Burçlara Göre Hediye Seçimi Nasıl Yapılır?

muhiku burclara gore hediye onerileri

Burçlara göre hediye seçimi yaparak sevdikleriniz için en doğru hediyeyi seçebileceğinizi biliyor musunuz? Çünkü burçlar kişiliğimiz ve ilgi alanlarımız hakkında bize ve sevdiklerimize büyük ipuçları verir. Bu ipuçları sayesinde sevdiklerimizi çok daha iyi analiz edebiliriz. Böylece onların hoşuna gidecek davranışlarda bulunabilir, hoşlarına gitmeyecek davranışlardan da kaçınabiliriz.

İnsanlık, geçmişten bu yana gökyüzünü hep merak etmiştir. Ay’ın, Güneş’in ve yıldızların hareketlerini yorumlayarak birtakım anlamlar yüklemiştir. Gökyüzünün insanlar üzerindeki etkisi ise yadsınamaz bir gerçektir.

Bu nedenle burçların, insanların kişilik özellikleri üzerinde çeşitli etkilerinin olduğu çoğu kişi tarafından kabul edilir. Dolayısıyla her bir burcun ilgi alanı, karakter özellikleri ve zevkleri birbirinden farklı olabilir. Burada hediye almak istediğimiz kişinin doğum günüyle burç tarihleri üzerinde durarak çeşitli burç özelliklerini dikkate aldığınızda ona en uygun hediyeyi nasıl sunabileceğiniz hakkında tüyolar vereceğiz.

Muhiku’nun doğum günü hediyeleri koleksiyonundan seçtiğimiz hediyeler burçlara göre hediye seçimi yaparken işinizi kolaylaştıracak. Çünkü Muhiku doğum günü hediyeleri koleksiyonunda her zevke ve ilgi alanına hitap eden hediye çeşitlerine yer veriyor.

Koç Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

koc burcuna hediye onerisi

♈ Koç Burcu Doğum Tarihi: 21 Mart – 20 Nisan

Koç burcu insanın kişilik özellikleri ve ilgi alanlarıyla başlayalım! Bakalım koç burcu özellikleri yolumuzu hangi hediyeye çıkarıyor?

Koç Burcunun Özellikleri: Öncelikle unutmamak gereken bir şey var ki Koç burcu, Zodyak’ın ilk burcudur, yani bir numaradır. Bu durum Koç burcu üzerinde büyük bir etkiye sebep olmuştur. Onlar her zaman bir numara olmak isterler.

Diğer taraftan Koç burcunu Mars yönetir. Mars ise adrenalin demektir. Dolayısıyla Koç burcu insanları enerjik, sabırsız, girişimci, atak, gözü pek, önce hareket eden fakat hareketlerinin sonucunu sonra düşünen bir burçtur.

Koç burcu aynı zamanda bir çocuk saflığına sahiptir. Bir çocuk ne kadar saf ve art niyetsiz ise Koç burcu insanı da öyledir. Burçlara göre hediye seçimi yaparken de Koç burcunun bu özelliklerini unutmamanız gerekir.

Eğer bir koç burcuna hediye seçmek istiyorsanız Bir Kutu Kahve Molası Hediye Kutusu sizin için güzel bir tercih olacaktır. Öncelikle bir lidere hediye aldığınızı unutmamalısınız. Bu kutunun içerisindeki kahve, çikolata ve odaklanmayı arttıran aromaterapi mumu Koç burcunun mücadeleci yanını besleyecektir.

Boğa Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

boga burcuna hediye onerisi

♉ Boğa Burcu Doğum Tarihi: 21 Nisan – 21 Mayıs

Evet, sıra inatçılıklarıyla ün salan boğa burçlarında. Bakalım yıldızlar boğa burcu insanıyla ilgili bizlere ne söylüyor, hadi başlayalım!

Boğa Burcu Özellikleri: Boğa burcu denildiği zaman eski inançları hatırlamak lazım. Eski inançlara göre Dünya, boğanın boynuzları üzerinde yer alırdı. Bu durum aslında Boğa burcunun gücünün bir simgesidir.

Boğa insanının diğer belirgin özellikleri ise çalışkan, pratik, üretken, iş bitirici olmasıdır. Diğer taraftan güzellik, sanat ve aşk tanrıçası olan Venüs en çok Boğa burcunda  kendini hissettirmektedir. Boğa burcunda Venüs, kendini daha çok maddi anlamda gösterir.

Onlar hep güzel olana sahip olmak isterler. Onlar için estetik ve lezzet son derece önemlidir. Boğa burçlarının diğer bir özelliği ise kedi gibi dört ayaklarının üzerine düşmeleridir. Onların yaptıkları yatırım daima değer kazanır.

Bir boğa burcu fakir doğmuş olsa bile mutlaka zengin ölecektir. Boğa burcunun özelliklerine baktığımızda onun için hediye seçerken mutlaka üretkenliğini göz önünde bulundurun.

Muhiku’nun hazırlamış olduğu Brownie Molası Hediye Kutusu onlar için mükemmel bir seçim olacaktır. İçerisinde bulunan brownieler, Boğa burcunun iştahını en iyi şekilde tatmin edecektir. Portakallı kahve ve turuncu fincan ona enerji verecek; motivasyonunu arttıracaktır. Tütsü seti ise yaratıcı bir ortam oluşturmalarını sağlayacaktır.

İkizler Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

ikizler burcuna hediye onerisi

♊ İkizler Burcu Doğum Tarihi: 22 Mayıs – 21 Haziran

Şimdi geldik ikizler burcu insanın kişilik özelliklerine ve ilgi alanlarına. Bakalım ikizler burcu özellikleri yolumuzu hangi hediyeye çıkarıyor, öyleyse başlayalım!

İkizler Burcu Özellikleri: İkizler burcu denildiği zaman akla ilk olarak iki ayrı uçta yaşama özellikleri gelmelidir. Onlar gülerken ağlayabilen, mutluyken kızgın olabilen ya da tam tersi kızgınken bir anda mutlu olabilen bir yapıya sahiptirler.

İkizler burcu insanının diğer bir özelliği ise kelimelerle arasının çok iyi olmasıdır. Onlar söyledikleri ile karşısındaki insanı çok kolay bir şekilde etkileyebilirler. Diğer taraftan onlar her şeyden çok çabuk sıkılabilirler. Bu nedenle sürekli eğlenmek isterler. Yaptıkları her şeyden keyif almak isterler. Bunun nedeni içlerinde asla kaybolmayan o küçük çocuktur.

Burçlara göre hediye seçimi yaparken İkizler burcunda dikkat etmeniz gereken en önemli özellik keyif almayı ve eğlenmeyi sevmeleridir. Onlar için Kahveli Hoş Sohbetler Hediye Kutusu benzersiz bir seçim olacaktır. Bu kutunun içeriğindeki minik hediyelerle karşılıklı kahve içerek keyifli saatler geçirebilirsiniz. Diğer taraftan deneyim kiti sayesinde İkizler burcunun üretkenliğini besleyebilirsiniz.

Yengeç Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

yengec burcuna hediye onerisi

♋ Yengeç Burcu Doğum Tarihi: 22 Haziran – 22 Temmuz

Sıra geldi yengeç burcu insanın kişilik özelliklerine ve ilgi alanlarına. Bakalım yengeç burcu özellikleri yolumuzu hangi hediyeye çıkarıyor?

Yengeç Burcu Özellikleri: Yengeç burçları diğer burçlar arasında en hassas ve kırılgan yapıya sahip burçlardır. Dolayısıyla onlarla olan ilişkilerinizde tavırlarınıza ve söylediklerinize çok dikkat etmeniz gerekir. Çünkü farkında bile olmadan onun kırılmasına sebep olabilirsiniz.

Yengeç burcu istediklerini elde etmek için bazen mızmızlanabilir. Diğer taraftan onlar hep duyguları ile hareket ederler. Bu durum onların bazen hata yapmalarına sebep olabilir. Onların merhamet duyguları çok fazla gelişmiştir ve anaç bir yapıya sahiptirler.

Yengeç insanı tüm dünyayı kucaklamak ister. Yengeç burcu aynı zamanda evcimen bir burçtur. Onlar, günlerce evden çıkmasalar bile şikayet etmezler; evde vakit geçirmeyi çok severler. Burçlara göre hediye seçimi yaparken Yengeç burcunun o hassaslığını ve duygusallığını göz ardı etmemek gerek.

Ona değer verdiğinizi ve onu düşündüğünüzü belli edebilmek adına size yardımcı olacak şey Muhiku’nun özenle hazırladığı Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu olacaktır. Bu kutu, ona verdiğiniz değeri ifade etmenize yardımcı olacak ve onun hassas kalbine dokunmanızı sağlayacaktır. Üstelik evde vakit geçirirken kaliteli zaman yaratmasına da yardımcı olacaktır.

Aslan Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

aslan burcuna hediye onerisi

♌ Aslan Burcu Doğum Tarihi: 23 Temmuz – 23 Ağustos

Gelelim aslan burcu insanın kişilik özelliklerine ve ilgi alanlarına. Bakalım aslan burcu özellikleri yolumuzu hangi hediyeye çıkarıyor, öyleyse başlayalım!

Aslan Burcu Özellikleri: Aslan burcu insanı dikkat çekmeyi ve fark edilmeyi sever. Zaten bir Aslan burcu insanını fark etmemeniz pek de mümkün değildir. O girdiği bir ortamda tüm dikkatleri bir anda üstünde toplayabilir. Bunu davranışları, giyimiyle veya yanındaki partneriyle gösterebilir.

Eğer bir Aslan burcu insanının sempatisini kazanmak istiyorsanız onu sürekli övmeniz ve şımartmanız gerekmektedir. Onlar hep onurlandırılmak ve gururlandırılmak isterler. Aslan burcu insanının diğer önemli bir özelliği ise gösterişe çok düşkün olmasıdır.

Aslan burcu dendiğinde onun için en ideal hediye Black and Classy Hediye Kutusu olacaktır. Kutunun içerisinde bulunan şık detaylar Aslan burcunun ilgisini çekecektir.

Başak Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

basak burcuna hediye onerisi

♍ Başak Burcu Doğum Tarihi: 24 Ağustos – 22 Eylül

Gelelim başak burcu insanın kişilik özelliklerine ve ilgi alanlarına. Bakalım başak burcunun özellikleri yolumuzu hangi hediyeye çıkarıyor? Hadi birlikte bakalım!

Başak Burcu Özellikleri: Başak burcu dendiğinde hemen hemen herkesin bildiği bir şey vardır ki, o da titizlikleri. Başak burçları temizliği çok severler, hatta bu konuda çok pimpirikliler. Bazen onun aynı yeri iki kez temizlediğini görürsünüz, buna asla şaşırmayın. Diğer taraftan son derece akıllı ve düzenli burçlardır. Fakat bazen o kadar ayrıntıya takılırlar ki bütündeki güzelliği gözden kaçırırlar.

Burçların özelliklerine göre hediye seçimi yaparken Başak burcu dendiğinde aklınıza ilk gelmesi gereken şey hediyenizin titiz ve düzenli olmasıdır. Onlar için belki de en ideal hediye Doğal Bakım Hediye Kutusu olacaktır. İçeriğinde bulunan kişisel bakım ürünleri onların titiz tarafına hitap edecektir. Dolayısıyla Başak burcu insanına bu kutu ile en ideal hediyeyi sunabilirsiniz.

Terazi Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

terazi burcuna hediye onerisi

♎ Terazi Burcu Doğum Tarihi: 23 Eylül – 23 Ekim

Sıradaki burcumuz terazi. Bakalım terazi burcunun kişilik özellikleri ve ilgi alanları nelermiş?

Terazi Burcu Özellikleri: Terazi burcu, Venüs tarafından yönetilmektedir. Burada Boğa burcundan farklı olarak Venüs’ün manevi tarafı Terazi burcunda kendini göstermektedir. Bu nedenle Terazi insanı sevgiyi, sanatı ve estetiği arar.

Terazi burcu insanları hem içsel hem de fiziksel anlamda çok güzeldirler. Onlar çirkinlikten ve dağınıklıktan asla hoşlanmazlar. Diğer önemli özellikleri ise kavgadan ve gürültüden nefret etmeleridir. Onlar sakinliği severler.

Terazi burçları her ne kadar seçim yapmakta zorlansalar da yaptıkları seçimlere sonuna kadar sahip çıkarlar. Burç özelliklerine göre hediye bakarken Terazi burcunda dikkat etmeniz gereken şey sakinliği sevmeleridir. Bir Terazi burcu için en güzel hediye Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu olacaktır. İçeriğindeki Lady Grey çayını yudumlarken bir taraftan “İnsan Neyle Yaşar?” kitabını okuyarak sakin ve huzurlu vakit geçirecektir.

Akrep Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

akrep burcuna hediye onerisi

♏️ Akrep Burcu Doğum Tarihi: 24 Ekim – 22 Kasım

Sıra geldi akrep burcu insanın kişilik özelliklerine ve ilgi alanlarına. Bakalım akrep burcunun özellikleri yolumuzu hangi hediyeye çıkarıyor, öyleyse başlayalım!

Akrep burcuna hitap eden en güzel doğum günü hediyeleri Muhiku’da sizi bekliyor! Muhiku’nun akrep burcuna hediye sayfasını ziyaret ederek akrep bucu sevdikleriniz için en güzel hediyeyi seçebilirsiniz.

Akrep Burcu Özellikleri: Akrep burcu, Mars ve Plüton tarafından yönetilir. Plüton, yer altı dünyasının lideridir. Dolayısıyla Akrep burçları deyince güç, iktidar ve liderlik kavramları aklımıza gelmelidir.

Akrep burcu insanı yeryüzündeki en ideal arkadaştır. Onlara bütün sırlarınızı verebilirsiniz. Çünkü bir Akrep burcu insanının ağzından kolay kolay laf alamazsınız. O tam bir sır küpüdür. Akrep burcu insanının bir başka özelliği ise kindar olmalarıdır. Onların gözünden bir kere düştüğünüzde asla eski samimiyeti yakalayamazsınız. Çünkü kendilerine yapılanı asla unutmazlar.

Akrep burcu insanı için ideal hediyelerden biri Sevgini Paylaş Hediye Kutusu olacaktır. Bu kutu ona olan sevginizi ifade etmenizi sağlayacaktır. Sevgini Paylaş Kutusu ile kahvelerinizi yudumlarken keyifli bir şekilde sohbet edebilirsiniz.

Yay Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

yay burcuna hediye onerisi

♐️ Yay Burcu Doğum Tarihi: 23 Kasım – 21 Aralık

Gelelim aslan yay burcu kişilik özelliklerine ve ilgi alanlarına. Bakalım yay burcu özellikleri yolumuzu hangi hediyeye çıkaracak?

Yay Burcu Özellikleri: Yay burcu insanı tam bir gezgindir. Onların hayatları boyunca doyuramadıkları tek tarafları belki de seyyah ruhlarıdır. Onların diğer önemli bir özelliği ise özgür bir ruha sahip olmalarıdır. Onlar kısıtlanmaktan ve kısıtlamaktan asla hoşlanmazlar.

Yay burcu insanının herkesçe bilinen diğer bir özelliği ise neşe dolu olmalarıdır. Onların yanından asla moraliniz bozuk ayrılamazsınız, sizi eğlendirecek bir şey muhakkak bulurlar. Yay burcu dendiğinde her ne kadar kahkahaları kulaklarımızda çınlasa da ruhunu kolay kolay açmaz. O içinde yaşadığı içsel bunalımları ve sıkıntıları daima gizler.

Burçlara göre hediye seçiminde belki de en kolay hediye seçilebilecek burç, Yay burcudur. Çünkü hemen hemen herkes onun seyahate ve yeni kültürlere olan düşkünlüğünü bilir. Bir Yay burcu için elbette en ideal hediye Dünya Çayları Kutusu olacaktır. Bu kutu ile Yay burcu hem yeni lezzetler tatmış olacak hem de o çayların ait olduğu yerlere seyahat etmiş gibi hissedecek.

Oğlak Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

oglak burcuna hediye onerisi

♑ Oğlak Burcu Doğum Tarihi: 22 Aralık – 20 Ocak

Sırada oğlak burcu var! Oğlak burcunun kişilik özelliklerine ve ilgi alanlarına bir göz atalım. Bakalım, hangi hediye onlara göreymiş?

Oğlak Burcu Özellikler: Oğlak burcu dendiğinde aklımıza gelecek ilk şey onların iş dünyalarındaki başarılarıdır. Onlar bir anlamda iş dünyasının lideri sayılırlar. Onlar soğukkanlı, ciddi, planlı, güvenilir, ayakları yere sağlam basan insanlardır.

Oğlak burcu insanlarının ciddiyetlerinin ardında mizah yeteneği son derece güçlü insanlar yatar. İlk etapta bu yanını size göstermez fakat zamanla samimiyet kurdukça onun neşeli ve güleç yanını keşfedebilirsiniz.

Oğlaklar hayatlarını planlı bir şekilde yaşarlar ve bu nedenle kolay kolay gelecek endişesi yaşamazlar. Oğlak burcu insanı için en ideal hediye Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu olacaktır. İçeriğinde bulunan hediyelerin yanı sıra yıldız motifli defter ile onun planlı yapısı için minik bir jest yapmış olacaksınız.

Kova Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

kova burcuna hediye onerisi

♒ Kova Burcu Doğum Tarihi: 21 Ocak – 18 Şubat

Şimdi geldik kova burcu insanın kişilik özelliklerine ve ilgi alanlarına. Bakalım kova burcunun özellikleri yolumuzu hangi hediyeye çıkarıyor, öyleyse başlayalım!

Kova Burcu Özellikleri: Kova burcu insanları son derece akıllıdırlar. Onlar hep farklı yöne giderler. Bu nedenle diğer burçlardan son derece farklıdırlar. Onlar uçuk kaçık, ele avuca sığmayan ve kafasına estiğini yapan tiplerdir. Kova burcu insanı keşfetmeye bayılır.

Dahiler, bilim insanları en çok kova burcundan çıkar. Onlar hümanist bir yapıya sahiptirler. Bütün dünyayı kucaklarlar. Kova burcu insanı da tıpkı Yay burcu insanı gibi özgürlüğüne ve bağımsızlığına son derece düşkündür.

Burçlara göre hediye seçimi yaparken belki de en çok zorlanılacak burç Kova burcudur. Onun o aykırı ve ele avuca sığmayan tavrı için en ideal hediye Kendi Kutunu Yap olacaktır. Burada onun için en ideal parçaları seçip, ona özel bir kutu hazırlayabilirsiniz.

Diğer taraftan Kova burcu kadınına Girl Power Hediye Kutusu‘nu armağan edebilirsiniz. Kutunun içerisindeki her bir detay onlara güç verecek ve enerjilerini besleyecektir.

Balık Burcu Özellikleri ve Hediye Seçimi

balik burcuna hediye onerisi

♓ Balık Burcu Doğum Tarihi: 19 Şubat – 20 Mart

Gelelim duygusal balık burcu insanın kişilik özelliklerine ve ilgi alanlarına. Bakalım balık burcunun özellikleri yolumuzu hangi hediyeye çıkarıyor? Haydi başlayalım!

Balık Burcu Özellikleri: Balık burcu dendiği zaman hemen hemen herkesin aklına gelen ilk şey duygusal olmalarıdır. Onlar kırılgan ve nahif bir yapıya sahiptirler.

Balık burcu Neptün tarafından yönetilir. Neptün’ün de etkisiyle estetiğin, sanatın ve yaratıcılığın en fazla kendini gösterdiği burç, balık burcudur. Dolayısıyla büyük sanatçılar hep Balık burcundan çıkar. Onların iç dünyası çok zengindir. Aynı zamanda kendi iç dünyalarında yaşamayı severler. Balık burcunun diğer bir özelliği ise paylaşımcı olmalarıdır. Ellerinde ne varsa paylaşmayı severler.

Bir balık burcu insanı için alınacak en ideal hediye elbette Atlas Hediye Kutusu olacaktır. Bu kutu ile onun hassas noktasına dokunacak ve nahif ruhunu okşamış olacaksınız. Bu kutu ile aslında ona, her şey seninleyken güzel mesajını da vereceksiniz.

Burç tarihleri ve burçların özellikleri ile size hediye seçiminizde yardımcı olmayı amaçladık. Sizin de konuyla ilgili önerileriniz varsa yazının altındaki yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kocaya-hediye-ne-alinabilir
Daha Fazla

Kocaya Hediye Ne Alınabilir?

İçindekiler Gizle Kocaya Anlamlı Hediye ÖnerileriEşime Doğum Günü Hediyesi Ne Alabilirim?Kocama Evlilik Yıldönümü Hediyesi Ne Alabilirim?Kocaya Sevgililer Günü…