Berbere Hediye – Berbere Alınacak Hediyeler Nelerdir?

berbere-hediye-ne-alinir-muhiku-blog

Berber yakınlarınıza ya da favori berberinize küçük bir jest yapabileceğiniz berbere hediye önerilerini bu içeriğimizde topladık. Berberler için özel olarak seçtiğimiz hediyelerden ilham alabilirsiniz. Böylece mükemmel işçiliği ile kendine hayran bırakan berber yakınlarınıza küçük bir hediye armağan edebilirsiniz. Ya da favori berberinize güzel bir jest yapabilirsiniz.

Hediye önerilerimiz en güzel kokular, birbirinden aromatik lezzetler ve en kullanışlı hediyeler arasından seçtiğimiz önerilerle oluşturduğumu berbere hediye içeriğimizde her berberin hoşuna gidebilecek hediye seçenekleri yer alıyor. Dolayısıyla bu hediye önerilerimizi yazarken kişiye özel hediye seçeneklerinin biraz dışına çıktık. Çünkü bu hediyelerin farklı kişiliklere ve ilgi alanlarına hitap etmesi gerekiyordu.

Eğer siz daha berber yakınınız ya da en sevdiğiniz berberiniz için daha kişisel bir hediye hazırlamak istiyorsanız kişiye özel hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Onların ilgi alanlarına ve zevklerine hitap eden hediyelikleri seçerek onlara özel bir hediye kutusu tasarlayabilirsiniz.

Berbere Hediye Önerileri

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni-tasarim
Kahve Keyfi Hediye Kutusu

Berber yakınlarınıza yorucu bir günün ardında keyifle geçirebilecekleri birkaç saat armağan etmek ister misiniz? Onlar için gün içerisinde ya da gün sonunda geriye doğru yaşlanıp bir fincan kahvenin keyfini sürebilecekleri eşsiz bir hediye kutusu seçtik. Diğer taraftan yoğun çalışma temposunda onlara büyük yardımı dokunacak bir hediye önerisinde de bulunmayı ihmal etmedik.

İşte, sizler için seçtiğimiz berbere hediye seçenekleri!

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

En lezzetli kahvelerin mis gibi kokularla harmanlandığı Kahve Keyfi Hediye Kutusu berber yakınlarınıza ya da favori berberinize jest yapmak için tercih edebileceğiniz hediyelerden bir tanesi. Kahve Keyfi Hediye Kutusu onların yaşam alanına ya da çalışma ortamına rahatlatıcı bir hava kayarken bir taraftan da onlara en lezzetli kahveleri deneyimleme fırsatı verecek.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu;

  • Guatemala kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Bardak altlığı, kupa,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığının yakaladığı muhteşem uyumla tasarlanan en şık hediye kutularından bir tanesi.

Berber yakınlarınıza armağan edebileceğiniz en hoş hediye kutularından biri olan Kahve Keyfi Hediye Kutusu’nun içerisine dilerseniz en çok tercih edilen hediyelikler arasından da ekleme yapabilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu ve bu konseptte hazırlanan diğer hediye kutusu seçeneklerine ilginç hediyeler sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Duvar Saati

Her meslek grubu için zaman elbette çok önemli fakat berberler için ayrı bir öneme sahip. Yapılan işlemlerde sürenin bir dakika dahi aşılması istenmeyen sonuçlarla karşılaşılmasına sebep olabilir. Dolayısıyla berber yakınlarınızın salonlarını süsleyecek şık bir duvar saati hem ortama hava katacak hem de onlara çalışırken saati takip etme kolaylığı sağlayacak.

Erkek Berbere Hediye Önerileri

en-yeni-erkege-hediye-kutusu

Erkek berbere hediye önerilerimiz içerisinde erkekler için özel olarak tasarlanan en şık hediye kutusuna ve dünyanın en özel kahvelerini tadabilecekleri bir hediye önerisine yer verdik. Dilerseniz onlara en şık ayrıntılarla süslenen şık bir hediye kutusu, dilerseniz de dünyanın en meşhur kahvelerini tadabilecekleri eşsiz bir tadım kutusu armağan edebilirsiniz.

İşte, erkek berbere hediye edebileceğiniz en güzel hediye seçenekleri!

Erkeğe Hediye Kutusu

Erkeğe Hediye Kutusu, erkeklerin zevklerine ve ilgi alanlarına göre hazırlanan en şık hediye kutularından bir tanesi. En sevdiğiniz berberinize ya da berber yakınlarınıza bu dopdolu hediye kutusu ile benzeri görülmemiş bir jest yapabilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu içerisinde;

  • Guatemala’nın en kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilen Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Yade’nin en sevilen mumlarından biri olan okyanus kokulu aromaterapi mum,
  • Çikolata,
  • Siyah tükenmez kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Siyah seramik kupa,
  • French press,
  • Ayrıca kahve bilgi kartı yer almaktadır.

En yoğun saatlerinde, kahve molalarında ve gün sonunda ona eşlik edecek bu eşsiz hediye kutusu ile berber yakınlarınıza kullanışlı ve şık bir hediye armağan edebilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu’na ve erkeklere özel tasarlanmış diğer hediye kutusu seçeneklerine erkeğe hediye sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu

Eşsiz kahve çekirdeklerinden elde edilen en lezzetli filtre kahvelerden oluşan bir hediye kutusu mu? Düşüncesi bile heyecanlandırmaya fazlasıyla yeterken gerçeğinin yaratacağı heyecanı hayal dahi edemiyoruz. Dünya Kahveleri Kutusu daha kapağını açmadan bile bulunduğu ortama büyüleyici kahve kokusunu yayacak!

Berbere küçük bir jest yapmak isteyen herkesin göz önünde bulundurması gereken önerilerden biri de Dünya Kahveleri Kutusu. Bu kutuda beş farklı ülkeden seçilen en kaliteli ve en aromatik kahve çeşitleri yer alıyor. Açıkçası Dünya Kahveleri Kutusu’nun içerisinde yok yok.

Dünya Kahveleri Kutusu;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Son olarak kahvelerle ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığından oluşmaktadır.

Dilerseniz bu lezzet dolu hediye kutusunun içerisine; French press, siyah seramik kupa ya da en çok tercih edilen hediyeler arasından da ürün ilave edebilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu ve daha pek çok konseptle hazırlanan diğer hediye seçeneklerini incelemek için hediye kutusu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

ogrenciye-hediye-ne-alinir
Daha Fazla

Öğrenciye Hediye Olarak Ne Alınır ?

İçindekiler Gizle Erkek Öğrenciye Hediyeİyi ki Doğdun Hediye KutusuSiyah Sever Hediye KutusuKız Öğrenciye HediyeAtlas Hediye KutusuCool Kid Hediye…