Balık Tutmayı Seven Erkeğe Hediye Ne Alınır?

balik-tutmayi-seven-erkege-hediye

Balık tutmayı seven erkeğe hediye almak isteyenler için harika tavsiyelerle geldik. Fakat size duymayı beklediğiniz hediye önerilerinde bulunmayacağız. Yani oltanın, misinenin ya da balık tutma sandalyesinin biraz dışına çıkacağız. Ancak tavsiyelerimiz yine onların huzur verici aktivitelerine keyif katacak hediyelikler.

Zihnimizi ve bedenimizi rahatlatmak için farklı hobiler ediniriz. Balık tutmak, günlük hayatın stresinden ve koşuşturmasından; şehir yaşantısının kalabalıklığından ve tekdüzeliğinden uzaklaşmak için yapılabilecek en güzel aktivitelerden biri. Hatta kimilerinin en büyük hobisi. Özellikle erkekler, kadınlara nazaran bu keyif verici hobiye daha meraklı.

Bu sebeple biz de çevrenizdeki balık tutmayı seven erkeklere armağan edebileceğiniz kullanışlı ve bir o kadar da şık hediye önerileriyle dolu bir içerik hazırlamak istedik. Siz de bu önerilerden ilham alabilirsiniz. Böylece sevdiklerinize ilgi alanlarına yönelik bir sürpriz yapabilirsiniz.

Muhiku hediye çeşitleriyle sevdikleriniz için en özel sürprizi hazırlayabilirsiniz. Çünkü Muhiku, hediye çeşitleri içinde her zevke ve ilgi alanına hitap eden hediyelere yer veriyor.

Balık Tutmayı Seven Erkeğe Hediye Kutusu

en-yeni-erkege-hediye-kutusu
Erkeğe Hediye Kutusu

Muhiku özellikle erkeğe hediye seçenekleriyle farklı hediye alternatifleri sunuyor. Eğer sıkıcı hediyelerden sıkıldıysanız ve farklı bir hediye arayışındaysanız Muhiku hediyeleri tam size göre! Ayrıca Muhiku’nun erkeğe hediye çeşitleri içinden balık tutmayı seven erkeğe en özel sürprizi yapabilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu

Balık tutmayı seven ve sürekli balık tutan yakınları olanlar bilir ki bu uğraş zaman gerektirir. Kimi zaman birkaç saat sürebileceği gibi kimi zaman da gün boyu sürebilir. Hele ki balık tutan kişi ununu eleyip eleğini asmışsa yani emekli ise haftanın belli günleri düzenli olarak balık tutmaya gider.

Erkeğe Hediye Kutusu bu uzun süren huzur dolu anlara eşlik edecek birbirinden güzel hediyeliklere yer veriyor. Bu hediyelikler oltasını tatlı ya da tuzlu suya salan ve sabırla balığın oltaya yakalanmasını bekleyen sevdiklerinizin bekleyişine eşlik edecek. Erkeğe Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Seramik kupa,
  • Yade okyanus kokulu aromaterapi mum,
  • Yade okyanus kokulu kolonya,
  • French press,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Sevdikleriniz uzun süren bekleyişlerde onlara armağan edeceğiniz bu kutu sayesinde keyifle kahvesini yudumlarken bir yandan da onun için seçtiğiniz kitabın sayfaları arasında usulca gezinecek. Hatta kimi zaman kutunun içindeki kalemle önemli gördüğü ya da hoşuna giden yerleri not edecek.

Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu

Balık tutmayı seven bir erkeğe armağan edebileceğiniz diğer bir kutu ise Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu. Bu hediye kutusunda da en az Erkeğe Hediye Kutusu’nda olduğu kadar keyifli hediyelikler yer alıyor. Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu’nda ise;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Mavi çelik bardak termos,
  • Yade okyanus kokulu aromaterapi mum,
  • Yade okyanus kokulu kolonya,
  • Best Age Ever motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Yine sevdikleriniz bu kutu eşliğinde keyifle kahvelerini yudumlayacaklar. Üstelik kutunun içindeki şık kupa ve tatlı atıştırmalıklar eşliğinde. Ayrıca özel kılıflı cam matara suya ihtiyaç duydukları her anda sağlıkla onlara eşlik edecek. Mum akşamın karanlığına kaldıkları anları tatlı tatlı aydınlatacak, kolonya ise sıkıcı rutinlere keyif katacak.

Balık Tutmayı Seven Erkeğe Kullanışlı Hediyeler

stanley-termos-muhiku-blog

Balık tutmayı seven erkeğe hediye edebileceğiniz diğer hediye alternatiflerine ise bu başlık altında yer verdik. Bahsi geçen hediyelerin bir kısmı hediye kutularında mevcut. Fakat biz yine de tekil hediyelikler arasında söz etmek istedik. Dilerseniz Kendi Kutunu Yap sayfasından aşağıda yer verdiğimiz hediyelerle sevdikleriniz için kendiniz de bir kutu hazırlayabilirsiniz.

Termos

Balık tutarken onlara eşlik edecek harika bir hediye ile başlamak istedik. Termos sıcak ya da soğuk her türlü içeceği yanlarında taşıyabilecekleri harika bir ürün. Ona armağan edeceğiniz bu şık ve kullanışlı hediyelerde sıcak havalarda serinlerken soğuk havalarda sıcacık hissedecekler.

Matara

Balık tutmak her ne kadar yorucu bir aktivite olmasa da uzun bekleyişler sevdiklerinizin susamasına sebep olacak. Onlara armağan edeceğiniz matara ile sularını diledikleri yere götürmelerine yardımcı olabilirsiniz. Böylece herhangi bir su kaynağı olmayan yerde zorluk çekmelerine engel olabilirsiniz.

Kupa

pantone-bayrak-kirmizisi-kupa

Balık tutarken içtikleri çay ve kahve çeşitlerine eşlik edecek birbirinden güzel kupa çeşitleri ile onların yaşadıkları andan daha da zevk almalarını sağlayabilirsiniz. Huzurla geçirdikleri birkaç saatte ya da günde onlara verdiğiniz bu küçücük armağanla sevginizi tekrar tekrar hissettirebilirsiniz.

French Press

Dışarıda kahve ya da bitki çayı hazırlamanın keyfine varacakları French press, balık tutma sefalarını daha da keyifli kılacak. Bir yandan balık tutarken bir yandan da doğaya karşı keyifle kahve ya da çay demleyecekler. Demledikleri bu sıcacık içecek denizin soğuğuna karşı onların içini sıcacık yapacak.

Kahve

Onlara dünyanın en lezzetli kahveleri eşliğinde balık tutmanın keyfini yaşatmak ister misiniz? Farklı yörelerden seçilen %100 Arabica çekirdeklerle hazırlanan kahve çeşitleri arasından, onların damak tadına hitap eden lezzetleri seçebilirsiniz. Dilerseniz 5 farklı kahve çeşidine Dünya Kahveleri Kutusu ile de sahip olabilir ve sevdiklerinize eşsiz bir tadım kutusu armağan edebilirsiniz.

Kolonya

Balık tutmak güzeldir de sonrasında kalan koku biraz can sıkar. Fakat birkaç damla kolonyanın çözemeyeceği bir şey değil. Dolayısıyla balık tutmayı seven erkeğe hediye edebileceğiniz bir armağan ise kolonya. Küçük büyük, kolay sıkılabilir kolonyalarla onlara mis gibi bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Muhiku ile sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolay! Onlar için seçtiğiniz hediyeliklerle sevdiklerinize kocaman bir mutluluk armağan edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dayiya-hediye
Daha Fazla

Dayılar Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Dünya Dayılar Günü Ne Zaman?Yenilikçi ve Anlamlı Dayıya Hediye SeçenekleriErkeğe Hediye KutusuCool Man Hediye KutusuSiyah Türk…