Bayana Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

bayanlar-icin-dogum-gunu-hediyeleri

Bayana doğum günü hediyesi almak istiyorsunuz ama kafanızda ne alacağınızı henüz netleştiremediniz mi? Sizin için bir araya getirdiğimiz bayana doğum günü hediyesi fikirlerinden ilham alabilirsiniz. Böylelikle bir kadına en güzel doğum günü hediyesini armağan edebilirsiniz.

Doğum günü hediyeleri bayanlar için oldukça önemlidir. Bir kadının ruhunu okşamak, onun için en ideal hediyeyi seçmekten geçer. Bir kadın için en ideal hediyeyi seçmek de biraz yaratıcı olmayı gerektirebilir. Bildiğiniz tüm hediye seçeneklerini bir kenara koyarak yeni hediye seçenekleri üretmeniz gerekebilir. Elbette yaş günü hediyesi bayan için bir buket çiçek, güzel bir kolye, şık bir çanta da olabilir.

Ancak bu hediye seçenekleri her ne kadar pek çok kadına hitap etse de bu hediyelerin sıradan oldukları gerçeği değişmiyor. Çevremizde bulunan on kadından dokuzuna belki de bu hediyelerden bir tanesi her doğum gününde ya da başka bir özel gününde zaten gelmektedir. Özellikle de çiçekler pek çok kişiyi hediye arama derdinden kurtarmaktadır.

Fakat en fazla üç gün tazeliğini koruyacak çiçekler bir kadını ne kadar heyecanlandırabilir ki?

Bunun yerine yenilikçi hediye seçeneklerinden ilham alarak bayana doğum günü hediyesi seçebilirsiniz. Muhiku’nun özenle hazırladığı hediye kutuları bizi yenilikçi hediye anlayışıyla tanıştırıyor. Modern anlayışla oluşturulan hediye kutuları bir kadını heyecanlandırmaya ve uzun süreler boyunca mutlu kalmasına fazlasıyla yetiyor.

Bu doğum gününde karşınızdaki kadını daha önce hiç karşılaşmadığı bir hediye seçeneğiyle şaşırtmak ister misiniz? Eğer bu soruya cevabınız evetse sizin için hazırladığımız kadına hediye seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

İşte bayana doğum günü hediyesi almak isteyenlere 5 yenilikçi hediye fikri!

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu

yasemin-esintisi-hediye-kutusu-muhiku

Bayanlara doğum günü hediyesi önerilerimizden ilki Muhiku’nun Yasemin Esintisi Hediye Kutusu. Yeşilin en güzel tonlarıyla ve rahatlatıcı yasemin kokusuyla harmanlanan bu hediye kutusu kız arkadaşınıza, sevgilinize, eşinize ya da kız kardeşinize armağan edeceğiniz en özel yaş günü hediyelerinden biri olacak.

Bu şık doğum günü hediyesi bayana kendini oldukça özel hissettirecek. Best age ever kupasıyla en lezzetli kahveleri ve çayları yudumlarken rahatlatıcı yasemin kokulu aromatik mum ile tüm stresinden arınarak zihnen ve bedenen rahatlayacak. Kutunun içinde yer alan yıldız desenli not defteri ise iş ya da okul yaşantısında önemli notlarını tutması için ona yardımcı olacak.

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu yalnızca bu hediyelikleri içermiyor. Ayrıca kutunun içerisinde mutluluğuna mutluluk katacak ve en üzgün zamanlarında da yüzünü gülümsetecek çikolata, çalışma masasında şık bir ayrıntı olarak kalacak olan sukulent ve zorlu pandemi günlerinde çantasında rahatlıkla taşıyabileceği Paşabahçe’nin yasemin kokulu kolonyası da yer alıyor.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

kendine-vakit-ayir-hediye-kutusu-yeni-deneyim

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu, gerek iş gerek de okul hayatlarında yoğun bir yaşantıya sahip kadınlar için alınabilecek en ideal hediye seçeneği. Bu hediye kutusu ile hediye almak istediğiniz kadına biraz dinlenmesi ve kendine zaman ayırması gerektiğini en naif şekilde söyleyebilirsiniz.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu içerisinde bulunan benzersiz hediyelerin yakaladığı uyum hediyenin göze de hitap etmesini sağlıyor. Bu hediye kutusunu armağan edeceğiniz şanslı kadın baş döndüren kahveli mumun kokusu eşlinde bir taraftan İngiltere’nin ünlü Lady Grey çayını yudumlarken bir taraftan da fesleğen yetiştirme deneyiminin tadına varabilir.

Diğer taraftan seçeceğiniz bir kitaba muhteşem aromaya sahip bir kahve eşlik edebilir. Bayana doğum günü hediyesi olabilecek bu güzel hediye ile bir kadının ruhunu okşamak sandığınızdan hem çok daha kolay hem de çok hesaplı!

Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu

yenilenen-hep-aklimdasin-dogum-günü-hediye-kutusu

Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu ile bir kadına daima onu düşündüğünüzü söylemek ister misiniz? Kutunun içerisinde bulunan ikili bambu & seramik fincan takımıyla kahve saatleri artık daha anlamlı olabilir.

Pomellos markasına ait Jamaika gülü ve beyaz frangipani kolonya, Yade kahveli aromatik mum ile birlikte evin en güzel köşesinde yer alan hoş görünümlü ve hoş kokulu detaylar arasına girebilirler. Bunun yanı sıra sevdikletiniz fesleğen yetiştirme kiti ile de birlikte bir bitki yetiştirmenin keyfine varabilecekler.

İyi ki Doğdun Hediye Kutusu

yenilenen-iyi-ki-dogdun-hediye-kutusu

Muhiku’nun doğum günlerine özel olarak hazırladığı kutular arasında yer alan İyi ki Doğdun Hediye Kutusu doğum günlerine anlam katacak nadide hediye kutularından yalnızca bir tanesi.

Kutunun içerisinde yer alan One Two Sock markasına ait özel tasarım çorap bir kadının daima içerisinde yaşayan o genç kızı heyecanlandıracak cinsten. Çorabın kendine özel şık kutusunda geliyor olması da hediyenin değerini arttırıyor. Bunun yanı sıra bu şanslı kadın kokusuyla ve tadıyla etkisi altına gireceği bir kupa kahvesi eşlinde kendi mumunu yapma deneyimini yaşayabilir. Böylelikle kuruyup giden çiçekler yerine ona hoş bir hatıra ve hep aklında kalacak keyifli deneyimler bırakabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap

kendi-kutunu-yap-hediye-kutusu

Muhiku, “Sevdiklerinizi en iyi siz tanırsınız.” anlayışıyla çıktığı yolda daha önce rastlanmayacak cinsten bir hediye seçeneği sunuyor. Kendi Kutunu Yap seçeneği ile sevdikleriniz için en ideal hediyeyi seçmenizi kolaylaştırıyor. Tamamen karşınızdaki kişinin zevklerine yönelik hazırlayabileceğiniz bu hediye kutusu ile bir kadını çok kolay mutlu edebilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey Muhiku’nun web sitesi üzerinden Kendi Kutunu Yap seçeneğine tıklamak ve en ideal parçaları bir kutuya toplamak. Mesela hediye kutunuzun içerisine hoş tasarımlı fularlar ve saç bantaları arasından seçeceğiniz bir fuları da hediye kutunuza dahil edebilirsiniz. Buna seçeceğiniz bir mum, bir çay ve bir kitap eşlik edebilir.

Tamamen sizin ve sevdiklerinizin zevkine hitap edecek bu hediye seçeneği bayana doğum günü hediyesi seçenekleri arasında en ideal hediye seçeneğini oluşturmaktadır. Eğer karşınızdaki kadına en çok uyan hediyeyi oluşturmak istiyorsanız onun ilgi alanlarına dikkat edebilirsiniz. Bunun yanında kutuya ekleyeceğiniz parçaların renk tonlarının birbiriyle uyumlu olmasına dikkat ederseniz çok güzel bir hediye kutusu oluşturabilirsiniz.

Doğum günü hediyesi bayana armağan edilecekse kesinlikle içinde manevi parçalar da olmalı. Birlikte çektirdiğiniz bir fotoğrafı da kutunuza ekleyebilir eğer böyle bir şansınız yoksa içinizden gelen en güzel dilekleri hediye notunda söze dökebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

ogrenciye-hediye-ne-alinir
Daha Fazla

Öğrenciye Hediye Olarak Ne Alınır ?

İçindekiler Gizle Erkek Öğrenciye Hediyeİyi ki Doğdun Hediye KutusuSiyah Sever Hediye KutusuKız Öğrenciye HediyeAtlas Hediye KutusuCool Kid Hediye…