Babalar Günü Kampanyası 2023

babalar-gunu-hediye-kampanyasi-muhiku-blog

Haziran ayının üçüncü haftası kutlanacak olan Babalar Günü’ne hazır mısınız? Babalar Günü hediyesini henüz almayanlara en avantajlı Babalar Günü Kampanyası önerilerimiz bu yazıda!

Babalar Günü’ne çok az kalmışken hala babasına hediye seçemeyenler, ne alacağına karar veremeyenler, uzakta olup hediyesini nasıl ulaştıracağını düşünenler için Muhiku’nun özel Babalar Günü indirimlerinden yararlanmanın tam zamanı.

Muhiku bu yıl da Babalar Günü’nde harika indirimler yaptı. Babalar Günü kampanyaları 2023 yılının en çok tercih edilen ürünleri olmak üzere pek çok hediye seçeneğine uygulandı. Muhiku’nun babaya hediye çeşitleriyle hem cebinizi hem de babanızı mutlu etme fırsatı size yalnızca bir tık uzakta!

Babalar Günü Hediye Kampanyaları

yeni-babalar-gunu-hediye-kutusu
Babalar Günü Hediye Kutusu

Muhiku’da Babalar Günü’ne özel kampanyalar sizi bekliyor! Babanızı mutlu edecek hediyeleri en uygun fiyatlarla satın almak için siz de Babalar Günü hediyesi koleksiyonunu şimdi inceleyebilirsiniz. Babalar Günü hediyeleri sayfasından dilediğiniz hediyeyi seçebilir ve aynı gün teslim avantajından faydalanabilirsiniz.

Babalar Günü Hediye Kutusu

Genel olarak erkeğe hediye almanın zorluğunun farkındayız ve Babalar Günü’nde de bu zorluğu yaşamayasınız diye indirimli Babalar Günü Hediye Kutusu‘nu babanıza hediye olarak seçmenizi önerebiliriz. Bu kutuda;

  • Etiyopya Kochere filtre kahve,
  • Babalar Günü’ne özel kupa,
  • Okyanus kokulu kolonya,
  • Çikolata,
  • Babalar Günü’ne özel bardak altlığı,
  • Babalar Günü motto kart ve hediye notunuz yer alıyor.

Bu hediye kutusu, Muhiku’nun yüksek talep gören kutularından biri olup tükenmeden Babalar Günü için almanızı önerebiliriz.

Babaya Türk Kahvesi Hediye Kutusu

yeni-babaya-turk-kahvesi-hediye-kutusuTürk kahvesinden vazgeçemeyen, sabah kahvesini içmeden işlerine yoğunlaşamayan babalar için Babaya Türk Kahvesi Hediye Kutusu, Babalar Günü için güzel bir hediye olabilir. Hem şık hem de aromatik detaylara sahip bu kutuda;

  • Mithra Coffee’nin okkalı Türk kahvesi,
  • Siyah Türk kahvesi fincanı seti,
  • Tütsü ve tütsü kayığı,
  • Siyah defter ve kalem,
  • Babalar Günü motto kartı ve ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Geleneksel lezzetin modernize edildiği ve şık detaylarla sunulduğu bu harika hediyeye çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Babaya Türk Kahvesi Hediye Kutusu, Babalar Günü’ne özel sürpriz indirimle sizi bekliyor!

O halde bu özel kutuya Babalar Günü’nde babanızın sahip olması da sizden, kahveleri hazırlaması da. Babanızla karşılıklı bol köpüklü Türk kahvesi içmek belki de hiç bu kadar anlamlı olmamıştır.

Kitap Sever Babaya Hediye Kutusu

kitap-sever-babaya-hediye-kutusuMuhiku’nun Kitap Sever Babaya Hediye Kutusu, Babalar Günü’ne özel indirimle alabileceğiniz uygun fiyatlı hediyelerden bir diğeri. Hem şık hem de işlevsel detaylara sahip bu hediye tam da babanızın seveceği cinsten. Çünkü hepimizin bildiği gibi babaların kullanışsız hediyelerle arası pek de iyi değildir.

Kitap Sever Babaya Hediye Kutusu‘nun içinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Lugat baba kupa,
  • Yade okyanus kokulu aromaterapi mum,
  • Babalar Günü bardak altlığı,
  • Babalar Günü motto kartı,
  • Kitap,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Bu hediyeyle babanıza hayatının her alanında kullanabileceği parçaları tek bir kutu ile armağan edebilirsiniz. Öyleyse vakit kaybetmeden Kitap Sever Babaya Hediye Kutusu’na en özel fiyatla sahip olun!

2023 Babalar Günü Kişiye Özel Hediye Kampanyası

muhiku-erkege-hediye-kutusu

Aslında Babalar Günü kutlaması son yıllarda hayatımızda daha çok yerini aldı. Daha önceleri Babalar Günü, Anneler Günü kadar yaygın kutlanıp hatırlanmıyordu. Babamıza ne alacağımıza bir türlü karar veremiyor olmamız da bu özel günün hayatımızda yeni yeni yer bulmasından kaynaklanıyor.

Ancak değişen ve gelişen hayatlarımızda her özel günün hatırlanması çok daha önemli oldu. Hal böyle olunca Babalar Günü de hak ettiği değeri buldu. Ve artık hemen hemen her evde Babalar Günü kutlamasına tanıklık edebiliyoruz.

Bu sebeple babalarımız her şeyin en özelini hak ediyorlar. Muhiku ile babanız için hediyenin en özelini hazırlayabilirsiniz. Üstelik Babalar Günü kampanyası sayesinde hayalinizdeki hediye size çok daha ucuza mal olacak.

O halde Babalar Günü hediyesi ucuz fikirlere hep birlikte bakalım.

Kendi Kutunu Tasarla

Eğer ki hediye konusunda daha özgür olmak istiyorsanız bu fırsatı yine Muhiku’da bulabilirsiniz. Kendi Kutunu Yap ile istediğiniz ürünleri seçerek babanıza kişiye özel Babalar Günü hediyesi verebilirsiniz. Ayrıca tekil ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kutunuzu tasarlarken ürün seçebileceğiniz kategoriler:

  • Yiyecek ve içecek,
  • Ev ve yaşam,
  • Aksesuar,
  • Deneyim kitleri,
  • Kitap,
  • Güzellik ve bakım,
  • Kırtasiye ve ofis kategorilerinde olmak üzere size ürünler sunuluyor.

Bu kategorilerden istediğiniz ürünleri seçerek harika bir hediye kutusu tasarlayabilirsiniz. Mesala ben bir hediye kutusu tasarlayacak olsam içine;

Enfes Lezzetler

Yiyecek&içecek kategorisinden Patiswiss Dolce Caramel çikolatası, yöresel filtre kahve ve hibiskus çayını seçerim. Hem farklı tatlarda kahve ve çay deneyimi sunmak hem de Patiswiss’in çikolatasının kahve ile çok yakışacağını düşündüğüm için.

Ayrıca hibiskus çayının sağlığa olan faydaları saymakla bitmiyor. Bu faydalardan birkaçının babamın sağlığı için önemli olduğunu biliyorum. Sıcak hali olduğu kadar soğuk hali de oldukça lezzetli bu çay yaz günlerinde çok seviliyor. Bu yüzden tercihim hibiskus çayı olurdu.

Kullanışlı Ürünler

muhiku-hediye-kutusu-siyah-beyaz

Ev&yaşam alanından da french press ve siyah seramik kupa seçerim ki kahve ve çayı hazırlamak kolay olsun. Deneyim kitlerinden fesleğen yetiştirme deneyimi seçerek babamın toprakla ilgilenmesini ve bir yeşil canlının büyümesine tanıklık etmesini isterim.

Ufuk Açıcı Kitaplar

Kitap alanından postmodernist yazar Franz Kafka’nın tam da günün anlam ve önemine yakışır bir kitabı var. Yaşadığı çağın ötesinde düşünen ve uçsuz bucaksız bir haya dünyasına sahip Franz Kafka’nın Babaya Mektup adlı kitabını seçerdim.

Ayrıca dilerseniz kitabın yanına kırtasiye&ofis bölümünden de siyah roller tükenmez kalem ya da defter seçerim. Böylece Babalar Günü’nde babama hediye etmek üzere hazırladığım kutuda tamamen benim seçimlerim yer almış olur. Bu hem beni hem de babamı daha mutlu eder.

Siz de isterseniz Babalar Günü hediyenizi bu şekilde tasarlayabilirsiniz. Şimdiden tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

anneanneler-gunu-ne-zaman
Daha Fazla

Anneanneler Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Anneanneler Günü Var mı, Anneanneler Günü Ne Zaman?Birbirinden Özel Anneanneye Hediye FikirleriSiyah Türk Kahvesi Hediye KutusuSandal…