Burçlara Göre Doğum Günü Mesajları

burclara-gore-dogum-gunu-mesajlari

Burçlara göre doğum günü mesajı önerilerimizle sevdiklerinize en iyi şekilde hitap edecek doğum günü mesajını yazmak ister misiniz? O halde sizin için derlediğimiz doğum günü mesajlarından ilham alarak sevdiklerinizin özel gününde onlara en güzel satırları yazabilirsiniz.

Sevdiklerinizi mutlu edecek cümleler kurabilmek için onun kişiliğini iyi tanıyor olmanız gerekir. Birinin kişiliğini en iyi şekilde analiz etmek de kişinin burcunu bilmekten geçer! Çünkü burçlar ne kadar genel bilgi veriyormuş gibi görünse de karşıdaki kişiyi en ince detaya kadar tanımanızı sağlar.

Siz de sevdiklerinizin yüreğine en iyi şekilde dokunacak ve onları çok mutlu edecek bir doğum günü mesajı yazmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz örneklerden ilham alabilirsiniz.

? Sevdikleriniz için birbirinden güzel doğum günü hediyelerini Muhiku üzerinden inceleyebilirsiniz.

Doğum günü mesajını sevdiklerinizin burcuna uygun bir hediyeyle taçlandırmak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise burçlara göre hediyeler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Koç Burcuna Doğum Günü Mesajı

koc-burcuna-dogum-gunu-mesaji

İlginizi Çekebilir: İyi ki Doğdun Hediye Kutusu

Koç burcu enerjik ve ataktır. Lider özelliği baskın olan koçların en önemli diğer özellikleri çabuk sinirlenmeleri ve sabırsız olmalarıdır. Dolayısıyla burçlara göre doğum günü mesajı yazarken koç burcunun bu spesifik özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız.

Oldukça sabırsız oldukları için lafın sonunu merak edeceklerdir. Bu sebeple içinizden geçen her şeyi en kısa şekilde yazmalısınız. Kısacası bir koça doğum günü mesajı yazıyorsanız az lafla çok şey anlatmalısınız.

  • Bu özel günde hayata gözlerini açan canım arkadaşımın doğum günü kutlu olsun. Seni çok seviyorum!

Boğa Burcuna Doğum Günü Mesajı

boga-burcu-icin-dogum-günü-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Dünya Kahveleri Kutusu

Boğa burcu insanı düzenli yaşamayı sever ve tutkularının peşinden gider. Oldukça sevecen olan boğalar, koçların aksine son derece sabırlıdır. Güvenilir, sadık ve sevecen olan boğalar bir o kadar da soğukkanlıdır.

Yemeğe düşkünlüğü ile bilinen boğa burçlarına doğum günü hediyesi olarak kahve aboneliği armağan edebilirsiniz.

Burçlara göre doğum günü mesajı yazmayı düşünüyorsanız boğa burcunun bu özelliklerine dikkat etmenizde fayda vardır. Oldukça sevecen olan boğa burcu insanına sevgi dolu cümleler içeren bir doğum günü mesajı yazabilirsiniz.

  • Bugün seni çok seven birinin olduğunun hisset ve mutlu ol! Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun canımın içi.

İkizler Burcuna Doğum Günü Mesajı

ikizler-burcuna-dogum-gunu-mesaji-fikirleri

İlginizi Çekebilir: Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu

İkizler burcu insanı entelektüel bir kişiliğe sahiptir. Mantıklı, konuşkan ve meraklı yapısıyla tanınan ikizler burcu için doğum günü mesajı oluşturmak istiyorsanız onun meraklı özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Oldukça meraklı olan ikizler burcuna yazacağınız doğum günü mesajını sürpriz bir sonla bitirebilirsiniz. Mesajın sonunda çok şaşıracaklardır.

  • Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum olduğum yerden. Bil ki doğum gününü asla unutmadım. Lafı uzatmayayım canım benim, minareden atlarım yeni yaşını kutlarım.

Yengeç Burcuna Doğum Günü Mesajı

yengec-burcuna-dogum-gunu-mesaji

İlginizi Çekebilir: Ruhunu Tazele Hediye Kutusu

Yengeç burcu insanının en iyi bilinen özelliği yüksek bir hayal gücüne sahip olmasıdır. Heyecanlı ve alıngan bir yapıya sahip olan yengeç burcu insanına doğum günü mesajı yazarken kuracağınız cümlelere dikkat etmelisiniz.

  • Yüzündeki masumane gülümsemeyi asla kaybetmemen dileğiyle, seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun!

Aslan Burcuna Doğum Günü Mesajı

aslan-burcuna-dogum-gunu-mesaji-ne-yazilir

Hediye Önerisi: Marble Hediye Kutusu

Bu burcun özelliği hakkında herhangi birine soru sorduğunuzda duyacağınız ilk özellik egolu yapıları olacaktır. Aslan burcu insanı fazlasıyla kibirlidir.

Açık görüşlü, heyecanlı ve yaratıcı olan aslan burcu için yazacağınız doğum günü mesajında egosundan faydalanabilirsiniz. Aslan burcu övülmeyi sever. Bu sebeple doğum günü mesajını yazarken aslan insanını bol bol övmelisiniz.

  • Sen; en güzel şairlerin bile kuramadığı kafiyesin. İyi ki doğmuşsun ve iyi ki seni tanımışım!

Başak Burcuna Doğum Günü Mesajı

basak-burcuna-dogum-gununde-ne-mesaj-yazilir

Hediye Önerimiz: Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu

Başak burcu insanı ince eleyip sık dokumasına karşın oldukça rahat bir yapıya sahiptir. Tartışmalardan uzak duran başak burcu insanı geleneklere de son derece bağlıdır.

Son derece dürüst olan başak burcu insanına doğum günü mesajı yazarken de dürüst cümleler kurmalısınız. Kısacası içinizden geleni tüm samimiyetinizle, olduğu gibi yansıtmalısınız.

  • Keşke sade bir mesajla değil de yanı başında gözlerinin içine bakarak kutlayabilseydim bu özel anı. Kocaman ve hiç bırakmayacakmış gibi sarılabilseydim sana… İyi ki doğdun, seni çok seviyorum!

Terazi Burcuna Doğum Günü Mesajı

terazi-burcuna-dogum-gunu-mesajlari

Hediye Önerisi: Mithra Kutusu

Dürüst ve kurallara bağlı olan terazi burcu insanı büyüleyici yapısıyla dikkat çeker. Oldukça kolay etkilenen terazi insanına yazacağınız doğum günü mesajına ekleyeceğiniz birkaç süslü kelime onun ruhunu okşamaya yetecektir.

Bu sebeple burçlara göre doğum günü mesajı yazarken hiç zorlanmayacağınız burçların başında gelir terazi burcu insanı.

  • En değerli hazinem iyi ki doğdun, iyi ki varsın!

Akrep Burcuna Doğum Günü Mesajı

akrep-burcu-icin-dogum-gunu-mesajlari

Hediye Önerimiz: Kahve Keyfi Hediye Kutusu

Akrep burcu insanı yüksek sezgi yeteneğine sahiptir. Sağlam bir iradeye sahip olan akrep burcu insanı yardımsever, kıskanç ve kuşkucu bir yapıya da sahiptir. Bu sebeple akrep burcu insanı için doğum günü mesajı yazmakta zorlanabilirsiniz.

Size tavsiyemiz duygularınızı tüm çıplaklığıyla akrep burcu insanına yansıtmanız olacaktır. Çünkü sezgi yeteneği yüksek olan akrep insanı en ufak bir samimiyetsizliği çok kolay anlayacaktır.

  • Belki yanında değilim ama bil ki tüm kalbimle yanındayım. Nice yaşların olsun, iyi ki doğdun!

Yay Burcuna Doğum Günü Mesajı

yay-burcuna-dogum-gunu-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Atlas Kutusu

Yay burcu insanı uçlarda yaşar. Onun için ya heptir ya da hiç. Özgürlüğüne oldukça düşkün olan yay burcu insanını gülümsemesinden fark edersiniz.

Küçük şeylerden mutlu olabilen yay burcu insanı için yazacağınız en ufak güzel söz bile yeterli olacaktır.

  • Hep birlikte mutluluk dolu ve benzersiz günler yaşamak dileğiyle, doğum günün kutlu olsun!

Oğlak Burcuna Doğum Günü Mesajı

oglak-burcuna-dogum-gunu-mesaji-ornekleri

Hediye Önerisi: Black and Classy Hediye Kutusu

Oğlak burcu insanı nazik, sevimli, özenli, kararlı ve net çizgileri ile tanınırlar. Onun için yazacağınız doğum günü mesajına onun nazik tavrına uygun bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

Oldukça özenli bir yapıya sahip olan oğlak burcu insanına yazacağınız doğum günü mesajını özenerek yazmalısınız. Çünkü oğlak burcu insanı özenli olduğu kadar kendi için yapılan şeylerde de özenli olunmasına dikkat eder.

  • Gökyüzündeki tüm yıldızlar yeni yaşında hayatına ışık katsın. Daima en güzel günlerin senin olması dileğiyle, doğum günün kutlu olsun!

Kova Burcuna Doğum Günü Mesajı

kova-burcuna-dogum-gunu-mesaji

İlginizi Çekebilir: Cool Kid Hediye Kutusu

Kova burcu insanı dik kafalılığıyla dikkat çeker. Heyecanlı, yaratıcı ve ileri görüşlü kova burcu insanına yazacağınız cümleler klişe ifadeler içermemeli.

Burçlara göre doğum günü mesajı yazarken kova burcunun bu özelliğini göz önünde bulundurmalısınız.

  • Yüzündeki o tatlı gülümsemenin daima var olması dileğiyle, nice güzel yaşlara!

Balık Burcuna Doğum Günü Mesajı

balik-burcu-dogum-gunu-mesaji

Hediye Fikri: Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Balık burcu insanın en belirgin özelliği duygusal olmasıdır. Bu sebeple ona yazacağınız doğum günü mesajının duygu yüklü olmasına dikkat edin. Böylelikle oldukça kolay etkilenen balık burcu insanını derinden etkileyebileceksiniz.

  • En kötü günlerimde yanımda desteği ile beni düştüğüm yerden kaldıran güzel insan, doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın!

Son olarak burçlara göre hediye önerileri bulabileceğiniz yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

tiyatro-seven-birine-hediye
Daha Fazla

Tiyatro Seven Birine Hediye Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Tiyatro Seven Birine Hediye ÖnerileriTiyatro Seven Kadına HediyeTiyatro Seven Erkeğe HediyeTiyatro Oyuncusuna Ne Hediye Alınır?Aromaterapi Hediye…