Babaya Doğum Günü Mesajı Nasıl Yazılır? 21 Mesaj Fikri

babaya-dogum-gunu-mesaji-nasil-yazilir-21-ornek

Babaya doğum günü mesajı yazmak istiyor fakat cümleye nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız bu içeriğimiz tam size göre! Babaya doğum günü mesajının nasıl yazılacağına dair küçük ipuçları verdiğimiz ve bu ipuçlarını anlamlı doğum günü mesajlarıyla örneklediğimiz bu içeriğimizden ilham alabilirsiniz. Böylece babanız için oldukça etkileyici bir doğum günü mesajı yazabilirsiniz.

Daha dünyaya gözlerimizi açmadan iki insanla kuvvetli bir bağ kurarız; annemiz ve babamız. Varoluşumuzun ikinci adımını gerçekleştirmeden dahi onların sevgisini tüm hücrelerimizle hisseder ve karşı konulamaz bir içgüdü ile onlara bağlanırız.

Dünyaya gelmemizden bile önce bizi her koşulda koruyacaklarını hissettiğimiz bu iki değerli insanın sevgisine ve korumasına kaç yaşına gelirsek gelelim ihtiyaç duyarız. Çünkü dünyadaki hiçbir insan bu iki insanın sevgisinin yerini tutamaz. Onların bize gösterdiği sevgi tüm hayatımızı şekillendirir.

Dünyadaki hiçbir şey bir babanın boşluğunu dolduramaz. Çünkü onun verdiği sevgi, gösterdiği şefkat ve sıcacık güven duygusu en değerli hazinemizdir. Bu sebeple onların bizim için ne kadar önemli olduklarını her seferinde dile getirmeli ve sevgimizi göstermekten çekinmemeliyiz.

Özel günlerde onlar için anlamlı sürprizler yaparak bizler için ne kadar kıymetli olduklarını hissettirebilir ve onlara duyduğumuz sevgiyi somutlaştırabiliriz. Böylece özellikle doğum günlerini hatırlayarak ve anlamlı bir hediye ile taçlandırarak bu özel günün unutulmaz hatıralar arasında yerini almasını sağlayabiliriz.

Muhiku’nun kıymetli babalarımız için özel olarak hazırladığı babaya hediye seçenekleri içerisinden babanız için en özel doğum günü hediyesini seçebilirsiniz. Bu doğum günü hediyesini anlamlı bir mesaj ile taçlandırarak da hediyenizin etkisini arttırabilirsiniz. Ayrıca babanıza armağan edeceğiniz doğum günü hediyesine anlam katacak ya da ona yazacağınız doğum günü kartında size yardımcı olması için doğum gününde babaya ne yazılır sorusuna yanıt vermiştik. .

Ayrıca Muhiku’nun babaya hediye seçenekleri dışında diğer doğum günü hediyelerine göz atmak isterseniz Babaya Doğum Günü Hediyesi kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

İşte, kızdan babaya doğum günü mesajı uzun yazarken işinizi kolaylaştıracak minik ipuçları!

Babaya Doğum Günü Mesajı Nasıl Yazılmalı?

babaya-dogum-gunu-mesaji-nasil-yazilir

Yalnızca “Doğum günün kutlu olsun baba!” mesajı sizce babanızın doğum gününü kutlamak için yeterli mi? Bize sorarsanız oldukça düz ve sıradan. Ayrıca öyle bir mesaj yerine babanızın yüreğine dokunacak ve tüm kalbiyle sizin ona karşı duyduğunuz sevgiyi hissettirecek bir mesaj yazmak daha yerinde olacaktır. Peki, babaya doğum günü mesajı duygusal uzun nasıl yazılır?

  • Babanız için yazacağınız doğum günü mesajına il olarak samimi bir giriş yapmalısınız. Eğer aranızda kullandığınız özel bir hitap varsa onu kullanabilir ya da canım babacım, biricik babam, en değerlim gibi ifadelere mesajınızın giriş kısmında yer verebilirsiniz.
  • Eğer babanızın mizacı sertse ve aranızda daha saygı çerçevesinde bir bağ varsa mesajınızın giriş kısmında kıymetli, sevgili, değerli gibi hitap şekillerine yer verebilirsiniz.
  • Babanıza doğum günü mesajı yazdığınız için mesajınızın genelinde onun varlığının sizin için ne kadar kıymetli olduğunu dile getiren ifadelere yer verebilirsiniz. Ayrıca bu tarz ifadeler doğum günü mesajı ile daha çok örtüşecektir.
  • Sevginizi göstermekten ve hissettirmekten asla çekinmeyin. Yazacağınız mesajda onu ne kadar çok sevdiğinizi hissettirecek ifadelere muhakkak yer verin. Böylece bu sözcükler babanızın ruhunun derinliklerine ulaşmasını sağlayacaktır.
  • Mesajınızı yalnızca “doğum günün kutlu olsun baba!” şeklinde bitirmeyin. Bu cümlenin sonuna “iyi ki varsın!”, “iyi ki benim babamsın.”, “seni çok seviyorum” gibi cümleler ekleyerek mesajınızda samimi bir bitiş yapmalısınız.

Gördüğünüz gibi birkaç noktaya dikkat ettiğiniz takdirde oğuldan babaya doğum günü mesajı duygusal yazmakta çok da zorlanacağınızı düşünmüyoruz. Fakat size ilham vermesi için 21 farklı doğum günü mesajı örneğini sizler için seçtik. İçerisinde babaya doğum günü şiiri örneklerinin de bulunduğu bu mesajlar umarız sizin için faydalı olur.

Babaya Doğum Günü Mesajları

babaya-dogum-gunu-mesajlari

Babaya doğum günü mesajı kısa anlamlı olabileceği gibi uzun uzun da yazılabilir. Dolayısıyla bu tamamen sizin isteğinize bağlı. Ayrıca sizin için hazırladığımız mesaj örnekleri içerisinden eminiz ki hislerinizi dile getiren en anlamlı mesajı bulacaksınız.

İşte babanıza duyduğunuz sevgiyi uzun uzun anlatabileceğiniz babaya doğum günü mesajı uzun seçenekleri. Bunun yanı sıra babanızla aranızda mesafeler varsa ve onu çok özlüyorsanız bu harika alternatifleri uzakta olan babaya doğum günü mesajı olarak da değerlendirebilirsiniz.

Kızından Babaya Doğum Günü Mesajları Uzun

  • “Dünyanın en yakışıklı babası, sana olan sevgimi ifade etmeye hiçbir kelimedeki sevgi sözcükleri yeterli olmaz. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun biricik babam.”
  • “Hayatımın anlamı, bana hayatın güzelliklerini ve sevmeyi öğreten adam, canım babam. Doğum günün kutlu olsun babacım, iyi ki varsın!”
  • “Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni çok seviyorum iyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun babacığım.”
  • “En güzel sabahlar seninle başlıyor babacığım. Senin sesini duymadığım hiçbir gün güzel değil benim için. Doğum günün kutlu olsun, seni çok ama çok seviyorum babacım. İyi ki benimlesin ve iyi ki benim babamsın.”
  • “İlk adımlarımı atarken hep ellerimden tutardın. Şimdi fark ediyorum da babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Birlikte daha nice yıllarda el ele olmak dilliğiyle, doğum günün kutlu olsun babacım. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın!”
  • “Uyumam için bana okuduğun masallardaki ses tonundan sevginin bir notası olduğunu anlamıştım. Masallarımın kahramanı, doğum günün kutlu olsun babacım.”
  • “Ne oyuncak bebekler, ne rengarenk kalemler, ne de süslü püslü giysiler. Bir kızın en güzel hediyesi, onu anlayan bir babaya sahip olmaktır. Benim en güzel hediyem doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum babacım.”

Oğuldan Babaya Doğum Günü Mesajı

babaya-mesaj

  • “Biricik babam, sana olan sevgim bir ağacın ilk kez tomurcuklanması, bir yavru kuşun ilk kez kanat çırpıp uçması gibi tazecik ve asla eskimeyecek. Ayrıca seni çok seviyorum babacığım, iyi ki doğdun!”
  • “Kıymetli babacım, karşılaştığım her engelde ve tüm mücadelelerimde ilk olarak hep yanımda sen oldun. Şimdiye kadar olduğu gibi yaşanacak diğer günlerde de yan yana olmamız dileğiyle. İyi ki varsın baba, doğum günün kutlu olsun.”
  • “Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et deseler  “baba” derdim. Nice nice yaşlara. İyi ki doğdun babacığım.”
  • “Canım babam, sen güçlü bir çınar ağacı gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bilirim ki daima arkamda olcaksın. Doğum günün kutlu olsun babacığım, seni çok seviyorum.”
  • Canım babam, senden uzaktayken doğum gününü kutlamak çok zor. Bir sonraki doğum gününde yanında olmak dileğiyle babacım. Doğum günün kutlu olsun, seni dünyadaki her şeyden çok seviyorum.”
  • “Derdimi ve neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım, babam seni çok seviyorum! Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın!”
  • “İnsanın hayattaki en büyük hazinesi dünyadaki yaşanılan karanlıklara rağmen aydınlığını koruyan kalbidir. Sen dünyanın en zengin insanısın babacığım, doğum günün kutlu olsun.”

Babaya Doğum Günü Şiiri

  • “Sen bana güç,
    Sen bana önder oldun.
    Benimle güldün benimle ağladın.
    Sen benim en yakın dostum oldun canım babam.
    Babalar Günü’n kutlu olsun…”
  • “Bir yanım hep nemli gibi,
    Gözyaşlarım sinsi sinsi akmış da ıslatmış gibi.
    Bir yanım hep sızlıyor,
    Derin bir özlemin pençesinde kıvranıyor.
    Bir yanım hep babam diyor,
    Bana yine yollar görünüyor.
    Geliyorum babacığım…”
  • “Babadır her hikayenin kahramanı,
    En güçlüsü ve en şefkatlisi…
    Babadır insana güven veren, hayat veren,
    Dünyanın en cesur insanı…
    Sen de benim için böylesin canım babam.
    Hep en iyisi ve en mükemmeli…
    Babalar Günü’n kutlu olsun benim bir tanecik babam…”
  • “Üniversiteyi kazandığımda,
    O kıza aşık olduğumda,
    İlk kez uçağa bindiğimde,
    İlk iş teklifimi aldığımda
    Ve bunlar gibi onlarca anımda
    Hep seni buldum yanımda…
    Hep sen güç oldun bana…
    Babalar Günü’n kutlu olsun canım babam.”
  • “Seninle güzelleşir dünyam,
    Seninle anlam kazanır her şey.
    Babalar Günü’n kutlu olsun canım babam.
    Seni çok ama çok seviyorum…”
  • “Benim babam engin bir deniz,
    Bazen dingin bazen dalgalı…
    Benim babam ıssız bir gemi,
    Bazen yorgun, bazen coşkun…
    Benim babam karlı bir dağ tepesi dumanlı,
    Benim babam gökyüzü gözlü bir dev.
    Bir kahraman benim gözümde,
    Her zaman özlediğim…
    Bir efsane benim babam,
    Sadece masallarda benzerini gördüğüm…
    Doğum günün kutlu olsun kahraman babam.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir