Babaya Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır ?

babayaya-hediye-mesaj

Babaya doğum günü hediyesi alırken pek çok seçenekle karşılaşabiliriz. Fakat önümüzde çok fazla seçenek olması bazen bizi kararsızlığa sürükler. Bu sebeple, böyle zamanlarda yaşadığınız karasızlıktan kurtulmanız adına babanıza alabileceğiniz en güzel hediye örneklerine bu yazımızda yer verdik.

Hepimizin hayatında babalarımız kıymetli bir yere sahiptir. Hayattaki her türlü zorluk karşısında yılmayan babalarımız, bizim için dünyanın en güçlü insanıdır. Bir baba çocuğunun karşısında asla güçsüz olmak istemez. Bu sebeple yaşanan en küçük sıkıntıları bile çocuğuna belli etmeden atlatmaya çalışır. Bu nedenledir ki, kendimizi yanında güvende hissettiğimiz yegane insan babalarımızdır.

Baba kelimesi belki de birçoğumuz için farklı anlamlar ifade eder. Bazıları için koşulsuz sevgi, bazıları için güven, bazıları için ise ilk aşk. Her yürek ayrı bir sevgi duyar babasına ve her birey için dünyanın en iyi babası kendi babasıdır. Dolayısıyla hayatımızda boşluğu doldurulamayacak yegane insanlardan biri olan babalarımız için daima en güzel hediyeleri almak isteriz. Bu sebepledir ki babaya doğum günü hediyesi alırken anlamlı ve manevi değeri yüksek olmasına dikkat ederiz.

Babanız için farklı hediye seçenekleri arayışındaysanız Muhiku’nun erkeğe hediye sayfasına bir göz atın deriz. Muhiku erkeklere özel ürünlerle tasarladığı bu hediye çeşitleri içinde şık ve kullanışlı hediyelere yer veriyor.

Babaya Anlamlı Doğum Günü Hediyesi

erkege premium tebrik hediye kutusu

Babalarımız için aldığımız doğum günü hediyesi sadece bir doğum günü hediyesi değildir. Bu hediye altında pek çok anlam barındırabilir. Kimimiz bu hediye ile babasına olan aşkını ifade ederken kimimiz de sunduğu güzellikler adına ona teşekkür eder.

Bu sebepledir ki biz de babanız için en anlamlı doğum günü hediyelerini bir başlık altında topladık. Dilerseniz bu hediye önerilerinden faydalanabilir, dilerseniz de bu hediye önerilerinden ilham alarak kendi hediyenizi babanıza sunabilirsiniz.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu

Piyasadaki diğer hediyelerden farklı ve anlamlı bir hediye arıyorsanız özenle hazırlanmış kutular tam da size göre. Muhiku’nun içeriğindeki her bir ayrıntısını özenle hazırlamış olduğu Erkeğe Premium Hediye Kutusu babanız için alabileceğiniz en anlamlı hediyelerden bir tanesidir.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Seramik kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Pomellos’un Keep in Touch kolonyası,
  • Siyah termoderi ajanda,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Hediye notunuzun içine anlamlı bir doğum günü notu yazabilirsiniz. Bu not hediyenizin etki gücünü arttıracağı gibi babanıza unutulmaz bir anı olacaktır.

Plak

babaya-anlamli-dogum-gunu-hediyesi

Babanızın en sevdiği şarkı ne biliyor musunuz ? Biliyorsanız ve eğer bu şarkı nostaljik bir şarkıysa en güzel hediye seçeneklerinden bir tanesine sahipsiniz demektir. Bu hediye ile babanızı mutlu edebilirsiniz. Ayrıca geçmiş günlere olan özlemini giderebilirsiniz. Tabii babanıza LP ya da 45’lik almak istiyorsanız pikap olayını önceden çözmeniz gerekiyor.

Fotoğraf

Babanıza verebileceğiniz diğer bir anlamlı doğum günü hediyesi birlikte çekilmiş olduğunuz ilk fotoğraftır. Babanızla olan fotoğrafınızın arkasına ona olan hislerinizi de ekleyebilirsiniz. Böylece babanıza dünyanın en anlamlı hediyelerinden bir tanesini verebilirsiniz.

Babaya El Yapımı Hediyeler

babaya-el-yapimi-hediyeler

Babanız için kendi ellerinizle bir hediye mi hazırlamak istiyorsunuz. O halde önünüzde birçok seçenek var. Babanız için hazırlayabileceğiniz en güzel el yapımı hediyeleri sizin için bu başlık altında topladık.

Kendi Kutunu Yap

Muhiku’nun sizin için sunduğu Kendi Kutunu Yap seçeneği ile babanız için kendi hediye kutunuzu tasarlayabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken babanız için en ideal hediyeleri bir kutunun içine eklemeniz. Bu hediyenin yanında babanız için yazacağınız sevgi dolu sözler ile babanıza en güzel doğum günü hediyesini vermiş olacaksınız.

Kendin yap projesi olarak kolaylıkla yapabileceğiniz güzel alternatifler arıyorsanız kendinize mum yapma deneyim kiti satın alarak babanızın hoşuna gidecek bir temada kokulu mum hazırlayabilirsiniz. Sizin ellerinizden çıkan böylesine dekoratif bir hediye eminiz babanızı doğum gününde çok mutlu edecektir.

Kurabiye

Babanız için yapacağınız lezzetli kurabiyeler de güzel bir doğum günü hediyesidir. Bunun için tek yapmanız gereken kurabiyelerin içine sevginizi katmanız ve içlerine ufacık notlar sıkıştırmanız. Böylelikle her bir kurabiye ile babanız onun hakkında yazdığınız güzel sözleri de okumuş olacaktır.

Deniz Taşlarından Çerçeve

Minik deniz taşları yardımıyla babanıza en güzel el yapımı hediyelerden bir tanesini vermek ister misiniz. İhtiyacınız olan tek şey kalın mukavva, kuvvetli yapıştırıcı ve minik deniz taşları. Dilediğiniz şekilde kestiğiniz mukavvanın üzerine küçük minik taşlarını yapıştırmanız halinde çerçeveniz hazır. Dilerseniz bu çerçevenin içine birlikte çekilmiş olduğunuz bir fotoğrafınızı da koyabilirsiniz.

Dondurma Çubuklarından Bardak Altlığı

Eğer dondurma yemeyi seviyorsanız ve babanızın doğum günü de yaklaştıysa dondurma çubuklarını çöpe atmayın derim. Çoğumuzun işe yaramaz diye çöpe attığı bu çubuklardan çok hoş bir bardak altlığı yapabilirsiniz.

Bardak altlığı için yaklaşık 20 tane dondurma çubuğu lazım. Tek yapmanız gereken bu çubukları kuvvetli bir yapıştırıcı ile birbirine sabitlemek. Son olarak altına da yine dondurma çubukları ile destek sağlamak. Dilerseniz bu bardak altlığını boyayabilirsiniz, dilerseniz ham haliyle de babanıza hediye edebilirsiniz.

Babaya doğum günü hediyesi olarak neyi tercih edeceğinize karar verdiyseniz sürprizinizin kıymetini arttıracak bir doğum günü mesajı da ekleyerek süreci başarıyla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca unutmayın ki, bir hediyeye yapılacak en güzel dokunuş onu kalbinizden dökülen sözlerle süslemek. Eğlenceli, komik, duygusal ve anlamlı doğum günü mesajları için blogumuzdan ilham alabilirsiniz.

Ayrıca biricik babanıza ne hediye alacağınıza henüz karar veremediyseniz Muhiku’nun Babaya Doğum Günü Hediyesi kategorisine göz atabilirsiniz. Babanızın zevklerine ve ihtiyaçlarına göre ideal bir seçim yaparak ona tarifsiz bir mutluluk yaşatabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

en-guzel-5-hatiralik-hediye-fikri
Daha Fazla

En Güzel 5 Hatıralık Hediye Fikri

İçindekiler Gizle Anılarla Dolu Hatıralık Hediye KutusuDünya Kahveleri KutusuDünya Çayları KutusuKendine Vakit Ayır Hediye KutusuAtlas Kutusu Hatıra, zamanı…