.”
  • “Saygıdeğer babam, bu çiçek sadece güzellikle dolu değil. Aynı zamanda senin için duyduğum sevgi ve saygının bir sembolü. Teşekkür ederim, her zaman yanımda olduğun için şanslıyım.”
  • “Babacığım, bu çiçek sana olan derin sevgimi ve minnettarlığımı ifade etmenin bir yolu. Bana her zaman destek oldun, güldüğümüzde ve ağladığımızda yanımda oldun. Seni seviyorum.”

Bonus: Hediye Çiçek Çeşitleri Nelerdir?

kadinlar-gununde-hangi-cicek-alinir-kadinlar-gunune-ozel-cicekler-muhiku-blog

Çiçekler, hayatın en güzel renklerinden ve sıklıkla tercih edilen hediyelerden biridir.  Sevdiklerimizi mutlu etmek için tercih ettiğimiz ilk yöntemlerden biri olan çiçek seçimine nasıl karar vermeliyiz?

Çiçekler renkleri, desenlerine göre farklı anlamlar taşımaktadır. Hediye olarak çiçeği tercih ediyorsanız sıradan bir seçim yapmamaya özen göstermelisiniz. Çünkü her çiçeğin bir dili, söylemek istediği bazı şeyler verdir. Örneğin orkide asil bir duruşu temsil ederken papatya saflığın ve sadeliğin sembolüdür. Dolayısıyla tercih edeceğiniz hediye çiçek çeşitleri ile istediğiniz mesajı da aktarabilirsiniz.

Hediye çiçek fiyatları her geçen  gün artış gösterirken taze ve kaliteli çiçeklere ulaşmak kolay olmuyor. Eğer siz de böyle bir düşünce içindeyseniz size mükemmel bir önerimiz var! Muhiku, mevsimin en taze çiçeklerini seradan kapınıza getiriyor. Birbirinden özel çiçek modellerine Muhiku ile ulaşabilir, sevdiklerinize özel bir çiçek aranjmanı gönderebilirsiniz.

Üstelik günlere göre ayrılmış çiçek modelleri sayesinde hangi çiçeği tercih etmeliyim diye düşünmenize gerek kalmıyor! Sevdiklerinize ince mesajlar göndermenizi sağlayacak olan; doğum günü çiçekleri, özür çiçekleri, geçmiş olsun çiçekleri ve daha birçok alternatife Muhiku ile ulaşabilirsiniz!

Saksı Çiçekleri

saksi-cicekleri

Uzun süre yaşayacak bir çiçek arıyorsanız mutlaka saksı çiçeklerine yönelmelisiniz. Çünkü saksı çiçekleri beslenme koşulları dikkate alındığı takdirde uzun süre yaşaya bilen çiçekler arasında yer almaktadır. Ayrıca bu çiçekler dekoratif amaçla da tercih edilen, yaşam alanlarına farklı bir hava katan çiçeklerdendir. Örneğin uzun süre az su ile yaşayan sukulent modellerini tercih ederek güzel bir hediye verebilirsiniz. Fakat tercihiniz daha naif ve renkli çiçek modellerinden yanaysa orkide de doğru bir seçim olacaktır.

Saksıda çiçek hediye etmek istiyorsanız bazı başlıklara dikkat etmelisiniz. Saksı çiçekleri her ne kadar uzun süre yaşasa da tercih ettiğimiz adresin ciddi bir önemi vardır. Solmuş veya yıpranmış bir şekilde gönderilen çiçeklerin hiçbir önemi yoktur. Dolayısıyla seçtiğiniz çiçek kadar tercih ettiğiniz adrese de dikkat etmelisiniz.

Taze Çiçek

Mevsimin en güzel çiçeklerinden oluşan taze çiçek modelleri, sevdiklerimizi mutlu etmek için tercih edebileceğimiz çiçek modelleri arasında yer alıyor. Rengarenk yapıları, mis gibi kokuları ile ortama pozitif bir enerji yayan taze çiçekler güne renk katmanın alternatif yönlerinden biri.

Özel günlerde tercih edebileceğimiz modeller arasında yer alan taze çiçekler, sevdiklerinizi mutlu etmenin en ince yollarından biri. Çünkü burada yer alan çiçekler uzun araştırmalar sonucu tasarlanmakta ve en taze şekilde sevdiklerinize ulaştırılmaktadır. Çiçek hediye göndermek istiyor fakat kararsızlık yaşıyorsanız taze çiçeklerin yaydığı etkiden mutlaka faydalanan deriz. Mevsimin en özel çiçekleri sevdiklerinizi mutlu edecek detaylar arasında yer alıyor.

Mevsimin En Taze Çiçekleri Muhiku’da!

cicek-buketi-sukulent-arajnmani-kibrit-mum

Sevdiklerinizi mutlu edecek çiçek modellerine Muhiku ile ulaşmaya ne dersiniz? En iyi çiçek gönderme sitesi olarak karşımıza çıkan Muhiku, çiçekleri göründüğü gibi yakınlarınıza teslim ediyor. Dolayısıyla seçtiğim çiçek göründüğü gibi midir diye düşünmenize gerek kalmıyor!

Muhiku ile mevsimin en taze çiçekleri doğallıklarından hiçbir şey kaybetmeden sevdiklerinize ulaştırılmak üzere yola çıkıyor! Size ise sadece seçim yapmak kalıyor. Üstelik seçim yapmak için de çok büyük araştırmalar yapmanıza gerek yok. Kişiye ve amaca göre ayrılan çiçek modelleri seçim yapmanızı bir hayli kolaylaştırıyor.

Çiçekler, özel günlerin aracı sevdiklerimizi mutlu etmenin en renkli yollarından biri. Çiçek hediye ederken çeşitlilik  arasında kararsız kalır, nasıl bir seçim yapmamız gerektiği konusunda şüpheye düşeriz. Fakat Muhiku ile çiçek seçerken kolay bir şekilde karar vereceksiniz. Çünkü Muhiku’da çiçekler gönderim amacına göre değişiklik göstermektedir.

Biliyoruz ki tercih edilen çiçek kadar yazılan not, gönderilen mesaj da büyük önem taşımaktadır. Gelin çiçek notları hakkında detaylı bilgi vermeden önce tercih edebileceğiniz çiçekler nelerdir birlikte göz atalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

saksi-cicekleri
Daha Fazla

Saksı Çiçekleri Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

İçindekiler Gizle Saksı Çiçekleri ÇeşitleriSukulentOrkide ÇiçeğiMenekşeKılıç ÇiçeğiGülKaranfilBegonyaBonsai AğacıSaksı Çiçekleri BakımıSaksı Çiçekleri Neden Sineklenir? Saksı çiçekleri çok seviliyor. Bunun…
feslegen-nasil-yetistirilir
Daha Fazla

Fesleğen Nasıl Yetiştirilir?

İçindekiler Gizle Fesleğen Nedir?Reyhan ile Fesleğen Aynı Mıdır?Fesleğen Bakımı Nasıl Yapılır?Fesleğen Yetiştirirken Karşılaşılabilecek Sorunlar ve Çözüm ÖnerileriFesleğen Sulama…
dogum-gunu-cicekleri
Daha Fazla

Doğum Günü Çiçeği Nasıl Olmalı?

İçindekiler Gizle Doğum Günü Çiçeği Nedir?En Güzel Doğum Günü Çiçekleri Nasıl Olur?Sevgiliye Doğum Günü ÇiçeğiArkadaşa Doğum Günü ÇiçeğiŞık…