Bebek Albümü Nasıl Hazırlanır? Bebek Anı Kitabı Fikirleri

bebek-albumu-nasil-hazirlanir-bebek-ani-kitabi-fikirleri

Bebeğinizin anbean gelişimini ölümsüzleştirerek onun için unutulmaz bir anı bırakma fikri kulağa nasıl geliyor? Bebek albümü hazırlama fikirlerimizden ilham alarak bebeğinize en özel hediyeyi verebilirsiniz. Aynı zamanda ona ölümsüz bir armağan bırakabilirsiniz.

Fotoğraflar bize yalnızca geçmişte yaşadığımız mutlu anlarımızı hatırlatmakla kalmaz. Aynı zamanda nasıl değiştiğimizi de gösterir.

Bebekler ise doğdukları andan itibaren hızla gelişirler ve büyürler. Bir hafta önce giydirdiğiniz zıbının bir hafta sonra küçük geldiğine şahit olmanız muhtemeldir.

Gelişimi süresince onun yalnızca fiziksel büyümesine de şahitlik etmeyiz. İlk ayağa kalkışına, ilk emekleyişine ve ilk adımlarına da şahitlik ederiz. Dolayısıyla onun için hazırlayacağımız bir fotoğraf albümü ile kendi gelişimini ve ilk deneyimlerini görme fırsatını ona verebiliriz.

Fotoğraf albümünü kendi bebeğiniz için hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda sevdiğiniz miniklerin özel günleri için de hazırlayabilirsiniz. En güzel fotoğraflarını seçerek onlar için en özel hediyeyi oluşturabilirsiniz.

Sevdiklerinizin özel anlarına Muhiku’nun hediye dünyası ile ortak olamaya ne dersiniz? Muhiku’nun farklı konseptlerle tasarladığı bebek hediyeleri içerisinden herkese ve her zevke göre hediye seçimi yaparak onlara en özel hediyeleri armağan edebilirsiniz.

Bebek Albümü Nasıl Yapılır?

bebek-albumu-nasil-yapilir

Bebeğiniz ya da çevrenizdeki sevdiğiniz bir minik için albüm hazırlamak istiyorsanız kolları sıvamaya hazır olun! Çünkü bu albümü hazırlarken birazcık uğraşacaksınız. Bu başlık altında bebekler için albüm hazırlarken nelere dikkat edeceğinize değineceğiz.

İşte, bebek fotoğraf albümü nasıl yapılır, sorusunun cevapları!

  • Öncelikle bir konsept belirlemekle işe başlayın. Yani fotoğraf albümü bebeğin ilk deneyimlerini mi, ailesiyle yer aldığı sevgi dolu kareleri mi, yoksa hızlı gelişimini mi içermeli? Bu soruya cevap verdiğiniz takdirde farkında olmasanız da işin büyük bir kısmını halletmiş olacaksınız.
  • Fotoğraflar arasındaki kronolojik sıralamaya dikkat edin. Mesela bebeğin önce 6 aylık ardından 2 aylık fotoğrafını albüme koymayın. Eğer kronolojik sıraya uyarsanız fotoğraf albümünüz içerisindeki ahengi yakalayabilirsiniz.
  • Sıra geldi fotoğrafları yerleştirmeye! Seçtiğiniz fotoğrafları özenle albüme yerleştirip kenarlarını tatlı çıkartmalarla süsleyebilirisiniz.

Bu adımları dikkate aldığınız takdirde bebeğiniz ve sevdiğiniz bir bebek için güzel bir hediye ya da hatıra hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda Muhiku’nun yenidoğan bebek hediyeleri sayfasına bakabilirsiniz.

Bebek Albümü Hazırlama Fikirleri

bebek-albumu-hazirlama-fikirleri

Sizin için hazırladığımız beş farklı bebek albümü hazırlama fikrinden ilham alarak bebeğinize ya da çevrenizdeki miniklere unutulmaz bir anı bırakabilirsiniz. İşte, sizin için seçtiğimiz en sevilen beş bebek fotoğraf albümü fikri!

Bebek Ultrason Albümü

Bebek ultrason albümü ile bebeğin dünyaya gözlerini açmadan önceki tüm gelişimini tek bir yerde toplayabilirsiniz. Belli periyotlarla çekilen ultrason görüntülerini sırayla bir albüme yerleştirerek bebeğinize unutulmaz bir anı bırakabilirsiniz.

Bebek Anı Albümü

Bir ile üç yaş arasında yaşadığımız anıları zihnimizin en derinlerine gömer ve hatırlamayız. Bu sebeple annemizden, babamızdan ya da diğer akrabalarımızdan çocukluk anılarımızı dinleriz. Elimizdeki fotoğraflarla bu anıları canlandırmaya çalışırız.

Fakat gelişen teknolojiyle birlikte artık fotoğraf çekmek de fotoğraf bastırmak da çok kolay!

Teknolojinin sağladığı bu imkanlarla bebeğinizin ya da sevdiğinizin bir miniğin anılarının kaybolmasına izin vermeyin. En tatlı anılarının yer aldığı bir albümle ona yıllar sonra kendini görebileceği kocaman bir albüm armağan edin.

Emin olun ki bu albüm ona verilecek hediyeler içerisinde en kıymetli hediye olacak.

Bebeğin İlk Yılı Anı Albümü

Bebeğin ilk yılı albümü, diğer bir deyişle de 1 yaş albümü ile bebeğinizin ya da sevdiğiniz bir miniğin bir yaşına kadarki tüm gelişimini ay ay fotoğraflayabilirsiniz. Aynı zamanda bebeğin ilklerini de bu albüme sığdırabilirsiniz.

En güzel 1 yaş hediyesi olacak bu albüm ile dünyanın en anlamlı hediyesini ona armağan edebilirsiniz. Diğer taraftan en tatlı anlarının ve ilklerinin unutulup gitmesine engel olabilirsiniz.

İsme Özel Bebek Albümü

İsme özel bebek albümü en bilindik albüm çeşitlerinden biri. Bunu kendiniz hazırlayabileceğiniz gibi bir fotoğrafçıda da hazırlatabilirsiniz.

Albümün kapağına bebeğinizin ya da albümü armağan edeceğiniz bebeğim en güzel fotoğrafını koydurabilirsiniz. Ardından fotoğrafın altına onun ismini yazdırabilirsiniz.

Anne Bebek Albümü

Anne bebek albümü bir annenin bebeğine armağan edebilceği en duygusal ve en anlamlı hediye. Eğer bir teyzeyseniz ya da bir yakınınız henüz çiçeği burnunda bir anneyse onunla bebeğinin en güzel anlarını ölümsüzleştirerek onun için benzersiz bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Annenin bebeğini ilk kucağına alışı, onu ilk kez öpmesi, kokususunu ilk içine çekişi, bebeğinin ona ilk gülüşü… Daha pek çok anın ölümsüzleştirerek albüm hazırlayabilirsiniz. Böylelikle bir anneye dünyanın en değerli hediyesini armağan edebilirsiniz.

Eğer anneyseniz ve bebeğinize ölümsüz bir anı bırakmak istiyorsanız da anne bebek albümü idea bir seçim olacaktır. Bu hediye ile yetmiş yaşında bile sizin sevginizi anımsayacak. Aynı zamanda sizi her özlediğinde bu albüme sarılacak.

Bir anne ile bebeğinin arasındaki koşulsuz sevgiyi, sıcaklığı, mutluluğu ve güveni yansıtan bu hediyeden daha değerli ne olabilir ki?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir